2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ben çok biliyormuşum ultrasonu koyunca aa elleri ayakları kordon çokmu yakın damarı nie kısa parmakları 5 mi sayamadım falan diyorum hevesini kırıyormuşum....ya canım normal doğuma pek yanaşmıyor bakalım belki değişmiştir üç yılda:)))))hangi gün randevun???

perşembe inşallah:)çoook heyecanlıyım inşallah kese oluşmuştur...

tsemavi değerin harika.bu hafta içinde git muhtemelen kalp atışlarınıda duyarsın.çok sevindim adına.hayırlı olsun...

cok teşekkür ederim canım.ne anlama geliyor sınırı nedr bu sayıların hiç bilgim yok.saolsun aksam bi arkadas hemen cvp verdi de içimi rahatlattı.görmediğim cvp veren arkadaslar olduysa cok saolun hepinizden Allah razı olsun.
bir de bişey diyeceğim.benim ne cok kasılmalarım ne mide bulantılarım yok.aslında bana göre iyi bişey de herangi sorun yoktur değil mi.belirtisiz olan arkadaslar da vardır heralde ben gibi inş.

canım benim her vücut farklı reaksiyonlar setgiler.9 ay kusan yada 9 ay hoplayıp zıplayan var.bi önceki gebeliğimde yatak döşek yattım ağrı sancı ilaç vs bunda zımba gibiyim maşallahhh.bilemzsin kafanı yorma.değerin cumaya 2000 ,i geçer kalp atışınıda gör rahatlarsın...keyfini çıkar salla gerisiniiiiii...

sürmelim hoş geldin iyileştin sanırım katılıyorsun bugün sohbete bebişin nasıl
bu arada benim bebişiminde kalbi atıyor artık pıt pıt düzeltebilir misin listede

iyidir heralda canım.. karnımda gerilme var arada batmalar var.. onlarda normal artık gebeliğimi hissediyorum

Normal canım kayısı ye bol su iç

ben bulamadım cnm grubu...

kızlar gruba ne gerek var yaa.. burası ne güzel iştee

hoş geldin canım bilgilerini yazda senide ekliyemmm

Canım, benim öyle kolay kolay içime doğmuyor, doğanlar da çıktı ama şimdi ne desem yalan olur % 50 kız %50 erkek diyelim :) evet ankaradayım

hoşgeldin sende bilgilerini ver sıftık

hadi bakalım o zaman benim 2 haftam kaldı eğer erkekse görünür

bide bana bak güloooo benimki neyyy :44::44: ohhhh temizlikte iyi oluyor yaa insan kafa dagıtıyorr

hoşgeldin canım bilgilerini sende yaz ekleyim

ayyy inşaallah tez vakitte geçer canım çok zorrr çok iyi bilirim

anladım canım cok saol cok tatlısın.aslında cok takmıyorum kafaya ama okudukca hemen düşünüyorum aceba diyorum.şükürler olsun rabbime.

nennnnnnnnnnnn ben geldim siz yoksunuzzzz herkes yatagamı dünedi naptıı

çarşıya kiraz gelmişşşşşşşşşşşşş almış bir 5 okka oda sürmeliye az gelmişşşşş

Iyi akşamlar sıftık nasılsınnn

sanada gülüm..iyiyim ve hala iş yapıyorum sıyırdım sanırımne yersin ne içersin bacım.**az az kırık olduğu için az gelir

oğlum olursa adını muhammed kayra koycam
sonrada poposuna poposuna.... bez bağlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…