Günaydın kızlar... Nasılsınız bugün? Halime şükür ama pek keyfim yok benim. Ozfer nasıl oldu ki acaba?
günaydın güzel hamişler...bugün kociş izin alabilirse işyerinden gidicez hazrlandım beklyrum bebişimin kalp atışlarını duymak için dua edyrum sizde iyi dualarınız esirgemeyin
Günaydın kızlar... Nasılsınız bugün? Halime şükür ama pek keyfim yok benim. Ozfer nasıl oldu ki acaba?
Benim de yok, acaip midem bulanıyor. Mutsuz gibiyim öyleeee... Saçma sapan bir duygu hali yani.
İşe gelmek hiç istemedim ama mecburum çalışmaya. Aslında hiç istemiyorum. Bişr de daha fazla işve sorumluluk yüklendi. Laf aramızda itiraf edeyim doğum iznine ayrılacağım günü dört gözle beklyorum, o kadar yani...
Allah seninde bizimde yardımcımız olsun canım. Pıt pıtları duy güzel güzel. Bize de gel anlat olur mu?
Herkese günaydın kızlar....
Dün doktora gittim, 7+0 dedi. Kalp atışları daha güçlüydü bu sefer. Ve büyümüş , 1 cm olmuş bebeğim.
Şimdi ben 8. haftaya mı girmiş oluyorum. Yani 8 haftalık değil mi?
Bir de kızlar sigara ile vedalaşma vakti geldi de geçiyor bile. Ben daha önce birkaç kere gebelik geçirdim ve kaybettim, öncekilerde sigardan müthiş tiksinmiştim. Şimdi bir tiksinti yok ve öncekileri kaybettiğim için bu seferkini de ciddiye almamıştım, yanılttı beni... bebeğim umarım sonuna kadar benimle olacak :) Allah kucağıma almayı nasip eder, inşallah...
Herkese güzel bir gün diliyorum
Canlarim gunaydinnnn.. Bugun uyandigimda gogus hassasiyetim yok denecek kadar azdiiii..evhamlandim.. İnsallah bi sorun yoktur.. Randevuma daha coook varrr..:18:
ayy annemin yanına gittiğimde ayaklarına kapanıcamne zormuş hamilelik ya ben böyle zor olduğunu hiç tahmin etmemiştim. hep midem bulanıyor allahım ne olur yardım et tüm hamişlere
Kızlar birde benim bir sorum var ben bugün itibariyle 7+3 üm. 8 haftalık hamile sayılıyorum değilmi. 8. haftanın içindeyim. Şu hesabı tutturamadım bir türlü:) Bizim fasülye 1 hafta geriden geliyo sata göre, kafamı karıştırıyor... birde sata yetişir mi yoksa hep böyle 1 hafta geriden mi gidicez:))
Bir benim galiba sabah sabah burda olan ,valla içerleri çok sıcak,üstümde elbise var incecik ama sanki kalın manto ileyimallahtan başlardayız,allah 7 aylık olanalara kolaylık versin çok zor
Bu arada mide bulantılarım geçti denecek kadar azaldı...
canım günaydınsağol ilgilendiğin için iyiyim geçti böbrek ağrım şükür ama tekrarlayabilir
çünkü idrar yolu enfeksiyonum var sonuçta...gebelikte de artıyormuş zaten.
neyse napalım sıcak tutucaz ayağımızı,sırtımızı... sen nasılsın?
ya ben yarına randevu aldım hiç bilmediğim bir doktordan, o yüzden 2 kat heyecanlıyım..
bi de yarın misafir var ve ev dandini, kimse de yok yardım edecek
of nasıl yetiştiricem ben tüm evi yaa. akşama da dışarı çıkıcaz yani 5e kadar 4 oda 2 wc 1 mutfak
ve hepsinin camları dahil temizlemem lazım ooof of
canım günaydınsağol ilgilendiğin için iyiyim geçti böbrek ağrım şükür ama tekrarlayabilir
çünkü idrar yolu enfeksiyonum var sonuçta...gebelikte de artıyormuş zaten.
neyse napalım sıcak tutucaz ayağımızı,sırtımızı... sen nasılsın?
ya ben yarına randevu aldım hiç bilmediğim bir doktordan, o yüzden 2 kat heyecanlıyım..
bi de yarın misafir var ve ev dandini, kimse de yok yardım edecek
of nasıl yetiştiricem ben tüm evi yaa. akşama da dışarı çıkıcaz yani 5e kadar 4 oda 2 wc 1 mutfak
ve hepsinin camları dahil temizlemem lazım ooof of
Canlarim gunaydinnnn.. Bugun uyandigimda gogus hassasiyetim yok denecek kadar azdiiii..evhamlandim.. İnsallah bi sorun yoktur.. Randevuma daha coook varrr..:18:
Günaydın tatlım. Ne demek. Geçmiş olsun inşallah.
Ben çok keyifsizim ya bugün niyese. Bir sıkıntım yok ama şükür. Midem de bulanmıyor...
Pek çokmuş işin. Çok yormamaya çalış kendini. Birde temizlik yapacaksın ya. Terleyeceksin. Eğer su içmezsen, terlediğin için tuvalete çıkamazsın. Bu da idrar yollarının tekrar yanmasına sebep oluyor. Bol bol su iç iş yaparken.
Kolay gelsin canım.
allah kolaylık versin canım.bence çok yorma kendini.camları bırak en azından.çok yorulursun.pasta börek hazırladınmı bari.yoksa yemeğemi geliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?