2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

merhaba,benimde midem hiç bulanmadı,bulanacağıda yok sanırım :) her şeyi yiyorum daha şimdiden 1 kilo aldım bile :)

aynen benımde karnım sankı 5 aylık gıbı.herkes dalga gecıyo.elbıse dısında bişiy giyemiyorum simdiden boyleyım.

aynen benımde karnım sankı 5 aylık gıbı.herkes dalga gecıyo.elbıse dısında bişiy giyemiyorum simdiden boyleyım.

bede öyleyim bende çok belli oluyo karnım o kadar seviniyorum ki anlatamam belli olsun istiyorum bende zaten hep elbise giyiyorum eşimde karnımı sıkıp sıkıp hadi ordan bebek değil bu yağ yağ bebek olsa karnını sıktığımda hissederdim diyo delüüüüü 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 56.4 oldum çok dimi

janım mrb naslsn keseyi falan gordun demi sen pıtpıtları da duydun mu peki? biz bugun gttk bi tane ii buyuklukte bi kese var yolk sac da mevcut bi de küçük kese var dr dedi ki ya tutnmaya çalşıo ya tutnamadı on gun sonra daha net ogrencz onn durumunu hem de kalp atşını duycz nasipsee bi de yumrtalklarımda kistleşme olmş bnm dr gebelkten ve ilaçlardan dedi senn boyle bşey goruldu mu ama zararı olmazmş sadece arada agrı yapablr korkma dedi dr ...

şu teravi namazları çok iyi oldu valla kociş namaza ben buraYA yoksa hayatta giremezdim süper valla

şükür rabbime çok güzel bide hissetsem değmeyin keyfime sizde aşermeler oluyomu kızlar yaaaa

maşallahhh evt bi de hissedlselerr gerçi sen pıtpıtları duymşsndr biz daha ancak keseyi gorduk teyzesi bnm daha bulantı yok ama cnm ekşi şeyleri cnm çekıo o da mide yanması ve gaz sancısı yapıo yesen bi dert yemesen bi dert yanii

evet duyduk dün ilk kez o kadar müthiş bişeyki nerdeyse ağlıcam ama bi yandanda ağzım kulaklarıma değcek rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu benim canım ne tatlı ne tuzlu ne ekşi istiyo benim bebiş bişi istemiyo bu gün ilk kez bişi aşerdim eşim tüm kumlucayı aradı bulamadı benzeri bişiler almış ama aklım yine onda yarın antalyaya gitcek almaya hahahaaaaaaaaaaaaaa

sen kalb atisini ne zaman duydun?
bizim icinde dua et artik darisi biz duyamayanlarin basina

ne istedn cnm ya gerçekten mrk ettmm
kizlar bide benim canim hep aci istiyor bazen yiyorumda acaba bi zarari olurmu?

cnm bu arada iki gıun var sadece aramzdaaa ben de yedm gecen gun sorma acı turşu ama çok yedm yemek arasında anlamadm ne kadar yedgmi akşam çok zor uyudum dön o tarafa dön bu tarafa sıkntı yaptı biraz bugun dr bana seni ne ishal yapacak ne de kabız yapacak şeyler ye dedi ama cnm isteynce de gel de yeme yaaa

canim gecmis olsun.. ben kalp atislarini duyamadim ama doktorum duydugunu soyledi ben sadece ekranda attigini gordum.. senin bebisleri ikinciside tutunur INSALLAH canim ama olmasada canini sikma.. Bende kistlesme filan olmadi cok sukur.. agrim filanda olmadi hic ama ara ara batmalar var oda hamileligin belirtilerinden zaten. Benimde burdaki jinekologum tatile girmis 2 hafta sonra gelecekmis Allah bilir ne zaman bir sonraki ultrasona giricem..

evt gercekten iki gun var sende keseyi gordunuzmu?

kizlar bide benim canim hep aci istiyor bazen yiyorumda acaba bi zarari olurmu?

canim bildigim kadari ile bebege bir zarari olmazda senin mideni bozabilir.. ve cikistada aci ve agri yapabiliyor biliyorsun :) benimde canim tuzlu ve aci istiyor.. ikisinide yiyorum ama abartmadan.. ben normalde tatli manyagi biriyim ve cok ilginc ama canim hic tatli istemiyor..

sen kalb atisini ne zaman duydun?
bizim icinde dua et artik darisi biz duyamayanlarin basina

dün duyduk gülüm 7+2 diye gitmiştik doktor gelişimi 3 gün geriden geliyo demiştiama maşşallah maşallah bebişime arayı kapatmış 7+5 olmuştu dün baş bopo uzunluğu 1.24 cm dedi doktor iyimiş yani herşey inşallah sizde bebişi görür pıt pıt seslerini duyarsınız rabbim herşeyi gönlünüze göre versin herzaman dua ediyorum tüm müminlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…