selam sekercanlar,
bende 2012 Mart anne adayiyim :) Tup bebek yaptirdik Turkiye'de ve su anda 6+6 hamileyim ve mide bulanmasi henuz hic olmadi.. Bugun agzimda cok tukuruk olusuyor, bende acaba yakinda mide bulantilar baslarmi korkusu basladi.. Benim gibi midesi henuz bulanmamislar varmi aramizda ? :)
Bu arada keseyi ve kap atislarini 6+3 iken gorduk.. Smdilik hersey yolunda cok sukur.. Allah hepimizin hamileliklerinin tamamini erdirsin!!
1 ay sonra gülüm 3 ayda yani benimde sat 1 haziran ben hiç bişey hissetmiyorum millet seğiriyo felan diyo ama bende tık yok ama vajinamın üztü o kadar şişki eşortmanda çok acıtıyo orda bebiş var diyesevip duruyorum bende orayı acayip şiş ya
merhaba,benimde midem hiç bulanmadı,bulanacağıda yok sanırım :) her şeyi yiyorum daha şimdiden 1 kilo aldım bile :)
aynen benımde karnım sankı 5 aylık gıbı.herkes dalga gecıyo.elbıse dısında bişiy giyemiyorum simdiden boyleyım.
şükür rabbime çok güzel bide hissetsem değmeyin keyfime sizde aşermeler oluyomu kızlar yaaaaii gecelerr kızzlarrr naslsnzzzz nasıl gecıo hamlielik ?
ii gecelerr kızzlarrr naslsnzzzz nasıl gecıo hamlielik ?
şükür rabbime çok güzel bide hissetsem değmeyin keyfime sizde aşermeler oluyomu kızlar yaaaa
ii geceler canim
bende biraz bel ve karin agrisi var ama idare ediyoruz
maşallahhh evt bi de hissedlselerr gerçi sen pıtpıtları duymşsndr biz daha ancak keseyi gorduk teyzesibnm daha bulantı yok ama cnm ekşi şeyleri cnm çekıo o da mide yanması ve gaz sancısı yapıo yesen bi dert yemesen bi dert yanii
yok gülüm bebişe olmazda senin midende yanma veya a<ğrı olabilirkizlar bide benim canim hep aci istiyor bazen yiyorumda acaba bi zarari olurmu?
evet duyduk dün ilk kez o kadar müthiş bişeyki nerdeyse ağlıcam ama bi yandanda ağzım kulaklarıma değcek rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu benim canım ne tatlı ne tuzlu ne ekşi istiyo benim bebiş bişi istemiyo bu gün ilk kez bişi aşerdim eşim tüm kumlucayı aradı bulamadı benzeri bişiler almış ama aklım yine onda yarın antalyaya gitcek almaya hahahaaaaaaaaaaaaaa
ne istedn cnm ya gerçekten mrk ettmmevet duyduk dün ilk kez o kadar müthiş bişeyki nerdeyse ağlıcam ama bi yandanda ağzım kulaklarıma değcek rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu benim canım ne tatlı ne tuzlu ne ekşi istiyo benim bebiş bişi istemiyo bu gün ilk kez bişi aşerdim eşim tüm kumlucayı aradı bulamadı benzeri bişiler almış ama aklım yine onda yarın antalyaya gitcek almaya hahahaaaaaaaaaaaaaa
kizlar bide benim canim hep aci istiyor bazen yiyorumda acaba bi zarari olurmu?
janım mrb naslsn keseyi falan gordun demi sen pıtpıtları da duydun mu peki? biz bugun gttk bi tane ii buyuklukte bi kese var yolk sac da mevcut bi de küçük kese var dr dedi ki ya tutnmaya çalşıo ya tutnamadı on gun sonra daha net ogrencz onn durumunu hem de kalp atşını duycz nasipseebi de yumrtalklarımda kistleşme olmş bnm dr gebelkten ve ilaçlardan dedi senn boyle bşey goruldu mu ama zararı olmazmş sadece arada agrı yapablr korkma dedi dr ...
ne istedn cnm ya gerçekten mrk ettmm
cnm bu arada iki gıun var sadece aramzdaaaben de yedm gecen gun sorma acı turşu ama çok yedm yemek arasında anlamadm ne kadar yedgmi akşam çok zor uyudum dön o tarafa dön bu tarafa sıkntı yaptı biraz bugun dr bana seni ne ishal yapacak ne de kabız yapacak şeyler ye dedi ama cnm isteynce de gel de yeme yaaa
kizlar bide benim canim hep aci istiyor bazen yiyorumda acaba bi zarari olurmu?
sen kalb atisini ne zaman duydun?
bizim icinde dua et artik darisi biz duyamayanlarin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?