Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm Allah kolaylik versin ins guzel gecer geceniz. artik buyuduler gercekten dediklerimizi rahatlikla anliyorlar ve kendilerini de ifade ediyorlar. o kadar hosumuma gidiyorki oglum konusunca. gunden gune ilerletiyor zaten.kendi aramizda konustugumuz zaman bile bi bakiyoruz lafa giriyor bz o duymuyor sanirken bizi dinliyor megersem.:)yenikullanıcı
canım ben bir daha çocuk düşünmediğim için kıyafetlerini ve oyuncaklarını ihtiyaç sahiplerine veriyorum
yürüteçleri verdim,
ilk oyuncakları var ya dişliktir, ses çıkaran çıngıraklar falan verdim
hem kalabalığı gidiyor hem de ihtiyaç sahibi mutlu oluyor
ay herkesin evladı kendine kıymetli biz elimizden geldiğince alıyoruz, onlar da almak istiyorlardır yavrularına ama imkanları olamıyor bazen
oyuncak ve kıyafet verince ben de huzurla doluyorum inan ki
inşallah sen de elinden geldiğince yardımda bulunup gönlünü ferahlatırsın
tatil işi aslında hem korkuyorum hem de kendimi denemek istiyorum
eşim ders anlatacak, gündüz pek bizimle olamayacak, otel çok çok güzel
sezonda 450 lira falan
çocuklar için yok yok neredeyse
deniz olmaz ama güneşin tadına varsak o bile yeter
zira şu anda Ankara'ya kar yağıyor
çok bunaldım ben bu sene kıştan ya
eşim ve ailesi il dışına çıktı
ikizlerle evde yalnızız, onlar da garipsedi bu durumu, ev üçümüze kaldı
ilk yalnız gecemiz olacak
bakalım nasıl geçecek, uyuttum şimdi onları, evimi temizliyorum yavaş yavaş :)
Doğru söylüyorsun ssk polikliniklerinin labaratuvar elemanları daha tecrübelicanım özelde kötü davranmaya çekiniyolar ama beceriksizliklerinden can yakanı da var oralarda da iki kan verişimizde de ayrı ayrı özel hastanelerde kan almayı beceremediler etrafa fışkırttılar yerlere boşa kanı aktı yavrumun tüpe yeteri kadar akıtamayınca sıka sıka kan doldurdular tüpe şırıngayla değil...
Allah vicdansıza da beceriksize de düşürmesin...
Ben 30 ay diye biliyordum seni okuyunca yine bir bakayım dedim de evet 30 ay yazıyor.Ceylincim geçenlerde yazacaktım ama unutmuşum. Hani emzirmeye devam edeceğim demişsin ya.. benim bildiğim dinimizde maximum 2 sene emziriliyor. Sonrası uygun değil diye biliyorum. Hem duymuştum hem de araştırmıştım geçenlerde. Sen de bir araştır istersen. Biraz da yoruma dayalı gibi ama sen bi bak istersen canım.
papatyacım seninkilerin durumu iletişim ötesi çokbilmişlik derecesinde,maşallah ama ya okuyunca bile öyle tatlı geliyo ki, ekşi sevmiyomuş hanımefendi yerim onun o bilmiş dillerini...
kızlar benim sabırsızlıkla beklediğim bi tatil tarihim bile yok ya....
sweet cim biz de biraz dokunsalız galiba ben pek bi mutlu oluyorum mucuk muck hallerimizden azcık benden ayrı babasının yanında oynasa hemen arar beni gözleri gelir annemmm diye ...
biz daha tam konuşmuyoruz ama 7/24 bi aradayız ya ben o kadar iyi anlıyorum ki onu yanına gitmeden nerden ne istediğini biliyorum eşime söylüyorum şunu istiyo ver diye nerden anladın hakkaten orasını gösterdi direkt söylemesen anlamazdım falan diyo... biçokşeye kendince yanlış kelimeler bikaç harfli sesler söylüyo ben farkediyo neye o şekilde seslendiğini benzemese de o kelimeye,bildiğim için anlıyorum bi başkası anlamayabiliyo mesela...
banyoda ya da banyo kapısında fı fı diyosa mızmızlanıyosa diş fırçasını istiyo mesela :)
Doğru söylüyorsun ssk polikliniklerinin labaratuvar elemanları daha tecrübeli
amin cnm amin
Ben 30 ay diye biliyordum seni okuyunca yine bir bakayım dedim de evet 30 ay yazıyor.
Şuan ben hastayım iyileşeyim o da eğer ki hasta olmazsa kesin bıraktıracağım artık çünkü geceler eziyet oldu son günlerde artık..
Canım ben inan seni çok takdir ediyorum. İş hayatı yaşamış birisi olarak evde yaşamayı çok iyi idare ediyorsun. Ben yapamazdım, yapamadım da… nedense kızımla evde yalnız vakit geçirmeyi hiç mi hiç sevmiyorum. Hep ben ilgilensem de, hep ben onla vakit geçirsem de evde birisinin olmasını istiyorum. Kimse olmazsa bi afakanlar basıyor beni, bi geriliyorum. Neden acaba? Çok sıkılgan bi yapım vardır, çabucak sıkılırım küçüklüğümden beri. Ondan galiba.
Neden hep yan oluyor bizim resimlerimiz normal yukluyorum oysa ki
bn de bakip cikiyorum hergun. esim bi kac gundur hasta halid hep benle. bide gece uykusu sarkti ya gec uyumaya basladi sbah ii oluyor uyuyoruz beraber ama gece dinlenmeye zaman kalmiyor o gec yatinca da.bugun bi kiliseye gittik bi arkadasla. halidi de goturdum malesef. istemiyordum o ortamda bulunmasini ama birakicak biri olmayinca gittik beraber. eve yeni geldik ogle uykusu sarkti gece gec yatcak yani yine
sweet cim resimleri küçültmek için falan hatta düzenlemek için bi prıgram göndermişti birisi burda,onu bilg.ıma alıp kullanıyodum ben de bozulunca gitmiş silinmiş... sen mi göndermiştin onu sanki öyle aklımda kalmış,ya da gönderen kimse burda okuyosa tekrar gönderebilir mi....
bir kaç gündür bilgisayarı açamadım sizler kadar olmasa da arada yazmaya çalışıyorum canım.kimse uğramıyo bayadır,bakıp çıkıyorum ben de,galiba bu topik kapanıyo bikaç kişiydik zaten, neyse diğerlerini de facedeki gruba bekleriz o zaman,buraya da uğramadan geçemiyodum,papatyacım sen galiba yazamıyosun yine,gel sen de artık face e...
son yazıyı da ben mi yazmış oldum acaba...
maşallah halid'ebugun orgu orerken ipim bitti yeni aldigim ip de kapinin onunde posette duruyordu. ogluma soyledim annecigim kapinin onunde posette ip var getirebilirmisin dedim. tamam dedi ve getirdi Allahim mest oldum resmen oyle hosuma gitti ki anlatamam:)