2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canımmm çok teşekkürederimm içimi rahatlattın :) sürekli düşünüyorum şu pazartesi gelse görsem çok rahatlıycam pazartesi göreme ihtimalimiz yüksetir değil mi?

Görürsün tabiki tatlım dediğim gibi daha çok minik. Belki kalp atışı bile duyulabilir. Nazlı bi bebişmiş seninki kız mı olacak acaba

canım biz bingölde oturuyoruz eşim burda asker benim.özel hastaneye gidiyorum orda da 2 dr var ben kadına gittim ama pişman oldum erkek dr gidicem o daha iyi diyorlar.paramızla rezil oluyoruz.güya seneye tayinciyiz bizde çocuk olsun 4 veya 5 aylık olur daha iyi olur diyorduk ama pişman olduk açıkcası dr görünce.doğudayız ya onlara farklı geliyor eşleri giden yok onun için almak istemedi sanırım.aman benim gibi hasta kaybetti :))

bende bi görseydim artık bebeği 6. hafta oldu karnımda bişiy yok sadece idrarımda hamile olduğum kesin

Görürsün tabiki tatlım dediğim gibi daha çok minik. Belki kalp atışı bile duyulabilir. Nazlı bi bebişmiş seninki kız mı olacak acaba

ayyyy kurban olurum onun nazına bennn

inşallah sağlıklı olsunda sağlıkla kucağımıza alalımda kızı erkeği hep aynı hepimiz için :) çok rahatlattın beni çok teşekkürederimmm

bende bi görseydim artık bebeği 6. hafta oldu karnımda bişiy yok sadece idrarımda hamile olduğum kesin

canımm bende aynı şekildeyim ki benim idrar testindede çıkmamıştı sen dr gittin mi ? ne zaman randevun ? bizi pazartesi çağırdılar ama günler geçmiyo sanki

anlıyorum canımda senin bu dr'a sinirlenmemek elde değil sen yinede araştır farklı alternatifler bulursun belki...kolay gelsin

haklısın cnm diğer hasta kesimine göre mudahale etmiş ama bence yanlış bizim kararımız elbetteki eşmizde görmek isteyecek ve biz onu yanımızda isteyeceğiz sen sıkma canını diğer dru denersin ister istemez morali bozuluyor insanın

canımm bende aynı şekildeyim ki benim idrar testindede çıkmamıştı sen dr gittin mi ? ne zaman randevun ? bizi pazartesi çağırdılar ama günler geçmiyo sanki

gittim canım gebelik falan göremedi 2 hafta sonra gel dedi yuh dedim yaa vajinalda bakmayı teklif etmedii
bende yarın başka doktora gidicem biz bu bebeği planlı yapmıştık aslında erkenden hamile kalmış olmam lazım benim idrarımda adetten 1 gün önce koyu çizgide çıkmıştıı amam anlamadımm yarın gidiyorumm bakalım başka doktoraa

canım şalgam suyu istedi:)) inan daha kahvaltı yapmadım ama tursu yiyecem salgam isteğini bastırsın diye:)))
dün akşam canım nasıl istedi anlatamam kızlara sormadan almim dedim:)

evet cnm dün akşam canım birden şalgam ve kızarmış piliç istedi forumda kızlara sorayım bilenler vardır dedim şalgamın bi etkisi varmıdır die 1 bardak içtim bende:))

sevgili anne adaylari artik aranizda olamayacagim bugun kontrolumuz vardi ne yazik ki bebegimin kalbi durmus en gec cumartesi urtaj olmam lazim bugun olamiyorum kan sulandirici kullandigim icin biraz etkisinin gecmesi gerekiyormuss/bu 5.gebeligim ve dusugum olacak bundan sonrasini dusunur muyum bilmiyorum sanmiyorum da sadece sunu diyebiliyorum isyan etmeden HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR.Rabbim sagliksiz ve hayirsiz evlat vermesin/icim parca parca ama sizi daha fazla uzmeyeyim evlatlariniza saglikla hayirla kavusmanizi dilerim hayirli dogumlar..

neden bu dr lar bu kadar kırıcı oluyorlar anlamıyorum halbuki hamileliğini öğrenmiş ve hamile olmak isteyen bir kadının gözlerindeki ısıltıyı görüyor olmaları lazım ilk randevuda bukadar olumsuz konuşmak nedendir bilmiyorum. tamam onlarda haklı hertürlü riski söylemek zorundalar ama yinede kırıcı oluyor anne adayı bu duruma ciddi anlamda üzülebiliyor sen baska dr git güzel sonuçlarını al bebeğini gör inşallah bizde bekliyoruz şimdilik pazartesiyi planlı değildi bizimkisi güya yumurtlama dönemini takip edip tebrili oluyorduk :) daha 8 aylık evliyim 1 sene dolsun diyoduk ama rabbim böyle uygun görmüş ve bizi öyle sevindirdi ki onu görmek için can atıyoruz bizde

canımm benimmm Allah yardımcın olsun çok zor bi durum Rabbim sana en kısa zamanda bi bebek nasip etsin benim arkadaşımda senin gibi 2. çocuğu war şu annn isyan etmemn en güzelii ama umudunu yitirmee canım inan çok üzüldğm şu ann ne diyeceğimi bilemiyorumm

canımmmmmm Rabbim sabır versin çok zor bir durumdur tahmin edebiliyorum şuanki acını duygularındaki karışıklığı anlayabiliyorum Rabbim inşallah sana bu gunleri unutturacak sevinçler yaşatır sağlıklı hayırlı evlat nasip eder dualarım tüm annelerle

Rabbim gönlünüze göre wersin cnmmm ayy işte yaa tuhaf dktrlrr.. =)
benim 2. bebeğim ama sizin kadar takıyorum sanırım

Aşermeler başladı desene :))
1 bardak içebilirsin canım abartırsan tuzlu olduğu için sıkıntı olr onun dışında bilinen bi zararı yok

çok geçmiş olsun canım,sözün bittiği yerdeyim.ne diyebilirim ki sana allah kimseye bu acıyı yaşatmasın inan içim parçalandı çok zor birdurum.allah herşeyin hayırlısını kısmet dere insana.dualarımız seninle olsun arkadaşım.

ayyyy kurban olurum onun nazına bennn

inşallah sağlıklı olsunda sağlıkla kucağımıza alalımda kızı erkeği hep aynı hepimiz için :) çok rahatlattın beni çok teşekkürederimmm

Ben hep şöyle dua ediyorum. Allahım bu canı sen bana emanet verdin sen yarattın. Ben elimden geleni yapıyorum sen bana yardımcı ol Allahım diyorum. Senin emanetini taşıyorum sen onu bana bağışla diyorum. Sende herzaman dua et. Kendine de dikkat et Allahın izni ile hiçbirşeycik olmaz. Ayrıca rica ederim ne demek. Burada hepimizin sıkıntılarına çare buluyoruz. İnşallah doğumdan sonra burada doğum hikayelerimizi yazmak ve bebişlerimizin hazırlıklarını birbirimize göstermek nasip olur

Rabbim gönlünüze göre wersin cnmmm ayy işte yaa tuhaf dktrlrr.. =)
benim 2. bebeğim ama sizin kadar takıyorum sanırım

aminnn canım Rabbim hepimzin gönlüne göre versin..
ilk hamilelik olunca biraz merak heyecan birazda tecrübesizlik böyle oluyor sanım :)

Canım walla beni geçmişe götürdün (( Allah yardımcın olsun sabır ihsan eylesin Rabbim en kısa zamanda anne olmanı nasip etsin inşallah....

Çok gecmis olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…