2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende cok tatli hatasiydim , bu sene trdeyken hergun oranin max dondurmalari var hergun bikmadan yerdim bu sene agzima bile suremedim

ayyy canın çekmesin ama iskender kebabı çekti canım alta pide ekmeği üstüne yaprak et döneri üstüne bol yoğur ve salça sosu bolcada tere yağı çatlıcam iskender kebabı diye nerden aklıma deldi bilmem en son iki yıl önce bursada yemiştim bebişde istiyo şimdi ama yok burda

evt cnm saglıklı olsun da tek ya da çift farketmz gerçekten ...bn mde şu an yok agrım çok şükür ama bazen yapıo ozellkle ayakta fazla kaldgmda ...bu arada başka dra bi git istersen
tabi blmıorm belki yaşadgn yerde tek dr var da...
evt gercekten iki gun var sende keseyi gordunuzmu?
bugun gorduk keseyi cnm on gun sonra kalp atısını duycz nasipse

Hosgeldin canim.gercekten cok kalabalik olduk superrr. Tecrubelerimizi birbirimize aktarip bilincleniyoruz...
Hosgeldin canimmm. Allahim insallah bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder.

masallah masallah canim nazar degmesin. Nasil baslarsa ole gider. Rahat bi hamilelik olur insallah.

günaydıınnn,güzel anneler ve bebekleri :)

hamileyken normalde çok uykulu bi hal alması gerekiyormuş insanın acaba ben neden saat 7 gibi hergün ayaktayım,var mı benim gibi uyuyamayanlar ?

hamileyken normalde çok uykulu bi hal alması gerekiyormuş insanın acaba ben neden saat 7 gibi hergün ayaktayım,var mı benim gibi uyuyamayanlar ?

günaydınnn, çalışmamış olsam inan 12 - 1 lere kadar yatarım :) mesai sonrasıda sürekli uzanıyorum :)

günaydınnn, çalışmamış olsam inan 12 - 1 lere kadar yatarım :) mesai sonrasıda sürekli uzanıyorum :)

bende bi sorun var sanırım gözüme uyku girmiyor valla çok heyecanlıyım sanırım ondan 9.aya kadar nasıl bekleyeceksem :)

aynen tatlım bende 7 de ayaktayım tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkıyorum bır daha uyuyaıyorum.ama gun ıcınde uykum gelıyor öğlen bir yatışta 2-3 saat uyuyordum ilk baslarda artık oda azaldı 1saat uyuyorum

bende bi sorun var sanırım gözüme uyku girmiyor valla çok heyecanlıyım sanırım ondan 9.aya kadar nasıl bekleyeceksem :)

heyecandan olsun başka bişey olmasında.. ultrasyonda göremedik diye bende çok sıkıntı yapıyorum acaba bi sorun var mı diye pazartesi randevum var olumsuz düşünmek istemesemde hep aklımda napmam gerek?

Son düzenleme:
heyecandan olsun başka bişey olmasında.. ultrasyonda göremedik diye bende çok sıkıntı yapıyorum acaba bi sorun var mı diye pazartesi randevum var olumsuz düşünmek istemesemde hep aklımda napmam gerek?

canım ben daha ultrasonda görünmez boşu bouşuna kuruntu yaparım diye daha doktora gitmedim.keseyi görsem kalbi için kafayı yiyeceğim kendimi biliyorum.önümüzdeki hafta gidecem kızlara baktım ortalama olarak 6+3 te kalp sesini duymuşlar bende o gün gidecem doktora.en iyisi hayırlısını düşünmek.kuruntu yapıp bebeğinide kendinide üzme..

selam kızlar,
gecen hafta bende aranıza katıldım. sat 19 haziran. henüz dr. a gitmedim heyecanla beklemedeyim Alah yardımcımız olsun hepimizin inş.

bende sıkıntı yapıyordum kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye dün kalp atışını duydum allaha şükür,rahatladım sandım ama halen uyuyamıyorum :) sende canını sıkmamaya çalış pazartesiye çok az kaldı allahın izniyle göreceksin kötü düşünme :)

günaydın kızlar

bende de bir uyku bir uyku işe gelmiyor olsam öylene kadar yatakda döneleyip yatarımmmmm

valla işe gelmek olmasa öyle bir uyurum ki. cumartesileri bi yatıyorum tabi bu seferde sersemliyorum akşama kadar, havalarda sıcak. iş yerinde insan ister istemez açılıyo kendine geliyo

bu arada kalp atışını duymuşşun tebrik ederim bende dün duydum tarihlerimiz aynı.. seninle aynı şeyleri yaşadım dünden beri o kadar mutluydum ki eşimle dalga geçiyorum bir şey olunca diorum ki giderim çocuğumla öbür odada yatarım hemen pabucunu dama attım kocamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…