2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar bende kaşınıyorum ya ve göğüslerimin üst tarafında çatlamalar var bende alayım çatlak kremi...haftaya perşembe kontrolüm var çok heyecanlıyım inş kalp atışlarını duyarız .

Öyle bir gün hayal etki efendimiz önde bizler arka safda durup rabbimizin nur cemalini seyrediyoruz.Tam gözlerimiz dolup ağlayacakken'ARTIK SENİN İÇİN GÖZYAŞI YOKTUR,bugün mutlu olma günüdür'denilir...RABBİM SENİDE O MUTLU İNSANLARDAN EYLESİN....

rose lierac dedıgın krem...kayra bu krem 80 tl uff cok pahallı yaaa bırak çatlasın ben onu bebegıme 4 kere bez alırım

herkese hayırlı sabahlar.nasılsınız hanımlar ?

ne güzel yazmışsın inş. bizlerde o günahsız insanlar arasına girebiliriz.

benim midem bulanmıyor hiç bulanmadı zaten.göğüslerimin ucu acıyordu şimdi sadece göğüsümün yanları ağrıyor oda dokununca oda gecti gececek.baska hiçbir belirtim kalmadı çoook korkuyorum.ne kasık ağrısı ne bisey var korkuyorummmmm

Olumsuz dusunme canım belkı bebısın senı pek uzmek ıstemıyo asermelerın erken bıtebılır lutfen kötü şeyleri dusunme hayırlısı olur ınşallah

Olumsuz dusunme canım belkı bebısın senı pek uzmek ıstemıyo asermelerın erken bıtebılır lutfen kötü şeyleri dusunme hayırlısı olur ınşallah

hayırlısı olsun tabikide canım benim. ama adetimin gecikmesinden baska bi belirtim kalmadı benim yaa.aksamları şişkinlikten davul gibi gergin bir göbek sabaha inmiş bişey kalmamış gaz problemi bunlarda sayılırmı belirti olarak :)

Bende de hiç bulantı yok ağrı yok sızı yok. Sanki hamile değilmişim gibi geliyor. En ufak bir belirti yok Doktor aybaşında çağırmıştı ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum. Ne oldu niye böyle diye sorcam bu konuda canım çok sıkılyor. Kalp atışlarını görürüm inşallah o zaman içim rahat edecek. Şu an kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum

canım beniim de bulantım yada baska hiçbir belirtim yok.adetimin gelmemesi ve hafif belimde agrı var o kadar baska bişey yok.bence rahat ol sakin ol kişiden kişiye değişir belirtiler belki de daha rahat bi hamilelik yaşıycaz.bizim içi daha kolay olucak belki de.sıkma canını.ha birde göğüslerimde cok az bi hassaslık adetim yaklastıgında bile daha cok hassaslasırdı şimdi o kadar değil mesela.
belirtinin olmaması anormal bişeyde ben mi bilmiyorum yoksa ??

bende saolsun bütün belirtiler var ama keseyi görmeye 10 gün sonra gel dedi ...

bende kuşkulandım açıkcası :44:

kızlarrr günaydıınnnn...

çok baş dönmem var benim ya bayılacak gibi oluyorum ve midee bulantılarım sürekli bi ağlamaklı surat ifadem var çok kötü bi his yiyemiyorum hiçbirşey... bir de ilk zamanlar iştahım açık diye şikayet etmiştim ahh kafam ahh

bwlirtiler varsa hiç endişelenme vücut hamileliğe kendini alıştırıyor ne güzel demekki bebiş büyüyor. Ama bende hiç belirti keseyi gördük ama bebiş varmı içinde diye yarın gitcem kontrole yoksa kafayı yiycem

çok normal canım keseyi görebilmek içindir. çünkü çok minik oluyorlar doktorlar görmekte zorlanıyor erken gittiğimizde. bu sefer o daha can sıkıcı oluyo acaba neden görünmüyo diye.

senin bat kaç canım görürsün bebeğini merak etmeee

mide bulantım var sürekli yorgun hissediyorum kedimi akşamları erkenden yatıyorum gözümü açıcak halim olmuyor bide ishal oldum üffffffff

göğüslerim de dokununca acıyor daha belirtiler çok dün gittim doktora işte oda on gün sonra gel dedi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…