2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

KAyra heyecanla okudum..BEbiğişine kocaman bi maşallahh...Darısı bizim başımıza ben de doğum günümde gidiecem tekrar doktora 6 ağustos.İnşallah güzel süprizlerle karşılaşırım.

Kızlar,

Ne twitter ne facebook..
KK en çok sevdiğim siteeee...............
Burda halden anlayanlar, dertdaşlar var..
Aynı umutları aynı sevinçleri-heyecanları paylaşmak ne güzel....................

Aynen katılıyorum canım iyi buldum bu siteyi :)bu arada kasıklarımda sancı başladı yine sizdede oluyormu bu sancılar kızlar???????

Evet baksaniza ne tatli gozu bile yesil annesi olsun ona burdaki resim sanki gercekten benim bebegim

aslinda yazdigimi okudumda gormemisin oglu olmus gibi anlasiliyo ama olsun bu resmi bile seviyorum buna bile kanim kayniyo hayirlisiyla bide kucagimiza alsak degilmi

Son düzenleme:
Gercekmi ya ben hareket etmiyorlar diye biliyorum eeee benimkide oynuyomuyuki simdi arada segirme hissediyorum ama segirme dir diyorum nasil oynuyoki yaaaa coooook sasirdim

BENDE ÖYLE BİLİRDİM AMA OYNUYORDU ŞİMDİ Bİ BENİM YATTIĞIM YERDE VAR BİR DOKTORUN ÖNÜNDE.BEN SÜREKLİ İZLEDİM.KIPIR KIPIRDI..ÇOK CANLI DEDİ DOKTORUMİLK BEBEĞİMDE BÖYLEYDİBEN HAREKETİNDEN ÇOK ŞEKİLLENMESİNE ŞAŞIRDIM ÇOK ERKEN DAHA:)

Kayracımm maşaallah bebişkona şekerimm

Kızlar ben akşamları çok daralıyorum.. şişkinlik oluyor çatlıyacak gibi oluyorum.. diloşumda sağolsun kucagımdan inmek istemiyor..

Geçen gün rüyamda azı dişim çıktı.. bu kötüye yorumlanıyor.. aklım bebekte ACABA :44::44:

Yarın hastaneye gideceğim.. bakalım bebek ne durumda :44:

Hayırlısı Allah'tan..

Buarada bende Başkentteyim

kayra heyecanla okudum..bebiğişine kocaman bi maşallahh...darısı bizim başımıza ben de doğum günümde gidiecem tekrar doktora 6 ağustos.inşallah güzel süprizlerle karşılaşırım.

seninle aynıyız canım.inşallah herşey iyi olacak allahın izniyle.....

rüyalar nasıl yorumlanırsa öyle çıkar.bilinçaltımızın bize bir oyunudur.anlamı iyi olan ve kötü olan bir sürü rüya var ben geçen çizme giydim sapsarı baktım sıkıntı ama bak güzel haberler aldım ve ben rüyamı bebişe hiç yormadım evet canım sıkıldı ama olaylar başkaydı.send bebeğe yorma sakın....şişkinlik bendede var karnım 9 aylık gibi anlamadım gitti benimkide öle bir sırnaştı bu günlerde birde 25 kilo sürekli kucak istiyor kıyamıyorum almasam ağlıyor ölürüm ya..ne yapacaksın gülüm ben rabbime emanet ettim koruyamadığımı sen koru diye.oda evladım ne yapalım.hayırlı haberlerle gel inşaallah..

Selam kizlaaarr nasılsiniz .

Kayra senin adına cok sevindim canım

Bende bugun Dr. Gittim. Bebisini gordum. Elleri kolları kafası herseyi belli oldu bu sefer. Yalnız kizlar benim sat 30 mayisti ve bebek o tarihten 1 hafta geri idi. Ayrıca birde 9 Haziran'da bir haftalık bı ara kanamam olmuştu. Bebek 9 Haziran tarihi ile uyumlu. Sata göre 7+5 cikiyor ama ultrasonda 8 haftalık cikti. Dr. Sati simdi 9 Haziran olarak kabul etti.

