• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba güzel anne adaylarıı size bir sorum var batınız geçtikten sonra midenizde yanmalar ve ishal yada kabızlık durumları ile karşılaştınız mı???benım 1 2 gunum geçti ve test yaptım bugun negatifti...

Son düzenleme:
merhaba güzel anne adaylarıı size bir sorum var batınız geçtikten sonra midenizde yanmalar ve ishal yada kabızlık durumları ile karşılaştınız mı???benım 1 2 gunum geçti ve test yaptım bugun negatifti...

merhaba canım bende mide yanması hemen hemen hergün oluyor kabızlığı ileri derecede yaşamadım ama batıma yakın olmuştu ishal durumuda oluyor vücut farklı durumlar sergiliyor bende her hamilede öylemi bilmiyorum:26:

merhaba,benim adetim geçmeden bile midem yanıyordu,istiyorsan inşallah hamilesindir :) kanda çıkar kesin ,bekleyemezsen hemen yaptır bence

merhaba canım bende mide yanması hemen hemen hergün oluyor kabızlığı ileri derecede yaşamadım ama batıma yakın olmuştu ishal durumuda oluyor vücut farklı durumlar sergiliyor bende her hamilede öylemi bilmiyorum:26:

öncelikle teşk ederım güzel anne adayım bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorumm...benım batımı 1 gun geçti şuan tuhaf bı şekilde yanmam ve bugunden beri ishal durumum söz konusu e bugun testte yaptım çıkmadı.. ee adetımde gelirken önden haber verir bana mutlaka siliniyorum siliniorum bişe yokkk...allahtan hayırlısını dılıyorummm..bazen sol kasığım bazende 2 kasığım olmak üzere ağrı hıssedıyorum ama bunu adettede yaşıyodumm..göğüs buyumesı bugun oldu dune kadar yoktuuu...hayırlısıı...

merhaba,benim adetim geçmeden bile midem yanıyordu,istiyorsan inşallah hamilesindir :) kanda çıkar kesin ,bekleyemezsen hemen yaptır bence

canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı:)sanırım bebişinin kalp atışlarını duymuşsun doktorun haftasını net olarak söledimi 6mı 7mi bende cumartesi gidicem kontrole görebilecekmiyim meraktayım:49::emir_bebek::nazar:

yarına kadar adet olmazsam kesın yaptırıcammm.. acilde hemen alıyorum dimi değerlerimi sağlık ocağımı ıyıdır?

öncelikle teşk ederım güzel anne adayım bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorumm...benım batımı 1 gun geçti şuan tuhaf bı şekilde yanmam ve bugunden beri ishal durumum söz konusu e bugun testte yaptım çıkmadı.. ee adetımde gelirken önden haber verir bana mutlaka siliniyorum siliniorum bişe yokkk...allahtan hayırlısını dılıyorummm..bazen sol kasığım bazende 2 kasığım olmak üzere ağrı hıssedıyorum ama bunu adettede yaşıyodumm..göğüs buyumesı bugun oldu dune kadar yoktuuu...hayırlısıı...

çok teşekkür ediyorum:nazar: inşaallah hamilesindir kan testi yaptırmalısın benceen iyi sonucu öyle alıırsın geç döllenme olabilir herşeyin hayırlısı olsun :nazar:

canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı:)sanırım bebişinin kalp atışlarını duymuşsun doktorun haftasını net olarak söledimi 6mı 7mi bende cumartesi gidicem kontrole görebilecekmiyim meraktayım:49::emir_bebek::nazar:

merhaba canım,evet çanakkale zaferinde bebişlerimiz gelecek allahın izniyle :) bugün kalp atışlarını duydum,çok korkuyordum duyamamaktan ama allaha şükür gümbür gümbür atıyordu yavrumun kalbi,doktor 6+3 sün dedi,cumartesi günü kesin duyarsın bence ,insan sabırsızlanıyor ve korkuyor biliyorum,içini ferah tut bebişin seninle,duyarsın kalp atışlarını c.tesi allahın izniyle :)

yarına kadar adet olmazsam kesın yaptırıcammm.. acilde hemen alıyorum dimi değerlerimi sağlık ocağımı ıyıdır?

