slm kızlar nasılsınız
benim bu gün dr kontrolm vardı kalp atışını karnımdan ultrasyonla baktı duymadı
alttan ultrasyonla bakmam lazım dedim dr
alttan bakıncada çok az duydu çok çok küçük dedi sat tarihine göre 9 haftalık ama
ultrasyona göre 6 haftalık dedi
kese durumu iyi dedi ama kalp atışının düşük olması dr canını sıktı haftaya perşembe bidaha gel dedi
bilmiyorum acaba gitsemmi gitmek istemiyorum çok moralim bozuldu çok üzgünüm ALLAH bilir sonunu
dr.folikasit hakkında zararlı olduğunu söledi meme kanseri yapıomuş,hamile kalmadan 28 gün önce ve kaldıktan sonra 28 gün daha kullanmanın faydalı olduğnu söledi..
aaaa ama bu olmadı şimdi ilk kez duyuyorum zararlı olabileceğini ilk gebeliğimdede 2 ay öncesi 3 ay sonrası olmak üzere 5 ay kullandım ee şimdide yaklaşık 3 aydır kullanıyorum keşke yazmasaydın bunu bak folikasit kullanan ben ve diğer anneler bi panik durumuna girdik yani en azından ben panik oldum..napcaz şimdi......
kızlar ya benım atesım çok yukselıyo ya böle olan var mı sıcakalrında etkısı vardır ama normalde atesım 34-35 tir vucudm sıcak değildir ama
2-3 gundur soğuk suyla dus alıyorum uzanıyorum ferahlayınca ateısmı ölçüyorum 37,5 çıkıyo bı de yanarken ölçsem daha cok cıkcıak demekkı
yaa böle kulakalrım ellerım ayakalrım acaip yanıyo yaa :S :S :S
üzme lütfen kendini, inşallah hiçbir sorun olmadan alırsın bebeğini kucağına çok var seninle aynı durumda olup daha sonra gayet sağlıklı bebekleri olan lütfen gönlünü ferah tut...
Kızlar, ya benim bir saat önce çok değişik bir akıntı geldi. Su gibi koyu sarı. Sanki idrar gibi kıvamsız bir akıntı. Çok korktum hemen doktoru aradım. Fitil verdi. Gynomax. Kullanan var mı? :44:Ya da böyle bir şey yaşayan var mı?
kızlar ya benım atesım çok yukselıyo ya böle olan var mı sıcakalrında etkısı vardır ama normalde atesım 34-35 tir vucudm sıcak değildir ama
2-3 gundur soğuk suyla dus alıyorum uzanıyorum ferahlayınca ateısmı ölçüyorum 37,5 çıkıyo bı de yanarken ölçsem daha cok cıkcıak demekkı
canım aynı şekilde bnmde elim ayağım yanıyo ateşimi ölçüyorum 37,5 gebelikte ateş yükselmesi normalmiş..
bende takvim yapçam yaa neye göre yapçam ben şimdi hiç kimse yardımcı olmamış ama
saol cnm şimdi sata göre yapıcam artık madem ,sat a göre 7 haftalık oluyor ama napalım ..şimdi bi yerde okudum bebek yetişiyormuş gelişimine göre 2 hafta arası olan var yaa bnmki 1 hafta inşallah yetişir..ben yardımcı olmaya çalışayım sanaburdaki çoğunun SATa göredir yani döllenme gününü bilemek zor olduğu için sata göre yapacaksın.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi bu linkten takip edersen seni yönlendirir, başka birşey varsa tekrar yardımcı olurum canım
ay 8 diyor ama takvim halbuki 6+2 yim :S
Yuzuk bende de yuvarlak oluyo. Hayirlisi ben de kiz hissediyorum zaten:)
saol cnm malesef zor geçiyor idrar yolu enfeksiiyonum yeni geçti ,ama kasığım hala ağrıyor gündüz daha az ağrım var ama akşamları süreklimerhaba kirmizipatik bebegini sag salim kucagina alirsin insallah hamileligin hayirli olsun kacinci bebegini bekliyorsun hamileligin nasil geciyor acaba.
iyi akşamlar ben de bugün 3. kez kontrole gittim kalbi görmüştüm önceden ama bugün sesini de duydum çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasiip etsin inşallah tehlikem falan yokmuş kalp atışıda 174 çok iyi çok mutluyummmm :) 1,5 cm olmuş
merhaba arkadaşlar ben kadınlar kulübünde yeniyim bu gruba nasıl ekleneceğimi bilmiyorum bana yardımcı olan olursa sevinirim. Bu 3. hamileliğim diğeri daha 14 aylık olduğu için zorlanıyorum. Şu anda da mide bulantısından uyuyamıyorum herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?