• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
haa haaa:))iyiymiş valla:)baya bi araştırdık eşimle hikmet beye çok iyi diyorlar..biz de ondan randevu aldık umarım ilgili biridir..bi de neden öyle dedin normal doğumu tercih etmiyor mu hikmet bey??ben normal isterim ama tabi sağlığım el verirse...

ben çok biliyormuşum ultrasonu koyunca aa elleri ayakları kordon çokmu yakın damarı nie kısa parmakları 5 mi sayamadım falan diyorum hevesini kırıyormuşum....ya canım normal doğuma pek yanaşmıyor bakalım belki değişmiştir üç yılda:)))))hangi gün randevun???

ben çok biliyormuşum ultrasonu koyunca aa elleri ayakları kordon çokmu yakın damarı nie kısa parmakları 5 mi sayamadım falan diyorum hevesini kırıyormuşum....ya canım normal doğuma pek yanaşmıyor bakalım belki değişmiştir üç yılda:)))))hangi gün randevun???

perşembe inşallah:)çoook heyecanlıyım inşallah kese oluşmuştur...

tsemavi değerin harika.bu hafta içinde git muhtemelen kalp atışlarınıda duyarsın.çok sevindim adına.hayırlı olsun...

cok teşekkür ederim canım.ne anlama geliyor sınırı nedr bu sayıların hiç bilgim yok.saolsun aksam bi arkadas hemen cvp verdi de içimi rahatlattı.görmediğim cvp veren arkadaslar olduysa cok saolun hepinizden Allah razı olsun.
bir de bişey diyeceğim.benim ne cok kasılmalarım ne mide bulantılarım yok.aslında bana göre iyi bişey de herangi sorun yoktur değil mi.belirtisiz olan arkadaslar da vardır heralde ben gibi inş. :1:

cok teşekkür ederim canım.ne anlama geliyor sınırı nedr bu sayıların hiç bilgim yok.saolsun aksam bi arkadas hemen cvp verdi de içimi rahatlattı.görmediğim cvp veren arkadaslar olduysa cok saolun hepinizden allah razı olsun.
Bir de bişey diyeceğim.benim ne cok kasılmalarım ne mide bulantılarım yok.aslında bana göre iyi bişey de herangi sorun yoktur değil mi.belirtisiz olan arkadaslar da vardır heralde ben gibi inş. :1:

canım benim her vücut farklı reaksiyonlar setgiler.9 ay kusan yada 9 ay hoplayıp zıplayan var.bi önceki gebeliğimde yatak döşek yattım ağrı sancı ilaç vs bunda zımba gibiyim maşallahhh.bilemzsin kafanı yorma.değerin cumaya 2000 ,i geçer kalp atışınıda gör rahatlarsın...keyfini çıkar salla gerisiniiiiii...

sürmelim hoş geldin iyileştin sanırım katılıyorsun bugün sohbete bebişin nasıl :16:
bu arada benim bebişiminde kalbi atıyor artık pıt pıt düzeltebilir misin listede :17::17:

iyidir heralda canım.. karnımda gerilme var arada batmalar var.. onlarda normal artık gebeliğimi hissediyorum :49:

selam arkadaşlar,

Benim karnımda şişlik var sürekli son haddinde şiş duruyo sanki 3 aylık gibiyim..
Bir de kabızlık ve sindirim sorunum çok fazla ,sanırım kullanıdğım elevit ilaçta kabızlık yapıyo ..
bu konuda fikri olan varmı?

Normal canım kayısı ye bol su iç:34:

ben bulamadım cnm grubu...

kızlar gruba ne gerek var yaa.. burası ne güzel iştee:16:

evet kesinlikle hamilesin:)) tebrik ederim. ben daha kan testi bile yptırmadım . salık ocağına güvenemedim. hastaneye gidicem orda nasılsa herşeye bakılcak. gerek yok kan verip durmaya. perşembe gidicem. sen de haftaya falan gidip bebeişini görebilirsin hatta kalp atışını:)))) hemşire bana ağustosun ilk haftası git doktora dedi ama sabredemiycem ya bazı değerlerim düşükse diye bu hata randevu aldım gidicem bakalım...

hoş geldin canım bilgilerini yazda senide ekliyemmm:16::54:

