2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şifaaaaaaaaaaaaaaaa kız senin paşa almış başını gidiyor ya annemmmmmm.....nasıl güzelsin kırk br kere maşalllhaaaaaaaaaaaaahhhh

hg. cnm Allah kolaylık versin

he he keseyide ekle tahminim kuvvetlensin varya yemin ederim kadın doğumcu kadar bilgi sahibiyim o yüzden doktorum diyorki rvr bir laboratuar kur birde ultrason al sadece doğurmaya gel.her haltı biliyorsun uyuzum sana diyoree kolaymı 3.gebelik.....

onlar anlamazlar hamilenin halindenn

hoş geldin canım

vayyy sende bendensin yaa bende yeni yeni atlatıyorum..

istifar ettikçe midem sanki bıçak saplar gibi yanıyordu.. bu ara azaldı çok şükür

hoşgeldin bende çıkarmıyorum ama tiksiniyorum yemiyorum içmiyorum ruh gibiyim.eşim diyorki hamile değilken aşerip hamileyken aşermeyen türünün son örneğisin.valla öle.annem yazık hergün akşam orda yemekteyim ama yemiyorum.bi zayıf doğur diyor canına okuyacam diye kızıyor.ama ne ekşi ne tatlı ne acı ne tuzlu canım hiçbirşey yemek istemiyorrrrrrrrrrrrrrrr

Sürmeliiiiiiiiiii
allah seni koptumm.kırıksın kızım sen bendensin benden.....nur yok ortalarda.devamsızlıktan sınıfta kalacak.erkek bebeler önde gibi ne dersiniz...tahmini cinsiyet topiğimi açsak meraktan ölecem ben yahu....

baktım cnm çok şirin bi göbiş
topiğini gördüm hemen abone oldum..bende ekliycem haftaya :)
sağol canım benim haftaya bekliyoruz o zaman

oh ohhh sonrada ben eklerimmm

dikkat et bebişin agzından çıkmasınnn

yok kııızzz nolacak ben istifar ederken gözlerim pörtlüyor ağlıyorum resmen
ay evet ya hepimizin göbişlerini merak ediyorum bol bol olsun taşsın fotolar

sağol canım benim haftaya bekliyoruz o zaman

ay evet ya hepimizin göbişlerini merak ediyorum bol bol olsun taşsın fotolar

inşallah bir aksilik olmazsa

kızlar sohbetinize doyum olmuyor ..ben kaçıyorum akşama zor bi yemek seçtim bugün kocişime ziyafet çekecem
hepiniz Allaha emanet olun

giderayak gördüm bu mesajı
bencede süper olur

henüz bana bir tahminin olmadı?

Kızlar Merhaba,
iğrenç geçen bir haftasonunun ardından işyerimde masamda olmak mart anneleri topiğini takip etmek olağan üstü iyi geldi...Görümcemler yemeğe geldiler bi de çocuklu...inanın sanki hamiledeğilmişim gibi davrandılar bana. sanki herşey normal.yemek yap sofrayı kur sofrayı topla, yok efendim çay yap oda yetmedi karpuz kes çöpleri at.inanın sinirlerim o kadar bozukki...o kadar çok eğilip kalktım o kadar çok tepelere uzandım ki anlatamam....sofra kuruluyor 4 saat uğraşılıp 5 dakka içinde herkes yiyip tıpış tıpış salona geçiyor. Hiç diyen yok bu kız hamile yazık... Canımı çıkardılar resmen. Ütüm kaldı çamaşırım kaldı ( hiç bir iş yapamadım evimle ilgili ve hiçç dinlenemedim.. ve çalışıyorum...

Son düzenleme:
hg. cnm Allah kolaylık versin

hoşbulduk canım, amin ecmain inş:)

onlar anlamazlar hamilenin halindenn

hoş geldin canım

vayyy sende bendensin yaa bende yeni yeni atlatıyorum..

istifar ettikçe midem sanki bıçak saplar gibi yanıyordu.. bu ara azaldı çok şükür

sürekli mide yanması, bulantı.. inş. çabuk atlatırım.

aşersem bile hiçbir şey yiyemiyorum, yediğim anda istifra ediyorum. vücudum susuz ve besinsiz kalmış diye sürekli titreme başladı şimdi de.. artık mideme kramp giriyor, hiçbir şey çıkmıyor... allahıım allahımm...

