• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydınnn herkese....

Dünki boş gebelik teşhisinden sonra baya sıkıntılı bir gün ve gece geçirdim.
Pazartesi son defa kontrol yapılacak ve hala embriyo gelişmedi ise alınacak.
Ama sizi dinledim ve başka bir doktora daha randevu aldım.
6+2 de teşhisi koymuştu, pazartesi 6+6 olacak, artık kesin karar için yeterli bir gün.
Ama ben yine de yarın için başka bir doktora randevu aldım, içimde kalmasın, sonra üzülmiyim keşke başka yere de sorsaydım, demiyim.
Ultrason resimlerine baktıkça kendimi kötü hissediyorum.
Bir kara delikten başka birşey değil aslında ama insan bağlanıyor işte..
Düşünmemeki bakmamak için ortalıktan kaldırdım.
Diyorum ki kanlı canlı evlatlarını kaybedenler ne yapsın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu öyle bir süreç ki 9 ay 10 günrahat yok..
Her ay her gün insan ya birşey olursa diyor; bir sorun olmasa acaba sağlıklı mı diyor..
Yani zor iş..
Ama Allah'a emanet diyorum, O'na sığınıyorum..
O herşeyi bizden daha iyi bilendir..
Kim hangi gün dünyaya gelecekse ve biz buna aracılık edeceksek,
onu değiştirmemiz de geciktirmemiz de mümkün değil;
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Amin..

canım benim allah yardımcın olsun çok zor.ama başka bir randevu daha alman çok iyi olmuş,dediğin gibi aklında kalmaz en azından

günaydın kızlar
az önce doktordan geldim...keseyi gördük..yerleşimi güzel dedi
içinde susam tanesi kadar bi beyazlık vardı..o nokta gibi görünen bebek ama henüz çok küçük kalp atışını göremeyiz dedi:50:
10 gün sonra tekrar çağırdı
benim hesabıma göre 7 haftalık hamileyim dr 4+4 sün dedi
sizce kalp atışını görebilirmiyim ...hiç benim gibi olan varmı aranızda

benimde gurulduyor :27::27: Sabah bir elma bir erik yedim öğlen yerim die ama acıktım şimdiden herkez oruçlu die burada da birşey yiyemiyorum :=)

ayy dün kayınvalidem kargo göndermiş doldurmus saolsun ama elmalarda aklım kaldı.yiyemedimmmm. Allahtan burdaki abla anladı beni dün kokudan rahatsız olup dışarı cıkınca geldi hemen yanıma kız bişey mi var yoksa dedi evet dedim bugün de cok acıkırsın sen hiç öekinme in mutfaga acıktıgında ye dedi ohh bee aksamları da yerim artık.canım sen neden yemiyosun yaa ama bebişini düşün valla ben hiçç utanmıyorum oturup bi güzel yiyorum.(yemekhanede)kimseyi ilgilendirmez sonucta.

bugünnn büyük günnn... inşallah bebeğimizin kalp atımını duyacağız :))))

hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım.

kızlar bişey sorucam !

ultrason fotom elimde şimdi

5+5 de aldım.

B-------CHI
FRG-----5.2 MH(z yada 2 yazıyor net göremedim)
GN------40
E/A-----2/3
MAP----C/0/0
D-------13.0 CM
DR------90
FR------36 HZ
AO-----100%

şimdi arkadaslar kesenin boyu 13.0 cm olan mı ?
haftasına doktor da 5+5 demişti ama 5.2 yazan ne oluyor?
ve diğerlerinin ne anlama geldiğini biliyor musunuz ?

benim sağ kasığımda da sürekli ağrı var dün doktora sordum normal dedi,gönlünü ferah tut sıkıntı ettikçe bebişlerimizide etkiliyoruz,allahın izniyle kucağımıza alacağız inşallah :)

aminnn canım inşallah şu gunler su gibi geçse tabi sağlıkla :1:

ayy dün kayınvalidem kargo göndermiş doldurmus saolsun ama elmalarda aklım kaldı.yiyemedimmmm. Allahtan burdaki abla anladı beni dün kokudan rahatsız olup dışarı cıkınca geldi hemen yanıma kız bişey mi var yoksa dedi evet dedim bugün de cok acıkırsın sen hiç öekinme in mutfaga acıktıgında ye dedi ohh bee aksamları da yerim artık.canım sen neden yemiyosun yaa ama bebişini düşün valla ben hiçç utanmıyorum oturup bi güzel yiyorum.(yemekhanede)kimseyi ilgilendirmez sonucta.