Canım, benim öyle kolay kolay içime doğmuyor, doğanlar da çıktı ama şimdi ne desem yalan olur % 50 kız %50 erkek diyelim :) evet ankaradayım

hoşgeldin sende bilgilerini ver sıftık :34::54:

geldim geldim :))sağ kasığım ağrıyor ve bugün ilk kez tiksinerek accık üzüm yedim meyve adına....4 kilo vermişimmmm:46::46::46::46::46:8 kiloyla tamamlarsam süper olacak inş.....yasmin canımsın sağol gülümmmm.....okudum yazdıklarını ama alıntı yapamıcam bugün dip köşe temizledim azıcık yorulmuşum....CANDAS merak etme gülüm dikkat ederim.sağol canım önemsediğin için.
cinsiyet tahminleri başlamış almış başını gidiyor.erken bulantılar kıza işaret artı yerleşme kanamasıda erkek çocuğa işaret değil.ben h,ç kanama geçirmedim oğlumda tek damla bile.bünyeyle ilgili.arkadaşım 20. haftaya kadar kan geldi ama maşallah kızı olacak.makas bıçak yapın yada yüzük testi genelde çıkar diyorlar:9::9::9::9::9:erkek bebekler 11.haftada belli oluyor zaten eğer doktor iiyiyse:))kızlar saklanıyor:))))çin takvimininde üç değişik hesaplaması var 9 geriye sayma,1 yaş ekleme,2 yaş ekleme falan.kan yenileme bende iki gebeliğimdede tuttu rusta öle.tesadüfmüdür b,ilmem ama tuttu...

hadi bakalım o zaman benim 2 haftam kaldı eğer erkekse görünür:52:

bide bana bak güloooo:54: :17: benimki neyyy :44::44: ohhhh temizlikte iyi oluyor yaa insan kafa dagıtıyorr :16:

canımmmm çok sağol hoşbuldumm:) çoook teşekkür ederim..ben acemiyim ilk hamileliğim artık siizlerin tecrübelerinden yararlanacağım:)))sen de konyadaydın galiba..?inşallah sırayla birbirimize ziyarete giderizz::)))

hoşgeldin canım bilgilerini sende yaz ekleyim:34::54:

canımmmm biatenmm..
inan kulakalrım çınladı yhaaa
beni çağırdığını hissett,im zar zor kaltım geldimm...:3:

o kadar kötüyümki anlatamam bulantı halsizlik aldı başını gidiyor 4 gündür yerimden kalkamıyorumm:14:
ölmak üzereyim resmen,ağlaya ağlaya bi hal oldumm:14:
ne zaman geçecek Ya Rabbimm diyorum diyorum ağlıyorumm...
öyle merak ettimki seni buradakileri...
hatta eşimle konuştuk az önce bi bakayım dedim;sen bana doğumda gelmekten bahsediyorsunn:30:
bu arada konyalılar da çoğalmış ne güzel:34:
hepiniz hoşgeldiniz sefa geldiniz canlarrr...
kayrammm seni en içten şekilde öpüyorumm canım benimm..:54:
giremzsem beni unutma dua et bana,çünkü gerçekten çok kötüyümm :43:
inşallah en kısa sürede geçer...:ssz:
normal hayatıma dönmek istiyorum artık:43:

ayyy inşaallah tez vakitte geçer canım çok zorrr çok iyi bilirim :50::53::25::54:

canım benim her vücut farklı reaksiyonlar setgiler.9 ay kusan yada 9 ay hoplayıp zıplayan var.bi önceki gebeliğimde yatak döşek yattım ağrı sancı ilaç vs bunda zımba gibiyim maşallahhh.bilemzsin kafanı yorma.değerin cumaya 2000 ,i geçer kalp atışınıda gör rahatlarsın...keyfini çıkar salla gerisiniiiiii...

anladım canım cok saol cok tatlısın.aslında cok takmıyorum kafaya ama okudukca hemen düşünüyorum aceba diyorum.şükürler olsun rabbime.

nennnnnnnnnnnn ben geldim siz yoksunuzzzz herkes yatagamı dünedi naptıı :9::9:

çarşıya kiraz gelmişşşşşşşşşşşşş almış bir 5 okka oda sürmeliye az gelmişşşşş :16::16::9:

Iyi akşamlar sıftık nasılsınnn:16:

sanada gülüm..iyiyim ve hala iş yapıyorum sıyırdım sanırım:9::9::9::9::9:ne yersin ne içersin bacım.**az az kırık olduğu için az gelir:9::9::9::9:

Nurum her zaman dualarımdasın senin oğlan seni çok üzüyor çokkkkkkkkkkkk...bi doğsun poposuna poposuna....eşşek sıpası.seni unuturmuyum canım benim her gün zikrediyorum.sağlıkla doğsunda geçecek bu zor günler canım...

:54::54::54::54::54:

oğlum olursa adını muhammed kayra koycam:21::21::21:
sonrada poposuna poposuna.... bez bağlıcam:9::9::9:

Back