kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?
canim ben de cok hassasim yemek icmek konusunda, kan testlerine toxoplazma bagisikligin var cikmissa hic korkma, hic bir riskin yok ama yine de ben hafif kizarttiktan sonra domatesli sos yapip biraz da sosla kaynatiyorum, zaten bizde kuru kofte pek sevilmiyo, sosla hem guvenli oluyo hem de daha lezzetli
günaydın kızlar çoktandır giremiyodumm annemlerdeydik net yoktu dün doktora gittik şükürler olsun ki bebişimin kalp seslerini duyduk gördük ağlıcaktım o an sevinçten 3 gün geriden geliyodu gelişimi ama tamamlamış bebiş gelişimini artık 8 mart doğum tarihi bu günde kan verdim tam kan sayımı yapıldı inşallah sonuçlar güzel çıkar
crl de 1.24cm doktor iyi dedi ama bebişin neresi başı neresi gövdesi belli değil sizlerin nasıl kızlar
bide omg3 ve elevit verdi içinde 19 tane vitamin varmış folbiol + magnorm + coraspirin + progestoran kullanıyorum beynim fırıldak gibi dönüyo doktora dedim döner balkona çıkma çamaşır serme dedi varmı gülüşlerim içinizde bu kadar ilaç kullananlar
benimde doktorum aspegic diye bile ilacla, spazmo galiba bi fitil vermisti ama ben kullanmiyorum, kan pihitilasmasi olup olmadigini bilmeden niye direk aspirin veriliyor anlamiyorum, bu ilaclar her ne kadar zararsiz da olsa gereksiz kullanimina karsiyim, sadece folik asit aliyorum simdilik, insallah ikinci donemde gebelik vitaminine basliycam, pek iyi beslendigim soylenemez cunku:26:
kizlar banada bi yardimci olursaniz sevinirim
ben cok gerilerdeyim galiba
sol tarafimin batmasi normalmi sizce?
coooook normal canim, her bir yerler batar simdi
dinlen bol bol
Arkadaşlar, kötü bir haberim var..
Benimki boş gebelik olabilirmiş..
((
Bugün 6 hafta 2 gunluk; ultrasonla baktı;
kese var, yolk var, emvriyo yok..
Salı tekrar bakacak eger yoksa kürtaj.
İnanamıyorum, şoktayım, çok mutsuzum..
(((((((((((((((((((((((((((((
ay gene mi ayni senaryo, ne kadar bayiliyo bu doktorlar hemen kurtaj yapalim, bebekte bi sorun var, gelismemis, yok bilmem ne
deliricem sinirden, kopurdum inan
canim ben de 6. haftamda gittim doktora, sadece kese gorundu, ne bebek ne kalp atisi, hem de vajinal ultrason!!! doktorum hersey gayet normal dedi, bebek cok guzel yerde, rahme yerlesmis, simdi biz testlerimizi yapalim, ilaclarimiza baslayalim dedi, bence sen bu doktoru hemen degistir, ilerde de oyle en ufak biseyde uzer seni
Herkese merhaba arkadaşlar..Doktordan biraz evvel gelmeme rağmen sormayı unuttuğum bir soruyu sizlere danışmak istedim.9.haftamı yarıladım.Folik asit kullanımı kaçıncı haftaya kadar devam etmeli acaba bileniniz var mı ? Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama,8.haftadan sonra artık bırakabilirsiniz çünkü gerek kalmamıştır gibi bir cümle okumuştum.Yardımcı olursanız sevinirim.
yeni yapilan arastirmalarda folik asidin norol tupun gelisimine yardimci olmasinin yaninda, bebegin kalp gelisiminde de faydali oldugu ortaya cikmis, ALPER MUMCUnun sitesini bi ziyaret et istersen, o nedenle ben gebeligim boyunca kullanica insallah