ne güzel,hamzaya kim bakıyo canım sen spordayken,özendim...
benimki de tersine mama sandalyesin eve alışkanlıklarına pek bi bağlı bu yüzden dışarıda bi yerde yemek yedirirken çokzorlanıyorum alışsın sandalyede oturup beslenmeye diye bazen sevdiği bişeyi tvda yakalayınca yemek saatine denk gelirse hiç almıyorum mama sandalyesine ona bakarken sandalyede oturtup yediriyorum sırf dışarda da birisi tutmadan yedirebileyim diye,ama bişey izlemeden yemek yemiyo hala bi de onu aşsak...
sehpa üzerine arada bir çıkmak mı, derin her gün her an bişeyin üstünde sehpa kendi masası salondaki masamız mutfak masası koltuk kenarları,kalorifer peteği,komodinler her yer,düşüyo morarıyo hala devam,hem de sadece bizim evde değil,nasıl bi kız çocuk erkek olsaydı nasıl olurdu bilmem...
canım benimki asla durmaz öyle sinir krizi geçiricesine ağlar bağırır zaten saçlarını yolma huyu da var,tepinirken devirir bile o koltuğu... bugün uyuttum ama baştan yine kaçma sandalye üstlerinde gezmeye başladı aldım çok inatlaşmadı bu sefer sabah biraz daha erkekn kalkmıştı ondan belki uykusu geldi biraz da geciktirdim öğlen yemeğini uyku saatini falan uykusu geldi iyice heralde,ama gelse de bi inatlaşmayı tercih ediyo önce nedense...
güle güle sağlıkla kullanın inşallah derin de hala kullanamıyo pedalları,biz geçen sene almıştık bu sene de kullanır...
evet papatyacım ya kocaman oldular bırakın artık,biz tamamen unutmuşuz,burada bahsediyodum biliyosun 15 aylıkken bi anda vermedim kestim sonra bi kere evde bulduğunda ağzına atmıştı dışarda yakından gördüğü çocuklardan almaya kalktı 1-2 kere sonra hiç yakın temasta bulunmamıştı emzikle,en son geçen hafta evde temizlikte çıktı ortaya eski emziği sepetteydi görmüş almış eline babasına bu ne diyomuş bakıp al deyip vermiş,pek bi sevindim... o kadar alıştım ki emziksiz haline şimdi taksa garipserdim :) hatta eski resimlerinde bile aa büyümüş burda emzik hala kullanıyo muymuş diye yadırgıyorum :)