Hayırlı haberlerle gelirsin inş. Canım.

Kızlar bişey sorucam !

Ultrason fotom elimde şimdi

5+5 de aldım.

B-------chı
frg-----5.2 mh(z yada 2 yazıyor net göremedim)
gn------40
e/a-----2/3
map----c/0/0
d-------13.0 cm
dr------90
fr------36 hz
ao-----100%

şimdi arkadaslar kesenin boyu 13.0 cm olan mı ?
Haftasına doktor da 5+5 demişti ama 5.2 yazan ne oluyor?
Ve diğerlerinin ne anlama geldiğini biliyor musunuz ?

malesef şekerim buranın yemek hanesi yok muhasebe bürosu oruçtan önce büroya söylüorduk getiriyorlardı şimdi de söyleyemiyorum herkezin gözü önünd olmuyor öğlenleri dışarı çıkıyorum ama sıcak dışarsı çok çıkasım gelmiyor :27:

Patronlara daha söylemedim hamile olduğumu uygun zaman arıyorum :16: Bulursam söyleyecem

valla işe gelmek olmasa öyle bir uyurum ki. cumartesileri bi yatıyorum tabi bu seferde sersemliyorum akşama kadar, havalarda sıcak. iş yerinde insan ister istemez açılıyo kendine geliyo :16::16:

bu arada kalp atışını duymuşşun tebrik ederim bende dün duydum tarihlerimiz aynı.. seninle aynı şeyleri yaşadım dünden beri o kadar mutluydum ki eşimle dalga geçiyorum bir şey olunca diorum ki giderim çocuğumla öbür odada yatarım :9::9::9: hemen pabucunu dama attım kocamın :52::52:

canım bende inşaallah yarın duyarım kontrolüm var çok heyecanlıyım:nazar:

günaydın kızlar
içinde susam tanesi kadar bi beyazlık vardı..o nokta gibi görünen bebek ama henüz çok küçük kalp atışını göremeyiz dedi:50:

geçen hafta bnde dr gittim kese küçüktü 4-5 haftalık dedi ama normalde 5+3 dü 6.hafta olarak biliyodum bakalım yrn gidicem ne dicek:26::nazar:

bugünnn büyük günnn... inşallah bebeğimizin kalp atımını duyacağız :))))

canım sen keseyi gördün mü? kac cm biliyor musun ? sende bugün 6+0 oldun demi.maşallah diyelim nazar değmesin.

Günaydınnn herkese....

6+2 de teşhisi koymuştu, pazartesi 6+6 olacak, artık kesin karar için yeterli bir gün.
Ama ben yine de yarın için başka bir doktora randevu aldım, içimde kalmasın, sonra üzülmiyim keşke başka yere de sorsaydım, demiyim.
Her ay her gün insan ya birşey olursa diyor; bir sorun olmasa acaba sağlıklı mı diyor..
Yani zor iş..

Amin..

Allah yardımcın olsun canım maşallah cok güzel düşünüyorsun Allahım gönlüne göre versin baska doktora gitmekle de cok iyi yapıcaksın inş. sonuc değişir ve güzel seyler duyarsın

7.3 mm idi, normal mi merak ettim araştırdım ama bi şey bulamadım,normal olmasa doktor söylerdi heralde de mi?

ayy benim yanlışım var o zaman o kadr küçük değildir benimkisi :9::9: çünkü herşey yolunda dedi doktor... tabi kesinlikle söylerdi. fazla kafanı yorma herşey yolundadır inşallah

Günaydınnn herkese....

Yani zor iş..

Amin..

canım benim ya Allah yardımcın olsun. yalnız benim hala aklımın almadığı bu kadar erken teshis konmuyor ki sonuçta bebeği görememeleri normal sen bi hafta ddaha beklesen zararı olur mu acaba sorsan doktorlara

Son düzenleme:
kızlar sabah sabah bır sorum var.tresan bitkısel sampuan ve kremi (içinde kedi otu zencefil falan hamilelilkte zararlı olabilecek) seyler var zararlı olurmu sacımı yıkasam bebıse.emilirmi?

günaydın kızlar

selam canım,
Seninle aynı durumdayız galiba sat 9 hazirandı dün doktora gittim 6+5 diye hesaplıyordum.
Doktor baktı vajinal ultrasyonla 5 haftalık gebesin dedi o susam tanesi kadar beyazlık bende de vardı . Boş gebelik değil ama kalp atışı henüz oluşmaz dedi . Bende şaşırdım yarın başka doktorada gitcem. Bakalım o ne diycek :44:

Back