• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba mart ayinin değerli anne adaylari bende allah nasip ederse mart ayi anne adayiyim:16: ne kadar bereketli bir aymis haziran:nazar: baya kalabalik bir topik olacakmis gibi gozukuyor cok keyifli:kkk: satim 19 haziran bebeğimin kesesini gordum ama henuz kalp atisi ve bebisi goremedik haftaya carsamba yada persembe gelmemi soyledi doktor.

merhabalar herkese;

Gecmis yazilanlari okumaya calistim ama masaalh 400 kusur sayfa olunca biraz zor oluyor. Allah nasip ederse ben de martta anne olacagim. SAT 8 haziran bebegin kesesini gorduk ama insallah yarin ya da pazt gunu kalp atislarini da duyacagiz.bu ilk hamileligim sevinc, endise karisimi duygular icerisindeyim. bebis supriz yapti bize beklemedigimiz bi anda ama ne kadar istiyormusum meger. duyar duymaz baglandim. umarim saglikla kucagima alacagim bebegimi, hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize insallah

Yahu kızlar ne uslu bir bebem var maşallah var mı yok mu belli değil.
8. haftaya girdim ne bulantı ne bişey.
Yalnız 2 gündür adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı oluyor arada korkuyorum.
Şu kaybetme korkusunu bir yensem tadını çıkarıcam da.
Daha belirti de olmayınca anlayamadım ben hamile olduğumu..

Yahu kızlar ne uslu bir bebem var maşallah var mı yok mu belli değil.
8. haftaya girdim ne bulantı ne bişey.
Yalnız 2 gündür adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı oluyor arada korkuyorum.
Şu kaybetme korkusunu bir yensem tadını çıkarıcam da.
Daha belirti de olmayınca anlayamadım ben hamile olduğumu..

kaybetme korkusu gercekten beni de yedi bitirdi. o yuzden diyorum zaten ne kadar istiyormusum meger diye. bi de stress yapip bebegime zarar veriyorum diye dusnuyirum yine stress yapiyorum:))) rahat olmak lazim ya

kaybetme korkusu gercekten beni de yedi bitirdi. o yuzden diyorum zaten ne kadar istiyormusum meger diye. bi de stress yapip bebegime zarar veriyorum diye dusnuyirum yine stress yapiyorum:))) rahat olmak lazim ya

Rahat olmak lazım kesinlikle hep olumlu düşünmek lazım.
Ben geç buldum bebeği o nedenle biraz korkuyorum.Ama içim sıkıldığında Allahım sana emanet diyorum içimden ..
Sen sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip et diye dua ediyorum.

sevgili anne adaylari artik aranizda olamayacagim bugun kontrolumuz vardi ne yazik ki bebegimin kalbi durmus en gec cumartesi urtaj olmam lazim bugun olamiyorum kan sulandirici kullandigim icin biraz etkisinin gecmesi gerekiyormuss/bu 5.gebeligim ve dusugum olacak bundan sonrasini dusunur muyum bilmiyorum sanmiyorum da sadece sunu diyebiliyorum isyan etmeden HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR.Rabbim sagliksiz ve hayirsiz evlat vermesin/icim parca parca ama sizi daha fazla uzmeyeyim evlatlariniza saglikla hayirla kavusmanizi dilerim hayirli dogumlar..

canim cok cok gecmis olsun, simdi boyle kararlar verme, bunlari dusunme, ama bu ciddi bir durum, iyice arastirilmasi lazim, bunun bi sebebi olmali, boyle pes etme, insallah bir sebebi ve tedavisi vardir, ne diyor doktorlar?

Ben geç buldum bebeği o nedenle biraz korkuyorum.Ama içim sıkıldığında Allahım sana emanet diyorum içimden ..

AMİNNNNN canım cümlemize inşallah sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler versin Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla hepmiz ilk üç ayı daha sonrada mart ayını görelim inşallah:nazar::nazar:

yeni haber alan arkadaslarımı kutluyorum.kotu haber alan arkadaslarımda hıc uzulmeyın.hersseyde bır hayır vardır.
7.haftada gıttım.en sondoktoruma.24 mayıs satım.bırdahakı kontrolum 12.haftada.daha 8.haftadayım.Allahım nasıl gecer bu zaman.bebegım saglıkla buyusun.ama ben cok streslıyım.o sureye kadar ya bırsey olursada farkedılmezse.yasıyomu.benlemı.buyuyomu.hergun kendımı dınlıyorum.cok evhamlıyım zaten normalde.iyice odaklandım kendıme.

aynen oyle. ben de gerekn dikkati ozeni gosteriyorum gerisi Allahin bilecegi is. kucagimiza aldigimiz gunleri de gorucez insallah.

