hadi inş. canım bana da umut olur benim doktor niye 2 hafta sonraya cagırdı yaaa.
bende sıkıntı yapıyordum kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye dün kalp atışını duydum allaha şükür,rahatladım sandım ama halen uyuyamıyorum :) sende canını sıkmamaya çalış pazartesiye çok az kaldı allahın izniyle göreceksin kötü düşünme :)
KIZLAR 2 hafta sonra 17 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam gerekiyor. gitsem bi türlü gitmesem bi türlü. kardeşimin düğünü var. ne yapmalıyım?? dokrlrınız yolculuk için ne diyo??* ben sordum risk herzaman vardır dedi. 8 haftalık olaağım o zaman...dönüş ise 15 gün sonra..
canım ben daha ultrasonda görünmez boşu bouşuna kuruntu yaparım diye daha doktora gitmedim.keseyi görsem kalbi için kafayı yiyeceğim kendimi biliyorum.önümüzdeki hafta gidecem kızlara baktım ortalama olarak 6+3 te kalp sesini duymuşlar bende o gün gidecem doktora.en iyisi hayırlısını düşünmek.kuruntu yapıp bebeğinide kendinide üzme..
KIZLAR 2 hafta sonra 17 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam gerekiyor. gitsem bi türlü gitmesem bi türlü. kardeşimin düğünü var. ne yapmalıyım?? dokrlrınız yolculuk için ne diyo??* ben sordum risk herzaman vardır dedi. 8 haftalık olaağım o zaman...dönüş ise 15 gün sonra..
günaydın canlar.nasılsınız bugün??
topiğimizde misafirimiz var.hoşgeldin aralık annesi size çok uğrarım bende sıkıldıkça:))))
doktor pek önemsemedi. sordum risk her zaman vardır dedi. sen bilirsin dedi. ama gerçekten çok fazla. uçakla ise 10 saat sürüyo. 2 uçak değiştirmem bir çok araç değiştirmem gerekiyo. ne yapacağım bilmiyorum. annemde nasıl geleceksin dedi?? bakalım eğer gelme derlerse gitmeyeceğim. ama kardeşimin düğünü yaaa...
kızlar sabah sabah bır sorum var.tresan bitkısel sampuan ve kremi (içinde kedi otu zencefil falan hamilelilkte zararlı olabilecek) seyler var zararlı olurmu sacımı yıkasam bebıse.emilirmi?
keseyi geçen hafta cuma günü görmüştüm bugün Allahın izniyle kalp atımını duyacağız....
canım geç döllenmiş olabilir sorun etme sağlıklı olsunda gerisi boş....daha sonraki haftalarında satını yakalıyor merak etme....selam canım,
Seninle aynı durumdayız galiba sat 9 hazirandı dün doktora gittim 6+5 diye hesaplıyordum.
Doktor baktı vajinal ultrasyonla 5 haftalık gebesin dedi o susam tanesi kadar beyazlık bende de vardı . Boş gebelik değil ama kalp atışı henüz oluşmaz dedi . Bende şaşırdım yarın başka doktorada gitcem. Bakalım o ne diycek :44:
allah allah baya geç döllenme olmuş.bu kadar fark olabilir miki ya??1 hafta 10 gün duydum...adet tarihinden eminmisin gülüm sen??günaydın kızlar
az önce doktordan geldim...keseyi gördük..yerleşimi güzel dedi
içinde susam tanesi kadar bi beyazlık vardı..o nokta gibi görünen bebek ama henüz çok küçük kalp atışını göremeyiz dedi
10 gün sonra tekrar çağırdı
benim hesabıma göre 7 haftalık hamileyim dr 4+4 sün dedi
sizce kalp atışını görebilirmiyim ...hiç benim gibi olan varmı aranızda
Günaydınnn herkese....
Dünki boş gebelik teşhisinden sonra baya sıkıntılı bir gün ve gece geçirdim.
Pazartesi son defa kontrol yapılacak ve hala embriyo gelişmedi ise alınacak.
Ama sizi dinledim ve başka bir doktora daha randevu aldım.
6+2 de teşhisi koymuştu, pazartesi 6+6 olacak, artık kesin karar için yeterli bir gün.
Ama ben yine de yarın için başka bir doktora randevu aldım, içimde kalmasın, sonra üzülmiyim keşke başka yere de sorsaydım, demiyim.
Ultrason resimlerine baktıkça kendimi kötü hissediyorum.
Bir kara delikten başka birşey değil aslında ama insan bağlanıyor işte..
Düşünmemeki bakmamak için ortalıktan kaldırdım.
Diyorum ki kanlı canlı evlatlarını kaybedenler ne yapsın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu öyle bir süreç ki 9 ay 10 günrahat yok..
Her ay her gün insan ya birşey olursa diyor; bir sorun olmasa acaba sağlıklı mı diyor..
Yani zor iş..
Ama Allah'a emanet diyorum, O'na sığınıyorum..
O herşeyi bizden daha iyi bilendir..
Kim hangi gün dünyaya gelecekse ve biz buna aracılık edeceksek,
onu değiştirmemiz de geciktirmemiz de mümkün değil;
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Amin..
valla gördüğün gibi şekerim hepimizde stres heyecan almış başını gidiyorsen nasılsın canım alışmışız valla göremeyince gözlerimiz seni arıyor
sanırım benim daha önceki kayıplarımdan dolayı beni 1 hafta arayla çağırıyor
kızlar bişey sorucam !
ultrason fotom elimde şimdi
5+5 de aldım.
B-------CHI
FRG-----5.2 MH(z yada 2 yazıyor net göremedim)
GN------40
E/A-----2/3
MAP----C/0/0
D-------13.0 CM
DR------90
FR------36 HZ
AO-----100%
şimdi arkadaslar kesenin boyu 13.0 cm olan mı ?
haftasına doktor da 5+5 demişti ama 5.2 yazan ne oluyor?
ve diğerlerinin ne anlama geldiğini biliyor musunuz ?
günaydın canlar.nasılsınız bugün??
topiğimizde misafirimiz var.hoşgeldin aralık annesi size çok uğrarım bende sıkıldıkça:))))
Oncelikle herkesin bebisi hayirli olsun.saglikli dogarlar insallah.benimki 6 haftalik ve su an yurt disinda yasiyorum istanbula gidince doktora gidicem burdaki doktorlara gitmek istemiyorum.agustosun basinda İstanbula gidicem.kizlar beylikduzu tarafinda diyetisyen onerebileceginiz bi yerler varmi?diyetisyene gitmek istiyorum biraz kiloluyumda.diyetisyen yardimiyla az kilo alip Allah nasip ederse bebisimi dogurmak istiyorum.
tsemavi canım kese boyu cm ile değil mm ile ölçülüyor bu haftalarda ileriki haftalardada zaten kese değil bebeğin baş popop uzunluğu ölçülür.5+5 te gitmişsin ama bebeğin 5+2 de.yani 3 gün geriden geliyor ki buda ciddi bir sorun değil hatta sorun değil....
canım neresi burası çok merak ettim. uçakla 10 saat?
muğladayım. samsuna gidicem. direk uçak yok. önce istabul ordan samsun. samsundan sonra bi 3 saatim daha var. ve tek başıma gitmem gerekiyor. daha öncede hiç uçakla gitmedim. annem aklına bişey getirme dedi..ama biemiyorum ve kardeşimin düğünü.. öffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?