2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
beklemek çok kötü bu belirsizlik falannn... bebek nasıl geliştimi gelimedimi Allah'ım ne zormuş
kayrammm burdasınnn bende burdayım canımm benim hoşgeldin...

Son düzenleme:
şükür bulantı dışında zımba gibiyim.geçer canım hamilelik cilveleri.sinir bendede vardı ama sanırım baya bir atlattık:)))

maşallahh maşallahimreniyorum canım sana ya hem çocuk bakıon hem hamilesin işini gücünüde yapıon nazar değmesin

beklemek çok kötü bu belirsizlik falannn... Bebek nasıl geliştimi gelimedimi allah'ım ne zormuş
kayrammm burdasınnn bende burdayım canımm benim Hoşgeldin...

canımmmmmmmmmmmmm hoşgeldin bende hoşbuldum.nasılsın canımın içi???ne zaman gideceksin tekrar inşallah??ya inşallah yavrun seninledir..nehir ayrılmış sende gidersen çok üzüleceğim ben

canımmmmmmmmmmmmm hoşgeldin bende hoşbuldum.nasılsın canımın içi???ne zaman gideceksin tekrar inşallah??ya inşallah yavrun seninledir..nehir ayrılmış sende gidersen çok üzüleceğim ben

ewet canım dün bütün gün üzüldüm nehirimeee canım benimmm yaaa çok kötüdür şimdi..
canım cuma 1002 çıkan değerim 48 saat sonra 1547 çıktı az yükselme olmuş doktor bazen olabiliyor diyor ama fazla umutlanmak istemiyırumm çok da kötü oıluyorum düşündükçee tekrar çağırdı doktor bakalım her an gidebiliriz eşim ayarlasın..

canısım 2000 olmalıyken 1547 çıkmış çokta düşük değil aslında.çok merak ediyorum seni hep aklımdasın.hayırlı haberler ver bana canım.bekliyorum duayla...

selam bayanlar....nasılsınız bakalım???
hoşgeldin kayra teşekkürler iiiiyiz sen nasılsın.

gittiğinde ister artık ikili testi

hoşbuldum nuris teşekkür ederim sende hoşgeldin topiğimize hayırlı olsun...

hamilelik gününü nasıl ekliyorsunuz çokmu beceriksizim ben ya(yapamıyorum bir türlüü(((((
bizim altlarda yazıyor ya haftalarımız onların en altına bak hamilelik takvimini hesapla yazıyor oraya tıkla seni yönlendiriyor orada.
hoşbuldum nuris teşekkür ederim sende hoşgeldin topiğimize hayırlı olsun...

hoşbuldum teşekkürederim

bu arada kumburgaza rahmet yağdı epey bir güneşli günlerin ardından istanbulada yağmıştır sanırım. ihtiyacımız vardı. mide bulantım biraz hafifledi bu sayede. sıcak kokuyu arttırıyor.

bu arada kumburgaza rahmet yağdı epey bir güneşli günlerin ardından istanbulada yağmıştır sanırım. ihtiyacımız vardı. mide bulantım biraz hafifledi bu sayede. sıcak kokuyu arttırıyor.

evet canım beylikdüzüne de yagdı süper oldu valla hava temizlendi ortalık serinledi.
sen de beylikdüzünde değilmiydin ?

PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİTTİM ŞÜKÜRLER OLSUN.ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK RAHATLATTIKTAN SONRA HADİ BAKALIM NNELER OLUYOR DEDİ YATTIM...7+5 İDİ GİTTİĞİMDE...SATIMIZDAN 2 GÜN ÖNDEYMİŞİZ VE KALBİNİ DİNLEDİK GÜM GÜM GÜMHAYATIMDA İLK KEZ BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM VE ÇOK ŞAŞIRDIM GEÇEN HAFTA ARKADAŞIMIN BEBEĞİNE GİTTİK 13 HAFTALIK KIZI OLACAK İNŞALLAH YEMİN EDERİM DAHA ÇOK CİDDİ BEBEĞE BENZEMİYOR BÖLE FASÜLYE GİBİ KIVRIK DURUYOR.BENİMKİDE ÖLE OLACAK SANDIK AMA NE GEZER.YAVRUMUN KOLLAR BACAKLAR KAFA GÖZ ÇUKURLARI HERŞEYİ OLUŞMUŞRESMEN BEBEK GÖRÜNÜMLÜYDÜ.DOKTORUMA DEDİKİ ARKADAŞIM BENİMKİNDEN 5 HAFTA KÜÇÜK AMA İNSAN DOKTORUMDA DEDİKİ ACELECİ ANNESİ GİBİ.TEZ CANLI ŞİMDİ BU KIZA GÖSTERMESEK MORALİ BOZULUR Bİ DÜNYA LAF SAYARDOKTORUM BAK ŞİMDİ DEDİ KARNIMA İKİ KEZ ULTRASON ALETİNİ VURDU HAVAYA ZIPLADI BENİM CANIMIN CANI MAŞALLAH ÇOK CANLI DEDİ.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.BULANTIN SANA HAMİLELİĞİNİ HATIRLATIR DEDİ YEMEK YİYEMEDİĞİ SÖLEDİM BİRŞEY OLMAZ DEDİ ZATEN ÇOK SULU YEMEK YEME BULANTIN VARSA DEDİ YAĞLIDA YASAK.BOL SIVI BOL HAREKET ET DEDİ.HENÜZ KİLO ALMAMIŞIM 3 KİLO KAYBIM VARDI 2 OLMUŞ:)))İDRAR KAN VE HORMON TAHLİLİ İSTEDİ.KAFANA ESİNCE GEL DEDİ ASLINDA 1 AY SONRA DİYECEĞİMDE NASILSA DİNLEMEYECEKSİN DEDİ....SON DOKTOR FACİAMDAN SONRA İYİ OLDU BU ŞÜKÜRLER OLSUN...KIPIR KIPIR YAVRUM BENİDE GÜLÜMSETTİ DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLAR....

Yavrum netim çok kötü ben çıkmıyorum ama sğrekli bağlantım kopuyor.gitmişsin canım ya..(tek kalma çok düşünme iyi olacak inşallah.....

çok sevindim ya maşallah bebeğin hop-hop hoplayıp zıplamış çok sevindim tatlım daim olsun sağlıkla-keyifle devam etsin inşallah öpüyorum yavrularını ve seni

gözlerim dolu dolu oldu okurken canım benim resmen gözümde bebeğini hayal ettim öyle güzel anlatmışsın.ben ilk defa bu cuma gidecem doktora darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…