2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

inşallah canım, karnın büyüdü mü hiç?

KIZLAR 2 hafta sonra 17 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam gerekiyor. gitsem bi türlü gitmesem bi türlü. kardeşimin düğünü var. ne yapmalıyım?? dokrlrınız yolculuk için ne diyo??* ben sordum risk herzaman vardır dedi. 8 haftalık olaağım o zaman...dönüş ise 15 gün sonra..

Son düzenleme:

Canım bencecok fazla. İmkanın varsa uçakla git. Zaten 6 saat üstünü önermiyorlar diye biliyorum. Gecen hafta 3 saatlik otobus yolculugu yaptım cok kötü oldum. Benimde tatil dönüşü 6 saatlik istanbul yolculugu var nasil gideceğimi düşünüyorum şimdiden. Yollarda mahvolursun bence canım. Sen genelde doktoruna sor.

günaydın canlar.nasılsınız bugün??

topiğimizde misafirimiz var.hoşgeldin aralık annesi size çok uğrarım bende sıkıldıkça:))))

sağol canım, ben pazartesiyi bile beklemeden bugün gitmeyi düşünüyodum ama eşim doktoru dinle dedi bekliyorum o yüzden :)

doktor pek önemsemedi. sordum risk her zaman vardır dedi. sen bilirsin dedi. ama gerçekten çok fazla. uçakla ise 10 saat sürüyo. 2 uçak değiştirmem bir çok araç değiştirmem gerekiyo. ne yapacağım bilmiyorum. annemde nasıl geleceksin dedi?? bakalım eğer gelme derlerse gitmeyeceğim. ama kardeşimin düğünü yaaa...

bence çok fazla, ilk 3 ay için risk vardır uçakla gidemez misin ?

topiğimizde misafirimiz var.hoşgeldin aralık annesi size çok uğrarım bende sıkıldıkça:))))

valla gördüğün gibi şekerim hepimizde stres heyecan almış başını gidiyor sen nasılsın canım alışmışız valla göremeyince gözlerimiz seni arıyor

Oncelikle herkesin bebisi hayirli olsun.saglikli dogarlar insallah.benimki 6 haftalik ve su an yurt disinda yasiyorum istanbula gidince doktora gidicem burdaki doktorlara gitmek istemiyorum.agustosun basinda İstanbula gidicem.kizlar beylikduzu tarafinda diyetisyen onerebileceginiz bi yerler varmi?diyetisyene gitmek istiyorum biraz kiloluyumda.diyetisyen yardimiyla az kilo alip Allah nasip ederse bebisimi dogurmak istiyorum.

canım neresi burası çok merak ettim. uçakla 10 saat?

kızlar sabah sabah bır sorum var.tresan bitkısel sampuan ve kremi (içinde kedi otu zencefil falan hamilelilkte zararlı olabilecek) seyler var zararlı olurmu sacımı yıkasam bebıse.emilirmi?

bende kullanıyorum ama sormak hiç aklıma gelmedi(sorarsan banada haber verirmisin canım???

keseyi geçen hafta cuma günü görmüştüm bugün Allahın izniyle kalp atımını duyacağız....

hadi bakalım şeker güzel ve hayırlı haberlerle inşallahhh.

canım geç döllenmiş olabilir sorun etme sağlıklı olsunda gerisi boş....daha sonraki haftalarında satını yakalıyor merak etme....

allah allah baya geç döllenme olmuş.bu kadar fark olabilir miki ya??1 hafta 10 gün duydum...adet tarihinden eminmisin gülüm sen??

arzucum canımın içi tevekkülünün ödülünü eminimki rabbim sana yaşatacak.okuyordum yazını görünce gireyim dedim.bitanem sen buradaki insanlarla neden kendini bir tutuyorsun..yapman gereken ilk şey kendi hamileliğini ve bebeğini başkalarınınkiyle karşılaştırmakten vazgeçerek vbaşlayacaksın.ben inanıyorumki bebeğin seninle.bak arkadaş 7 haftalık beklerken 4+4 deymişim diyor.görüyormusun??sen güzel haberler alacaksın gülümm.yüreğini ferah tut.rabbim yardımcın olsun....

bence çok fazla ilk 3 ay için risk vardır uçakla gidemez misin?

valla gördüğün gibi şekerim hepimizde stres heyecan almış başını gidiyor sen nasılsın canım alışmışız valla göremeyince gözlerimiz seni arıyor

canımsın ya sağolasın gülüm.bazen okuyorum misafir olarak o muhabbete kendimi ait hissetmeyince girmiyorum nikle....ben iyiyim artık karnımda seğirmelerim başladı sağ kasığımda onunla avunuyorum.pazartesi kendi doktoruma gideceğim onun telaşı var.bulantım ve bel ağrım ve sağ kasık ağrım var ama elhamdülillah çok iyiyim....birde şu iştahsızlığım bitse süper olacakta hayırlısı....senin nasıl gidiyor???

sanırım benim daha önceki kayıplarımdan dolayı beni 1 hafta arayla çağırıyor

Allah yardımcın olsun canım inş. bu yawruna sağlıkla kavusur kucagına alırsın.

KAYRA42 sen bilirsin belki cvp alamadım da meraklardayım.

hoşgeldin ben iyiyim cok sık ve asırı acıkıyorum. sen nasılsın ?

ben de beylikdüzünde oturuyorum.medilifeye gidebilirsin.diyetisyenleri hakkında yorum yapamam ama deneyebilirsin sorunca aklıma orası geldi.benim doktorum da orda.ilk baslarda deli oluyordum ama alısıyorum sanırım

tsemavi canım kese boyu cm ile değil mm ile ölçülüyor bu haftalarda ileriki haftalardada zaten kese değil bebeğin baş popop uzunluğu ölçülür.5+5 te gitmişsin ama bebeğin 5+2 de.yani 3 gün geriden geliyor ki buda ciddi bir sorun değil hatta sorun değil....

ben acıkmıyorum aksine iştahım sıfır yemek görmeye dayanamıyorum sadece peynir....hiç acıkmıyorum hiçç.kilo veriyorum ama doktorum rahatsız değil durumdan.bulantım devam ediyor onun dışında ha birde neredeyse hiç uyuyamıyorum...ama genelde iyiyim enerjiğim...

canım arkadaslar ultrason fotosunda yazar demişlerdi bende sagda yazanları yazdım.benmkinin boyu ne kadar şimdi anlamadım.doktorda söylemedi.meraklardayım.baska bi yerinde filan mı yazıyor aceba ?
sanırım pc ye kaydedip yakınlastırınca görünüyor ama sana zahmet bi bak lütfen

Eklentiler

• $A 106.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 67
canım neresi burası çok merak ettim. uçakla 10 saat?

muğladayım. samsuna gidicem. direk uçak yok. önce istabul ordan samsun. samsundan sonra bi 3 saatim daha var. ve tek başıma gitmem gerekiyor. daha öncede hiç uçakla gitmedim. annem aklına bişey getirme dedi..ama biemiyorum ve kardeşimin düğünü.. öffff

canım annen doğru söylemiş aklına birşey getirme tamamda birde gözüken bir gerçek var 3 aydan önceki gebeliklerde düşük olma şansı yüksek olur tabii Allah korusun... 15 saat yolculuğu normal insan kaldıramıyor ve sen gebesin ...kendin bilirsin arkadaşım ama bu seyahat sanki senin durumunda olan biri için oldukça zor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…