- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
12.haftadan sonra belli oluyor 11 de görenlerde var..15 hatta 18.haftaya kadar göstermeyen yaramazlar bile var..
çoğunlukla 12.haftada söylüyor doktorlarımız..ben kızımda 12.haftamda öğrenmiştim mesela ve o gün doğumgünümdü kızım aldığım en güzel hediye oldu bana çünkü çok istiyordum kızım olmasını..şimdide çok istiyorum herkesin gönlündekini verir inşallah allah..
ınsallahn canım :) gelişime göre değişebilri belkı ama gelısıme göre 11+0 iken böle :)
inşallah inşallaahhhh sağlıkla kcuakalrızz :)
canım neden ağaldın kafana bısey mı takıldı yoksa sebepsiz mi yanı ???
ben ıkıncı gebelıgımde böle çok ağlıyodum ama çok sıkıntım vardı ev kredısıne yenı gırmsıtık plansız bı bebektı vs vs
bebegıem bakammıycam calsımam gerekıcek die düşünüodm devamlı ve bazen brıden ağlama gelıyodu....
karnıan baskı yaptıgın ıcın değil...ama sen üzülünce stresın yanıs enın duygu durumun bebegı etkıledıgı ıcın
etkılemsı olursun ancak yoksa o cidden korunaklı bi yerde
ben de topiğin bırınde baktırmıstım kadın hespalıodu flm erkek demstı kayınvalıdemın daha hamıle oldumdan haberı yokken
rüyasında kız bebek görmus bılmıyorum hayırlısı canım....inan kı benımde aklımda bi cinsiyet yok içime de doğmuyo
hatta ıkıncı gebelgııdme dr anneler hıssder ne hıssedıosn demıstı valla hıc bısı hıssetmıom dmeıstım
ama hıssetmıodm napim yanıtek derdim sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter
ınsallah gusel haberle gelrısın canım :)
ayheka
normal canım ağlamaların
ama bebek annenin stresinide üzüntüsünü ve sevincinide hissedermiş
bebeğin için elin geldiğince mutlu huzurlu ol...
hatta eltim derdi ben hamileliğimde ne yediysem oğlum onu seviyor,ben hiç uyuyamadım uyku sorunumuz var
doğumdan sonra inş.olmaz ama lohusa depresyonu diye birşey oluyor ve o arada ağlama krizleri geliyor,kafa karışıklığı oluyor buna hazır olun arkadaşlar lohusa bitince düzeniniz oturunca herşey yoluna giriyor
benim kafamda çok karışık ara ara ağlama durumlarım oluyor
2.bebeğim olucak benim ve 2 çocukla nasıl olucak,
oğlum okula başlayınca bebek 1.5 yaşında olucak nasıl olucak vs vs derken kendimi yıpratmayı başarıyorum
üstüne birde sağlık sorunları bırakmıyor(((
aynen valla dün eşimle kavga ettik ama öyle böyle değil ilginç olanı şu o da babalık depresyonuna girdi sanki bir kapris bir inat anlatamam dün patladım hatta epey bağrış falan oldu, sonra kapılar çarpıldı kilitlendi, yan oda da yattım ben ama ağlama krizi tuttu uyuyana kadar ağladım, çok kötüyüm iyice kontrolümü kaybettim bir yanda bebeğimi düşünüyorum ona zarar vermek istemiyorum bu durumdan o da etkileniyordur kuşkusuz...
inşallah her şey yolunda gider arkadaşım
oooo herkes yüzük testine kaptırmış cinsiyet yorumları yapılıyor, hayırlısı olsun ben de yapacağım ama benim alyansım yok tek taş olmaz mı? :26:
kızlar size bir soru sormak istiyorum.hamilelikte elevitmiydi tam hatırlamıyorum o hapı,omega 3 fln kullanıyormusunuz.bunlar ne işe yarıyor.ben birtek folik asit kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?
