How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba candas..yanlıs hatırlamıyosam senin tüp bebekti değilmi??benim de tüp bebek..sana bir sey sormak istiyorum kasık ağrrıların oluyor mu??benim 2 gündür biraz sıklastı ağrılarım korkuyorum:(( lekelenmem felan yok çok şükür.progesteron jel ve iğne kullanıyorum...

evet canım doğru hatırladın benim o.dün sanırım olmadı ama öncesinde benimde epeyce kasık ağrım vardı, kimine normal diyolar kimi sakıncalı.bende korkmuştum geçince rahatladım.bi dr la görüş diycem ama büyük ihtimal rahim genişliyor ağrı yapıyor.progestanıda kullanıyosun.sakınca olsa kanaman olur allah korusun.clexane mı kullanıyosun sende ?

Tatlim fazla gercekten senin. Evet hastane uygun ve temiz. Bebek yogun bakım Ünitesi'de var. Canım senin ikinci hamileliğin mı? Benim ilki sezeryandi Buda öyle olacak ve epidural istiyorum ilkinde öyleydi.

epidural sezeryan mı cnm?bende epidural normal istiyorum ama yok epiduralde doğumdan sonra çok bel ağrısı oluyo filan diyolar,korkutuyolar..

topiğe azıcık kırdındım :19::19::19:birde azıcık depresif günler geçiriyorum sana özelden anlatırım duana ihtiyacım var:43::43::43:bende seni özledim gülüm....

hikmet bey iyidir şakacıdır azıcık oruç vurmuş başına ama sen birde onu oruç değilken gör:52::52::52:iyidir.nur canım senin bebişte insan görünümlüydü değilmi 7+6 gibi gittiğinde yanlışmı hatırlıyorum:((

sizlerede maşallah

canımmm anladım hayatım tamam sen anlat ben sana hep dua ederrimmm:29:

evet canım yha heleki usg kağıdında değilde canlı canlı gördüğümüzde bariz insandı..hatta eltim usg resminde ben bu kadar net görünen bişey görmedim demişti:52:göz çukurları karanlık bi şekilde bariz belliydi,alnının üçgen görüntüsü:53:
hele bu son 9+4 tam insan:21::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar nasılsınız bugün?ben dünkü yarım karpuz faciasından sonra bugün mide fesatı nedeniyle öğleden sonra işten kaytardım :) nane limon yaptım azıcık düzeldim sanki..siz napıyosunuz bakalım?

evet canım doğru hatırladın benim o.dün sanırım olmadı ama öncesinde benimde epeyce kasık ağrım vardı, kimine normal diyolar kimi sakıncalı.bende korkmuştum geçince rahatladım.bi dr la görüş diycem ama büyük ihtimal rahim genişliyor ağrı yapıyor.progestanıda kullanıyosun.sakınca olsa kanaman olur allah korusun.clexane mı kullanıyosun sende ?

progestan iğne kullanıyorumtest günümdenberi.. lekelenmelerim vardı.cleaxane da kullandım da lekelenme olunca bıraktık o iğneyi.iyi de oldu göbeğim mosmor olmustu yaa

Son düzenleme:
KAYRA ve KAHORIHAMA tebrikler ikinizede bebisleri gormussunuz.masallahh......:16::16:SURMELI aklina sakin kotu sey getirme.:20:.ruya de gec.ben ne ruyalar gordum hamileyken.hepsi ciksaydi.ohoooooo:1::1:rahat ol canim.bende corba icdim midem kalkti yawww:25::25::25::25::25:

rüyalar nasıl yorumlanırsa öyle çıkar.bilinçaltımızın bize bir oyunudur.anlamı iyi olan ve kötü olan bir sürü rüya var ben geçen çizme giydim sapsarı baktım sıkıntı ama bak güzel haberler aldım ve ben rüyamı bebişe hiç yormadım evet canım sıkıldı ama olaylar başkaydı.send bebeğe yorma sakın....şişkinlik bendede var karnım 9 aylık gibi anlamadım gitti benimkide öle bir sırnaştı bu günlerde birde 25 kilo sürekli kucak istiyor kıyamıyorum almasam ağlıyor ölürüm ya..ne yapacaksın gülüm ben rabbime emanet ettim koruyamadığımı sen koru diye.oda evladım ne yapalım.hayırlı haberlerle gel inşaallah..

