canim bildigim kadari ile bebege bir zarari olmazda senin mideni bozabilir.. ve cikistada aci ve agri yapabiliyor biliyorsun :) benimde canim tuzlu ve aci istiyor.. ikisinide yiyorum ama abartmadan.. ben normalde tatli manyagi biriyim ve cok ilginc ama canim hic tatli istemiyor..
ne istedn cnm ya gerçekten mrk ettmm
cnm bu arada iki gıun var sadece aramzdaaaben de yedm gecen gun sorma acı turşu ama çok yedm yemek arasında anlamadm ne kadar yedgmi akşam çok zor uyudum dön o tarafa dön bu tarafa sıkntı yaptı biraz bugun dr bana seni ne ishal yapacak ne de kabız yapacak şeyler ye dedi ama cnm isteynce de gel de yeme yaaa
evt cnm saglıklı olsun da tek ya da çift farketmz gerçekten ...bn mde şu an yok agrım çok şükür ama bazen yapıo ozellkle ayakta fazla kaldgmda ...bu arada başka dra bi git istersencanim gecmis olsun.. ben kalp atislarini duyamadim ama doktorum duydugunu soyledi ben sadece ekranda attigini gordum.. senin bebisleri ikinciside tutunur INSALLAH canim ama olmasada canini sikma.. Bende kistlesme filan olmadi cok sukur.. agrim filanda olmadi hic ama ara ara batmalar var oda hamileligin belirtilerinden zaten. Benimde burdaki jinekologum tatile girmis 2 hafta sonra gelecekmis Allah bilir ne zaman bir sonraki ultrasona giricem..
bugun gorduk keseyi cnmevt gercekten iki gun var sende keseyi gordunuzmu?
Hosgeldin canim.gercekten cok kalabalik olduk superrr. Tecrubelerimizi birbirimize aktarip bilincleniyoruz...merhaba mart ayinin değerli anne adaylari bende allah nasip ederse mart ayi anne adayiyimne kadar bereketli bir aymis haziran baya kalabalik bir topik olacakmis gibi gozukuyor cok keyifli satim 19 haziran bebeğimin kesesini gordum ama henuz kalp atisi ve bebisi goremedik haftaya carsamba yada persembe gelmemi soyledi doktor.
Hosgeldin canimmm. Allahim insallah bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder.merhabalar herkese;
Gecmis yazilanlari okumaya calistim ama masaalh 400 kusur sayfa olunca biraz zor oluyor. Allah nasip ederse ben de martta anne olacagim. SAT 8 haziran bebegin kesesini gorduk ama insallah yarin ya da pazt gunu kalp atislarini da duyacagiz.bu ilk hamileligim sevinc, endise karisimi duygular icerisindeyim. bebis supriz yapti bize beklemedigimiz bi anda ama ne kadar istiyormusum meger. duyar duymaz baglandim. umarim saglikla kucagima alacagim bebegimi, hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize insallah
Yahu kızlar ne uslu bir bebem var maşallah var mı yok mu belli değil.
8. haftaya girdim ne bulantı ne bişey.
Yalnız 2 gündür adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı oluyor arada korkuyorum.
Şu kaybetme korkusunu bir yensem tadını çıkarıcam da.
Daha belirti de olmayınca anlayamadım ben hamile olduğumu..
Uyanığım canim midem bulanıyor(
günaydıınnn,güzel anneler ve bebekleri :)
hamileyken normalde çok uykulu bi hal alması gerekiyormuş insanın acaba ben neden saat 7 gibi hergün ayaktayım,var mı benim gibi uyuyamayanlar ?
günaydınnn, çalışmamış olsam inan 12 - 1 lere kadar yatarım :) mesai sonrasıda sürekli uzanıyorum :)
benim sat 14 haziran ,16 temmuzda kanda öğrendim sonra da 22 temmuzda gördüm keseyi ilk defa,6,7 mm idi.[/QUOTE
günaydın, o zaman benim sat 21 haziran, 20 temmuzda idrar ve kanda çıktı pazartesi günü randevum var inşallah görünür benimkide :S
aynen tatlım bende 7 de ayaktayım tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkıyorum bır daha uyuyaıyorum.ama gun ıcınde uykum gelıyor öğlen bir yatışta 2-3 saat uyuyordum ilk baslarda artık oda azaldı 1saat uyuyorumgünaydıınnn,güzel anneler ve bebekleri :)
hamileyken normalde çok uykulu bi hal alması gerekiyormuş insanın acaba ben neden saat 7 gibi hergün ayaktayım,var mı benim gibi uyuyamayanlar ?
bende bi sorun var sanırım gözüme uyku girmiyor valla çok heyecanlıyım sanırım ondan 9.aya kadar nasıl bekleyeceksem :)
heyecandan olsun başka bişey olmasında.. ultrasyonda göremedik diye bende çok sıkıntı yapıyorum acaba bi sorun var mı diye pazartesi randevum var olumsuz düşünmek istemesemde hep aklımda napmam gerek?
heyecandan olsun başka bişey olmasında.. ultrasyonda göremedik diye bende çok sıkıntı yapıyorum acaba bi sorun var mı diye pazartesi randevum var olumsuz düşünmek istemesemde hep aklımda napmam gerek?
günaydıınnn,güzel anneler ve bebekleri :)
günaydın kızlar
bende de bir uyku bir uyku işe gelmiyor olsam öylene kadar yatakda döneleyip yatarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?