- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
hoşgeldin a.selam cnmm ee hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruzz
Evet canım bulantılar ağrılar hepsi bittinasıl yani cnm bulantılarınmı bitti
iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil endişeleniyorumne güzel işte rahatlamşsın...kötü düşünmeeeee
bence de kötü düşünme canım 9. haftadasın bitebilir ne mutlu annesi bebişe alıştırmış kendini sana
inss.siz neler yapıosnz nasıl gecıor canım
Evet canım bulantılar ağrılar hepsi bitti
iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil endişeleniyorum
sanırım öyle oldu siz ne alemdesiniz
kızlar bişey sorucam deneyimli olanlar bilir belki beni göğüs uçlarım ve karnım kaşınıyor dünden beri bu çatlama olacağının mı belirtisi
kızlar bişey sorucam deneyimli olanlar bilir belki beni göğüs uçlarım ve karnım kaşınıyor dünden beri bu çatlama olacağının mı belirtisi
walla benim enteresan geçiyor kızlar bu hamileliğim çok değişik kalçalarım ve vajinam çok ağrıyor bacaklarıma wuruyo resmen topallıyorum göğüslerim kocaman oldu sol göğsüm felaket ağrı yapıyo dokunamıyorum oğlumda 6. haftaya kadar hiç bi belirtim yoktu sonrası da bulantı olarak dewam etti tek duam bunda bulantım olmaması 6. haftaya geliyorumm
cnm daha çatlama olmaz bnm arkdasmn beşinci ayın sonnda başladı ama bebe yagı surmeye başla sen şimdiden yatrmben başladm duşta suruorm ....
evet arkadasım benım de daha önce 2 gebelık yaadım bırı dstu bırı karnımda öldu hc bse hsstmedım kasık agrısı hariç ama bunda sreklı adet sancısı gbı kasıklarıma vuruo ve gögslerım ilk defa böle şişti ve acıo cok
rose lierac var gülüm ondan al.eğer cildin çok kuruysa ne yaparsan yap çatlar ama bu harika bir krem.bu arada sue ben 3. Ayın bitiminde çatlamaya başlamıştım iç karnım çok dar olduğu için.kişiden kişiye değişir.ve rose cnm hızlı çatlarsın dikkat et bu kremi mutlaka al kullan...
demeyin yaa :18:Ben başlayayım o zaman hemen yağlanmaya ama kaçınılmaz sanırım çatlayacam çatlak kremi kullandınız mı peki ilk gebeliklerde
rose lierac var gülüm ondan al.eğer cildin çok kuruysa ne yaparsan yap çatlar ama bu harika bir krem.bu arada sue ben 3. Ayın bitiminde çatlamaya başlamıştım iç karnım çok dar olduğu için.kişiden kişiye değişir.ve rose cnm hızlı çatlarsın dikkat et bu kremi mutlaka al kullan...
ewet çatlayabilirsin canımm beim tanıdıklarımwar çatladılar kayranın dediği gibi cildin kuruduysa kaçışın yok..
benim hem iç karnım geniş hemde cildim çok yağlı o yüzden 0 çatlakk
tamam canım saol bilgi verdiğin için bu kremi duymuştum bikaç yerde hemen alayım ne sıklıkta kullanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?