• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ne guzel ruyalarin hep hayir ciksin insallah ben de dun gece ruyamda bir tava hamsi gordum ama yiyemedim:1:

kızlar bugünkü yazdıklarımız hep silinmiş dün geceki sohbeti gösteriyor.bende rüyamda muz ve havuç görmüştüm eşim de ben söyleyince hemen aldı.bende rüyamda aşeriyorum galiba :))

selam kızlar bugün çok kötüydüm bacaklarım we vajinamla bacağımın birleştiği yerler çok ağrıdı çok rahatsız oldum yaaa

selam kızlar.bende sayfalar yok.dün gece konuştuklarımızdan ve hamsi muhabbetinden başka sayfa yok.sabah öğlen konuşmalarımız silinmiş.niyekii:53::53::53::53:

herkese ii akşamlar izin verirseniz bende aranıza katılayım
3 gün önce hamile olduğumu öğrendim dünde ultrasona girdim 5 haftalık bi bebeğim var:) heyecan vericiii:)
son adet tarıhım 20 haziran bebeğimin muhtemel doğum tarihi 27 mart:)
bu arada ben nisan izmirde yaşıyorum:)

selam kızlar bugün çok kötüydüm bacaklarım we vajinamla bacağımın birleştiği yerler çok ağrıdı çok rahatsız oldum yaaa

canımsın ya.aleyküm selam canım.rahim genişliyor gülüm olacak...bir öncekinde bende öyleydim..ve 9 ayda çektim malesef..inşallah hemen geçerde rahatlarsın...

:2:
canımsın ya.aleyküm selam canım.rahim genişliyor gülüm olacak...bir öncekinde bende öyleydim..ve 9 ayda çektim malesef..inşallah hemen geçerde rahatlarsın...

inşallah canım yaa çok kötü birşeymiş birde aşırı şekilde kalçalarım ağrıyor bacağıma vuruyor topallıyorum bi sağ bi sol off int. baktım magnezyum eksikliği falan diyo bilgin warmı canım olabilirmi doktorun sana böyle bişiy dedimi ??

bendede dünden beri vajinama sancı giriyo ara ara gaz sancısı gibi ama gaz değil rahimle ve bebeğin büyümesiyle mi alakalı acaba :31:

:2:

inşallah canım yaa çok kötü birşeymiş birde aşırı şekilde kalçalarım ağrıyor bacağıma vuruyor topallıyorum bi sağ bi sol off int. baktım magnezyum eksikliği falan diyo bilgin warmı canım olabilirmi doktorun sana böyle bişiy dedimi ??

evet malesef magnezyum eksikliğinden oluyor.ben 7 ay kullanmıştım canım.bu hamileliğimde şükürler olsun yok.bir öncekinde çok ağlamıştım çokkkkkkkkkkkkkk

evet malesef magnezyum eksikliğinden oluyor.ben 7 ay kullanmıştım canım.bu hamileliğimde şükürler olsun yok.bir öncekinde çok ağlamıştım çokkkkkkkkkkkkkk

:18::18::18: :18::18: ayy neyse hayırlısı artıkk çekicezz :( kızım olcak diyedir belki :23::23::23:

bence de kötü düşünme canım 9. haftadasın bitebilir ne mutlu annesi bebişe alıştırmış kendini sana :38: :16::16: :38::38:

Back