- 2 Aralık 2006
- 4.089
- 3
Selam Arkadaşlar herkese
Bende 7 haftalık hamileyim. Bende 10 günlük istirahatten sonra yeni başladım işe. Bende idrar yolu enfeksiyonu oldu. idarda bol bakteri çıktı. 2 gün hasteden yatmıştım serum tedavisi gördüm sonra doktor 1 hafta istirahat verdi.Annemde kaldım. Kızlar dikkat edin idrar yolu enfeksiyonlarına valla çok kötü bende belirtisi yoktu. doktor bir takım testler isteyince çıktı. Neyse şimdi iyiyim. işe başladım.ama bir sürü ilaç içiyorum (
Bir de mide bulantılarım oluyor sabah aç karnına öğürtü geliyor. Midede boş olunca istifra edemiyorum yeşil safra yada beyaz mide asiti çıkartıyorum. İnşallah çabuk geçer kızlar bu topiğe yeni keşfettim. Herkese Allah'tan hayırlısını dilerim.Allah sağlıkla mutlulıkla ile bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :)
hoşgeldin ve gecmiş olsun
idrar yolu enfeksiyonu bende gecirdim. toz bir icecek verdiler tek seferlik birde antibiyotik suan iyiym sükür. İdrar testi her gebeye yapılan ilk testlerdendir, cünkü gebelikte ph degiştigi icin cogu kadında olur. Temizlik alıskanlığından da degildir bu fiziksel bir degişim sonucu da olabilir demişti doktorum. bu nedenle arada idrar testi isterler hastalardan