ben dayanırım söylemem ama o da benden heyecanlı aklına geldikçe soruyo hasta oldunmu diye.hasta oldum desem bi türlü demesem bi türlü ne yapsam bocalıyorum.bugün doktora gidicem.5+5 olduk bugün. ultrason fotosunda bişeyler cıkar mı azda olsa belirli olurmu bebiş?kalp atısını ne zaman duyabilirim aceba ? kalp atısına eşimle gitmek istiyorum o da duysun diye.
eşime de hormonlarımda bozukluk varmış hormon testi istedi,3 gün sonra muayeneye cagırdı desem inandırıcı olur mu ?
inş. canım sabırsızlıkla bekliyorum bende
rose lierac dedıgın krem...kayra bu krem 80 tl uff cok pahallı yaaa bırak çatlasın ben onu bebegıme 4 kere bez alırım
günaydın canım.. öncelikle kaşınan yeri kaşıma.. ben ilk gebeliğimde badem yağı sürmüştüm. hiç çatlak olmadı. çok kaşındı ama kaşımadım, sadece avucumu sürdüm kaşınan yere.. kaşırsan çatlıyor....
harika bir fikir canım... Allah bozmasın mutluluğunuzu....
teşekkür ederim çok sağol canımaminn inş. hepimizin mutluluğu daim olsun inş.
ama bugün sahura uyanamadım yani kalktıgımda ezana 15 dk vardı ama hemen hazırladım herseyi fırca yedim biraz moalim bozuldu.
ben diyorumki sanki keyfimden uyanmadım uyku sersemliğiyle kapatmısım alarmı madem sen duysaydın sen kalksaydın
o da tabi keyfinden kalkmadın uyuyacan ya o da keyf sonucta benim değil senin hazırlaman gerekiyor.cok canım sıkıldı.bazen arada böyle uyuzluklar yapıyor deli oluyorum o an varyaa
günaydın güzel hamişler sohbetiniz bol olsun
belirtilerim kesilde azaldı diye korkmayın benimde 7.haftama girdiiğimden beri azalmıştı bende bişey oldu panikledim hatta kalp atışları için gittiğimde olmsuz bişey duyacam diye korkuyordum ama çok şükür belirtilerinizin azalması normal 8. haftaya doğru erken gebelik belirtileri azalırmış vucüt bebeğe alışmaya başladığı içinmiş benim göğüs ağrılarım nerdeyse hiç kalmamıştı o dolgunlu sızı ağrı ama 8. haftaya girdiğimden beri daha fena oldular takılmayın belirtilere rahat olun bebişiniz iyi zaten bişey olsa kanamanız olur Allah korusun rabbime emanetler
günaydinn hoşgeldinn benimde tam tersii arttı yaa perşembe ya da cuma doktora gidicem sorucam bakalım nasıl gidiyor hamileliğim. birde bulantılarım çok oluyor, bulantı için hap kullanmama gerek olur mu?
bir de baş dönmem var aşırı derecede ayağım yere basmıyo resmen:18::18:
canım rahatlıkla uyuyabilrsin.ben tüp bebekle hamile kaldım ve yüzüstü yatarım hep.sordum yatamam değil mi diye ? hayır istediğin gbii yatabilrsin yan, yüzüstü sırtüstü hiç farketmez dedi.ben yatıyorum.zaten minicikler ya ilerde büyüdüklerinde yatamayacğız şimdiden zorlama.hani sakıncası olsaydı tüp bebekle hamile kalan kadına yat demezlerdi.
yarın ilk defa doktora gideceğiz. sanırım kan tahlili falan yapılack ve ultrasonda bebeği göreceğiz. bazı arkadaşlar hiç belirtim yok deiş. ben de de yok... bi ara sağ tarafım sancı yaptı sonra kesildi. ne bulantım var ne bişeyim. haile gibi hissetmiyorum kendimi. yarın belki anlarım biraz ama karın şişliği var... dün bi şişti sanki 4 aylık gibi:)))
ayrıca yarın ailelere söylemeyi düşünüyoruz. erken mi acaba öylemek için? 7 hafta oldu nerdeyse..
kızlar günaydın
ya ben bişi sorucam hamileliğinizin 5.haftalarında hiç kanamanız oldumu. ben dün gece lavaboya gittim akıntı gibi kanamam yoktu ama peçeteyle silince kan gördüm bu sabahta öyleydi
doktorumu aradım endişelenecek bişi yok yerleşmesinden kaynaklanıyordurbikaç gün kontrol et devam ederse beni bilgilendir dedi. 2 hafta sonra kontrolum var kalp atışlarını duymaya gidicem ama sanki biraz korktum
sizde oldumu böyle kanama
bence hiç öyle deme doktor normaldir bir kaç bekle dedi de... ertele hormon falan karıştırma derim.. keseni görürsün onun resmini veriyolar 7. haftada falan muhtemelen duyarsın kap atışlarını bi 10 gün sonra koceni kapar gidersin doktora
amannn erkek milleti klasik aynıı ben bazen şunu getirir misin diyorum da hemen bulaşığıda yıkıyım çamaşırıda istersen diye sitemleniyo. bir iğne kaldırmaz yerden. ağzına besleyecen. alarmlar çıldırır evin içinde çalarda çalar hayatta da kalkıp kapatmaz öylece uyumaya devam eder. napcan kocadır işte arkasında dolanıyozz
slm kizlar
nasil gidiyor hamilelik? Benim bulantilarim her gun artiyor. Gozum de karariyor arada. Tiksindigim seyler de var artik. Tatliya sardim cikolata kurtaricim benim.
kizlar idrarim cok koyu renkti bu sabah kirmizi gibiydi ama kan yoktu baktigimda neden boyle olmus olabilir?
slm kizlar
nasil gidiyor hamilelik? Benim bulantilarim her gun artiyor. Gozum de karariyor arada. Tiksindigim seyler de var artik. Tatliya sardim cikolata kurtaricim benim.
selammmm.nasılsınız şekerler??
canım ilk başlarda da varmıydı sende bulantı olsun baş dönmesi olsun.aceba sonradan mı olmaya başlıyor yoksa ilkde olanın hep mi oluyor.şuan bende hiç bişey yok cok rahatım.sonra olmaya baslarmı aceba ? yoksa hep böyle devam edermi cok merak ediyorum
bu konuda hiç bilgim yok maalesef.
canım napıyosun ben sana msj dan dönedim silmişim yanlışlıkla özür dilerim.bizimkilr ikiz olabilr inş. 2 tane transfer yapıldı çünkü.sağlıkla doğacaklarsa inş ikizdir diyorum.benim ilk gebeliğimde ikizdi.bilmem bi daha o piyango vurur mu..belirtilerde azalmaya başlamış maşallah. aslnda en güzeli belirtisizlik :) ama onda da çekinceler oluyo işteGünaydınnnnnn lieracı kizimda bende kullanmıştım ilk zamanlar kullandım sonrasında kullanmadım. Çatladım mı hayırrrrrr :))
Belirtisi azalanlar ne korkuyorsunuz yaa benimki azaldı diye seviniyorum ben
selammmm.nasılsınız şekerler??
Günaydınnnnnn lieracı kizimda bende kullanmıştım ilk zamanlar kullandım sonrasında kullanmadım. Çatladım mı hayırrrrrr :))
Belirtisi azalanlar ne korkuyorsunuz yaa benimki azaldı diye seviniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?