- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
o söylediğim diş macunnu diş etleri için ,dr tavsiyesi ile kullanıyorum ve fark ediyor,diş etleri hamilelikte çekildiği için bu diş macunu bunu önlüyor,benim kuzen,kardeşim kullandığı için biliyorum ,bende kullanmaya başladım eğer diş etleri ile ilgili sıkıntısı olanlar için tavsiye için söylemiştim ,çünkü ne kadra kalsiyum ve vitamin alsakta mutlaka dr kendileri bile multivitaminler veriyor yadi vucudumuz ne yazıkki karşılamıyor ((
yağa gelince ,beni kilo aldığım için çatlaklarım vardı,çatlaklar oluşunca tedavisi olmuyor ;fakat yağ veya dr un vereceği krem varsa çatlak oluşumu için onu kullanmak isterim,çünkü vucud anormal bi şekilde şişiyorrr,kremlerin mutlaka faydası vardır ,eczanelerde hamileler içn satılanlar var,eğer kullanmaya başlayanlar varsa yada daha önceki hamillelikklerinde kulanıp menun kalanlar varsa tavsiye ederlerse sevinirim :)
at she ,önerilerin için ayrıca teşekkür ederim sana
canım evet maalesef helekı gebelıkte kalsiyum ve magnezyumu yıyecekelrden akrsılamak çokz or helekı
bulantı dönemınde eger faydası varsa ne güzel ama ben hıc bi drdan duymamıstım neysem kanamam olursa ben de baslayayım :)
sağol bilgilendırdıgın ıcın
canım öncekı hamılelıgımde kullandıgım ıcın bılıyorum hıcbırının faydası olmuyo gene de sor tabıı kı doktoruna
ama dediğim gibi bu büyük bi pazar ve hamıleleri az buz değil fazlacana kazıklıyolar...doğum yapanlara sor kımısı krem kullandıgı halde
çatlamıstır kımısı de kullanmadıgı halde çatlamamıstır değşiyo cunku...ama bol bol su ıcmek ve dus sonrası cildi nemlendırmek en güzeli :)
bu sadece karnının çatlamasını değil tüm cildinin duru ve parlak kalmasını sağlar...
rica ederim canım....