ya gülüm orası öylede muayenede 42 tl alıyorlar ve adı özel hastane.devlete giderdim 5 kişi gireceksek.kendimi belediyenin toplu sünnetinde sandım yemin ederim.neye uğradığımı şaşırdım.başkalarının eşleri açılan rahimler karınlar.neresi etik neresi vicdanlı...aynı alet silinmeden kaç karına kaç rahime giriyor.tövbe dahada gitmem.elemeyi düşünüyordum bu kadını eledimde...pazartesi kendi doktoruma gideceğim....darısı sizlere canımm inşallahh.ama şikayetimide ettim...

cok iyi yapmissin canim sikayet etmekle, insan yerine koymuyorlar bazen bu kadin dogumcular bizleri, veteriner bile seviyor oksuyor hayvani muayeneden once, subhanAllah, benimde boyle bir kotu doktorla tecrubem var, eger onu dinleseydim simdi hayatta olmayabilirdim, Allah islah etsin bunlari...

merhaba arkadaşlar geçen hafta yazmıştım.6 haftada bebeğin kalp atışlarını duyamamıştık diye.Bu hafta pazartesi günü gittiğimde kalp atışlarını gördük ve duyduk.7 haftalık görünüyor dedi doktorum.Benim tüp bebek olduğu için nasıl hesaplanıyor bilmiyorum SAT 2 haziran pazartesi 7+2 olması gerekiyordu ama 7 haftalık göründü.Transferin olduğu tarih 19 haziranda ona görede 7 haftalık görünüyor.Bu kadar ince düşünme nedenimde daha önde 2 kez bebeklerimin gelişim geriliği ve kalplerinin durması..Rabbim inşallah bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.2 haftadır aşırı derecede bulantım var ve kusuyorum ama buna rağmen mutluyum..Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde herşeye razıyım...

merhaba arkadaşlar geçen hafta yazmıştım.6 haftada bebeğin kalp atışlarını duyamamıştık diye.Bu hafta pazartesi günü gittiğimde kalp atışlarını gördük ve duyduk.7 haftalık görünüyor dedi doktorum.Benim tüp bebek olduğu için nasıl hesaplanıyor bilmiyorum SAT 2 haziran pazartesi 7+2 olması gerekiyordu ama 7 haftalık göründü.Transferin olduğu tarih 19 haziranda ona görede 7 haftalık görünüyor.Bu kadar ince düşünme nedenimde daha önde 2 kez bebeklerimin gelişim geriliği ve kalplerinin durması..Rabbim inşallah bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.2 haftadır aşırı derecede bulantım var ve kusuyorum ama buna rağmen mutluyum..Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde herşeye razıyım...

Rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun seni yavruna inşallahh...:16:
ve hepimizi de tabikii:16:

canlar ben iftar için ayrılıyorummm..
sahurda görüşürüz yine inşallaaaahhh:34:

kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?

canim ben de cok hassasim yemek icmek konusunda, kan testlerine toxoplazma bagisikligin var cikmissa hic korkma, hic bir riskin yok ama yine de ben hafif kizarttiktan sonra domatesli sos yapip biraz da sosla kaynatiyorum, zaten bizde kuru kofte pek sevilmiyo, sosla hem guvenli oluyo hem de daha lezzetli:34:

günaydın kızlar çoktandır giremiyodumm annemlerdeydik net yoktu dün doktora gittik şükürler olsun ki bebişimin kalp seslerini duyduk gördük ağlıcaktım o an sevinçten 3 gün geriden geliyodu gelişimi ama tamamlamış bebiş gelişimini artık 8 mart doğum tarihi bu günde kan verdim tam kan sayımı yapıldı inşallah sonuçlar güzel çıkar:emir_bebek: crl de 1.24cm doktor iyi dedi ama bebişin neresi başı neresi gövdesi belli değil sizlerin nasıl kızlar:9: bide omg3 ve elevit verdi içinde 19 tane vitamin varmış folbiol + magnorm + coraspirin + progestoran kullanıyorum beynim fırıldak gibi dönüyo doktora dedim döner balkona çıkma çamaşır serme dedi varmı gülüşlerim içinizde bu kadar ilaç kullananlar:68:

benimde doktorum aspegic diye bile ilacla, spazmo galiba bi fitil vermisti ama ben kullanmiyorum, kan pihitilasmasi olup olmadigini bilmeden niye direk aspirin veriliyor anlamiyorum, bu ilaclar her ne kadar zararsiz da olsa gereksiz kullanimina karsiyim, sadece folik asit aliyorum simdilik, insallah ikinci donemde gebelik vitaminine basliycam, pek iyi beslendigim soylenemez cunku:26:

kizlar banada bi yardimci olursaniz sevinirim
ben cok gerilerdeyim galiba
sol tarafimin batmasi normalmi sizce?

