PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİTTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK RAHATLATTIKTAN SONRA HADİ BAKALIM NNELER OLUYOR DEDİ YATTIM...7+5 İDİ GİTTİĞİMDE...SATIMIZDAN 2 GÜN ÖNDEYMİŞİZ VE KALBİNİ DİNLEDİK GÜM GÜM GÜMHAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM GEÇEN HAFTA ARKADAŞIMIN BEBEĞİNE GİTTİK 13 HAFTALIK KIZI OLACAK İNŞALLAH YEMİN EDERİM DAHA ÇOK CİDDİ BEBEĞE BENZEMİYOR BÖLE FASÜLYE GİBİ KIVRIK DURUYOR.BENİMKİDE ÖLE OLACAK SANDIK AMA NE GEZER.YAVRUMUN KOLLAR BACAKLAR KAFA GÖZ ÇUKURLARI HERŞEYİ OLUŞMUŞ RESMEN BEBEK GÖRÜNÜMLÜYDÜ. DOKTORUMA DEDİKİ ARKADAŞIM BENİMKİNDEN 5 HAFTA KÜÇÜK AMA İNSAN DOKTORUMDA DEDİKİ ACELECİ ANNESİ GİBİ.TEZ CANLI ŞİMDİ BU KIZA GÖSTERMESEK MORALİ BOZULUR Bİ DÜNYA LAF SAYAR DOKTORUM BAK ŞİMDİ DEDİ KARNIMA İKİ KEZ ULTRASON ALETİNİ VURDU HAVAYA ZIPLADI BENİM CANIMIN CANI MAŞALLAH ÇOK CANLI DEDİ.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.BULANTIN SANA HAMİLELİĞİNİ HATIRLATIR DEDİ YEMEK YİYEMEDİĞİ SÖLEDİM BİRŞEY OLMAZ DEDİ ZATEN ÇOK SULU YEMEK YEME BULANTIN VARSA DEDİ YAĞLIDA YASAK.BOL SIVI BOL HAREKET ET DEDİ.HENÜZ KİLO ALMAMIŞIM 3 KİLO KAYBIM VARDI 2 OLMUŞ:)))İDRAR KAN VE HORMON TAHLİLİ İSTEDİ.KAFANA ESİNCE GEL DEDİ ASLINDA 1 AY SONRA DİYECEĞİMDE NASILSA DİNLEMEYECEKSİN DEDİ....SON DOKTOR FACİAMDAN SONRA İYİ OLDU BU ŞÜKÜRLER OLSUN...KIPIR KIPIR YAVRUM BENİDE GÜLÜMSETTİ DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLAR....
evet canım beylikdüzüne de yagdı süper oldu valla hava temizlendi ortalık serinledi.
sen de beylikdüzünde değilmiydin ?
amin hepimizinki inşallah eksizsiz tam kadro..birgün doğumlarını büyümelerini paylaşalım inşallah..........çok sevindim ya maşallah bebeğin hop-hop hoplayıp zıplamışçok sevindim tatlım daim olsun sağlıkla-keyifle devam etsin inşallah öpüyorum yavrularını ve seni
gözlerim dolu dolu oldu okurken canım benim resmen gözümdeBebeğini hayal ettim öyle güzel anlatmışsın.ben ilk defa bu cuma gidecem doktora darısı bizim başımıza
ayyy maşşalllahhhhDarısı bizim bebişlerin başına bende tam 7+5 de gittim kalp atışını duydum şükürler olsun boyuda 1.24 cmdi ama pek pişeye benzemiyodu yani neresi başı nesesi gövdesi bakıyorum ultrason resmine anlayamıyorum doktorda söylemedi şurası başı felan diye bugünde 8+5 olduk bakalım 11. Haftada ikili test için gitcez o zaman kıpırdamaları görürüm inşallah ama ben daha hiç seğirme hissetmiyorum Kasık ağrım felanda olmadı benim hamileliğim boyunca hayırlısı artık 11. Haftayı iple çekiyorum
selam bayanlar....nasılsınız bakalım???
amin hepimizinki inşallah eksizsiz tam kadro..birgün doğumlarını büyümelerini paylaşalım inşallah..........
amin canım hayırlı haberlerle gel inşallah...
doktorum olabiliyor dedi aceleci bebişler çabuk canlanır dedi.ya resmen hopladı elleri falan yoktu kollarını kaldırdı kıpır ıpırdı..doktorum tez canlı dedi çok tez canlı..bende beklemiyordum açıkçası ama oluyor demekki..seğirmelerim devam ediyor bazen sağda bazende solda ama bir iki kez.hissedersin canım benim ikinci bebeğim daha deneyimliyim ondandır belkide....
PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİTTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK RAHATLATTIKTAN SONRA HADİ BAKALIM NNELER OLUYOR DEDİ YATTIM...7+5 İDİ GİTTİĞİMDE...SATIMIZDAN 2 GÜN ÖNDEYMİŞİZ VE KALBİNİ DİNLEDİK GÜM GÜM GÜMHAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM GEÇEN HAFTA ARKADAŞIMIN BEBEĞİNE GİTTİK 13 HAFTALIK KIZI OLACAK İNŞALLAH YEMİN EDERİM DAHA ÇOK CİDDİ BEBEĞE BENZEMİYOR BÖLE FASÜLYE GİBİ KIVRIK DURUYOR.BENİMKİDE ÖLE OLACAK SANDIK AMA NE GEZER.YAVRUMUN KOLLAR BACAKLAR KAFA GÖZ ÇUKURLARI HERŞEYİ OLUŞMUŞ RESMEN BEBEK GÖRÜNÜMLÜYDÜ. DOKTORUMA DEDİKİ ARKADAŞIM BENİMKİNDEN 5 HAFTA KÜÇÜK AMA İNSAN DOKTORUMDA DEDİKİ ACELECİ ANNESİ GİBİ.TEZ CANLI ŞİMDİ BU KIZA GÖSTERMESEK MORALİ BOZULUR Bİ DÜNYA LAF SAYAR DOKTORUM BAK ŞİMDİ DEDİ KARNIMA İKİ KEZ ULTRASON ALETİNİ VURDU HAVAYA ZIPLADI BENİM CANIMIN CANI MAŞALLAH ÇOK CANLI DEDİ.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.BULANTIN SANA HAMİLELİĞİNİ HATIRLATIR DEDİ YEMEK YİYEMEDİĞİ SÖLEDİM BİRŞEY OLMAZ DEDİ ZATEN ÇOK SULU YEMEK YEME BULANTIN VARSA DEDİ YAĞLIDA YASAK.BOL SIVI BOL HAREKET ET DEDİ.HENÜZ KİLO ALMAMIŞIM 3 KİLO KAYBIM VARDI 2 OLMUŞ:)))İDRAR KAN VE HORMON TAHLİLİ İSTEDİ.KAFANA ESİNCE GEL DEDİ ASLINDA 1 AY SONRA DİYECEĞİMDE NASILSA DİNLEMEYECEKSİN DEDİ....SON DOKTOR FACİAMDAN SONRA İYİ OLDU BU ŞÜKÜRLER OLSUN...KIPIR KIPIR YAVRUM BENİDE GÜLÜMSETTİ DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLAR....
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BİTANEM SİZİBENDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM BEBİŞİMİN HAREKETLENİŞİNİ
gülüm en üstteki kullanıcı kontrol paneline gir yan tarafta yazılar varya ordada profili düzenleye tıkla aşağıya doğru in bebeğinizin doğum tarihi yazan yere bebişin doğacağı tarihi girdiğinde kaydet ve kendisi çıkar artık msjların altındaYa bisey sorucam bu alttaki takvim nasil yapiliyor ben beceremedim bir turlu
gülüm en üstteki kullanıcı kontrol paneline gir yan tarafta yazılar varya ordada profili düzenleye tıkla aşağıya doğru in bebeğinizin doğum tarihi yazan yere bebişin doğacağı tarihi girdiğinde kaydet ve kendisi çıkar artık msjların altında
gülüm en üstteki kullanıcı kontrol paneline gir yan tarafta yazılar varya ordada profili düzenleye tıkla aşağıya doğru in bebeğinizin doğum tarihi yazan yere bebişin doğacağı tarihi girdiğinde kaydet ve kendisi çıkar artık msjların altında
olması lazım gülüşüm dene bakalımTesekkur ederim bakiyim olcakmi bi deniyim olcakmi bi dakka
senin mesajına kadar okudum,hemen cevap yazmak istedimmm..
Nerdesin sen yhaa,ne oldu sana böyle yapmazdın
çokk özledim senii
allah nazarlardan saklasın bitanem siziBende sabırsızlıkla bekliyorum bebişimin hareketlenişini
maşallahhh barekallahhh sübhanallahhhhhhhh
Allahım ne büyüksün ya rabbimmm,görüyomusun yaramaz böcüğü sennnnnmaşallahhh kuzumuzaaaaaa
Ama kıskandım inan doktorunu
Ben gitsem bana da böyle davranırmı acaba
şu doktırların kaprisinden bıktım inan.
maşallah, maşallahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?