Ayrıca Dr.um folikasidi bıraktırdı. Elevit pronontal diye vitamine başlamamı söyledi. Benden haberler bunlar.

Bu arada dün beylikduzu kolan hastanesi ile ilgili fiyat vermiştim arkadaslara değişmiş . Muayene 35 tl SGK normal dogum 700 zorunlu sezeryan 1000 istege bağlı 1750 olmuş SGK artık istege bağlı sezeryandi karşılamıyormuş bilginize.

selam kızlar, nasılsınız ?

kayra maşallah bebeğinin kalbi atmış görmüşsün onu, allah hep sağlığını göstersin inş.benimde ilk bebeğimde 8. haftada aynen anlattığın gibiyi.el ayak baş gövde, minyatür bi insan vardı.ama kalbi atmıyodu işte.kürtaj oldum sonrasında.son gnlerde aklıma geliyor o bebeklerimin kalbi atıp durmuş olabilir yoksa cansız bi bebek nasıl bedenine kavuşsunki? allah onların şefaatine nasip eder inş ...

sürmelei, canım bende ankaradayım.

sude, canm geçen sormuştum kalbi attıktan sonra tek kesede 2 bebek olmaz.olsaydı 2 kalp atardı.umutlr 2. bebeğine inş :) sağlıklı olsunlarda.

tsemavi, canım eşine dedinmi hamile olduğunu ?

kahorima, canım o hst de ucuzmuş ücretler.benimki epeyce geldi.zorunlu sezeryan olcam ve 3000 tl.10. haftadan sonra da dr un özel muayenhanesine gitcem 200-250 tl. olsun bebeğim doğsunda biz hepsine hem razıyız hem hazırız .. ki risklli olduğu için ektralarda çok olcak ..

Sürmeli canım benim sati 9 Haziran olarak değiştirir mısın. Beklenen dogum tarihi 16 Mart oluyor.simdiden teşekkürler

Tatlim fazla gercekten senin. Evet hastane uygun ve temiz. Bebek yogun bakım Ünitesi'de var. Canım senin ikinci hamileliğin mı? Benim ilki sezeryandi Buda öyle olacak ve epidural istiyorum ilkinde öyleydi.

merhaba candas..yanlıs hatırlamıyosam senin tüp bebekti değilmi??benim de tüp bebek..sana bir sey sormak istiyorum kasık ağrrıların oluyor mu??benim 2 gündür biraz sıklastı ağrılarım korkuyorum( lekelenmem felan yok çok şükür.progesteron jel ve iğne kullanıyorum...

Tatlim fazla gercekten senin. Evet hastane uygun ve temiz. Bebek yogun bakım Ünitesi'de var. Canım senin ikinci hamileliğin mı? Benim ilki sezeryandi Buda öyle olacak ve epidural istiyorum ilkinde öyleydi.

ne güzel hastane gönlüne sindiyse süper :) bizimkide pahalı ama bende beğendim hastanemi, benim özel bi indirirm var en fazl 2250 olur olsun :) ve en önemlsii yenidoğan ünitesi bizde de var. benim ilk bebeğim olcak aslında, bir kere hamile kaldım kalp atışlarını alamayınca kürtaj oldum dr hatasıyla tüplerim tıkandı.tüp bebekle hamileyiö şuan ve kan pıhtılaşmam var.test sonucunu öğrendiğimde tedaviye başlamamıştık ve dr kesinlikle sezeryan olcak kan kaybı çok olursa ki olabilir hayati tehliken olur dedi.bi de tüp filan zaten tüp bebekleri kıymetli zor ulaşılmış diye tüple alıyolarya hazırlıklıydım.epidural yapar benide sanırım.senin ilk çocuğun kaç yaşında ? inş hayırlısıyla kavuşuruz kuzulara ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…