2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bence hiç öyle deme doktor normaldir bir kaç bekle dedi de... ertele hormon falan karıştırma derim.. keseni görürsün onun resmini veriyolar 7. haftada falan muhtemelen duyarsın kap atışlarını bi 10 gün sonra koceni kapar gidersin doktora

rose lierac dedıgın krem...kayra bu krem 80 tl uff cok pahallı yaaa bırak çatlasın ben onu bebegıme 4 kere bez alırım

ay evet ya pahalıymış ama bayaa gidiyormuş sanırım arkadaşım da kullandı da gitti bayaa ona da ya her halde çatlaacak kesin de en azından daha az çatlarım alıcam ben

anladım canım çok saol bende dayanamayıp kaşıyorum bazen farkında olmadan ama kaşımam badem yağı tüylenme yapıyormuş sanırım ben zaten tüylü biriyim bir de arttırırsa eşimle yarışırız tüy konusunda

Son düzenleme:
günaydın güzel hamişler sohbetiniz bol olsun
belirtilerim kesilde azaldı diye korkmayın benimde 7.haftama girdiiğimden beri azalmıştı bende bişey oldu panikledim hatta kalp atışları için gittiğimde olmsuz bişey duyacam diye korkuyordum ama çok şükür belirtilerinizin azalması normal 8. haftaya doğru erken gebelik belirtileri azalırmış vucüt bebeğe alışmaya başladığı içinmiş benim göğüs ağrılarım nerdeyse hiç kalmamıştı o dolgunlu sızı ağrı ama 8. haftaya girdiğimden beri daha fena oldular takılmayın belirtilere rahat olun bebişiniz iyi zaten bişey olsa kanamanız olur Allah korusun rabbime emanetler

harika bir fikir canım... Allah bozmasın mutluluğunuzu....

teşekkür ederim çok sağol canım aminn inş. hepimizin mutluluğu daim olsun inş.
ama bugün sahura uyanamadım yani kalktıgımda ezana 15 dk vardı ama hemen hazırladım herseyi fırca yedim biraz moalim bozuldu.
ben diyorumki sanki keyfimden uyanmadım uyku sersemliğiyle kapatmısım alarmı madem sen duysaydın sen kalksaydın
o da tabi keyfinden kalkmadın uyuyacan ya o da keyf sonucta benim değil senin hazırlaman gerekiyor.cok canım sıkıldı.bazen arada böyle uyuzluklar yapıyor deli oluyorum o an varyaa

amannn erkek milleti klasik aynıı ben bazen şunu getirir misin diyorum da hemen bulaşığıda yıkıyım çamaşırıda istersen diye sitemleniyo. bir iğne kaldırmaz yerden. ağzına besleyecen. alarmlar çıldırır evin içinde çalarda çalar hayatta da kalkıp kapatmaz öylece uyumaya devam eder. napcan kocadır işte arkasında dolanıyozz

günaydinn hoşgeldinn benimde tam tersii arttı yaa perşembe ya da cuma doktora gidicem sorucam bakalım nasıl gidiyor hamileliğim. birde bulantılarım çok oluyor, bulantı için hap kullanmama gerek olur mu?

bir de baş dönmem var aşırı derecede ayağım yere basmıyo resmen:18::18:

hoşbuldum canım doktorlar veriyor bulantı için bir hap hatta sürmeliye sorabilirsin o kullanıyordu
benim bir arkadaşımın da 9 ay sürdü bulantısı o da şu yol tutmaları için hap var ya otobüslerde verirler ondan almıştı günde 3 taneye kadar içilebiliyor demişti doktoru ama sen doktoruna danış benim çok değil bulantım doktorum bana sık sık ama az az ye mide rahatlasın demişti baş dönmesi bende de hala var tansiyon düşüyor ondan oluyor birden ani ayağa kalkmamaya çalış yavaşça doğrul önce yavaş yavaş kalk işe yarıyor

Son düzenleme:

bunu duyduğum cok iyi oldu canım cok saol yaa.valla bugün bi rahat rahat yatayım o zaman :)

bende bugün gidicem canım.aceba neleri söylemeleri gerekiyor ? ne yapmaları gerekiyor tecrübeli arkadaslar anlatırlarsda sevinirim.kan tahlilini verdim ama doktorun yüzünü görmedim burdaki arkadaslar yorumlamıslardı.bugün gidicem inş. ultrason fotosunu da istiycem.benim doktor biraz tuhaf.basından savar gibi iş yapıyor.kontrole gittiğimde alttan muayene etmişti.sormasam söylemiycek kistim filan var mı dedim ufak kistler var birde sağ tarafta yumurtan görünüyor demişti halbuki o bebişin kesesiymiş sanırım çünkü gittiğimde 4.haftam bitiyordu.
neler istemeli benden nelere bakmalı ilaç filan yazılıyor mu.notumu alıp öyle gidicem.

canım bende bir damla kadar kahverengi bir lekelenme olmustu ama sanırım o 2. yada 3. haftalar arasındaydı.canını sıkma ama yine de dikkatli ol.

