2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
canım ben keseyi geçen cumartesi gördüm ama kalp atışı için erken mi onu bilemedim benimde sat 22 nisan dı belki bebiş geç oluşacaktır hemen olumsuzluğa kapılma bebişlerimiz Rabbime emanet

evet inşallah canım yaa.1 hafta sonra gel dedi sabırla beklicez bakalım.Gerçi bu beklemelerimiz daha yeni başladı sonu hayırlı olur inşallah.bi de ilk gebelik olunca insan bilemiyor ne düşüneceğini.en iyisi içimizi rahat tutmak ..

ay-she rica etsem beni de listeye ekler misiniz?????????
yaş 28, kilo 46, ilk bebek, yaşadığı yer manisa, muhtemel doğum tarihi 23 ocak

çok teşekkür ederim şimdiden, çok sağollllll

ekleıdm canım :) hayırlı olsun :)

Kızlar beni de listeye eklermisiniz. Yaş 28 kilo 50 ilk bebeğm :) Balıkesirde yaşıyorum :) muhtemel doğum tarihi 13 ocak

ekleıdm canım hayırlı oslun :)

canım sakin ol ınsallah Rabbım hakkında hayırlısını verırı ben de pazartesı gıdıcem son gittiğimde 5 haftalıktık
kesyeı gormsutuk pazartesı gıdınce keseyı Allah korusun bebegı goremezsek benı de aynı son beklıyo cunku 8 egirmıs olcaz bizde
ınsallah sorun yasmaayız canım offf riskli gebelık yasamak çok zor :KK43: Allah yardımcımzı olsun
bazen aklıma gelıo ya ters bişey olursa diye ama üzüldükçe bişey olmuyo bişey değişmio canım skain ol bekle ben artık öyle yapıyorum

Canim inan bebegimi dusunurken kendi kalbim durcak..aysem beni en iyi sen anlarsin benzer seyler yasamisiz gecmiste.. Yani bi duysam ki kalbi atiyo cana gelmis yavrum dunyalar benim olcak.. Ona cok ama cok ihtiyacim var..Allahim kimseyi bu aciyla sinamasin.. Yarin aksam 7.30 da randevum var.. Dua edin lutfen kizlar

ooofff çok yorgun hıssedıyorum bu hafta cok yorudlum ya iş iş iş resmen

Allahtan annem gelip ev işlerımı yemekelrımı yaptı da evde bari dinlenıyorum yaa

bugunde sımdı annemlere gidicektım sanırırm yarım saat gec cıkmam gerekıcek gıcık oluyorum bu duruma yaa :KK19:

ay_she'cim düşün biz hala işteyiz ve 18'de bitecek. Ve evde de kimse yok yemek yapıcak :) şanslısın enin ol o 1 saat fark bile çook önemli hale geliyor :) azıcık vaktimizde neler yapacağımızı şaşırıyoruz bide bebek olunca nasıl yeteceğiz bilmiyorum :) :KK49:

Canim inan bebegimi dusunurken kendi kalbim durcak..aysem beni en iyi sen anlarsin benzer seyler yasamisiz gecmiste.. Yani bi duysam ki kalbi atiyo cana gelmis yavrum dunyalar benim olcak.. Ona cok ama cok ihtiyacim var..Allahim kimseyi bu aciyla sinamasin.. Yarin aksam 7.30 da randevum var.. Dua edin lutfen kizlar

canım gercekten de herhalde en ıyı ben anlarım az değil üç tane yavrumu kaybettım ben de ınan kı
bu zamana kadar cok ağladım çok üzüldüm gözümden akan yasın haddi hesabı yok :KK43:
üzüntüden hasta oldum kaç kez...
benimle beraber ailem arkadaşlarım üzüldüler sonra baktım ne yapsam olmuyo ne yapsam
tevekkül ediyorum sadece desen ki üzülmez mısın yanı herseye hazır mısın hayrı hiç bişeye hazır değilim

yani düşünebılıomusun herkes cinsiyetını öğrenınce elbise zıbın alcak ben almıycam beşiğini dahi eve
sağsalim geldıkten sorna ınsallah alıcaz...ne olru bılmıyorum sonu..sadece beklıyorum
ama iyi düşünmeye calısıyorum canım sen de iyi düşünmeye calış stres kaygı bebegın gelısımını cok etkılıyor
canım ınsallah sen bebegının kalp atsıalrını gör bana da umut olucaksın bende pazartesı gidicem ınsallah
hiçbirimiz üzülmeyiz canım inşallah Allah yardımcımız olsun...Allah bir daha evlat acısı yasatmasın bize :KK43:

