çok normal canım keseyi görebilmek içindir. çünkü çok minik oluyorlar doktorlar görmekte zorlanıyor erken gittiğimizde. bu sefer o daha can sıkıcı oluyo acaba neden görünmüyo diye.
olabilir canım ama insan sabırsızlanıyor hemen görmek istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok normal canım keseyi görebilmek içindir. çünkü çok minik oluyorlar doktorlar görmekte zorlanıyor erken gittiğimizde. bu sefer o daha can sıkıcı oluyo acaba neden görünmüyo diye.
senin bat kaç canım görürsün bebeğini merak etmeee
kızlar bişey sorucam uyurken rahat rahat uyuyabiliyor musunuz ? ben bir türlü uyuyamaz oldum öğrendikten sonra.yüz üstü yatmaya alısık oldugumdan şimdi karnıma ağırlık olmasın diye sırt üstü yatmayı denedim olmuyor yan yatınca rahat edemiyorum.off ya dönüp duruyorum yatakta şimdiden böyleyse biraz büyüyünce ne yapıcam hiç bilmiyorum
hiç düşünemiyorum o kadar uykum oluyor ki nasıl uyuduğumu şaşırıyorum
demeyin yaa :18: ben başlayayım o zaman hemen yağlanmaya ama kaçınılmaz sanırım çatlayacam çatlak kremi kullandınız mı peki ilk gebeliklerde
ne güzel canım işte sen rahat rahat uyuyorsun.eşim de beni bıraksa bende yemekten sonra resmen sızıp kalıyorum ama saolsun bırakmıyor kalk cay demle kalk dondurma getir.kalk neskafe içelim.tavuk gibi erkenden uyuyorsun canım sıkılıyor benim uyuma.daha bilmiyor hamiş oldugumu da.sinir ediyor beni.öğrenseydi de bende rahatlasaydım ondan sonra zaten cogu işi ona yaptırcam görün o zaman
neden söylemedin ki benmkinin haberi var o yüzden dokunmuyor bana hiç ama ben kendim şikayetçiyim çok uyumaktan bir aydır böyleyim ben hep uyyuyorum ama uyumak istemiyorum gözlerim kendiliğinden kapanıyor
söyle söyle biraz da işleri onlar yapsın
bu ayın 29 unda 1. evlilik yıldönümümüz.süper bir hediye ona ve bana.cok istiyordum şükürler olsun rabbime verdi hemde cok güzel bir zamanda.o gün söylemeyi düşünüyorum tabi merakından catlamazsa her gün soruyo hasta oldunmu diye.
tişört yada pantolon gibi bişey alıcam arasına da tabi verirse doktor ultrason fotosunu koyucam ve hediye paketi, acınca süper olucak.
Günaydın hepinize güzellikler:)) ben sikayetsiz olanlardanim. Cok şükür şikayetlerim azaldı bazen hamile oldugumu unutuyorum:) igne ilaç cok sıkıntı çektim Rabbim bununla beni rahatlatıyor galiba. Cok şükür. İnsaallh yarın bebeğimi tekrar göreceğim hersey yolundadir buyumustur kuzucugum saglikla insaallah
bu ayın 29 unda 1. evlilik yıldönümümüz.süper bir hediye ona ve bana.cok istiyordum şükürler olsun rabbime verdi hemde cok güzel bir zamanda.o gün söylemeyi düşünüyorum tabi merakından catlamazsa her gün soruyo hasta oldunmu diye.
tişört yada pantolon gibi bişey alıcam arasına da tabi verirse doktor ultrason fotosunu koyucam ve hediye paketi, acınca süper olucak.
herkese ii akşamlar izin verirseniz bende aranıza katılayım
3 gün önce hamile olduğumu öğrendim dünde ultrasona girdim 5 haftalık bi bebeğim var:) heyecan vericiii:)
son adet tarıhım 20 haziran bebeğimin muhtemel doğum tarihi 27 mart:)
bu arada ben nisan izmirde yaşıyorum:)
kızlar bişey sorucam uyurken rahat rahat uyuyabiliyor musunuz ? ben bir türlü uyuyamaz oldum öğrendikten sonra.yüz üstü yatmaya alısık oldugumdan şimdi karnıma ağırlık olmasın diye sırt üstü yatmayı denedim olmuyor yan yatınca rahat edemiyorum.off ya dönüp duruyorum yatakta şimdiden böyleyse biraz büyüyünce ne yapıcam hiç bilmiyorum
ne güzel canım işte sen rahat rahat uyuyorsun.eşim de beni bıraksa bende yemekten sonra resmen sızıp kalıyorum ama saolsun bırakmıyor kalk cay demle kalk dondurma getir.kalk neskafe içelim.tavuk gibi erkenden uyuyorsun canım sıkılıyor benim uyuma.daha bilmiyor hamiş oldugumu da.sinir ediyor beni.öğrenseydi de bende rahatlasaydım ondan sonra zaten cogu işi ona yaptırcam görün o zaman
hiç düşünemiyorum o kadar uykum oluyor ki nasıl uyuduğumu şaşırıyorum
yarın ilk defa doktora gideceğiz. sanırım kan tahlili falan yapılack ve ultrasonda bebeği göreceğiz. bazı arkadaşlar hiç belirtim yok deiş. ben de de yok... bi ara sağ tarafım sancı yaptı sonra kesildi. ne bulantım var ne bişeyim. haile gibi hissetmiyorum kendimi. yarın belki anlarım biraz ama karın şişliği var... dün bi şişti sanki 4 aylık gibi:)))
ayrıca yarın ailelere söylemeyi düşünüyoruz. erken mi acaba öylemek için? 7 hafta oldu nerdeyse..
kızlar günaydın
ya ben bişi sorucam hamileliğinizin 5.haftalarında hiç kanamanız oldumu. ben dün gece lavaboya gittim akıntı gibi kanamam yoktu ama peçeteyle silince kan gördüm bu sabahta öyleydi
doktorumu aradım endişelenecek bişi yok yerleşmesinden kaynaklanıyordurbikaç gün kontrol et devam ederse beni bilgilendir dedi. 2 hafta sonra kontrolum var kalp atışlarını duymaya gidicem ama sanki biraz korktum
sizde oldumu böyle kanama
günaydın canım.. eşine güzel bir hediye düşünmüşsün. ben yapamam. ağzımda bakla ıslanmaz benim. hiçbir şey saklayamıyorum.. zaten adet tarihlerim düzenliydi. olmadığım gün hamileyim demiştim.
çok güzel bir fikir yakın olsa idi bende yapardım ama çokkk var ve dayanamazdımm ben hadi bakalım inşalllah çok güzel süpriz olur