• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar offf ya çok az lekelenmem oldu tabiki hemen doktorumu aradım problem değil kafana takma normal dedi. Çok evhamlı bir insan olarak geçecekmi 9 Ay Allahın izni ile....Kızlar lekelenmesi olanlar varmı. doktorunuz ne dedi :(

[COLOR="#B22222"]
demek meydandasın çaya gelsene tanışalım bende ziraat bankasının karşı tarafındayım.
Bende ilk meraktan yakın diye gittim aksa kliniğine yarın da yine kalbinin sesini dinlemeye gitcem inşallah başka da gitmem oraya emine hanım var dediler ona muayene oldum bende şimdi şu fatih medical parkı bi araştırcam ama telefon etmeye elim kolum bile kalmıyor hem sıcak bir de oruçluyum dilim damağım yapıştı.
[/COLOR]

evet geliim :))) ama açık adres lazım en azından çalıştığın yerin adresi ben güneşlide bankalar cad. garanti var onun çaprazında EGEPEN die firma var ordayım yolun düşerse bende bekliyorum seni cnm.
oruç tutabiliyormusun sen.ben çok istedim ama çok bulantım ve düşük tansiyon olduğu için tutamıyorum

aaa sağlık ocağında bakılıyormu ?

sağlık ocağında kalp atışı dinleniyor muuu:53::53::53::53::53:

Evet bakılıyomuş canım,bizde ilk test için gittiğimizde söylemişti oradaki ebe hanım

kızlar benim akıntım oluyo. siz de de öyle mi?? günde en az 3 tane iç çamaşırı değişriyorum. allahtan akıntının rengi beyaz...

benimde oluyo ve sanki eskiye göre daha fazla dediğin gibi günde 2 çamaşır bende değiştiriyorum.ama nette de yazıyo normal diye bi sıkıntı yok bence

merhaba arkadaşlar..bende mart annesi olacagım inşallah..nasıl ekleniyor bilmiyorum..foruma uzun zamandır girmiyordum zaten acemiyim anlayacagınız..son adet tarihim 30 mayıs..

hizmet hastanesi meltem hanıma gidiyorum, kontroller ıkı haftada bir.. çok sık ultrasona giriyo muyum acaba dıye düşünüyorum..şükür her sey yolunda 6. haftada kalp atısını duyduk. her hangi bir sıkıntım yok.. vajınal ultrasonla bakıyor 12. haftaya kadar böyle olacak dedi.

sizce de çok sık mı kontroller

aramıza hoşgeldin canım.benimde sat 31 mayıs aynı gibiyiz senle.sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş allahım evlatlarımızı
benim doktorumda beni 15 te bir çağırıyor.ben sordum ayda bir gelsem olmazmı diye ilk zamanlar böle yapalım ilk aylar önemli dedi.

selam kızlar,

sağlık ocağında ultrason olduğunu öğrenmem çok iyi oldu bi ara giderim belki :34:

doktor progestan verdi pazartesiden beri alttan kullanıyoum sabah 1 akşam 2 tane.

içilincede bi kısmını vucut atıyordur ama çoğunluğu çamaşırıma çıkıyor bebişe bi faydası oluyormudur.

progestan nedir ne için kullanıyosunuz öğrenebilirmiyim?

Ben de şimdi aynı souyu soracaktım ben de 10 günde 1 gidiyorum öğrendiğimden beri her sefer alttan muayene oluyor..Keseyi de alttan bakınca gördü, kalp atışını da ..
Ben de 7. haftaya girdim..

Progestanı en iyi vaginadan alman cnm direk etki ediyormuş.Ben doktora sordum dışarı çıkıyor diye, normal dedi.

anladım canım.cumartesi doktora gidicez ultrasonla bakıldığında bu ilaçta görülürmü :17::44:

canım ben de aynı sekılde kullanıyorum emınım faydası oluyordur endıse etme ayrıca aıle hekımlerınde ultrason var mı?
çamaşır değiştiriyorum sürekli günlük pedmi kullansam diye düşünüyorum.
ben şimdi aradım ultrason yok doppler diye bir cihazdan kalp atışlarını duyuyoruz dedi.

Kızlar offf ya çok az lekelenmem oldu tabiki hemen doktorumu aradım problem değil kafana takma normal dedi. Çok evhamlı bir insan olarak geçecekmi 9 Ay Allahın izni ile....Kızlar lekelenmesi olanlar varmı. doktorunuz ne dedi :(

bende hiç olmadı ama yerleşirken olurmuş diye duydum burdaki kızlardan da olan çok meraklanma doktor öle dediyse

evet geliim :))) ama açık adres lazım en azından çalıştığın yerin adresi ben güneşlide bankalar cad. garanti var onun çaprazında EGEPEN die firma var ordayım yolun düşerse bende bekliyorum seni cnm.
oruç tutabiliyormusun sen.ben çok istedim ama çok bulantım ve düşük tansiyon olduğu için tutamıyorum

bende tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yüzünden tutamıyorum

hoşgeldin canım.. maşallah erkekcecik duymuşun kap atışlarını, kontrollerini doktor nasıl derse öyle yapıcaksın artık. ya bu vajinal ultrason neden yapıyorlar ben hiç yanaşmıyorum ama normalde duyulmadığında mı ?

