Ben de sanki anlamamış gibi yaparsam üzülür, özgüveni kırılır deyi düşünüyorum. Hatta geçenlerde eşim kızıma “Söylediklerini anlamıyorum, düzgün konuşsana kızım.” dedi. Cesaretini kırmış gibi geldi, çok üzüldüm…:)
ogluma bunlari sparis verdim. artik oun kurup oynamak istiyor
http://www.amazon.com/gp/product/B00FNK6P6A/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
http://www.amazon.com/gp/product/B000PY8NKA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
cnm denesen yapabilir bence. halid bayadir oynuyo onlarla.o puzzlenin baska hayvanli olani var kendisi yardimsiz bitiriyor hepsini. hatta artik ezberlemis bi dk da bitirio. halidin cok hosuna gidiyor.bnce dene sende cok parcali alisir zamanlagüle güle oynasın canım,
doktor seti biz de aldık ama burda sizinki kadar çok parçalı görmedim hiç daha az parçalı bizimki, başlarda ara ara oynadı ama pek oynamıyo şimdilerde...
puzzlelarınız da çok parçalıymış biz daha o kadar yapamıyoruz yani denemedik bile, tek parçalı ahşap puzzle larımız var bayadır onları kendi yapabiliyo ama bikaç parçalı yapmadı hiç, 2li tamamlama kartlarımız var onları hiiiç yapmıyo direkt terslerini çeviriyo dağıtıyo ama bi türlü yanyana getirip tamamlama yapmıyo,şimdi yeni sipariş verdim ben de 6tane puzzle 2,3 ve 4 parçalı puzzlelardan oluşan bi set bekliyoruz bakalım onlarla da oynayacağını sanmıyorum ama arkalarına mıknatıs yapıştırıp kalorifer peteğinde oynatsam ilgisini çeker mi diye düşünüyorum bakalım bi gelsinler de...
Canım oğlun bu kadar çok parçalı yapbozu yapabiliyor mu? Ben en son 3 ve 4 parçalı almıştım. Kolaylıkla yapıyor. Hatta ezberledi bile hemen yapıp bitiriyor. Böyle çok parçalılara bakmıştım ama +3 yaş dediği için almadım. Şimdi acaba alsam mı diye tereddüde düştüm. Ama yeteneğini aşacak bişeyle zorlamak istemiyorum. Ne dersin alayım mı?ogluma bunlari sparis verdim. artik oun kurup oynamak istiyor
http://www.amazon.com/gp/product/B00FNK6P6A/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
http://www.amazon.com/gp/product/B000PY8NKA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
derin ahşap ya da mukavva bütün puzzleları kemiriyordu o yüzden pek sık ortaya çıkarmıyodum bizim yanımızda biraz oynadı ara sıra,belki ondndır çok ilgili de değil böyle şeylere,ama eskisi kadar yemiyo öyle şeyleri şimdi yeni sipariş verdiklerim gelsin 4 parçaya kadar ilerleyelim bunlardan da alırız, maşallah canım Halid e de...cnm denesen yapabilir bence. halid bayadir oynuyo onlarla.o puzzlenin baska hayvanli olani var kendisi yardimsiz bitiriyor hepsini. hatta artik ezberlemis bi dk da bitirio. halidin cok hosuna gidiyor.bnce dene sende cok parcali alisir zamanla
sanirim ilgi meselesi de. ben 18 aylikken aldim o yapbozlari. yapmayi cok seviyordu. tabi bize yaptiriyordu ilk zamanlar. sonra ben oglum gozunu bul ve kuyrugunu bul ver diyerek bulmasini sagliyordum sonra gosterip kendisinin koymasinini istiyordum. boyle alisti. ilgisini cekecek bi ypaboz secmeye calis.3-4 parcalilari yapiyosa dedigim gibi yonlendirerek yapar bence. istemezse yapmak zorlamazsinCanım oğlun bu kadar çok parçalı yapbozu yapabiliyor mu? Ben en son 3 ve 4 parçalı almıştım. Kolaylıkla yapıyor. Hatta ezberledi bile hemen yapıp bitiriyor. Böyle çok parçalılara bakmıştım ama +3 yaş dediği için almadım. Şimdi acaba alsam mı diye tereddüde düştüm. Ama yeteneğini aşacak bişeyle zorlamak istemiyorum. Ne dersin alayım mı?
gule gule kullanin cnm bnm de basket potasi aklimda istiyorum almak ama obur aya turkiyeye gelcez ve yaz tasincaz evdez. o yuzden cok bisey tasimamak icin vermedim siparis ama sonra ilk isim pota siparis etmek olcak hem boy uzamasi icin ii olurkızlar bizim siparişler tamamlandı şu basket potasını kesinlikle tavsiye ediyorum, zaten babadan dolayı futbola basketbola ilgili baskeeet goool diye bağırır bi top görse bi spor kulübü amblemi görse bi yerde, potayı elimde görünce nasıl sevindi, hemen yapıştırdık çift taraflı bantla kapıyo oynuyo hala basket atıyo sürekli, kesinlikle alın...
bi de gelenlerden masalı bi piknik seti vardı ya kız annelerine kesinlikle tavsiye ediyorum,kap kacak zaten ilgisini çeken bişeydi ama masası çok güzel,kapaklı içine hepsini toplayabiliyosun dağınıklık olmuyo 1, kapağı kapalıyken yerde oturup üzerinde resim falan yapabilir 2, yine kapağı kapalıyken tabure gibi kullanmaya başladı bile hem oturdu ütü yaptı hem de üzerine çıkıp masaya uzandı 3, kapağını açıp içine su ve kum doldurup şu kinetik kumlardan falan kum ve su havuzu olarak da kullanılabilir ayrıca öyle bi kum-su havuzu falan almaya gerek yok 4,ben çok beğendim kesinlik tavsiye ederim...
ütü masası çok çok ilgimizi çekmedi daha onun için erken olabilir...
bebek arabamız daha önce gelmişti eh işte ara ara düt düüüt geziyo...
aa niye anlamsız olsun teşekkür ederiz arkadaşımıza bizden de selam olsun...bu arada anlamsiz olanlar oglumdan. arkadaslarina selam ediyor galibafarketmemisim gonderirken
Kizlar merhaba.ben her gun okudum ama yazamadim bir türlü.aslinda yazdim ama gönder butonuna basınca yazdiklarim yok oluyordu
Tum kuzular oyuncaklariyla gule gule oynasinlar. Ben oyuncak alma isini durdurdum neredeyse.tum alinanlar en fazla 2 gun ilgilerini cekiyor .sonra kaldirip bir koseye atiyorlar.vazgecemedikleri tek oyuncak plasmacar lari.
puzzle lere gelince babamiz onun da suyunu cikardi.cocuklar seviyor diye buldugu tum puzzleleri aldi.ikisini de biktirdi. 1 aydir elletine bunlari vermiyorum.ozlesinler diye hepsini kaldirdim.ama bir ay once 6,7 parcalisini rahatlikla yapiyorlardi.cunku cok kolay ezberliyorlar.
Kizlar biz allah nadip ederse nisanin sonunda tatile cikiyoruz.aslinda esime gorev cikinca otel de guzel olunca kacirmayalim firsati dedik.bu ikizlerle ilk yalniz tatilimiz olacak.insallah burnumuzdan gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?