coooook normal canim, her bir yerler batar simdi:9: dinlen bol bol

Arkadaşlar, kötü bir haberim var..
Benimki boş gebelik olabilirmiş.. :(((
Bugün 6 hafta 2 gunluk; ultrasonla baktı;
kese var, yolk var, emvriyo yok..
Salı tekrar bakacak eger yoksa kürtaj.
İnanamıyorum, şoktayım, çok mutsuzum.. :((((((((((((((((((((((((((((((

ay gene mi ayni senaryo, ne kadar bayiliyo bu doktorlar hemen kurtaj yapalim, bebekte bi sorun var, gelismemis, yok bilmem ne:47:deliricem sinirden, kopurdum inan:47:
:47::47::47:canim ben de 6. haftamda gittim doktora, sadece kese gorundu, ne bebek ne kalp atisi, hem de vajinal ultrason!!! doktorum hersey gayet normal dedi, bebek cok guzel yerde, rahme yerlesmis, simdi biz testlerimizi yapalim, ilaclarimiza baslayalim dedi, bence sen bu doktoru hemen degistir, ilerde de oyle en ufak biseyde uzer seni

Herkese merhaba arkadaşlar..Doktordan biraz evvel gelmeme rağmen sormayı unuttuğum bir soruyu sizlere danışmak istedim.9.haftamı yarıladım.Folik asit kullanımı kaçıncı haftaya kadar devam etmeli acaba bileniniz var mı ? Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama,8.haftadan sonra artık bırakabilirsiniz çünkü gerek kalmamıştır gibi bir cümle okumuştum.Yardımcı olursanız sevinirim.

yeni yapilan arastirmalarda folik asidin norol tupun gelisimine yardimci olmasinin yaninda, bebegin kalp gelisiminde de faydali oldugu ortaya cikmis, ALPER MUMCUnun sitesini bi ziyaret et istersen, o nedenle ben gebeligim boyunca kullanica insallah

teşekkürler:16:
1. sayfadaki liste için bilgileri veriyorum
35***mersin***8 haziran***15 mart 2013***1.bebek***kese görüldü

ayni tarihlerdeyiz. benim de kese goruldu ama kalp atisini daha duyamadik. pzt randevumuz var insallah duyucaz. 5 haftalikken gitmisitim daha ebbek gorunmuyo dediginde odum patladi bos gebelikmi diye ama su an hissediyorum bidir bidr buyuyo o icerde:))))) insalhh duyucaz pitir pitir attigini

yeni haber alan arkadaslarımı kutluyorum.kotu haber alan arkadaslarımda hıc uzulmeyın.hersseyde bır hayır vardır.
7.haftada gıttım.en sondoktoruma.24 mayıs satım.bırdahakı kontrolum 12.haftada.daha 8.haftadayım.Allahım nasıl gecer bu zaman.bebegım saglıkla buyusun.ama ben cok streslıyım.o sureye kadar ya bırsey olursada farkedılmezse.yasıyomu.benlemı.buyuyomu.hergun kendımı dınlıyorum.cok evhamlıyım zaten normalde.iyice odaklandım kendıme.

canim galiba bütün anne adaylari hep böyle ,heran bi korku icindeyiz bende simdi keseyi ve bebegin kalpatislarini duymayi bekleiyorum ama pazartesi gununu iple cekiyorum
bebegimin icimde olduguna hala inanamiyorum ,ikinci hamileligim olmasina ragmen bunda dahada heyecanliyim,galiba ilk hamilelikde neyle karsilasacagimi bilmedigimden rahattim ama simdi durum cok farkli

Kızlar birşey soracağım.geriye doğru yazdıklarınızı okudumda sağlık ocağına kayıt varmış.ben yaptırmadım daha geçmi oldu acaba.haftaya carşamba yaptırsam kaydımı çokmu geç olur acaba.

ben de 8+5 deyim,yeni yaptırdım.eğer kan sonuçlarını alıp gidersen tek seferde halletmiş olursun.ben gitiim önce sonra kan ve idrar testleri istediler,yaptırdım deyince sonuçları getirin yeter dediler,kayıt defteri verdiler 20.hafta tetanoza gel diye gün verdiler.bu kadar :)

benim kan değerimde hiç betahgc diye bişey yok. başkalarınınkinde vardı o değerama doktor benden istememiş. nden olabilir acaba?? 6 hafta görünüyo diyemi ki??

benimde doktorum yaptırmadı,keseyi 5+2 de görmüştük.bende ondandır diye sormamıştım doktora.

Back