aha aynı ben haftasonları uyumaktaan salaklaşıyorum o derece yatıyorum
hiç iyi hisstmiyorum kendimi ama akşamda erkenden yatıyorum keşke uykum gelmese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aha aynı ben haftasonları uyumaktaan salaklaşıyorum o derece yatıyorum
valla işe gelmek olmasa öyle bir uyurum ki. cumartesileri bi yatıyorum tabi bu seferde sersemliyorum akşama kadar, havalarda sıcak. iş yerinde insan ister istemez açılıyo kendine geliyo
bu arada kalp atışını duymuşşun tebrik ederim bende dün duydum tarihlerimiz aynı.. seninle aynı şeyleri yaşadım dünden beri o kadar mutluydum ki eşimle dalga geçiyorum bir şey olunca diorum ki giderim çocuğumla öbür odada yatarım hemen pabucunu dama attım kocamın
günaydıınnn,güzel anneler ve bebekleri :)
hamileyken normalde çok uykulu bi hal alması gerekiyormuş insanın acaba ben neden saat 7 gibi hergün ayaktayım,var mı benim gibi uyuyamayanlar ?
kızzz aynı benim ilk haftaki hallerim yalnız şu 4-5 gündür iştahım kapandı oda mide bulantılarım hat safhada. yemek yiyemiyorum. makarna pilav hamur işinde uzak durda fazla kilo alma bare meyve sebze ye zararı olmaz inşallah
Yahu kızlar ne uslu bir bebem var maşallah var mı yok mu belli değil.
8. haftaya girdim ne bulantı ne bişey.
Yalnız 2 gündür adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı oluyor arada korkuyorum.
Şu kaybetme korkusunu bir yensem tadını çıkarıcam da.
Daha belirti de olmayınca anlayamadım ben hamile olduğumu..
günaydın kızlar
bende de bir uyku bir uyku işe gelmiyor olsam öylene kadar yatakda döneleyip yatarımmmmm
gunaydınn canımmm benimde tam tersi kafamı kaldıramıyorum çalışıyorum birde masa basında kafamı zor tutuyorum gün boyu
çalışanların işi gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun yine çalışmayanlar evde uyusada uyumasada rahat
aynen canım bende aynı moddayım :) biz iki kişiyiz biz haklıyız diyorum eşime her seferinde :) bu arada bebek kaç mm idi senin ?
haklısın canım hepimizde farklı farklı sıkıntılar var işte benim daha şimdiden ayak bileklerim bir şişiyo ki felaket dr aradım havalar hormonlar dedi ama gece eve dönemiyordum neredeyse evdede kasıklarıma ağrı girdi ara ara Rabbim haırlısıyla bize bağışlasın meleklerimizi çok tedirginim ben
herkese hayırlı sabahlar , hayırlı günler olsun arkadaslar
hehe valla inanmazsın dün ölüyordum aclıktan.aksama kadar burda zaten atıstırıyorum bisküvi,kuru üzüm,su ama nafile.eşimle carfura gittik anammm ölüyorum aclıktan eşimde daha bilmiyor hamile oldugumu orucum zannediyor bişey de yiyemiyorum bayılıcaktım valla orda ona asıla asıla dolaştım gidelim eve diyorum yok geze geze bi hal oldum eve geldim bittim.ve şimdi de cok acıktım sahurda yedim ama bugün sabah uyanıp da bişey yiyemedim bebişi öğrendikten sonra her sabah 2 yemek kasıgı pekmez ve ballı yogurt yiyordum.ortada buldugum meyveleri de tabi.
Canım maşallah sağlıklı olsun da hep öyle devam etsin inş. şimdilik bende de bişey yok yani dünden beridir kokulara hassaslastım.burda bi adam var şoför ayyy ahırdan gelmiş gibi kokuyor o buraya gelince ben hemen dışarıya kaçıyorum.mide bulantısı yok inş. Olmazda.
Günaydın canımm valla sorma bugün bana da bir uyku bastı anlatamam alarm calıyor ben erteleyip uyuyorum.bi kalktım 8 e 5 var.duş aldım hazırlandım derken bişey yiyemedim şimdide karnım gurulduyor.
ya ölçtü ama aklımda kalmadı ultrason resminin üzerinde yazıyordu ama oda evde 1,3 mm idi sanki aklıma gelen hayal meyal senin kaçtıı?
günaydın güzel anneler ve bebişleri....
benim sat 14 haziran ,16 temmuzda kanda öğrendim sonra da 22 temmuzda gördüm keseyi ilk defa,6,7 mm idi.[/QUOTE
günaydın, o zaman benim sat 21 haziran, 20 temmuzda idrar ve kanda çıktı pazartesi günü randevum var inşallah görünür benimkide :S
mucizem seninle biz ayniyiz canim ,benimde sat 21haziran,bende pazartesi tekrar kan verecegim sonra ultraschal icin ,randevu verecekler
bugünnn büyük günnn... inşallah bebeğimizin kalp atımını duyacağız :))))
bende cok tatli hatasiydim , bu sene trdeyken hergun oranin max dondurmalari var hergun bikmadan yerdim bu sene agzima bile suremedim
bugünnn büyük günnn... inşallah bebeğimizin kalp atımını duyacağız :))))