2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet canım doğru hatırladın benim o.dün sanırım olmadı ama öncesinde benimde epeyce kasık ağrım vardı, kimine normal diyolar kimi sakıncalı.bende korkmuştum geçince rahatladım.bi dr la görüş diycem ama büyük ihtimal rahim genişliyor ağrı yapıyor.progestanıda kullanıyosun.sakınca olsa kanaman olur allah korusun.clexane mı kullanıyosun sende ?

Tatlim fazla gercekten senin. Evet hastane uygun ve temiz. Bebek yogun bakım Ünitesi'de var. Canım senin ikinci hamileliğin mı? Benim ilki sezeryandi Buda öyle olacak ve epidural istiyorum ilkinde öyleydi.

epidural sezeryan mı cnm?bende epidural normal istiyorum ama yok epiduralde doğumdan sonra çok bel ağrısı oluyo filan diyolar,korkutuyolar..

canımmm anladım hayatım tamam sen anlat ben sana hep dua ederrimmm

evet canım yha heleki usg kağıdında değilde canlı canlı gördüğümüzde bariz insandı..hatta eltim usg resminde ben bu kadar net görünen bişey görmedim demiştigöz çukurları karanlık bi şekilde bariz belliydi,alnının üçgen görüntüsü
hele bu son 9+4 tam insan

kızlar nasılsınız bugün?ben dünkü yarım karpuz faciasından sonra bugün mide fesatı nedeniyle öğleden sonra işten kaytardım :) nane limon yaptım azıcık düzeldim sanki..siz napıyosunuz bakalım?

progestan iğne kullanıyorumtest günümdenberi.. lekelenmelerim vardı.cleaxane da kullandım da lekelenme olunca bıraktık o iğneyi.iyi de oldu göbeğim mosmor olmustu yaa

Son düzenleme:
KAYRA ve KAHORIHAMA tebrikler ikinizede bebisleri gormussunuz.masallahh......SURMELI aklina sakin kotu sey getirme..ruya de gec.ben ne ruyalar gordum hamileyken.hepsi ciksaydi.ohoooooorahat ol canim.bende corba icdim midem kalkti yawww

benim hamarat kızımda bana kahvaltı falan hazırlıyor

oraya buraya attığı eşyalarıda ben topluyorum

Evet tatlim hastaneyi beğendim evime yürüme mesafesinde hem.hmm tatlim zor günler gecirmissin. Ama Alah büyük canım insallah hayirlisi ile bebeğini kucağına alırsın. Canım benim iki yasında bir oğlum var. Araları cok olmasın hem de ben çalışıyorum annem bakıyor saglıgı yerindeyken ikinciyi yapalım dedik. Nasipse kucağımıza alacağız insallah.bende epidural istiyorum bakalım oğlumu başka hastanede doğurmuştum. İnsalah anestezi uzmanları iyidir canım. Bende narkozdan uyanamamaktan korkuyorum çünkü başka bı ameliyat olmuştum zor uyandım.ve narkozdan atması cok zor oldu.insallah bebisler bizi uzmeden sağlıklı bir bicimde doğarlar canım.

epidural sezeryan mı cnm?bende epidural normal istiyorum ama yok epiduralde doğumdan sonra çok bel ağrısı oluyo filan diyolar,korkutuyolar..

bende kizimda normal dogum yaptim.ama belden igne vurdular.

Evet canım epidural sezeryan ilki benim oyleydi hiçbir sıkıntı olmadı sadece oncedende bel ve sırt ağrım vardı şimdide var ama benim strese bağlı oluyor. Doğumdan sonra cok hafif bı bel ağrım oldu varla yok arasi Drum neskafe içmemi önerdi bir iki bardakta kesildi. Ve ayrıca canım cok fazla su icmek gerekiyor ben 7 litre içtiğimi biliyorum tabi cok fazla diyetisyenim kızmıştı sonra. Önemli olan anestezi uzmanı canım .

progestan iğne kullanıyorum.. test günümdenberi lekelenmelerim vardı.cleaxane da kullandım da lekelenme olunca bıraktık o iğneyi.iyi de oldu göbeğim mosmor olmustu yaa

anladım canım, hem iğnesi hem ilacını mı alıyosun peki onu anlamadım ? pıhtılaşman var mı peki ? clexane kullanıp keşmisin ya, benim günde 2 tane clexane ım var göbeğimde delik değiş ve mor gerçekten.ama olsun razıyım ondan gelecek herşeye.sağlıklı olsunlarda. dr la görüşmeyi düşünüyomusun kasık ağrısı içn yada hemşireye bile sorsan söyler. riske atmayalım .. hani allah korusun , seninkinin öyle olduğunu düşünmüyorumda benim ilk gebeliğimde dayanılmaz kasık ağrım vardı .sağlıksızmış.ama sağlıklı gebelik geçirenlerde de olan çok duydum. korkutmak içn yazmadım sakın yanlış anlama. önlem olarak arasan dyorum

memnun kalmadın mı yoksa nazlımm:44:

yok canim cok memnun kaldim.benim sancim gece saat 1 basladi.saat 3 doktorum gel igneyi yapalim dedi.gordu dayanamiyorum.bende inat ettim.saat 9 kadar bosuna sanci cektim.ondan sonra yaptirdim ve cok rahat dogum yaptim cok sukur.kismet olursa ikinciyede oyle dogurmayi dusunuyorum.inat etmiycem yani.

ahcanımmmm ben 2 hafta yoktum tatıldeydım dondum sımdı
bende ozledım sızı canım benımmmmmmm

ben anastezi doktorundan cok memnun kaldim...

hmmm anladım canımm bende kızımı nırmal doğum yaptım ama felaketim oldu anlatmayayım şimdi
bende epidural normal istiyordum ama kan sulandırıcı iğne kullandığım için çoğu dr normal doğuma yanaşmıyor.
galiba sezeryan olacak...
keşke normal olsa ama,hemde epidural...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…