ben bir tıp merkezinde yaptırmıştım 2 saat sonra almıştım,sağlık ocağı 1 gün sonraya veriyor diye duydum,hayırlısı olur inşallah senin için

merhaba canım,evet çanakkale zaferinde bebişlerimiz gelecek allahın izniyle :) bugün kalp atışlarını duydum,çok korkuyordum duyamamaktan ama allaha şükür gümbür gümbür atıyordu yavrumun kalbi,doktor 6+3 sün dedi,cumartesi günü kesin duyarsın bence ,insan sabırsızlanıyor ve korkuyor biliyorum,içini ferah tut bebişin seninle,duyarsın kalp atışlarını c.tesi allahın izniyle :)

inşaallah canım inşaallah çok güzel bir tarih:)ne mutlu sana darısı biz duymayanlara inşaallah:) bnmde korkularım o kadar çokki anlatamam ya duyamazsam die ilk gebeliğim talihsiz geçti heyecan korku bir sürü tarifi olmayan duygu hepsi karmakarışık aslında çokda rahatım ama işte hepimizde olan şeyler aslında inşaallah duyarım canım heyecanlı bi bekleyişdeyim:49::nazar:

BENDE DE ÖYLE CANIM YA BİRDE EKŞİ HİÇ YİYEMİYORUM YANİ ŞÖYLE MESELA CACIK İNANILMAZ TUZLU GELDİ SEMİZ YEMEĞİNDEN İKİ ÜÇ ÇATAL ALDIM SANKİ LİMON SUYU İÇİYORUM ÖYLE GELİYO HEP TATLAR SULU YEMEK YİYEMİYCEM BEN BU GİDİLŞE :( NE YAPICAM BİLMİYORUM

CANIM ÜZÜLME MORALİNİ VE İNANCINI YÜKSEK TUT ELİMİZİN ALTINDA NET GİBİ Bİ BİLGİ KAYNAĞI VAR ARAŞTIR İÇİN DAHA RAHAT EDECEKTİR. HEPİMZİ DUACIYIZ BEBEKLERİMİZE RABBİM GÜZEL HABERLERLE GETİRECEK İNŞALLAH SENİ PAZARTESİ GÜNÜ..

ARADIM CNM DRUMU HAVALAR ÇOK SICAK BİRDE MASABASI İŞ VEYA SÜREKLİ AYAKTA DURMAK ZORUNDA OLDUĞUN Bİ İŞN VARSA YAPAR DEDİ EĞER İÇİN RAHAT ETMEZSE GEL DEDİ AMA BEN İZİN ALMAK İSTEMEDİM Bİ SAKINCASI YOKSA PAZARTESİ GELEYİM O ZAMAN DEDİM TAMAM DEDİ ODA HERŞEY PAZARTESİNE KALDI.. BİRDE ŞİMDİ GİDİP DAHA KÜÇÜK DER YİNE GÖREMEZSEM DİE PAZARTESİNİ BEKLEMEK İSTEDİM :nazar::nazar:

hmmmm iyi yapmışsın tatlım o zaman verir verki doktorun ilaç gidince bidaha sorarsın inşallah görürsün bebişini:46:

canim galiba bütün anne adaylari hep böyle ,heran bi korku icindeyiz bende simdi keseyi ve bebegin kalpatislarini duymayi bekleiyorum ama pazartesi gununu iple cekiyorum
bebegimin icimde olduguna hala inanamiyorum ,ikinci hamileligim olmasina ragmen bunda dahada heyecanliyim,galiba ilk hamilelikde neyle karsilasacagimi bilmedigimden rahattim ama simdi durum cok farkli

aynen benımde 2. ama sankı ılkmıs gıbı heyecanlıyım.ınsallah kalp atısını duyarsın.haftalar cabuk gecsın.saglıklı olduklarını gorelım bebişlerimizin.

hmmmm iyi yapmışsın tatlım o zaman verir verki doktorun ilaç gidince bidaha sorarsın inşallah görürsün bebişini:46:

canım satlarımız yakın sanırım 24 mayıs benım.cok bırsey hıssedıyormusun.benım hazımsızlıgım dısında pek bırsey hıssetmıyorum.bırdahakı kontrolun kacıncı hafta

Merhaba arkadaslar,
Kısa tatilime gittim dondüm. Henüz gecmisi okuyamadık ama bir selam vereyim dedim.
Umarım herkes iyidir.