şifaaaaaaaaaaaaaaaa kız senin paşa almış başını gidiyor ya annemmmmmm.....nasıl güzelsin kırk br kere maşalllhaaaaaaaaaaaaahhhh
ayy canım benim ya o senin güzel bakan gözlerin teşekkür ederim hepimize kocaman maşallah

aaa keseye görede yorum ha süpersin sen tamam ekleyeceğim birazdan hahaha dr un yol göstermiş sana sadece doğuma git sen o zaman

aç kız topik nasıl tutar evet sanki erkek bebiş patlaması olacak

inşallah bir aksilik olmazsa

kızlar sohbetinize doyum olmuyor ..ben kaçıyorum akşama zor bi yemek seçtim bugün kocişime ziyafet çekecem
hepiniz Allaha emanet olun
tamam canım geç olsun güç olmasın hadi güle güle kolaylıklar

sağlamda sayılmammm

kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorummm.....cuma bebeğimin kalp atışını duymaya gidicemmm....inşallahh duyarım hepiniz hamilesiniz benim için dua edin...bu sefer bebeğimmm gelsinnn kucağımda olsunnnn....öpüldünüzzzzzzzzzz byyyy.

kızlar selamlar, napıyosun bu ne hız ya takip edemiyorum sizi :)

kayra, canım yorma kendini dip köşe temizliğe düşmüşsün aman dikkat ya, bebeğin sana emanet.

suesue, canım ikiz gebelik mi senin ? banada çift emb transfer edildi ama inş tutmuştur ikiside.

tweety_07, canım normal gebelik belirtileridir yorma kötüye.bu korkuyla yaşanmaz ..

[şifa, canım göbek mi çıkmış göremedim ben :) kaç oldun şimdi ? gerçi bende de şişkinlik vari bi göbek oldu 5+1 deyz.

Beautician1, canım kıyamam sana.hamile kadına yaptırılırmı bu kadar iş.ah bi bilseler millet buna muhtaç.seni baş üstünde gezdirirler.

arada benimde başıma geliyor geçen hafta yazlığa gitmiştik eşim tarafından dedesilerinin....resmen köpek gibi iş yaptım ve acayip baş dönmem bulantım vardı. görümcem ayaklarını uzattı yattı beni deli etti ne hamileleiği var ne bişeyi belim ağrıyo dedi. hala bile kaynanama gideriz iftara hanfendi görümcen uzatır kendini fenayım diye sanki kendi gebe.. ben eşşek gibi mutfakta! allah görsün ama... gelinsin işte ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler.. anneme giderim garibim mutfağın kapısından sokmaz çayımı bile önüme getirrler

Son düzenleme:
Bende hiç belrti yaşamıyorum desem yeridir.bel ağrım çok özellikle, ilkinde de öyleydi onda tecrübeliyim.bazen karın ağrısı giriyo.haftasonuda göğüs sızılarım başladı. baş dönmesi ve çok hafif bulantım oldu birkç kere.belirti saymıyorum net değiller çünkü.inş bebeklerim iyi olsun da böyle sorunsuz gitsin ne güzel olur.sizin bulantılar ne zman başladı ? benim erkendir zaten 5+1 deyiz. kalp atışlarını 6. haftada alan var mı ? ben 6+1 de kese için gideceğim.kalp atışınıda duyarım diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi. kan pıhtılaşmam var günde 2 tane iğne vuruyorum, progestan günlük 3*2 =6 , estrofem kullanıyorum. diğer sabit ilaçları 2 aydır kullanıyorum.ben tedbiri aldım elimden geldiğince, takdir allahın .. dilerim ki kırılmasın gönlüm/ gönüllerimiz. yarım kalmasın umutlarımız.ve oruç tutamıyorum, iğnelerimin saati belli 12 saatte vurulmak zorunda olduğum için ramazanda ne yapsamda denk getiremem.ki tüp bebek olduğu için zaten cesaret edemem. diğer 2 ilacımda saatli. allah affetsin güç kuvvet ömür versin öderim borçlarımı. aslında hayatımda ilk kez orruç tutmadığım içinde zorlanıyorum ama yapcak bişey yok. bu arada kan pıhtılaşması olan var mı topiğimizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…