2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

:) ben de aynı şeyi azıcık annece yumuşatarak söylüyorum canım...
annecim ama artık sen bizim gibi konuşmaya başla bakalım sohbet edelim seninle ben çok istiyorum seninle sohbet etmeyi,ama anlamadım ki diyorum tekrar ediyo yine anlamadım diyorum o anlatıyo da anlatıyo...

güle güle oynasın canım,
doktor seti biz de aldık ama burda sizinki kadar çok parçalı görmedim hiç daha az parçalı bizimki, başlarda ara ara oynadı ama pek oynamıyo şimdilerde...
puzzlelarınız da çok parçalıymış biz daha o kadar yapamıyoruz yani denemedik bile, tek parçalı ahşap puzzle larımız var bayadır onları kendi yapabiliyo ama bikaç parçalı yapmadı hiç, 2li tamamlama kartlarımız var onları hiiiç yapmıyo direkt terslerini çeviriyo dağıtıyo ama bi türlü yanyana getirip tamamlama yapmıyo,şimdi yeni sipariş verdim ben de 6tane puzzle 2,3 ve 4 parçalı puzzlelardan oluşan bi set bekliyoruz bakalım onlarla da oynayacağını sanmıyorum ama arkalarına mıknatıs yapıştırıp kalorifer peteğinde oynatsam ilgisini çeker mi diye düşünüyorum bakalım bi gelsinler de...

cnm denesen yapabilir bence. halid bayadir oynuyo onlarla.o puzzlenin baska hayvanli olani var kendisi yardimsiz bitiriyor hepsini. hatta artik ezberlemis bi dk da bitirio. halidin cok hosuna gidiyor.bnce dene sende cok parcali alisir zamanla

Canım oğlun bu kadar çok parçalı yapbozu yapabiliyor mu? Ben en son 3 ve 4 parçalı almıştım. Kolaylıkla yapıyor. Hatta ezberledi bile hemen yapıp bitiriyor. Böyle çok parçalılara bakmıştım ama +3 yaş dediği için almadım. Şimdi acaba alsam mı diye tereddüde düştüm. Ama yeteneğini aşacak bişeyle zorlamak istemiyorum. Ne dersin alayım mı?

Dün akşam bütün işlerimi bitirdim, 8 buçuk gibi kanepeye uzandım, tv’ye falan bakıyorum. Normalde kızım illa bişeyler yapmak ister beni kaldırır, yatırmaz falan. Ama dün öyle olmadı. Benim yanımda nerdeyse yarım saat kadar tabak ve kaşıkla oynadı. Sözde mama yaptı, bize yedirdi. Yemek yapıyormuş gibi sürekli karıştırma, aktarma işlemlerini tekrar edip durdu. ben de rahat rahat yattım. ohhhh...:)))

Yavaş yavaş oyun kurma yaşına geldiler galiba.

cnm denesen yapabilir bence. halid bayadir oynuyo onlarla.o puzzlenin baska hayvanli olani var kendisi yardimsiz bitiriyor hepsini. hatta artik ezberlemis bi dk da bitirio. halidin cok hosuna gidiyor.bnce dene sende cok parcali alisir zamanla
derin ahşap ya da mukavva bütün puzzleları kemiriyordu o yüzden pek sık ortaya çıkarmıyodum bizim yanımızda biraz oynadı ara sıra,belki ondndır çok ilgili de değil böyle şeylere,ama eskisi kadar yemiyo öyle şeyleri şimdi yeni sipariş verdiklerim gelsin 4 parçaya kadar ilerleyelim bunlardan da alırız, maşallah canım Halid e de...

sanirim ilgi meselesi de. ben 18 aylikken aldim o yapbozlari. yapmayi cok seviyordu. tabi bize yaptiriyordu ilk zamanlar. sonra ben oglum gozunu bul ve kuyrugunu bul ver diyerek bulmasini sagliyordum sonra gosterip kendisinin koymasinini istiyordum. boyle alisti. ilgisini cekecek bi ypaboz secmeye calis.3-4 parcalilari yapiyosa dedigim gibi yonlendirerek yapar bence. istemezse yapmak zorlamazsin

kızlar bizim siparişler tamamlandı şu basket potasını kesinlikle tavsiye ediyorum, zaten babadan dolayı futbola basketbola ilgili baskeeet goool diye bağırır bi top görse bi spor kulübü amblemi görse bi yerde, potayı elimde görünce nasıl sevindi, hemen yapıştırdık çift taraflı bantla kapıyo oynuyo hala basket atıyo sürekli, kesinlikle alın...

bi de gelenlerden masalı bi piknik seti vardı ya kız annelerine kesinlikle tavsiye ediyorum,kap kacak zaten ilgisini çeken bişeydi ama masası çok güzel,kapaklı içine hepsini toplayabiliyosun dağınıklık olmuyo 1, kapağı kapalıyken yerde oturup üzerinde resim falan yapabilir 2, yine kapağı kapalıyken tabure gibi kullanmaya başladı bile hem oturdu ütü yaptı hem de üzerine çıkıp masaya uzandı 3, kapağını açıp içine su ve kum doldurup şu kinetik kumlardan falan kum ve su havuzu olarak da kullanılabilir ayrıca öyle bi kum-su havuzu falan almaya gerek yok 4,ben çok beğendim kesinlik tavsiye ederim...
ütü masası çok çok ilgimizi çekmedi daha onun için erken olabilir...
bebek arabamız daha önce gelmişti eh işte ara ara düt düüüt geziyo...