Selamlar.

inşaallah canım inşaallah çok güzel bir tarih:)ne mutlu sana darısı biz duymayanlara inşaallah:) bnmde korkularım o kadar çokki anlatamam ya duyamazsam die ilk gebeliğim talihsiz geçti heyecan korku bir sürü tarifi olmayan duygu hepsi karmakarışık aslında çokda rahatım ama işte hepimizde olan şeyler aslında inşaallah duyarım canım heyecanlı bi bekleyişdeyim:49::nazar:

anlıyorum seni,bende daha bugün rahatladım ve hamile olduğuma inandım,cumartesi günü güzel haberini alacağız inşallah ,

canim ben de cok hassasim yemek icmek konusunda, kan testlerine toxoplazma bagisikligin var cikmissa hic korkma, hic bir riskin yok ama yine de ben hafif kizarttiktan sonra domatesli sos yapip biraz da sosla kaynatiyorum, zaten bizde kuru kofte pek sevilmiyo, sosla hem guvenli oluyo hem de daha lezzetli:34:

benimde doktorum aspegic diye bile ilacla, spazmo galiba bi fitil vermisti ama ben kullanmiyorum, kan pihitilasmasi olup olmadigini bilmeden niye direk aspirin veriliyor anlamiyorum, bu ilaclar her ne kadar zararsiz da olsa gereksiz kullanimina karsiyim, sadece folik asit aliyorum simdilik, insallah ikinci donemde gebelik vitaminine basliycam, pek iyi beslendigim soylenemez cunku:26:

coooook normal canim, her bir yerler batar simdi:9: dinlen bol bol

ay gene mi ayni senaryo, ne kadar bayiliyo bu doktorlar hemen kurtaj yapalim, bebekte bi sorun var, gelismemis, yok bilmem ne:47:deliricem sinirden, kopurdum inan:47:
:47::47::47:canim ben de 6. haftamda gittim doktora, sadece kese gorundu, ne bebek ne kalp atisi, hem de vajinal ultrason!!! doktorum hersey gayet normal dedi, bebek cok guzel yerde, rahme yerlesmis, simdi biz testlerimizi yapalim, ilaclarimiza baslayalim dedi, bence sen bu doktoru hemen degistir, ilerde de oyle en ufak biseyde uzer seni

yeni yapilan arastirmalarda folik asidin norol tupun gelisimine yardimci olmasinin yaninda, bebegin kalp gelisiminde de faydali oldugu ortaya cikmis, ALPER MUMCUnun sitesini bi ziyaret et istersen, o nedenle ben gebeligim boyunca kullanica insallah

bebek şuan senin kanından beslniyo ya gülüm aspir,ini ondan veriyolar kan sıvılaşınca bebek daha iyi besleniyo mesela benim kuzucuğum 3 gün geriden geliyodu çarşamba günü o farkı kapatmıştı benim düşük tehlikem vardı rabbime şükürler olsun ilaçlarımı düzenli kullandım oda ortadan kalktı:49:

selam sekercanlar,

bende 2012 Mart anne adayiyim :) Tup bebek yaptirdik Turkiye'de ve su anda 6+6 hamileyim ve mide bulanmasi henuz hic olmadi.. Bugun agzimda cok tukuruk olusuyor, bende acaba yakinda mide bulantilar baslarmi korkusu basladi.. Benim gibi midesi henuz bulanmamislar varmi aramizda ? :)

Bu arada keseyi ve kap atislarini 6+3 iken gorduk.. Smdilik hersey yolunda cok sukur.. Allah hepimizin hamileliklerinin tamamini erdirsin!!:nazar:

canım satlarımız yakın sanırım 24 mayıs benım.cok bırsey hıssedıyormusun.benım hazımsızlıgım dısında pek bırsey hıssetmıyorum.bırdahakı kontrolun kacıncı hafta
1 ay sonra gülüm 3 ayda yani benimde sat 1 haziran ben hiç bişey hissetmiyorum millet seğiriyo felan diyo ama bende tık yok ama vajinamın üztü o kadar şişki eşortmanda çok acıtıyo orda bebiş var diyesevip duruyorum bende orayı acayip şiş ya

Back