Ben de sadece folik asit kullanıyorum hatta onu bile kestim. 8. haftadan sonra etkisi yok yazıyor her yerde.
bence talaş yapma ama artarsa doktora git.ne olmuş olabileceği konusundada inan hiç bir fikrim yok.
kızlar size bir soru sormak istiyorum.hamilelikte elevitmiydi tam hatırlamıyorum o hapı,omega 3 fln kullanıyormusunuz.bunlar ne işe yarıyor.ben birtek folik asit kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?
inanmıyorum ya, hamilelikten mi?benim de iki ayda iki tane dolgulu disim kırıldı. biri sadece dolgu kaldı öbürü sallanıyor hala. bugün ağrımaya başladı sallanan
alyansım hala parmagımı sıktıgı icin ben de tektasla yaptım
kırmızı lahanayı kucuk kucuk dograyıp uzerine su ekliyosun ve kaynatıyosun. suyun rengi mor olacak. soguduktan sonra plastik bardaga azıcık kırmızı lahana suyu baska plastik bardaga da esit miktarda idrar koyuyosun. sonra idrarı lahana suyunun uzerine ilave ettiginde suyun rengi koyu kalıyosa yani mor, mavi gibi bebek kız, renk acılıp kırmızı, pembe oluyosa bebek erkekmis
canım elevit multivitamin hekrese verıo drlar
omega da beyın gelısımı ıcın kullanmazan bişi olmaz balık yagı hapı tavsıye edıoalr daha cok
beyın gelısımı ıcın gene ınsallah ben balık yağı kullanmayı dusunuyorum.
amin canım sağol ağrısı gectı snaırım dun akşam ve bugun yok bakıyorum bakıyorum yok
heralde gectı canım....
bu arada doktorun antıbıyotu-ık kullanabılrısın dedıyse sorun olamz bence canım
sımdı antıbıyotık kullanmazsan belkı dısın daha kötu olucak öel dusun
canım devam etmıosa agrıdna yoksa bısı odl sanmıyorum ama keşke dr nu arayıp bi söleseydın bilgisi olurdu yanı
Fikirdelisi, ikimiz de ankaradanız, ve beklenen doğum tarihimiz aynıBir de aynı hastanede doğuralım da sözleşip, tam olsun ne dersin ?
Bu arada göbeği büyümeye başlayanlara bi pantolon tavisye edeyim. Chima mağazasından aldım ben dün, beli lastikli, popo kısmı pilili, ama alt taraf normal ütülü, kumaş, iş kıyafeti olarak giyebileceğiniz bir pantolon. Arayan varsa aklında bulunsun. Bir de şu bez parçaları oluyor ya, göbeğe takılan, onlar kullanışlı oluyor mu acaba bilen var mı? Hani her kıyafeti hamile kıyafeti gibi kullanabiliyoruz onu takınca, anlatabildim mi ne olduğunu ? :26:
günaydın annişler ve kuzucuklar
bizimde bi dolgumuzun arkası kırıldı şuan ağrı yapmıyo ama 3cü aydan sonar gidicem öncekinde ilk haftalarda yirmilik dişimde dolgu düşmüştü fazla yontmadan üsten dolgu yapmıştı doctor hala aynı duruyor tam teşekküllü hastanelere yolluyup çekiyorlar bile dişleri, bu hamilelikte en çok dişleri vuruyor bide suttee içemiyoruz bardak yanımda bu sefer sek süt deniyoruz daha iyi gibi geldi bana soğuk içebiliyorum ama ılık ve sıcak kokuyo
aman bizim de bi kalp atışımız gözüksünde cinsiyet incelemelere başlarız inşallah
zeynep cim canım benim eşim normalde aşırı sakinken oda şuara işleride yoğun ve olaylı sinirli oto b... sinirleniyo belki seninkide şuara öyledir yoksa hadi bizi neysede kuzuları üzerlermi
valla canım bende senin gibiyim hamilelik depresyonu herhalde her sözü kafama takıyom hemen alınıyorum eşlerimizde bizi idare etmek zorunda bu 9aylık bi süreç ne var dayansalar bi 9ay zaten herşeyi biz yaşıyoruz vücudumuzda...
