- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
Bituful ben Cevahirdeyim bacım oğlumla geziyom buralarda mısın :)
ADDD şimdi burda Umutsuz Ev Kadınları'ndaki Zeliş'i gördüm tesadüfe bak :)
Nerdeee biz aksamlari hic cikmiyoz bea(( varmi yeni sezon guzel şeyler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bituful ben Cevahirdeyim bacım oğlumla geziyom buralarda mısın :)
ADDD şimdi burda Umutsuz Ev Kadınları'ndaki Zeliş'i gördüm tesadüfe bak :)
Ferdaaaa bizz metro port avm diye biyerdeyizzz:)))) yakınmıyızz kiiii:))
Ruza tel.den resimleri göremiyorumm canmm(( sakın kaldırmaa pc bulursam bende bakacamm..
Add hayırlı olaaa ünlü oldunuzz dimekkk
Bitufull yarın o dediğin pierloti ye gitcez înş.bu ılk gun yorulduk, bahcelievler cıvarında takıldık genelde
Yaa bu istanbul beni boğuyor arkadaşlarr(( çok kalabalık ve sürekli bi hareket var:))) bursa sakin geliyor bana... Ahhhhh bide oğlumm varr nasıl özledım nasıl özledimmm.. Sweetini koklayıp duruyorum.eğitime hergun farklı hoca giriyor bugunkü benım açımdan sıkıntı yok ama diğer arkadaşları bilemem bence idareyle görüş dediii.ayrıca istanbulun kendı personeli gelip imza atıp çıkıyor iş yoğun falan deyippp.... Şuu kıytırıkk eğitim için yüreğimdee koca bi taşş taşıyorumm..ahh Adli tıpp yaktın beni yaktın :)))
ruzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzelsin bacım maşallah sana
yok laaa para almadık diziden sevabına oynadık ajansa kayıtlı degiliz
ne yapanız ne var ne yok
Bituful sagol bebem... :) ya siz de yukleyin fotograf.. Ayakustu gormustum. Detayli incelemek istiyorum.. :) bu arada ben de ocakannesi degilim. Bisi olmaz be ya.. Kovacaklar mi bizi sankilim... :)
ruza yorum yaptım ama burdan da ıslık çalcem fuyttt fuyyy çok asil bir güzelliğin war he..
bitiful sana dedim mi senin de öyle yawrular yawru kuşlar fıstıklaaaarrrr
Ay simarttiniz beni... Cocuktan sonra guzellik falan kalmadi.. Sisko bisi oldum. neyse nasil olsa spora baslicam, su boregi de yeyim... Dermisimmm... :))
elaa.... ilk dişiniz hayırlı olsun canım... darısı diğerlerine inşallah...
vave... senin o bebişlerini yerimmm....... Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh... bizlere de en yakın zamanda ikinici çocukları nasip etsin inşallahhhh.... amin diyenler??? :118:
Yok be canım arada akşam saati en olumlu ihtimalle yarım saat var. Ama bir ara bu tarafa da geçrsin, Araplar bilem ilk önce buraya geliyor Ben de Bursa'yı çok beğeniyorum, çok güzel, asil, huzurlu bir şehir.Ferdaaaa bizz metro port avm diye biyerdeyizzz:)))) yakınmıyızz kiiii:))
Ruza tel.den resimleri göremiyorumm canmm(( sakın kaldırmaa pc bulursam bende bakacamm..
Add hayırlı olaaa ünlü oldunuzz dimekkk
Bitufull yarın o dediğin pierloti ye gitcez înş.bu ılk gun yorulduk, bahcelievler cıvarında takıldık genelde
Yaa bu istanbul beni boğuyor arkadaşlarr(( çok kalabalık ve sürekli bi hareket var:))) bursa sakin geliyor bana... Ahhhhh bide oğlumm varr nasıl özledım nasıl özledimmm.. Sweetini koklayıp duruyorum.eğitime hergun farklı hoca giriyor bugunkü benım açımdan sıkıntı yok ama diğer arkadaşları bilemem bence idareyle görüş dediii.ayrıca istanbulun kendı personeli gelip imza atıp çıkıyor iş yoğun falan deyippp.... Şuu kıytırıkk eğitim için yüreğimdee koca bi taşş taşıyorumm..ahh Adli tıpp yaktın beni yaktın :)))
Nerdeee biz aksamlari hic cikmiyoz bea(( varmi yeni sezon guzel şeyler:)
ben yükleycektim şimdi ama önce arkadaş listemi bir gözden geçirmeliyim
ben anlamadm yaaa resmleri burdanmı görüyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bana söleyin :2:
geçir bakem geçirmişken anlatıver de nasıl bakılıyor resimlere hehe
Maşallah kuzulara Bıdıkları öyle görmek isterdim Ben de özendim yaa kardeş gibisi var mı 2. Çocuğu düşünmek bile istemesemde oğlumu bu duygudan mahrum etmekte istemiyorum sırf bu yüzden ( itiraf ediyorum bir de kızım olmasını çok istediğim için) ikinciyi düşünüyorumoğlum kızımın başını belası oldu sabahları kapısına dayanıp serenad yapıyor , kapıdan alınca çığlık çığlığa ağlıyor tekar gidip "abbaaa abbaaa" diyor ağzını yidiimin :) kızım yerde otursa direk üstüne atlıyor tutunup kalkıyor saçını çekiyor :86: bunları yaparken nasıl sevinç çığlığı atıyor.. 2 çocuk ne kadar güzelmiş diye hayranlıkla izliyorum ikisini:)
Maşallah kuzulara Bıdıkları öyle görmek isterdim Ben de özendim yaa kardeş gibisi var mı 2. Çocuğu düşünmek bile istemesemde oğlumu bu duygudan mahrum etmekte istemiyorum sırf bu yüzden ( itiraf ediyorum bir de kızım olmasını çok istediğim için) ikinciyi düşünüyorum