benim hamarat kızımda bana kahvaltı falan hazırlıyor:21::21:

oraya buraya attığı eşyalarıda ben topluyorum:37:

:9::9::9:

ne güzel hastane gönlüne sindiyse süper :) bizimkide pahalı ama bende beğendim hastanemi, benim özel bi indirirm var en fazl 2250 olur olsun :) ve en önemlsii yenidoğan ünitesi bizde de var. benim ilk bebeğim olcak aslında, bir kere hamile kaldım kalp atışlarını alamayınca kürtaj oldum dr hatasıyla tüplerim tıkandı.tüp bebekle hamileyiö şuan ve kan pıhtılaşmam var.test sonucunu öğrendiğimde tedaviye başlamamıştık ve dr kesinlikle sezeryan olcak kan kaybı çok olursa ki olabilir hayati tehliken olur dedi.bi de tüp filan zaten tüp bebekleri kıymetli zor ulaşılmış diye tüple alıyolarya hazırlıklıydım.epidural yapar benide sanırım.senin ilk çocuğun kaç yaşında ? inş hayırlısıyla kavuşuruz kuzulara ya

Evet tatlim hastaneyi beğendim evime yürüme mesafesinde hem.hmm tatlim zor günler gecirmissin. Ama Alah büyük canım insallah hayirlisi ile bebeğini kucağına alırsın. Canım benim iki yasında bir oğlum var. Araları cok olmasın hem de ben çalışıyorum annem bakıyor saglıgı yerindeyken ikinciyi yapalım dedik. Nasipse kucağımıza alacağız insallah.bende epidural istiyorum bakalım oğlumu başka hastanede doğurmuştum. İnsalah anestezi uzmanları iyidir canım. Bende narkozdan uyanamamaktan korkuyorum çünkü başka bı ameliyat olmuştum zor uyandım.ve narkozdan atması cok zor oldu.insallah bebisler bizi uzmeden sağlıklı bir bicimde doğarlar canım.:16:

epidural sezeryan mı cnm?bende epidural normal istiyorum ama yok epiduralde doğumdan sonra çok bel ağrısı oluyo filan diyolar,korkutuyolar..

bende kizimda normal dogum yaptim.ama belden igne vurdular.:ssz::ssz::ssz:

Evet canım epidural sezeryan ilki benim oyleydi hiçbir sıkıntı olmadı sadece oncedende bel ve sırt ağrım vardı şimdide var ama benim strese bağlı oluyor. Doğumdan sonra cok hafif bı bel ağrım oldu varla yok arasi Drum neskafe içmemi önerdi bir iki bardakta kesildi. Ve ayrıca canım cok fazla su icmek gerekiyor ben 7 litre içtiğimi biliyorum tabi cok fazla diyetisyenim kızmıştı sonra. Önemli olan anestezi uzmanı canım .

progestan iğne kullanıyorum.. test günümdenberi lekelenmelerim vardı.cleaxane da kullandım da lekelenme olunca bıraktık o iğneyi.iyi de oldu göbeğim mosmor olmustu yaa

anladım canım, hem iğnesi hem ilacını mı alıyosun peki onu anlamadım ? pıhtılaşman var mı peki ? clexane kullanıp keşmisin ya, benim günde 2 tane clexane ım var göbeğimde delik değiş ve mor gerçekten.ama olsun razıyım ondan gelecek herşeye.sağlıklı olsunlarda. dr la görüşmeyi düşünüyomusun kasık ağrısı içn yada hemşireye bile sorsan söyler. riske atmayalım .. hani allah korusun , seninkinin öyle olduğunu düşünmüyorumda benim ilk gebeliğimde dayanılmaz kasık ağrım vardı .sağlıksızmış.ama sağlıklı gebelik geçirenlerde de olan çok duydum. korkutmak içn yazmadım sakın yanlış anlama. önlem olarak arasan dyorum

memnun kalmadın mı yoksa nazlımm:44:

yok canim cok memnun kaldim.benim sancim gece saat 1 basladi.saat 3 doktorum gel igneyi yapalim dedi.gordu dayanamiyorum.bende inat ettim.:1::1:saat 9 kadar bosuna sanci cektim.ondan sonra yaptirdim ve cok rahat dogum yaptim cok sukur.kismet olursa ikinciyede oyle dogurmayi dusunuyorum.inat etmiycem yani.:9::9::9:

sağol canım aslında ben ilçedeyim il merkeze eşim tayin istemişti çok umutluyduk :27: bende o aralar halılarımı v.s. yıkayıp kaldırmıştım :3: tayin nasip olmadı daha burada yiyecek ekmek, içecek suyumuz varmış demekki tayin olsun olmasın bu oturduğum evden memnun kalmamıştık hep taşınmak istiyorduk nasip şimdi işte yani ön toparlanmam işime yarayacak :13: zaten o kadar halsiz ve hep uykucuyum ki iyiki halılarımı v.s. önceden halletmişşim:15::16: kurtarıcım oldu adeta :23::6: işte ufak-tefek toparlanmalar bana kaldı tabi ev temizliği için yanıma yardımcı ayarlıycamm ya bugün ya yarın :34: dikkatliyim yormam kendimi :49::29::16::16::16::16:

canım benim ev bakındık son günlerde :2: şimdide taşınma telaşesi var dikkat ediyorum tatlımm çok sağol ilgin için :29::54:

naz tatlım çok sağol aynen yormadan başarılı olacağıma inanıyorum ben :15::31: az önce yazdığım gibi toparlanma konusunda hazırlıklıydım şükür :52::16: benimde midem bulanıyor :37: evet ya ayakta denge kuramıyorum bendede baş dönmesi var sanırım yada yorgunluktan :111:

ahh canım benim biz ne kadar anlatsakta anlayamayabilirler kocişler :50: sen inadına relax ol sitres yapmamaya çalış üstelik iş sitresinde vardır ki aman deyim tatlım sakin olmaya bak yeğenim için :49::nazar::emir_bebek::38::38::38:

aynen halszilik diz boyu üstelik ev taşıycamm büyük ihtimal önümüzdeki haftasonu :37:

bende iyiydim ama başladı bi kere işte :37:

ahh aynı bendeki belirtiler ya çalışmak daha zordur kolaylıklar :45::5:

çileğim nerelerdesin sen özledim çok :29::38: geçmiş olsun ya bendede bacaklarıma aynen bıçak gibi sızı giriyor zaman zaman :18::26:

hayrolsun tatlım rüyan :3::nazar: bence yeni evinde bol bebişler sizi bekler :17::16::16::16::16::emir_bebek::nazar:

ahcanımmmm ben 2 hafta yoktum tatıldeydım dondum sımdı
bende ozledım sızı canım benımmmmmmm:49::54:

Evet canım epidural sezeryan ilki benim oyleydi hiçbir sıkıntı olmadı sadece oncedende bel ve sırt ağrım vardı şimdide var ama benim strese bağlı oluyor. Doğumdan sonra cok hafif bı bel ağrım oldu varla yok arasi Drum neskafe içmemi önerdi bir iki bardakta kesildi. Ve ayrıca canım cok fazla su icmek gerekiyor ben 7 litre içtiğimi biliyorum tabi cok fazla diyetisyenim kızmıştı sonra. Önemli olan anestezi uzmanı canım .

ben anastezi doktorundan cok memnun kaldim...

yok canim cok memnun kaldim.benim sancim gece saat 1 basladi.saat 3 doktorum gel igneyi yapalim dedi.gordu dayanamiyorum.bende inat ettim.:1::1:saat 9 kadar bosuna sanci cektim.ondan sonra yaptirdim ve cok rahat dogum yaptim cok sukur.kismet olursa ikinciyede oyle dogurmayi dusunuyorum.inat etmiycem yani.:9::9::9:

hmmm anladım canımm bende kızımı nırmal doğum yaptım ama felaketim oldu anlatmayayım şimdi:ssz:
bende epidural normal istiyordum ama kan sulandırıcı iğne kullandığım için çoğu dr normal doğuma yanaşmıyor.
galiba sezeryan olacak...
keşke normal olsa ama,hemde epidural...:31:

Back