Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla şanslıymışsın sen cnım benimki Türkiye haritası olacak desene
kızlar bende kaşınıyorum ya ve göğüslerimin üst tarafında çatlamalar var bende alayım çatlak kremi...haftaya perşembe kontrolüm var çok heyecanlıyım inş kalp atışlarını duyarız .
Sürmeliiiiiiiiiiiiiii
Öyle bir gün hayal etki efendimiz önde bizler arka safda durup rabbimizin nur cemalini seyrediyoruz.Tam gözlerimiz dolup ağlayacakken'ARTIK SENİN İÇİN GÖZYAŞI YOKTUR,bugün mutlu olma günüdür'denilir...RABBİM SENİDE O MUTLU İNSANLARDAN EYLESİN....
benim midem bulanmıyor hiç bulanmadı zaten.göğüslerimin ucu acıyordu şimdi sadece göğüsümün yanları ağrıyor oda dokununca oda gecti gececek.baska hiçbir belirtim kalmadı çoook korkuyorum.ne kasık ağrısı ne bisey var korkuyorummmmm
Olumsuz dusunme canım belkı bebısın senı pek uzmek ıstemıyo asermelerın erken bıtebılır lutfen kötü şeyleri dusunme hayırlısı olur ınşallah
benim midem bulanmıyor hiç bulanmadı zaten.göğüslerimin ucu acıyordu şimdi sadece göğüsümün yanları ağrıyor oda dokununca oda gecti gececek.baska hiçbir belirtim kalmadı çoook korkuyorum.ne kasık ağrısı ne bisey var korkuyorummmmm
Bende de hiç bulantı yok ağrı yok sızı yok. Sanki hamile değilmişim gibi geliyor. En ufak bir belirti yok Doktor aybaşında çağırmıştı ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum. Ne oldu niye böyle diye sorcam bu konuda canım çok sıkılyor. Kalp atışlarını görürüm inşallah o zaman içim rahat edecek. Şu an kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
bende saolsun bütün belirtiler var ama keseyi görmeye 10 gün sonra gel dedi ...
bende kuşkulandım açıkcası :44:
bende saolsun bütün belirtiler var ama keseyi görmeye 10 gün sonra gel dedi ...
bende kuşkulandım açıkcası :44:
bwlirtiler varsa hiç endişelenme vücut hamileliğe kendini alıştırıyor ne güzel demekki bebiş büyüyor. Ama bende hiç belirti keseyi gördük ama bebiş varmı içinde diye yarın gitcem kontrole yoksa kafayı yiycem
bwlirtiler varsa hiç endişelenme vücut hamileliğe kendini alıştırıyor ne güzel demekki bebiş büyüyor. Ama bende hiç belirti keseyi gördük ama bebiş varmı içinde diye yarın gitcem kontrole yoksa kafayı yiycem