çok teşekkür ederim.. evet bizimki erkenci sanırım..adetıme bır hafta kala eczaneden aldıgım testte cıktı varlığı:) aslında bende anlamadım hala neden vajınal bakılıyor..bana 4 haftalık gittiğimde bir dahaki gelişine yani 6. hafta smear yapalım demişti hem de kalp atıslarına bakarız. bende özel hastaneye gidiyorum ücretlerı bıraz yuksek smearı dısarda yaptırıp öyle gideyim dedim..smear yaptırmak ıcın gittiğim dr karından baktı ve kalp atıslarını ılk o söyledi..aslında karından da halledılıyor ama 12. haftaya kadar böyle dedı dr.um

MErhaba Kızlar,

Dün dokotra gittik eşimle ama içimde hep bi korku.
Aldı bizi ultrasona , sordu bulantın varmı diye yok hiç bi şikayetim dedim. ekrenda kese göründü ama bebek görünmedi.doktorun yüzü düştü eşimi dışarı aldı.
Alttan ultrasona geçti.Çok şükür gördük bebişi kalp atışını..Eşim göremedi tabi.
Ama soğuk ter attık hepimiz.Doktor da 'korkuttu bizi kerata' dedi. Normalde görmemiz lazımdı bu hafta deyince doktor elimiz ayağımız titredi.
Ben 7. haftayı bitirdik sanıyordum ama 6. haftayı bitirmişiz.
Keseyi görmeye gittiğimizde de aynı şey olmuştu şimdiden parmağında oynatıyo bizi .

Ama bi korku oldu yine bende gelişiminde bi sorun yoktur inş. çok sık kontrole çağırıyo doktor. 10 gün sonra tekrar gel dedi.

Tiroıd, kan, torch vb testler istedi.
Şu 3 ayı kazasız belasız atlatırız inş

bende fatih medical park ı düşünüyordum, çok methını duydum..özellikle aysegul hanım ın.. cok ıyı fakat cok yogun bir doktor, randevuya gıttıgınde 2 saate yakın bekleyebılıyorsun..bilgin olsun.. ben bu sebeple vazgectım, sabırlı değilim hiç :)

Şimdi sen diyince benimde gözüm korktu ilk hamileliğimden biliyorum beklemek çok zor oluyor tuvaletin geliyor vs. Peki şimdi sen nereye karar verdin fatihe yakın olsun istiyorum çünkü doğuma yakın artık fatihime kavuşcam inşallah gidip gelmesi kolay olur zon zamanlarda.

anladım canım.cumartesi doktora gidicez ultrasonla bakıldığında bu ilaçta görülürmü :17::44:

ben şimdi aradım ultrason yok doppler diye bir cihazdan kalp atışlarını duyuyoruz dedi.

ilaç görülsede doktor anlar nasılsa.
Ben günlük ped kullanıyorum iş te çamaşır değiştiremeyeceğim için.yarım gün kullanıp çıkarıyorum .PEd ler uzun süre pek hijyenik olmuyor çünkü.
Ama evdeysen çamaşır değiştirmeni tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar..bende mart annesi olacagım inşallah..nasıl ekleniyor bilmiyorum..foruma uzun zamandır girmiyordum zaten acemiyim anlayacagınız..son adet tarihim 30 mayıs..

hizmet hastanesi meltem hanıma gidiyorum, kontroller ıkı haftada bir.. çok sık ultrasona giriyo muyum acaba dıye düşünüyorum..şükür her sey yolunda 6. haftada kalp atısını duyduk. her hangi bir sıkıntım yok.. vajınal ultrasonla bakıyor 12. haftaya kadar böyle olacak dedi.

sizce de çok sık mı kontroller

hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

ne güzel ya sen duymussun kalp atışlarını.

5+5 de kalp atışı duyulurmu kızlar ya ?

Kızlar , ankarada devlet dairesindeki hamile ve engellilere 2 gün idari izin.kullanacak olan var mı ? Ben devletteyim ama şefe diyemiyorum . Zaten kimsede bilmiyo daha .. Ama gerçekten darlanıyorum gelmesem iyi.oruç tutmadığım halde oruçlulardan da beterim ne yeme var ne içme :(((

çok teşekkür ederim.. evet bizimki erkenci sanırım..adetıme bır hafta kala eczaneden aldıgım testte cıktı varlığı:) aslında bende anlamadım hala neden vajınal bakılıyor..bana 4 haftalık gittiğimde bir dahaki gelişine yani 6. hafta smear yapalım demişti hem de kalp atıslarına bakarız. bende özel hastaneye gidiyorum ücretlerı bıraz yuksek smearı dısarda yaptırıp öyle gideyim dedim..smear yaptırmak ıcın gittiğim dr karından baktı ve kalp atıslarını ılk o söyledi..aslında karından da halledılıyor ama 12. haftaya kadar böyle dedı dr.um

doktoruna göre değişiyor demekki bu iş

MErhaba Kızlar,

Aldı bizi ultrasona , sordu bulantın varmı diye yok hiç bi şikayetim dedim. ekrenda kese göründü ama bebek görünmedi.doktorun yüzü düştü eşimi dışarı aldı.
Alttan ultrasona geçti.Çok şükür gördük bebişi kalp atışını..Eşim göremedi tabi.
Ama soğuk ter attık hepimiz.Doktor da 'korkuttu bizi kerata' dedi. Normalde görmemiz lazımdı bu hafta deyince doktor elimiz ayağımız titredi.
Keseyi görmeye gittiğimizde de aynı şey olmuştu şimdiden parmağında oynatıyo bizi .

