MErhaba Kızlar,
Dün dokotra gittik eşimle ama içimde hep bi korku.
Aldı bizi ultrasona , sordu bulantın varmı diye yok hiç bi şikayetim dedim. ekrenda kese göründü ama bebek görünmedi.doktorun yüzü düştü eşimi dışarı aldı.
Alttan ultrasona geçti.Çok şükür gördük bebişi kalp atışını..Eşim göremedi tabi.
Ama soğuk ter attık hepimiz.Doktor da 'korkuttu bizi kerata' dedi. Normalde görmemiz lazımdı bu hafta deyince doktor elimiz ayağımız titredi.
Ben 7. haftayı bitirdik sanıyordum ama 6. haftayı bitirmişiz.
Keseyi görmeye gittiğimizde de aynı şey olmuştu şimdiden parmağında oynatıyo bizi .
Ama bi korku oldu yine bende gelişiminde bi sorun yoktur inş. çok sık kontrole çağırıyo doktor. 10 gün sonra tekrar gel dedi.
Tiroıd, kan, torch vb testler istedi.
Şu 3 ayı kazasız belasız atlatırız inş
tamam canım evdeyim zaten sık sık değiştiriyorum ne kadar süre kullanıcaz don dayanmayacak bizeilaç görülsede doktor anlar nasılsa.
Ben günlük ped kullanıyorum iş te çamaşır değiştiremeyeceğim için.yarım gün kullanıp çıkarıyorum .PEd ler uzun süre pek hijyenik olmuyor çünkü.
Ama evdeysen çamaşır değiştirmeni tavsiye ederim.
hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
ne güzel ya sen duymussun kalp atışlarını.
5+5 de kalp atışı duyulurmu kızlar ya ?
amin canım hepimizinkini inşallah..ilk aylar böyle olacak sonra ayda bir dedi kontroller için..son 2 ayda haftada bir olacak dedi..
şimdilik memnunum doktorumdan, gayet ılgılı güleryüzlü bir hanım..herseyı güzelce cevaplıyor ve çok pozitif konusuyor.. benım ıcın en önemlı olan sey bu sanırım..hersey cok güzel, çok yolunda, gelişimi gayet iyi..bunları söylediği için benım için süper bi doktor su anda:)
muayene 94 lira..baska ögrenmek istedıgın bişey varsa seve seve yazarım
canım ben cmasır degıstırmekten bıktım namaz da kılıyorum temız olmuyor dıs kıyafetıne bıle ıslaklık gecebılıyor o yuzden gunluk ped kullanıyorum ve mantar falan yapmasın dıye gunde ıkı uc kez degıstırıyorum
yarın bı ozel hastaneye gıdecegım kalp atısları ıcın kendı druma 12.haftada randevumuz var ama memorıal oldugu ıcın tuzlu ben de devletle anlasmalı bır hastaneye gıdecegım
demekki ilk başlarda olduğu için 15 te bir çağıyor. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririzde hastanelere çok gitmeyiz. Cana yakın ilgili olması süper ama fiyatı da epey fazla benim için
hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
ne güzel ya sen duymussun kalp atışlarını.
5+5 de kalp atışı duyulurmu kızlar ya ?
hamileliğe göre değişiyor bu olay bende 5+6 da duymuştum ilk
bende alttan 5+4 de kalp atışını gördü doktor banada gösterdi ama ben tam seçemedim.
saol canım cvp yazdıgın içinbakalım bizim hatun dinletecek mi keseyi görecek mi ultrason fotosunu verecek mi ?
hayırlısı bakalım aksam gidicem cok merak ediyorum ne olacak diye.
ped takayım haklısın sinir bi durum.
hayırlısı olur canım inşallah duyarsın pıt pıtları.
haklısın bende öyle düşündüm konuştum iznimi aldım adam bilmiyomuş hamile olduğumu.hamileliğe göre değişiyor bu olay bende 5+6 da duymuştum ilk
söyle bence ve bu haktan yararlan
keşke özelde çalışanlarada olsa
bu sıcaklarda çok zor oluyo
kendine eziyet etme madem böle bi hakın var derim ben
ped takayım haklısın sinir bi durum.
Hayırlısı olur canım inşallah duyarsın pıt pıtları.
haklısın bende öyle düşündüm konuştum iznimi aldım adam bilmiyomuş hamile olduğumu.
Hamileyim dememiştim tedavi olumlu sonuçlandı deyince anlamamış..
Keşke özelde de olsa haklar..
Bu arada doğum sonrası 6 ay ücretli izin çıkacakmış idari işlerden duyduk haberi
yaa benimde şarıl şarıl akıyo resmen.
Ki damla bile olmazdı önceden.
2 kere farkettim dairede pantolonuma geçmiş,
biri beyazdı allahtan dip köşe bi yerde de belli olmamıştır hemen
haklısın bende öyle düşündüm konuştum iznimi aldım adam bilmiyomuş hamile olduğumu.
Bu arada doğum sonrası 6 ay ücretli izin çıkacakmış idari işlerden duyduk haberi
arkadasım doğum öncesi 8 hafta ve doğum sonrası 6 ay seklınde mı olacak bi bilgin var mı
su dogum ızınlerının en kısa zamanda cıkması ıcın duacıyım. ben ogretmenım 10.yılımı tamamladım hamılelıgımın ılk ayları ıcın ucretsız ızın dusunuyorum sonrasında da dogum ızınlerı artarsa super olur ınsallah
arkadasım doğum öncesi 8 hafta ve doğum sonrası 6 ay seklınde mı olacak bi bilgin var mı
benım duydugum dogum oncesı 3 ay dogum sonrası 3 ay olmak uzere 6 ay olacagı seklınde ıdı oncekı ve sonrakı 2ser ay 3 aya cıkıyormus ama bılemem tabı
saol canım cvp yazdıgın içinbakalım bizim hatun dinletecek mi keseyi görecek mi ultrason fotosunu verecek mi ?
hayırlısı bakalım aksam gidicem cok merak ediyorum ne olacak diye.
12 haftada baya bi zamanmış pedlerden kurtulduk derken yine devam edicezsanırım 12.haftaya kadar kullanacagız olsun işe yarasın da .teyzesi yarın bebişle 3.buluşmamız olacak inşaallah yine sağlıkla ben burdayım der yarın da.hepimize mujdeler nasıb etsın mevlam
yaa benimde şarıl şarıl akıyo resmen.
Ki damla bile olmazdı önceden.
2 kere farkettim dairede pantolonuma geçmiş,
biri beyazdı allahtan dip köşe bi yerde de belli olmamıştır hemen
inş canım ya ama ben özelide kapsayacağını düşünüyorum çünkü slogan 3 çocuksa özel devlet farketmez. Ama özelde de doğuma yakın çıkarma sorunları olabilir.inş hepimiz yaararlanırız.geçenlerde bende duydum haberlerde o 6 ay iznini
inş sadece devlet memurlarına değildirde bizde yararlanırız ve doğuma kadar da çıkarda nasipleniriz kısmetse
inş canım bize piyango vuracak bencesu dogum ızınlerının en kısa zamanda cıkması ıcın duacıyım. Ben ogretmenım 10.yılımı tamamladım hamılelıgımın ılk ayları ıcın ucretsız ızın dusunuyorum sonrasında da dogum ızınlerı artarsa super olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?