ay_she'cim düşün biz hala işteyiz ve 18'de bitecek. Ve evde de kimse yok yemek yapıcak :) şanslısın enin ol o 1 saat fark bile çook önemli hale geliyor :) azıcık vaktimizde neler yapacağımızı şaşırıyoruz bide bebek olunca nasıl yeteceğiz bilmiyorum :) :KK49:

benım evımde de kımse yok kız :) annem kızkardeısm ara ara gelıp yardıme dıyoalr sağolsunalr o kadar
ben gecen sene çalıştıgım yerde 18,00 de cıkıyordum yolda 2,5 saat sürüyodu neler çektım bılemezsın
Allahtan sımdıkı ısım hem rahat hem erken cıkıyorum hem evıme yakın cok sükredıyorum Rabbime dışarda yapmam gereken bi iş var işyerının işi
dedım kı ben zaten pazartesı dıdsarda olcam dr için onu da hellediverırım dedım hayır olmaz doktoruna git tahlılını ver dediler
sağolsunalr yaa Allah ım yardım edıyo sağolsun canım riskli gebelık benımkı de ve cidden dıkkatlı olmam çok dinlenmem
gerekıyo Allah gönlüme göre verdı sğalıkla bebsımı de gonderır ınsallah :)

ben durumumuz musaıt olursa bebıs olduktan sonra çalışmayı duusnmuyorum ınsallah öle de olr
yeterı kadar calsıtım yeter :) zaten özleye özleye kavusmus olucam ınsallah annesiz büyümesıne göz yumamam
inşallahh da kendım bakıp büyütebılırım Allah tan dileğim bu yanı :)

Allah yardımcımzı olsun hem ev hanımı hem iş kadını hem hamıel olmak çok çok zor :)

benım evımde de kımse yok kız :) annem kızkardeısm ara ara gelıp yardıme dıyoalr sağolsunalr o kadar
ben gecen sene çalıştıgım yerde 18,00 de cıkıyordum yolda 2,5 saat sürüyodu neler çektım bılemezsın
Allahtan sımdıkı ısım hem rahat hem erken cıkıyorum hem evıme yakın cok sükredıyorum Rabbime dışarda yapmam gereken bi iş var işyerının işi
dedım kı ben zaten pazartesı dıdsarda olcam dr için onu da hellediverırım dedım hayır olmaz doktoruna git tahlılını ver dediler
sağolsunalr yaa Allah ım yardım edıyo sağolsun canım riskli gebelık benımkı de ve cidden dıkkatlı olmam çok dinlenmem
gerekıyo Allah gönlüme göre verdı sğalıkla bebsımı de gonderır ınsallah :)

ben durumumuz musaıt olursa bebıs olduktan sonra çalışmayı duusnmuyorum ınsallah öle de olr
yeterı kadar calsıtım yeter :) zaten özleye özleye kavusmus olucam ınsallah annesiz büyümesıne göz yumamam
inşallahh da kendım bakıp büyütebılırım Allah tan dileğim bu yanı :)

Allah yardımcımzı olsun hem ev hanımı hem iş kadını hem hamıel olmak çok çok zor :)

Canım benim bu durumda bırak her yer pis birşeyler de eksik kalsın umursama önemli değil yeter ki sen kendine ve sağlığına dikkat et.Allah yardım ediyor sana umarım sonuna kadar öyle gider.İnşallah bebeğini kendin büyütme imkanın olur benimde çalışmama gibi şansım olsa bir gün bile durmazdım ama malesef çok zor :) Ha birgün sayısaldan birşey çıkarsa ancak :)

Canım benim bu durumda bırak her yer pis birşeyler de eksik kalsın umursama önemli değil yeter ki sen kendine ve sağlığına dikkat et.Allah yardım ediyor sana umarım sonuna kadar öyle gider.İnşallah bebeğini kendin büyütme imkanın olur benimde çalışmama gibi şansım olsa bir gün bile durmazdım ama malesef çok zor :) Ha birgün sayısaldan birşey çıkarsa ancak :)

aynen canım hiiiç sallamıyorum inan kı...gecen hafta bildiğin evi psilik götürdü elimi kaldırmadım
napaım dinlenmem gerekıodu elim değdikçe az az yapıyorum o da ağır işler değil yanı :)
eşim de artık iş planlaması yapio ben kalkımda balkonu yıkayım sonra slaata yaparım dıo kocısım ehehehe :KK70:

canım bizim içinde cok zor ınan ev kredisi ödüyoruz ve esımın mudur olma ıhtımalı var bı ona guvenıyorum bı de refinansman
yaptırıcaz oan guvenıyorum :KK1: :KK1: :KK1: ınsallah bırınden bırı olur :) size de ikramıye cıkar ısnallah ya da
mısırdaki dedenden miras kalır :KK70:

kızlar merhaba
olumsuz şeyler yazıp kimseyi endişeye sokmak istemiyorum ama paylaşmassam çıldıracağım. sabah kahverengi lekelenmem oldu dr hapa başlattı günde 3 defa. daha öncede düşüklerim olduğu için endişe tavan yapmış durumda. bugün 6+3 olmam gerekirken ultrasonda 6+0 çıktı kese normal görünüyodu fakat kalp atışı hala yok. diğer hamileliklerimde bu günlerde kalp atışı görünmüştü.yine sonu düşük gibi görünüyor ama benle benzer günde olanların durumu nasıl kese boyutu falan aklım çok karışık

KiZlar ben vücudumu taniyamiyorum artık bı üşüyorum ceket patik dolanıyorum bı terliyorum afakanlar Basiyo menepozlulara dondüm iice :)))

çok çokk çok gecmis olsun canım.. ne kadar cok sey atlatmıssın.. ama bak rabbim sonunda yüzünü güldürmüs:nazar: hayırlısıyla kucaklarımıza almamız da nasip olsun işallah minnoslarımızı..:KK12:
hemde ne çok şey atlattım 5 bebek 2 ameliyat oooo çok yani ama bu sefer iğnelerden umutluyum bakalım hayırlısı çok tşk ettim

kızlar ben bişey sorcam.ben bgn doktora gittim.beta hcg istemedi .ama tam kan tam idrar testi yaptırdım hgb ,glukoz filan, neyse ultrasonla baktı henüz kese görünmüyor dedi 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi bu normal mi? acaba bi sıkıntı mı var yoksa daha görünmesi için çok mu erken ?
cnm kese herkesin gözükme zamanı farklıdır şimdiden endişelenme daha çok yeni demekki benimde öle oldu ve 1 hafta demişti dr. bu gün anca görebildik meğerse yumurtlama zamanına bağlı bu durumlar eğer yumurtlaman geç olduysa doğal olarak zaman geçmesi lazım 5 hafta 6 hafta bunlar oratalama verilen zamanlar dr. demesine göre benimde 4+ 2 miş ve bu gün keseyi gördük ben diğer hamileliklerimde daha geç görüyodum yani açıklaması biraz uzun ama bir brinr bağlantılı olduğu için şu anda keseyi görememn normal

yarın randevum var..bebeği görmemiz lazım artık 8. haftaya girmiş oluyoruz çünkü..yine gözükmezse kürtaj olabilirim..bana dua edin kızlar ya..nasıııı kötü bi ruh halindeyim bi bilseniz..bebeğime çok ihtiyacım var..topicleri okudukça moralim bozuluyo..benim gibi olupta bebeğini kaybeden çok kişi var..ne yapcam ben yarın ya..:KK14:
cnm kendini hemen sıkıntıya sokma bende okuduysan neler yazdım bu gün öle umutsuz gittimki ama keseyi görüp geldik çok şükür ama ne olup biticek belli değil daha hepimiz başındayız ve hepimiz içinde hayırlısı hiç belli olmuyo bi bakıyosun hiç beklemezken kalp atışını görüyosun bi bakıyosun hiç beklemezken hamile olduğunu öğreniyosun belkide bunlar hepsi yavaş yavaş oluyo ve bizide böle sıkıntıya sokuyo yarın güzel haberlerle gel inşlh

Merhaba glncym :) heyecanını hissedebiliyorum minnacık mercimek şimdi senin görmeni bekliyordur :)

Canım su gerçekten önemli .Bence de miktarını arttır çünkü seni her açıdan rahatlatıcaktır.Ben Medical Parka gidicem Çiğdem Karas'a yeni başlamış ama olumlu şeyler duydum. Merve hanım vardı aşırı kalabalık o yüzden bunu tercih ediyorum.

Ne mutlu sana çok sevindim. Sevincin daim olsun ben senin sağlıkla bebeğini eline alacağına inanıyorum

