hemen soylimbu sitede okudum ben de..
kırmızı lahanayı minik minik dogruyomussunuz. üzerine 2 bardak kaynar su dokup bekliyomussunuz. suyun rengi mor olunca plastik bardagın yarısı kadar mor sudan onunla esit olcude de idrarınızı katıp karıstırıyomussunuz. eger suyun rengi kırmızı- pembe olunca bebek erkek, mor olarak kalırsa bebek kızmıs.. bilimsel acıklaması da varmıs..lahana suyu asidikmis.. eger idrarınız asidikse rengi degistirmez dolayısıla mor kalırmıs bu da kız bebege tekabul edermis.. eger idrar bazikse mor rengi pembelestirirmis
Ben sigarayı bırakmıştım 6 gündür içmiyordum
Az önce 1 tane içtim. Ama midem bulandı. Öğğ.
Ama çok üzüldüm şimdiYa bişey olduysa ((
Bir daha içmicem! İçmicem İşte!
selam kızlar
mide bulantım, ben ve bebişim geldiikk
dün eşim mide bulantısı için bileklik almış eczaneden
iyi geldi gibi
kızlar ben çok kötüyüm eve gidip yatıcam.yarın görüşürüz.
canım bıtanedne bısey olmaz ama zararlı tabıı
şöle düşün sen sigarayua muhtac değilsin !
onsuz da yaşanabiliyor bi ihtiyaç değil
sigaraya ihtiyacın yok
inşallah bi süre sonra hiç ama hiç aramazsın sigara...ama kendını telokın et canım istiyo yaa dedikçe
bilinçaltına güçsüz oldugun sigara karısısnda direnc göteremedıgın inancını yerleştirisin ve bu senı ömür boyu esir alır
sırf gebelık için değil bebeğin büyürken bile senın kokunu sadece sigara kokusu olrk hatırlar
annesının gercek kokusunu duyamaz ona bunu yaşatmak istemeyeceğien eminim :)
Öyle içimi rahatlattın ki. Çok korkuyorum bebeğime bir şey yapacağım diye. Teşekkür ederim canım.
Bir daha içmem zaten inşallah. Çünkü hoşuma gitmedi içerken.
Önemli olan şu an o sigarayla ona bir şey olmamış olması...
bir tanecikle bişey olmaz sanırım annesi ama bundan sonra lütfen içme
sigara dumanı dakikalar içinde bebeğe ulaşıyor, plesana süzgeci onu ayrıştıramıyor
bebiş çok huzursuz oluyor o esnada
ben de belgeselde izledim gecen gün
kızlar stresten ölücemçok kötüyüm resmen yüren canlı bomba gibiyim çok sıkıntım var yarın dr. gidicem ne olucak bilmiyorum elimde değil rahatlıyamıyorum sabahlara kadar internetlerden kan değerlerine bakıyorum önce düşük olup sonra yükselen doğum yapanlara ya her seferinde yeni bişey başıma geliyo ben anlamıyorum yarın keseyi sağlıklı bi şekilde göremezsek psikolojimi geçen hafta değerim artmamıştı o yüzden ona göre dedim daha başındayım olsun en fazla kötü şeyler yaşamadan başında sonlanıcak ama birden değerim arttı şimdi eğer kötü bişey olursa çok etkilenirim çünki dr. beni çok umutlandırdı ya resmen psikolojimi iice bozdu bi dış gebelik olabilir dedi bi sağlıksız şimdide değerin çok güzel herşey yolunda dio offf ne yapıcam ((
kızlar stresten ölücemçok kötüyüm resmen yüren canlı bomba gibiyim çok sıkıntım var yarın dr. gidicem ne olucak bilmiyorum elimde değil rahatlıyamıyorum sabahlara kadar internetlerden kan değerlerine bakıyorum önce düşük olup sonra yükselen doğum yapanlara ya her seferinde yeni bişey başıma geliyo ben anlamıyorum yarın keseyi sağlıklı bi şekilde göremezsek psikolojimi geçen hafta değerim artmamıştı o yüzden ona göre dedim daha başındayım olsun en fazla kötü şeyler yaşamadan başında sonlanıcak ama birden değerim arttı şimdi eğer kötü bişey olursa çok etkilenirim çünki dr. beni çok umutlandırdı ya resmen psikolojimi iice bozdu bi dış gebelik olabilir dedi bi sağlıksız şimdide değerin çok güzel herşey yolunda dio offf ne yapıcam ((