8.haftadan sonra etkisi yok mu? E benim doktor bana daha dün, folik asite devam dedi :26: O zaman plansız bir gebelikte en iyi ihtimalle sadece 3 hafta kullanılabiliyor öyle mi yani? 5 haftalıkken hamile olduğunu öğrense, 8 haftalıkken de bıraksa kaldı 3 haftalık bir kullanım.
Fikirdelisi, ikimiz de ankaradanız, ve beklenen doğum tarihimiz aynıBir de aynı hastanede doğuralım da sözleşip, tam olsun ne dersin ?
Bu arada göbeği büyümeye başlayanlara bi pantolon tavisye edeyim. Chima mağazasından aldım ben dün, beli lastikli, popo kısmı pilili, ama alt taraf normal ütülü, kumaş, iş kıyafeti olarak giyebileceğiniz bir pantolon. Arayan varsa aklında bulunsun. Bir de şu bez parçaları oluyor ya, göbeğe takılan, onlar kullanışlı oluyor mu acaba bilen var mı? Hani her kıyafeti hamile kıyafeti gibi kullanabiliyoruz onu takınca, anlatabildim mi ne olduğunu ? :26:
hehe olurbenim ilki sezaryen oldugu icin bu da oyle olacak bu yuzden muhtemelen o tarihten once dogururum benim doktorum yeni yasadan dolayı devlet hastanesini bıraktı yıllardır gidiyorum diye devam ediyorum ona.. kızımı ztb da dogurmustum ve memnun kalmıstım. bunda henuz devlet hastanesine gitmedim hic doktorum orada calısmıyo die. kafam karısık yani.. ya ozelde doktoruma yaptırıcam ki ozellere guvenemiyorum, ya da arada devlete gidip sancım tutunca doguma da devlete gidicem
sen kontrolleri nerede yaptırıosun?
kızlar hepinize benden sevgiler:)) nasılsınız bugün?
bir önceki sayfada giyimden falan bahsedilmiş. şimdi ben normal kıyafetlerimi giyiyorum, dar kot falan da giyiyorum. bebişimize zararı olur mu sıkan kıyafetlerin? ay az geniş giyince de düşüyor pantolon. en güzeli çek pijama üstüne ohh missss:))) ama işe gidince giyilmiyor tabi...
khena,
burnunu nasıl gördünüz ayol görülecek kadar büyük mü
biz de karadenizliyiz korkuyom büyük burnu olcak diye
Canım seninle günlerimiz aynı, bende bugün 9+3 üm :) :) nasıl gözüküyo bebiş, büyümüşmü maaşallah. Bende çok merak ediyorum sıpamı ama benim randevum 30 haziranda daha çooook var. Hareket ediyomu içerde gördünüz mü?
çok halsizim :S kafamı kaldıramıyorum :S çalışmaya çalışıyorum öfff
gözünüz aydın maşaallah..bebek ultrasondada 6 haftalık mıydı?yani bu kadar erken duyulabilio mu
ay cidden 12. haftada belli oluyor mu ben 11deyim inş haftaya görürüm zaten ikili test için gideceğim Allah herşeyin hayırlısını nasip eder inş.
merhaba kızlar dr.dan yeni geldim bebişi de kalp atışınıda gördüm,gerçi kalbini zorla gördüm bişe yanıp yanıp sönüo adeta :124: dr.folikasit hakkında zararlı olduğunu söledi meme kanseri yapıomuş,hamile kalmadan 28 gün önce ve kaldıktan sonra 28 gün daha kullanmanın faydalı olduğnu söledi..tahlillerim temiz çıktı idrarda az iltihap varmış onada tek gecelik ilaç verdi..benden bu kadar darısı benim gibi kalp atışını duymak isteyenlerin başına olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?