hoşgeldin canım Ay_se ekliyor listeye mutlaka ekliyecektir :)
tşk ediyorum

Gözükmeyince ne oluyor boş gebelik mi ? Allah yardımcın olsun hakkın da hayırlısı olsun canım.Benim de doktor şu an gözükmedi dedi ama detaylı bilgi vermedi.1 hafta daha sabretcez bakalım.yaa benim bulantım filan da yok insan tereddüt ediyo acaba nedir diye.Gerçi herkesin hamileliği aynı olcak diye bi durum yok ama ne bilim..
cnm boş gebelik kese görünmeyince değil eğer kese görünüp belli bi zaman sonra bebek ve kalp atışı yoksa boş gebelik olur
ayrıca bulantı falan bekleyip durma herkes aynı şeyleri yaşıycak die bi kaide yok bende bu hafta hep kendimi dinledim nie göğüslerim ağımadı die hatta en çok bu durum beni umutsuzluğa itti acaba kimyasal gebelikmi yaşıyorum ne oluyo die yedim bitirdim kendimi çünki benim diğer hamileliklerimde hemen göğüslerim ağrımaya başlar hamile olduğumu hemen anlarım ama bu sefer hiç bişey yok olmuycak anlamınada gelmiyo ama olucak anlamınada gelmiyo :) rahat ol

ne güzel mucize gibi bebeğin gelmiş sana.
bende riskli gebelik grubundayım.lupus hastasıyım.romotolog ve kadın doğumcu sürekli gidip geliyorum ve ilaçlarıma devam ediyorum.
sağlıkla doğurmak dileğiylee
evet riskli gebelikler çok zor benim bide tek bi öyküm yok bir sürü erken doğum plasenta previa heterozigot hematom vs die uzuyo :KK43:(( hakkımızda hayırlısı

ekeldım canım :)

ekledım canım rıca ederım :)

canım sakin ol ınsallah Rabbım hakkında hayırlısını verırı ben de pazartesı gıdıcem son gittiğimde 5 haftalıktık
kesyeı gormsutuk pazartesı gıdınce keseyı Allah korusun bebegı goremezsek benı de aynı son beklıyo cunku 8 egirmıs olcaz bizde
ınsallah sorun yasmaayız canım offf riskli gebelık yasamak çok zor :KK43: Allah yardımcımzı olsun
bazen aklıma gelıo ya ters bişey olursa diye ama üzüldükçe bişey olmuyo bişey değişmio canım skain ol bekle ben artık öyle yapıyorum

canım bak oh ne güzel :) bı de o kadar korkuyordun neysekı sorun yokmus ınsallah böylece sorunsuz devam eder.
riskli gebelık zor tabıı bende korkuyorumve cok heyecanlıyım pazartesı gunkı randevum ıcın ınsallahh guzel haberlerle gelırım :)

evet şekerim güzel valla ne bleyim işte hala sevinemiyorum çünki benim ilerleyen zamanlarda çıkıyo sıkıntılarım inşlh bu sefer Allah yüzüme bakar

KiZlar ben vücudumu taniyamiyorum artık bı üşüyorum ceket patik dolanıyorum bı terliyorum afakanlar Basiyo menepozlulara dondüm iice :)))

gayet normal şekerim hamilesin çünki :)) kan basıncın arttığı için afakanlar basıyo terliyosun kan şekerin düşüyo üşüyosun hamilelik böle bişey :)) gelen giden hiç bitmez

gayet normal şekerim hamilesin çünki :)) kan basıncın arttığı için afakanlar basıyo terliyosun kan şekerin düşüyo üşüyosun hamilelik böle bişey :)) gelen giden hiç bitmez

Aynen ole Canim ya nasi giyincegimi şaşırdım inan ama olsun bebislerimiz için herseyi giyer çıkarırız sorun değil yeterki onlar ii olsun :))

:))))
bir bardak süt koy buzdolabına ama ağzı açık olsun
kokuyu alıyor

ayyyy hemen deniyorum çok teşekkür...
bu dönemde niye tiksinmemiz gereken normal yerler (wc gibi) olmaz da mutfak, buzdolabı, yemek vs.. gibi yararlı yerler kokar anlamıyorum??:)))

ayyyy hemen deniyorum çok teşekkür...
bu dönemde niye tiksinmemiz gereken normal yerler (wc gibi) olmaz da mutfak, buzdolabı, yemek vs.. gibi yararlı yerler kokar anlamıyorum??:)))

:KK53::KK53:
ewt ben de 1 aydır bunun cevabını merak ediyorum

yarın randevum var..bebeği görmemiz lazım artık 8. haftaya girmiş oluyoruz çünkü..yine gözükmezse kürtaj olabilirim..bana dua edin kızlar ya..nasıııı kötü bi ruh halindeyim bi bilseniz..bebeğime çok ihtiyacım var..topicleri okudukça moralim bozuluyo..benim gibi olupta bebeğini kaybeden çok kişi var..ne yapcam ben yarın ya..:KK14:

İçini ferah tutmaya çalış canım biliyorum zordur ama üzülünce de daha iyi olmuyor sonuçta...Allahım yüzüne baksın inş bebeğin sana çok güzel bi sürpriz yapıp gözükür..Allah yardımcın olsun inş...Dularımız seninle....

X