- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
canımmm çok teşekkürederimm içimi rahatlattın :) sürekli düşünüyorum şu pazartesi gelse görsem çok rahatlıycam pazartesi göreme ihtimalimiz yüksetir değil mi?
slm senin gittiğin dr özelmi devlet hastanesinde mi görevli? Özel hekim ise benim anlamadığım bu kadar para verip hem moralinizi bozduruyorsunuz ve ağlıyorsunuz yaaaa senin oturduğun ilde kaç tane kadın doğumcu var bir düşünsene sanki gittiğin dr bulunmadık bursa kumaşı bence hemen ve hemen değiştirmelisin . Eşini neden içeri alamıyormuş kiii oda karnındaki bebeğin babası olacak anlamıyorum şu drları(((
Görürsün tabiki tatlım dediğim gibi daha çok minik. Belki kalp atışı bile duyulabilir. Nazlı bi bebişmiş seninki kız mı olacak acaba
bende bi görseydim artık bebeği 6. hafta oldu karnımda bişiy yok sadece idrarımda hamile olduğum kesin
canım biz bingölde oturuyoruz eşim burda asker benim.özel hastaneye gidiyorum orda da 2 dr var ben kadına gittim ama pişman oldum erkek dr gidicem o daha iyi diyorlar.paramızla rezil oluyoruz.güya seneye tayinciyiz bizde çocuk olsun 4 veya 5 aylık olur daha iyi olur diyorduk ama pişman olduk açıkcası dr görünce.doğudayız ya onlara farklı geliyor eşleri giden yok onun için almak istemedi sanırım.aman benim gibi hasta kaybetti :))
canım biz bingölde oturuyoruz eşim burda asker benim.özel hastaneye gidiyorum orda da 2 dr var ben kadına gittim ama pişman oldum erkek dr gidicem o daha iyi diyorlar.paramızla rezil oluyoruz.güya seneye tayinciyiz bizde çocuk olsun 4 veya 5 aylık olur daha iyi olur diyorduk ama pişman olduk açıkcası dr görünce.doğudayız ya onlara farklı geliyor eşleri giden yok onun için almak istemedi sanırım.aman benim gibi hasta kaybetti :))
kızlar bu kasık ağrılarınız akşama kadar sürüyomu sizinde benim haala sol kasığım ağrıyor korkmaya başladım
canımm bende aynı şekildeyim ki benim idrar testindede çıkmamıştı sen dr gittin mi ? ne zaman randevun ? bizi pazartesi çağırdılar ama günler geçmiyo sanki
dün akşam canım nasıl istedi anlatamam kızlara sormadan almim dedim:)canım şalgam suyu istedi:)) inan daha kahvaltı yapmadım ama tursu yiyecem salgam isteğini bastırsın diye:)))
günaydın kızlar... umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
Şalgam suyu soranlar olmuş ben doktoruma sormuştum iki hafta önce acısız iç en fazla bir su bardağı dedi. ben duramadım 4 bardak içtim ve 5 kilocuk kadar ödem tuttu vücudum 3 gün boyunca... bence abartmayın derim.. Benimde tatlılarla aram yok dondurmanın bile limonlusu istiyor canım ne garip bi duygu..
gittim canım gebelik falan göremedi 2 hafta sonra gel dedi yuh dedim yaa vajinalda bakmayı teklif etmedii
bende yarın başka doktora gidicem biz bu bebeği planlı yapmıştık aslında erkenden hamile kalmış olmam lazım benim idrarımda adetten 1 gün önce koyu çizgide çıkmıştıı amam anlamadımm yarın gidiyorumm bakalım başka doktoraa
sevgili anne adaylari artik aranizda olamayacagim bugun kontrolumuz vardi ne yazik ki bebegimin kalbi durmus en gec cumartesi urtaj olmam lazim bugun olamiyorum kan sulandirici kullandigim icin biraz etkisinin gecmesi gerekiyormuss/bu 5.gebeligim ve dusugum olacak bundan sonrasini dusunur muyum bilmiyorum sanmiyorum da sadece sunu diyebiliyorum isyan etmeden HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR.Rabbim sagliksiz ve hayirsiz evlat vermesin/icim parca parca ama sizi daha fazla uzmeyeyim evlatlariniza saglikla hayirla kavusmanizi dilerim hayirli dogumlar..
sevgili anne adaylari artik aranizda olamayacagim bugun kontrolumuz vardi ne yazik ki bebegimin kalbi durmus en gec cumartesi urtaj olmam lazim bugun olamiyorum kan sulandirici kullandigim icin biraz etkisinin gecmesi gerekiyormuss/bu 5.gebeligim ve dusugum olacak bundan sonrasini dusunur muyum bilmiyorum sanmiyorum da sadece sunu diyebiliyorum isyan etmeden HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR.Rabbim sagliksiz ve hayirsiz evlat vermesin/icim parca parca ama sizi daha fazla uzmeyeyim evlatlariniza saglikla hayirla kavusmanizi dilerim hayirli dogumlar..
neden bu dr lar bu kadar kırıcı oluyorlar anlamıyorum halbuki hamileliğini öğrenmiş ve hamile olmak isteyen bir kadının gözlerindeki ısıltıyı görüyor olmaları lazım ilk randevuda bukadar olumsuz konuşmak nedendir bilmiyorum. tamam onlarda haklı hertürlü riski söylemek zorundalar ama yinede kırıcı oluyor anne adayı bu duruma ciddi anlamda üzülebiliyor sen baska dr git güzel sonuçlarını al bebeğini gör inşallahbizde bekliyoruz şimdilik pazartesiyi planlı değildi bizimkisi güya yumurtlama dönemini takip edip tebrili oluyorduk :) daha 8 aylık evliyim 1 sene dolsun diyoduk ama rabbim böyle uygun görmüş ve bizi öyle sevindirdi ki onu görmek için can atıyoruz bizde
dün akşam canım nasıl istedi anlatamam kızlara sormadan almim dedim:)
evet cnm dün akşam canım birden şalgam ve kızarmış piliç istedi forumda kızlara sorayım bilenler vardır dedim şalgamın bi etkisi varmıdır die 1 bardak içtim bende:))
ayyyy kurban olurum onun nazına bennn
inşallah sağlıklı olsunda sağlıkla kucağımıza alalımda kızı erkeği hep aynı hepimiz için :) çok rahatlattın beni çok teşekkürederimmm
Rabbim gönlünüze göre wersin cnmmm ayy işte yaa tuhaf dktrlrr.. =)
benim 2. bebeğim ama sizin kadar takıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?