Ama bi korku oldu yine bende gelişiminde bi sorun yoktur inş. çok sık kontrole çağırıyo doktor. 10 gün sonra tekrar gel dedi.

ayy geçmiş olsun,evet korkutmuş sizi gerçekten ama bak şimdi yüreğin feahlamıştır.daha iyi 10 günde çağırması boşver sık kontrol olmuş olur hiç şüpheye düşmessin sende öle düşün

Hayırlı olsun rabbim kucağına alıp doyasıya koklamayıda nasip etsin.
9 ay boyunca 15 günde 1 mi gitcen yoksa sadece ilk haftalar diye mi böyle 15 te 1 çağırıyor. Eğer riskli bir hamilelik değilse bence ayda 1 yeterli ama yine de doktorun bilir tabi. Hizmet hastanesinden memnunmusun doktorun nassıl iletişim sağlayabiliyormusun ve fiyatları nasıl bilgi verebilir misisn?

amin canım hepimizinkini inşallah..ilk aylar böyle olacak sonra ayda bir dedi kontroller için..son 2 ayda haftada bir olacak dedi..

şimdilik memnunum doktorumdan, gayet ılgılı güleryüzlü bir hanım..herseyı güzelce cevaplıyor ve çok pozitif konusuyor.. benım ıcın en önemlı olan sey bu sanırım..hersey cok güzel, çok yolunda, gelişimi gayet iyi..bunları söylediği için benım için süper bi doktor su anda:)

muayene 94 lira..baska ögrenmek istedıgın bişey varsa seve seve yazarım

MErhaba Kızlar,

geçmiş olsun.. mercimek harbi korkutmuş sizi.. canım için rahat olsun, bu kadar korkma. kötü düşünme, kötü şeyler olur. ben su kaydıraklarında kayıyorum hemen hemen her gün. (tabii çok riskli olanlardan kayamıyorum) rahat olun biraz... mercimek tutunacaksa sen naparsan yap tutunur...

hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

ne güzel ya sen duymussun kalp atışlarını.

5+5 de kalp atışı duyulurmu kızlar ya ?

hamileliğe göre değişiyor bu olay bende 5+6 da duymuştum ilk

Kızlar , ankarada devlet dairesindeki hamile ve engellilere 2 gün idari izin.kullanacak olan var mı ? Ben devletteyim ama şefe diyemiyorum . Zaten kimsede bilmiyo daha .. Ama gerçekten darlanıyorum gelmesem iyi.oruç tutmadığım halde oruçlulardan da beterim ne yeme var ne içme :(((

söyle bence ve bu haktan yararlan
keşke özelde çalışanlarada olsa
bu sıcaklarda çok zor oluyo
kendine eziyet etme madem böle bi hakın var derim ben

Şimdi sen diyince benimde gözüm korktu ilk hamileliğimden biliyorum beklemek çok zor oluyor tuvaletin geliyor vs. Peki şimdi sen nereye karar verdin fatihe yakın olsun istiyorum çünkü doğuma yakın artık fatihime kavuşcam inşallah gidip gelmesi kolay olur zon zamanlarda.

bagcılar hizmet hastanesi..medipol almıs orayı..medipol hizmet hastanesi diye geçiyor..meltem hnm dr.um memnunum şimdilik.. bende fatıhte oturuyorum

geçmiş olsun.. mercimek harbi korkutmuş sizi.. canım için rahat olsun, bu kadar korkma. kötü düşünme, kötü şeyler olur. ben su kaydıraklarında kayıyorum hemen hemen her gün. (tabii çok riskli olanlardan kayamıyorum) rahat olun biraz... mercimek tutunacaksa sen naparsan yap tutunur...

öyle cnm allah a emanet diyorum normal hayatıma devam ediyorum.Sağlıklı olduğunu bileyim yeter.
Ben biraz hızlı gitmek istiyorum galiba acele ediyorum.KK da 1 hafta önde görünüyorduk.Doktor 7. haftaya giriyosun dedi.

canım ben cmasır degıstırmekten bıktım namaz da kılıyorum temız olmuyor dıs kıyafetıne bıle ıslaklık gecebılıyor o yuzden gunluk ped kullanıyorum ve mantar falan yapmasın dıye gunde ıkı uc kez degıstırıyorum

yarın bı ozel hastaneye gıdecegım kalp atısları ıcın kendı druma 12.haftada randevumuz var ama memorıal oldugu ıcın tuzlu ben de devletle anlasmalı bır hastaneye gıdecegım

Back