How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİTTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK RAHATLATTIKTAN SONRA HADİ BAKALIM NNELER OLUYOR DEDİ YATTIM...7+5 İDİ GİTTİĞİMDE...SATIMIZDAN 2 GÜN ÖNDEYMİŞİZ VE KALBİNİ DİNLEDİK GÜM GÜM GÜM:nazar::nazar::nazar::nazar:HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM GEÇEN HAFTA ARKADAŞIMIN BEBEĞİNE GİTTİK 13 HAFTALIK KIZI OLACAK İNŞALLAH YEMİN EDERİM DAHA ÇOK CİDDİ BEBEĞE BENZEMİYOR BÖLE FASÜLYE GİBİ KIVRIK DURUYOR.BENİMKİDE ÖLE OLACAK SANDIK AMA NE GEZER.YAVRUMUN KOLLAR BACAKLAR KAFA GÖZ ÇUKURLARI HERŞEYİ OLUŞMUŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:RESMEN BEBEK GÖRÜNÜMLÜYDÜ.:53::53::53::53:DOKTORUMA DEDİKİ ARKADAŞIM BENİMKİNDEN 5 HAFTA KÜÇÜK AMA İNSAN DOKTORUMDA DEDİKİ ACELECİ ANNESİ GİBİ.TEZ CANLI ŞİMDİ BU KIZA GÖSTERMESEK MORALİ BOZULUR Bİ DÜNYA LAF SAYAR:52::52::52::52::52::52:DOKTORUM BAK ŞİMDİ DEDİ KARNIMA İKİ KEZ ULTRASON ALETİNİ VURDU HAVAYA ZIPLADI BENİM CANIMIN CANI MAŞALLAH ÇOK CANLI DEDİ.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.BULANTIN SANA HAMİLELİĞİNİ HATIRLATIR DEDİ YEMEK YİYEMEDİĞİ SÖLEDİM BİRŞEY OLMAZ DEDİ ZATEN ÇOK SULU YEMEK YEME BULANTIN VARSA DEDİ YAĞLIDA YASAK.BOL SIVI BOL HAREKET ET DEDİ.HENÜZ KİLO ALMAMIŞIM 3 KİLO KAYBIM VARDI 2 OLMUŞ:)))İDRAR KAN VE HORMON TAHLİLİ İSTEDİ.KAFANA ESİNCE GEL DEDİ ASLINDA 1 AY SONRA DİYECEĞİMDE NASILSA DİNLEMEYECEKSİN DEDİ....SON DOKTOR FACİAMDAN SONRA İYİ OLDU BU ŞÜKÜRLER OLSUN...KIPIR KIPIR YAVRUM BENİDE GÜLÜMSETTİ DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLAR....:nazar::nazar:

ayyy maşşalllahhhh:nazar: darısı bizim bebişlerin başına bende tam 7+5 de gittim kalp atışını duydum şükürler olsun boyuda 1.24 cmdi ama pek pişeye benzemiyodu yani neresi başı nesesi gövdesi bakıyorum ultrason resmine anlayamıyorum doktorda söylemedi şurası başı felan diye bugünde 8+5 olduk bakalım 11. haftada ikili test için gitcez o zaman kıpırdamaları görürüm inşallah ama ben daha hiç seğirme hissetmiyorum :43: kasık ağrım felanda olmadı benim hamileliğim boyunca hayırlısı artık 11. haftayı iple çekiyorum:52:

çok sevindim ya maşallah bebeğin hop-hop hoplayıp zıplamış :emir_bebek::emir_bebek::nazar::49::52::29: çok sevindim tatlım daim olsun sağlıkla-keyifle devam etsin inşallah öpüyorum yavrularını ve seni :54:
amin hepimizinki inşallah eksizsiz tam kadro..birgün doğumlarını büyümelerini paylaşalım inşallah..........

gözlerim dolu dolu oldu okurken canım benim resmen gözümde :nazar::nazar: Bebeğini hayal ettim öyle güzel anlatmışsın.ben ilk defa bu cuma gidecem doktora darısı bizim başımıza :49::49:

amin canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

ayyy maşşalllahhhh:nazar: Darısı bizim bebişlerin başına bende tam 7+5 de gittim kalp atışını duydum şükürler olsun boyuda 1.24 cmdi ama pek pişeye benzemiyodu yani neresi başı nesesi gövdesi bakıyorum ultrason resmine anlayamıyorum doktorda söylemedi şurası başı felan diye bugünde 8+5 olduk bakalım 11. Haftada ikili test için gitcez o zaman kıpırdamaları görürüm inşallah ama ben daha hiç seğirme hissetmiyorum :43: Kasık ağrım felanda olmadı benim hamileliğim boyunca hayırlısı artık 11. Haftayı iple çekiyorum:52:

doktorum olabiliyor dedi aceleci bebişler çabuk canlanır dedi.ya resmen hopladı elleri falan yoktu kollarını kaldırdı kıpır ıpırdı..doktorum tez canlı dedi çok tez canlı..bende beklemiyordum açıkçası ama oluyor demekki..seğirmelerim devam ediyor bazen sağda bazende solda ama bir iki kez.hissedersin canım benim ikinci bebeğim daha deneyimliyim ondandır belkide....