ama canım benim sat 15 hazirandı.hadi en gec 20 sinde gelsin.ama 29 una kadar bişşeyler sallamam lazım.gerci bi kere 9 gün geciktirmiştim ve bi sürü belirtim vardı.o da hala aklımda aceba o zaman da bebiş filan vardı da düşük filan mı yaptım.kan pıhtısı görmiştim ama hiç ona yormamıstım.olabilir mi aceba ?

aynen öyle valla bacım iyilikler gözlerine görünmez az bi eksiğin olunca yüzüne vurur da vurur vala.hiç ucundan da ben tutum demez işte.neyse yapıcak bişey yok dediğin gibi koca dönüp duruyoruz işte ama anlasalar biraz da.

slm kizlar
nasil gidiyor hamilelik? Benim bulantilarim her gun artiyor. Gozum de karariyor arada. Tiksindigim seyler de var artik. Tatliya sardim cikolata kurtaricim benim.

kizlar idrarim cok koyu renkti bu sabah kirmizi gibiydi ama kan yoktu baktigimda neden boyle olmus olabilir?

tsemavi, canım eşine şöyle diyebilirsin.kist oluşmuş, biraz daha bekleyecek gelmezse ilaç verecekmiş adetim sökülsün diye.çünkü kist belirtilerinden biride gecikmektir.kontrole çağırdı onla ilgili ilaç vercekmiş de madem.bu arad folikasit, b12 alıyosundur değil mi ? ne güzel süpriz yapcaksın.bende hamile kalırsam bebeğimizin dilinden bi mektup yazar yatağımızın üzerine bırakırım diyodum.ama mektup çok duygusal olacaktı.ne yazıkki dr sayesinde kendiliğimden hamile kalma yetimi yitirdiğim için beraber öğrendik.allah kimseyi muhtaç etmesin bişeye, sevinemedik bile.ya bunada bişey olursa korkusuyla.

kızlar bizde bugün 5+3 olduk.karnımın şiştiğini anlıyorum akşamları.uyku hali ve ara ara kasık bel sancısı dışında belirtim yok.göğüsler kocaman oldu ama hem hamileikten hem ilaçlardan benimkisi.yani demem o ki hiç mi hiç bulantım yok.ilkinde de yoktu.keşke olmasa sağlıklı olsada yavrum.merak ettiğim şu, sizde ne zman başladı bulantılar ?

slm kizlar
nasil gidiyor hamilelik? Benim bulantilarim her gun artiyor. Gozum de karariyor arada. Tiksindigim seyler de var artik. Tatliya sardim cikolata kurtaricim benim.

canım ilk başlarda da varmıydı sende bulantı olsun baş dönmesi olsun.aceba sonradan mı olmaya başlıyor yoksa ilkde olanın hep mi oluyor.şuan bende hiç bişey yok cok rahatım.sonra olmaya baslarmı aceba ? yoksa hep böyle devam edermi cok merak ediyorum

kizlar idrarim cok koyu renkti bu sabah kirmizi gibiydi ama kan yoktu baktigimda neden boyle olmus olabilir?

bu konuda hiç bilgim yok maalesef.

slm kizlar

benimdee bulantı diyince bile bulanıyor midem, göz kararması ve baş dönmesi hat safhada ayakta yürürken her an bayılcak gibiyim. bunlar fizyolojik birde duygusallığım üstümde sürekli ilgi bekliyorum hemen ağlıcak gibiyim çabucak sinirleniyorum ya sizde de var mı

Günaydınnnnnn lieracı kizimda bende kullanmıştım ilk zamanlar kullandım sonrasında kullanmadım. Çatladım mı hayırrrrrr :))

Belirtisi azalanlar ne korkuyorsunuz yaa benimki azaldı diye seviniyorum ben

selammmm.nasılsınız şekerler??

hoşgeldinnnn canımmm,

bugün topik belirtleri azalanlarla dolu. benim belirtilerim tam tersi arttı. orucu bıraktım dün sende öyle konuşunca. zaten dermanım yok tutmaya... ilk zamanlar iştahım vardı oda gitti. perşme yada cuma doktora gitcem kalp pıt pıtları için

ilk basta cok rahattim yoktu birsey bu hafta basladi

Günaydınnnnnn lieracı kizimda bende kullanmıştım ilk zamanlar kullandım sonrasında kullanmadım. Çatladım mı hayırrrrrr :))

canım napıyosun ben sana msj dan dönedim silmişim yanlışlıkla özür dilerim.bizimkilr ikiz olabilr inş. 2 tane transfer yapıldı çünkü.sağlıkla doğacaklarsa inş ikizdir diyorum.benim ilk gebeliğimde ikizdi.bilmem bi daha o piyango vurur mu..belirtilerde azalmaya başlamış maşallah. aslnda en güzeli belirtisizlik :) ama onda da çekinceler oluyo işte
selammmm.nasılsınız şekerler??

selam canım iyidir benden, senden naber ?

kızlar bilmeyenler vardır belki sıcak suyla duş almayın özellikle karın bölgenize tutmayın düşğk yapabilr.maydanozu çoğumuz biliriz ama semizotuda keseyi deliyormuş.yemeyelim ok ?

Son düzenleme:

ah biz de gorsek o gunleri. Bizimde azalsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…