89759*+65-2[poooooooooooo
gule gule kullanin cnm bnm de basket potasi aklimda istiyorum almak ama obur aya turkiyeye gelcez ve yaz tasincaz evdez. o yuzden cok bisey tasimamak icin vermedim siparis ama sonra ilk isim pota siparis etmek olcak hem boy uzamasi icin ii olur

bu arada anlamsiz olanlar oglumdan. arkadaslarina selam ediyor galiba farketmemisim gonderirken

bu arada anlamsiz olanlar oglumdan. arkadaslarina selam ediyor galiba farketmemisim gonderirken
aa niye anlamsız olsun teşekkür ederiz arkadaşımıza bizden de selam olsun...
pota içinse tekrar söylüyorum ilk fırsatta edinin bütün akşam oynadı daha ne kadar sürer bu ilgisi bilmem ama şimdilik favorimiz...

kızlar domuz gribi salgını varmış ve ölüm vakaları da varmış facedeki grupta konuşuluyo tv falan da göstermiş sanırım haberiniz yoksa aman dikkat ben 2 yaş kontrolü kan tahlillleri için haftasonu hastaneye gidicektim vazgeçtim hiç gerek yok şimdi...

Kizlar merhaba.ben her gun okudum ama yazamadim bir türlü.aslinda yazdim ama gönder butonuna basınca yazdiklarim yok oluyordu

Tum kuzular oyuncaklariyla gule gule oynasinlar. Ben oyuncak alma isini durdurdum neredeyse.tum alinanlar en fazla 2 gun ilgilerini cekiyor .sonra kaldirip bir koseye atiyorlar.vazgecemedikleri tek oyuncak plasmacar lari.
puzzle lere gelince babamiz onun da suyunu cikardi.cocuklar seviyor diye buldugu tum puzzleleri aldi.ikisini de biktirdi. 1 aydir elletine bunlari vermiyorum.ozlesinler diye hepsini kaldirdim.ama bir ay once 6,7 parcalisini rahatlikla yapiyorlardi.cunku cok kolay ezberliyorlar.

Konusmalari benini mest ediyor resmen.evde ne var ne yok her seyi anlatıyorlar.
eren bana gecen gun diyor ki:
Anne sen zeynebi oyala ben hemen geliyorum.
Cocuk adeta bizi kaydeymis, cok dikkat ediyoruz konusmalarimiza ve hareketlerimize.

Kizlar biz allah nadip ederse nisanin sonunda tatile cikiyoruz.aslinda esime gorev cikinca otel de guzel olunca kacirmayalim firsati dedik.bu ikizlerle ilk yalniz tatilimiz olacak.insallah burnumuzdan gelmez.

Kizlar merhaba.ben her gun okudum ama yazamadim bir türlü.aslinda yazdim ama gönder butonuna basınca yazdiklarim yok oluyordu

bi ara ben giremiyodum son zamanlarda ceylin de aynı sorunu sık sık yaşıyo niye böyle oluyo anlamıyorum....
neyse hoşgeldin canım özledik valla...

canım onlar 2 kişi ama kardeş arkadaş çok şanslılar ve çok şanslısınız... bi de babaanne dede falan oynıycak oyalanıcak insan var... biz ana kız hergün evde bunalıyoruz galiba birbirimizi de bunaltıyoruz biraz, o yüzden bazen 2 gün oyalıycak bişey bile ilaç gibi geliyo... ay bi de benim eve sığdıramadığım heveslerim de sözkonusu tabi :) almak istediğim öyle çok oyuncak var ki... bugün bi yazı okudum doğuda bi okulda oyuncak anaokulu malzemeleri falan yardım toplanıyodu aklımda o bütün gün ilk fırsatta bişey yapmak istiyorum gerçekten etkilendim bi oyuncak araba varmış ve hergün bütün çocuklar o araba için kavga ediyolarmış velilerden etkinlik malzemeleri temin edilemiyomuş falan,üzüldüm gerçekten...

Kizlar biz allah nadip ederse nisanin sonunda tatile cikiyoruz.aslinda esime gorev cikinca otel de guzel olunca kacirmayalim firsati dedik.bu ikizlerle ilk yalniz tatilimiz olacak.insallah burnumuzdan gelmez.

ay ne güzel, çok iyi geçer bence bebek değiller artık onlar da çok daha anlar eğlenir tadını çıkarır tatilin mutlaka çocuk alanı vardır dururlar siz de rahat edersiniz,nisan tabi serin olur çocujklara dikkat etmek lazım aman üşütmesinler onun dışında bence hepinize çok iyi gelir,kıskanmadım ama özendim :)

yenikullanıcı
canım ben bir daha çocuk düşünmediğim için kıyafetlerini ve oyuncaklarını ihtiyaç sahiplerine veriyorum
yürüteçleri verdim,
ilk oyuncakları var ya dişliktir, ses çıkaran çıngıraklar falan verdim
hem kalabalığı gidiyor hem de ihtiyaç sahibi mutlu oluyor
ay herkesin evladı kendine kıymetli biz elimizden geldiğince alıyoruz, onlar da almak istiyorlardır yavrularına ama imkanları olamıyor bazen
oyuncak ve kıyafet verince ben de huzurla doluyorum inan ki
inşallah sen de elinden geldiğince yardımda bulunup gönlünü ferahlatırsın

tatil işi aslında hem korkuyorum hem de kendimi denemek istiyorum
eşim ders anlatacak, gündüz pek bizimle olamayacak, otel çok çok güzel
sezonda 450 lira falan
çocuklar için yok yok neredeyse
deniz olmaz ama güneşin tadına varsak o bile yeter
zira şu anda Ankara'ya kar yağıyor
çok bunaldım ben bu sene kıştan ya

eşim ve ailesi il dışına çıktı
ikizlerle evde yalnızız, onlar da garipsedi bu durumu, ev üçümüze kaldı
ilk yalnız gecemiz olacak
bakalım nasıl geçecek, uyuttum şimdi onları, evimi temizliyorum yavaş yavaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…