Bende 3 gundur mide bulantilariyla geciriyorum normaldede zaten midem problemliydi cok fazla ulserim yani midemde yaralarim reflum vardi bi ara mikrop vardi hala varmi blemiyorum. O yuzden surekli midem bulaniyor doktora dun gittim korktum bisey olmusmudur bebegime dlye ama cok sukur kalbi atiyor boyuda uzamis buyuyor annesinin bitanesi ... Rabbim herkese nasip etsin ... İse de gidemedigim icin yarin buyuk bi ihtimalle bayapi bir surat cekicem kimse kimsenin derdinden anlamiyor... Anlatincada bizde hamile olduk bizimde midemiz bulandi diyorlar sanki herkes ayni sekilde hamile oluyor.... Kimse de insanlik yok butun herkes iyi gibi gorunuyor ama nedense icinde kocaman bir cirkinlik yatiyor.... Benim bi sorum olucakti mide ulseri olupta benim gibi cok zor gecirenlere ne gibi tavsiyeleriniz olur....

amin hepimizinki inşallah eksizsiz tam kadro..birgün doğumlarını büyümelerini paylaşalım inşallah..........

amin canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

doktorum olabiliyor dedi aceleci bebişler çabuk canlanır dedi.ya resmen hopladı elleri falan yoktu kollarını kaldırdı kıpır ıpırdı..doktorum tez canlı dedi çok tez canlı..bende beklemiyordum açıkçası ama oluyor demekki..seğirmelerim devam ediyor bazen sağda bazende solda ama bir iki kez.hissedersin canım benim ikinci bebeğim daha deneyimliyim ondandır belkide....

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BİTANEM SİZİ:nazar::nazar::nazar: BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM BEBİŞİMİN HAREKETLENİŞİNİ:emir_bebek:

PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİTTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK RAHATLATTIKTAN SONRA HADİ BAKALIM NNELER OLUYOR DEDİ YATTIM...7+5 İDİ GİTTİĞİMDE...SATIMIZDAN 2 GÜN ÖNDEYMİŞİZ VE KALBİNİ DİNLEDİK GÜM GÜM GÜM:nazar::nazar::nazar::nazar:HAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM GEÇEN HAFTA ARKADAŞIMIN BEBEĞİNE GİTTİK 13 HAFTALIK KIZI OLACAK İNŞALLAH YEMİN EDERİM DAHA ÇOK CİDDİ BEBEĞE BENZEMİYOR BÖLE FASÜLYE GİBİ KIVRIK DURUYOR.BENİMKİDE ÖLE OLACAK SANDIK AMA NE GEZER.YAVRUMUN KOLLAR BACAKLAR KAFA GÖZ ÇUKURLARI HERŞEYİ OLUŞMUŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:RESMEN BEBEK GÖRÜNÜMLÜYDÜ.:53::53::53::53:DOKTORUMA DEDİKİ ARKADAŞIM BENİMKİNDEN 5 HAFTA KÜÇÜK AMA İNSAN DOKTORUMDA DEDİKİ ACELECİ ANNESİ GİBİ.TEZ CANLI ŞİMDİ BU KIZA GÖSTERMESEK MORALİ BOZULUR Bİ DÜNYA LAF SAYAR:52::52::52::52::52::52:DOKTORUM BAK ŞİMDİ DEDİ KARNIMA İKİ KEZ ULTRASON ALETİNİ VURDU HAVAYA ZIPLADI BENİM CANIMIN CANI MAŞALLAH ÇOK CANLI DEDİ.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.BULANTIN SANA HAMİLELİĞİNİ HATIRLATIR DEDİ YEMEK YİYEMEDİĞİ SÖLEDİM BİRŞEY OLMAZ DEDİ ZATEN ÇOK SULU YEMEK YEME BULANTIN VARSA DEDİ YAĞLIDA YASAK.BOL SIVI BOL HAREKET ET DEDİ.HENÜZ KİLO ALMAMIŞIM 3 KİLO KAYBIM VARDI 2 OLMUŞ:)))İDRAR KAN VE HORMON TAHLİLİ İSTEDİ.KAFANA ESİNCE GEL DEDİ ASLINDA 1 AY SONRA DİYECEĞİMDE NASILSA DİNLEMEYECEKSİN DEDİ....SON DOKTOR FACİAMDAN SONRA İYİ OLDU BU ŞÜKÜRLER OLSUN...KIPIR KIPIR YAVRUM BENİDE GÜLÜMSETTİ DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLAR....:nazar::nazar:

maşallahhh barekallahhh sübhanallahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım ne büyüksün Ya Rabbimmm,görüyomusun yaramaz böcüğü sennnnn:55::55::55:maşallahhh kuzumuzaaaaaa:nazar::nazar:
ama kıskandım inan doktorunu:1:
ben gitsem bana da böyle davranırmı acaba:17:
şu doktırların kaprisinden bıktım inan.:19:

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BİTANEM SİZİ:nazar::nazar::nazar: BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM BEBİŞİMİN HAREKETLENİŞİNİ:emir_bebek:

Gercekmi ya ben hareket etmiyorlar diye biliyorum eeee benimkide oynuyomuyuki simdi arada segirme hissediyorum ama segirme dir diyorum nasil oynuyoki yaaaa coooook sasirdim

Ya bisey sorucam bu alttaki takvim nasil yapiliyor ben beceremedim bir turlu
gülüm en üstteki kullanıcı kontrol paneline gir yan tarafta yazılar varya ordada profili düzenleye tıkla aşağıya doğru in bebeğinizin doğum tarihi yazan yere bebişin doğacağı tarihi girdiğinde kaydet ve kendisi çıkar artık msjların altında

Herkese merhaba, uzun bi zamandır paylaştıklarınızı okuyorum.ancak bitirebildim.. hepinizin bebekleri güzel hayırlı ömürlü olur inşallah.bebeklerini kaybedenler için çok üzüldüm ama Allah mutlaka nasip edecektir. Ben de 2013 mart annesi olucam inşallah. beni de ekler misiniz. ilk bebeğimiz,Sat:10 haziran,yaş:30,şehir:ankara,bebeğimizin kalbi atıyor ve muhtemel doğum tarihi 17 mart. sevgiler hepinize..

gülüm en üstteki kullanıcı kontrol paneline gir yan tarafta yazılar varya ordada profili düzenleye tıkla aşağıya doğru in bebeğinizin doğum tarihi yazan yere bebişin doğacağı tarihi girdiğinde kaydet ve kendisi çıkar artık msjların altında

olmuyo valla sabahtan beri deniyorum olmuyor :((

Maşallah, maşallahh....

Tesekkur ederim bakiyim olcakmi bi deniyim olcakmi bi dakka

Kızlar,

Ne twitter ne facebook..
KK en çok sevdiğim siteeee...............
Burda halden anlayanlar, dertdaşlar var..
Aynı umutları aynı sevinçleri-heyecanları paylaşmak ne güzel....................

:3::3:

selam güzel anneler nasılsınız bakalım?

Kayracım çok sevindim şekerim umarım hep böyle güzel haberler verirsin bize:nazar: :38:

senin mesajına kadar okudum,hemen cevap yazmak istedimmm..:54:

Nerdesin sen yhaa,ne oldu sana böyle yapmazdın:19:

çokk özledim senii:29:

topiğe azıcık kırdındım :19::19::19:birde azıcık depresif günler geçiriyorum sana özelden anlatırım duana ihtiyacım var:43::43::43:bende seni özledim gülüm....
allah nazarlardan saklasın bitanem sizi:nazar::nazar::nazar: Bende sabırsızlıkla bekliyorum bebişimin hareketlenişini:emir_bebek:

maşallahhh barekallahhh sübhanallahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım ne büyüksün ya rabbimmm,görüyomusun yaramaz böcüğü sennnnn:55::55::55:maşallahhh kuzumuzaaaaaa:nazar::nazar:
Ama kıskandım inan doktorunu:1:
Ben gitsem bana da böyle davranırmı acaba:17:
şu doktırların kaprisinden bıktım inan.:19:

hikmet bey iyidir şakacıdır azıcık oruç vurmuş başına ama sen birde onu oruç değilken gör:52::52::52:iyidir.nur canım senin bebişte insan görünümlüydü değilmi 7+6 gibi gittiğinde yanlışmı hatırlıyorum:((
maşallah, maşallahh....

sizlerede maşallah

Back