haa haaa:))iyiymiş valla:)baya bi araştırdık eşimle hikmet beye çok iyi diyorlar..biz de ondan randevu aldık umarım ilgili biridir..bi de neden öyle dedin normal doğumu tercih etmiyor mu hikmet bey??ben normal isterim ama tabi sağlığım el verirse...
yasemin kleoptra
hoşgeldiniz konyalı hemşolarrr
ben çok biliyormuşum ultrasonu koyunca aa elleri ayakları kordon çokmu yakın damarı nie kısa parmakları 5 mi sayamadım falan diyorum hevesini kırıyormuşum....ya canım normal doğuma pek yanaşmıyor bakalım belki değişmiştir üç yılda:)))))hangi gün randevun???
perşembe inşallah:)çoook heyecanlıyım inşallah kese oluşmuştur...
perşembe inşallah:)çoook heyecanlıyım inşallah kese oluşmuştur...
son adet tarihin ne??
tsemavi değerin harika.bu hafta içinde git muhtemelen kalp atışlarınıda duyarsın.çok sevindim adına.hayırlı olsun...
GÖRÜNÜR KIZ KESEN.....
cok teşekkür ederim canım.ne anlama geliyor sınırı nedr bu sayıların hiç bilgim yok.saolsun aksam bi arkadas hemen cvp verdi de içimi rahatlattı.görmediğim cvp veren arkadaslar olduysa cok saolun hepinizden allah razı olsun.
Bir de bişey diyeceğim.benim ne cok kasılmalarım ne mide bulantılarım yok.aslında bana göre iyi bişey de herangi sorun yoktur değil mi.belirtisiz olan arkadaslar da vardır heralde ben gibi inş.
ayy inşallah... Bide benim bacaklarım felaket ağrıyor normal mi?
ben hamileliğimi hep bacak ağrılarımdan anlarım biliyormusun.vücudun hamile olduğunu anladığı ve kabul ettiği an geçecek canım.normal sıkıntı yapma...
sürmelim hoş geldin iyileştin sanırım katılıyorsun bugün sohbete bebişin nasıl
bu arada benim bebişiminde kalbi atıyor artık pıt pıt düzeltebilir misin listede
selam arkadaşlar,
Benim karnımda şişlik var sürekli son haddinde şiş duruyo sanki 3 aylık gibiyim..
Bir de kabızlık ve sindirim sorunum çok fazla ,sanırım kullanıdğım elevit ilaçta kabızlık yapıyo ..
bu konuda fikri olan varmı?
ben bulamadım cnm grubu...
evet kesinlikle hamilesin:)) tebrik ederim. ben daha kan testi bile yptırmadım . salık ocağına güvenemedim. hastaneye gidicem orda nasılsa herşeye bakılcak. gerek yok kan verip durmaya. perşembe gidicem. sen de haftaya falan gidip bebeişini görebilirsin hatta kalp atışını:)))) hemşire bana ağustosun ilk haftası git doktora dedi ama sabredemiycem ya bazı değerlerim düşükse diye bu hata randevu aldım gidicem bakalım...
Canım, benim öyle kolay kolay içime doğmuyor, doğanlar da çıktı ama şimdi ne desem yalan olur % 50 kız %50 erkek diyelim :) evet ankaradayım
geldim geldim :))sağ kasığım ağrıyor ve bugün ilk kez tiksinerek accık üzüm yedim meyve adına....4 kilo vermişimmmm8 kiloyla tamamlarsam süper olacak inş.....yasmin canımsın sağol gülümmmm.....okudum yazdıklarını ama alıntı yapamıcam bugün dip köşe temizledim azıcık yorulmuşum....CANDAS merak etme gülüm dikkat ederim.sağol canım önemsediğin için.
cinsiyet tahminleri başlamış almış başını gidiyor.erken bulantılar kıza işaret artı yerleşme kanamasıda erkek çocuğa işaret değil.ben h,ç kanama geçirmedim oğlumda tek damla bile.bünyeyle ilgili.arkadaşım 20. haftaya kadar kan geldi ama maşallah kızı olacak.makas bıçak yapın yada yüzük testi genelde çıkar diyorlarerkek bebekler 11.haftada belli oluyor zaten eğer doktor iiyiyse:))kızlar saklanıyor:))))çin takvimininde üç değişik hesaplaması var 9 geriye sayma,1 yaş ekleme,2 yaş ekleme falan.kan yenileme bende iki gebeliğimdede tuttu rusta öle.tesadüfmüdür b,ilmem ama tuttu...
canımmmm çok sağol hoşbuldumm:) çoook teşekkür ederim..ben acemiyim ilk hamileliğim artık siizlerin tecrübelerinden yararlanacağım:)))sen de konyadaydın galiba..?inşallah sırayla birbirimize ziyarete giderizz::)))
canımmmm biatenmm..
inan kulakalrım çınladı yhaaa
beni çağırdığını hissett,im zar zor kaltım geldimm...
o kadar kötüyümki anlatamam bulantı halsizlik aldı başını gidiyor 4 gündür yerimden kalkamıyorumm
ölmak üzereyim resmen,ağlaya ağlaya bi hal oldumm
ne zaman geçecek Ya Rabbimm diyorum diyorum ağlıyorumm...
öyle merak ettimki seni buradakileri...
hatta eşimle konuştuk az önce bi bakayım dedim;sen bana doğumda gelmekten bahsediyorsunn
bu arada konyalılar da çoğalmış ne güzel
hepiniz hoşgeldiniz sefa geldiniz canlarrr...
kayrammm seni en içten şekilde öpüyorumm canım benimm..
giremzsem beni unutma dua et bana,çünkü gerçekten çok kötüyümm
inşallah en kısa sürede geçer...
normal hayatıma dönmek istiyorum artık
Vay sürmeli gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşş
canım benim her vücut farklı reaksiyonlar setgiler.9 ay kusan yada 9 ay hoplayıp zıplayan var.bi önceki gebeliğimde yatak döşek yattım ağrı sancı ilaç vs bunda zımba gibiyim maşallahhh.bilemzsin kafanı yorma.değerin cumaya 2000 ,i geçer kalp atışınıda gör rahatlarsın...keyfini çıkar salla gerisiniiiiii...
nennnnnnnnnnnn ben geldim siz yoksunuzzzz herkes yatagamı dünedi naptıı
çarşıya kiraz gelmişşşşşşşşşşşşş almış bir 5 okka oda sürmeliye az gelmişşşşş
Iyi akşamlar sıftık nasılsınnn
Nurum her zaman dualarımdasın senin oğlan seni çok üzüyor çokkkkkkkkkkkk...bi doğsun poposuna poposuna....eşşek sıpası.seni unuturmuyum canım benim her gün zikrediyorum.sağlıkla doğsunda geçecek bu zor günler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?