kızlar birde YARDIM! lütfen dünden beri acayip akıntım var tehlikeli mi sizce deneyimli olanalar bana akıl versin çok endişelendim acaba üşüttüğüm için mi oldum rengi de sarı
mıde bulantısını bana sor canım gundeıkı kere cıkarıyorum yemek ye sonrada cıkar
sımdı yıne kahvaltı yaptım acım ama yıne cıkarmaya gıdıcem mıdem cok fecı
sakız fılan kar etmıyor yemek yemekten korkar oldum resmen
kabızlık ıcın bulabılırsen kuru kayısı hosafı onerırım ,
cok ıyı gelıyor
anlayıs olarak hıc beklentım yok valla kımseden cunku maalesef ınsanların cogu duyarlı degıl
ben elımden geldıgı kadar kendımı strese sokmayarak korumaya calısıyorum bebegımı
bende gecmıyorum o cıhazlardan ama zaten calısmadıgım ıcın bır ıkı kere gereklı oldu ondada
hamıleyım dedım sorun yapmadılar
akıntı konusundada endıselenme o akıntılar guvenlık duvarı olusturuyor bebısı korusun dıye
kahverengı yada kırmızı gelmedıgı surece sorun yok ıcın rahat olsun
amın cnaım ınsallah bakalım :)
ya evet bende de var akıntı sümük gibi yoğun sarı dımı ben gayet normal diye bılıyorum ya
ostrojen arttıgı ıcın akıntı da artıyo bıldıgım kadarıyla yanınd akasıntı yanma fln varsa baska seyelrede yorualbılır
günaydın canım :) oo ne güzel nice yıllara ınsallah :)
anladım canım afiyet oslun :)
ekleyeyeım canım :) günaydın
canım mantarın baska belirtileri olur ya koku olur kasıntı olur bence her akıntıyı mantara fln yoramayız kı
bebek büyüdüğü için östrojen dahada salgılanıo ve akıntı artıyo hatta bilirsin 5. ayalrda
ciddi bi kaıntı olur su gibi dönem dönem böle şeler olması çok normal
hemen soylimbu sitede okudum ben de..
kırmızı lahanayı minik minik dogruyomussunuz. üzerine 2 bardak kaynar su dokup bekliyomussunuz. suyun rengi mor olunca plastik bardagın yarısı kadar mor sudan onunla esit olcude de idrarınızı katıp karıstırıyomussunuz. eger suyun rengi kırmızı- pembe olunca bebek erkek, mor olarak kalırsa bebek kızmıs.. bilimsel acıklaması da varmıs..lahana suyu asidikmis.. eger idrarınız asidikse rengi degistirmez dolayısıla mor kalırmıs bu da kız bebege tekabul edermis.. eger idrar bazikse mor rengi pembelestirirmis
hehe ben de youtube de arastırdım. meger yabancılar bizden iyi biliolarmıs bu testi. yapıp siteye koyan koyana
merak edenler icin youtubeye Red cabbage gender test yazınız ve bakınız
Allah iyiliğini vesin emi:)) bence hepimiz deneyelim .. bakalım hangimizin tutacaksen deneyecekmisin
cinsiyeti konusunda bende meraklıyım.
çin takvimine bakmıştım kız çıktıD
başka bakan var mı?
selam hanımlar..o kadar çok sancım var ki en çok idrar yaptıktan sonra oluyor,dün yine doktora gittim idrar kültürü istedi cuma günü sonucu alacağım..ileri derecede sistit olduğunu düşünüyorum,eskiden yaşadığım sancıları hatırlayarak..ilaçta kullanamıyorum tabi bu durumda.. inşallah bebek için sorun oluşturmaz,dün yine gözükmedi henüz çok minik :)
bu çin takvimi benim ilk bebeğimde tutmadı..erkek dedi kızım oldu...şimdide kız çıkıyor ama inşallah bu defa tutar da bir tane daha kızım olur.......
selam hanımlar..o kadar çok sancım var ki en çok idrar yaptıktan sonra oluyor,dün yine doktora gittim idrar kültürü istedi cuma günü sonucu alacağım..ileri derecede sistit olduğunu düşünüyorum,eskiden yaşadığım sancıları hatırlayarak..ilaçta kullanamıyorum tabi bu durumda.. inşallah bebek için sorun oluşturmaz,dün yine gözükmedi henüz çok minik :)
bu çin takvimi benim ilk bebeğimde tutmadı..erkek dedi kızım oldu...şimdide kız çıkıyor ama inşallah bu defa tutar da bir tane daha kızım olur.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?