Oğlum olursa adını muhammed kayra koycam
Sonrada poposuna poposuna.... Bez bağlıcam
ben uykuyu aldım geldim aksamdan beri uyuyordum koltukta uyuyp kalmısım eşimin dürtmeleriyle uyandım hemen buraya geldim.
sanada gülüm..iyiyim ve hala iş yapıyorum sıyırdım sanırımne yersin ne içersin bacım.**az az kırık olduğu için az gelir
erkek kızım hiç girme ultrasona......birde bana doğum tarihini versene bakayım hesapta ne çıkıyor.hangi ay hamile kaldığınıda.hislerim iyidirde bakalım hesap ne der???
oh oh ohh bizde iftarımızı ankarada mavi göl var piknik alanı orda yaptık yakan top falan oynadık tabi ben ortada durmadım hiç anca top attım herkesi yaktim hihihihi
Kızz gece gece ne işiiii gündüzler torbaya mı girdii
valla bi neskayfe içerimm
ühü ühü ühüüüü
sana müsait olduğumda özelden bişey yazıcam ona bi bak
Doğum tarihim 14 ekim 1986
kızıma 2005 ocakta hamile kaldım..(sat 27 aralık 2004)
bu bebişimede 2012 haziran(sat 25 mayıs 2012)
erkek kızım hiç girme ultrasona......birde bana doğum tarihini versene bakayım hesapta ne çıkıyor.hangi ay hamile kaldığınıda.hislerim iyidirde bakalım hesap ne der???
Oh oh ohh bizde iftarımızı ankarada mavi göl var piknik alanı orda yaptık yakan top falan oynadık tabi ben ortada durmadım hiç anca top attım herkesi yaktim hihihihi
oohhhh valla keyfine maşallah canım.piknik yapmayı özledim ben yaaa.cocukken oynardık ne güzel günlerdi cok özledim valla.
ya diyorum ya b u enerjiyi boşaltmak lazım diye.oturamıyorum.saat 12 de başladım tüm evi süpürdüm mutfağı baştan aşağı sildim dolapları davlumbazı..benim dolaplar kırmızı beyaz.yaklaşık 40 parça ütü yaptım,onları astım eşimin dolabı düzelttim birazda küfrettim dağıttığı için.eşim vardiyada ya olsaydı az saldırır enerjimi boşaltırdım kum torbam benim..benim kuzuda annemde kaldı iki gündür gelmiyor gyevdeymiş dedesine diyorki dede bu kadın hiç susmuyor serseri ya...yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor...
bu hesap kızında tıutmuyor tez çürüdü.sor canım müsaitim ben.....kız gözün çıkmasın 18 yaşındamı evlendin sen?????acelen neydi laaaaa??senin kız 8 yaşındamı şimdi abowwwwwwwwwwwwwwwww
Tsemavi accık ilerlesin hamileliğin aşermelerin bulantıların o zaman konuşalım bebeişim....
haaaa bak bu arada benim canım acayyipp acılı çiğ köfte istiyor yha...
Bu neye delalet eder
Bide dondurma ama buzlu olacak ve kakaolu vs vs gibi tatlı olacak
ya diyorum ya b u enerjiyi boşaltmak lazım diye.oturamıyorum.saat 12 de başladım tüm evi süpürdüm mutfağı baştan aşağı sildim dolapları davlumbazı..benim dolaplar kırmızı beyaz.yaklaşık 40 parça ütü yaptım,onları astım eşimin dolabı düzelttim birazda küfrettim dağıttığı için.eşim vardiyada ya olsaydı az saldırır enerjimi boşaltırdım kum torbam benim..benim kuzuda annemde kaldı iki gündür gelmiyor gyevdeymiş dedesine diyorki dede bu kadın hiç susmuyor serseri ya...yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor...
Tsemavi accık ilerlesin hamileliğin aşermelerin bulantıların o zaman konuşalım bebeişim....
haaaa bak bu arada benim canım acayyipp acılı çiğ köfte istiyor yha...
bu neye delalet eder
bide dondurma ama buzlu olacak ve kakaolu vs vs gibi tatlı olacak
kıslar benim aciip uykum geldi.. Namazı kılıp hemen yatagıma dünemek istiyorumm.. Yaradana emanetsiniz bebişlerinzleee
Kayramm neskayfe istemiştimm sen nasıl ev sahibisin kııısss
Istemem artıkınnn
hahaha allah seni ne etmesin emiii.ben de 4-5 gün önce aldım çiğ köfte.canım nasıl istiyor.eşime söyleye söyleye bir oldum almadıGittim kendim aldım bende bi oturusta paketin yarısını yedim ohhhh valla cok seviyorum ben yaa çiğköfteyi
enneeeee kaçırmışım köpeğin olsun gel sana fabrikasını alayım.allaha emanet ol kuzummm
hahaha allah seni ne etmesin emiii.ben de 4-5 gün önce aldım çiğ köfte.canım nasıl istiyor.eşime söyleye söyleye bir oldum almadıgittim kendim aldım bende bi oturusta paketin yarısını yedim ohhhh valla cok seviyorum ben yaa çiğköfteyi
çiğ köfte yemek yokk içinde pişmemiş et var toksoplazma olur oda bebeği kaybettirir sakın ama sakın bir daha yemeeee...........
ama aamaa amaaaaaa artık çiğköftelerde et yok kiii.neyse yine de yemeyim ben ne olur ne olmazz.baska yememem gereken seyler neler aceba onu arastırayım bii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?