Selam anne adayları:)
Ben de aranıza geldim, bebek bizim için süpriz oldu, şu anda 7. haftamdayım. Aşırı zor geçiyor, her şeyden tiksiniyorum, midem kavruluyor ve ne yesem...
13 haftam sağlıkla bitsin diye dua ediyorum, dayanacak gücüm kalmadı, şimdiden pespaye bir haldeyim(((((((
sürmelimmm tatlımm bi ara kese fotolarımlada geleceğim sonra da cicilerimi ekleyeceğimçokkk ,işim var çokk maşallah bulantıların azalmış daha iyisin ne güzel ayy maşallah dr un çokk erken yorum yapmış erkek olabilir demiş sağlıklı gelsin inşallah
benimkide senede bir yapar halı siler bir de cam siler güzel yapıyor ama canım kocam tabiiii canı isteyincee..dediğin çok doğru biz yapmayınca kim yapacak bu temzliği artık onları da pek takmıyorum da gece sahur sabah iş çok sarsıyo beni... allahın izniyle atlatsamda.. bende çok sinirliyim yahuu niye böyle adamı bi tersliyorum ne dedim ben şimdi diye inme iniyo
bulantım var ama kusmam yok... sahurda ve iftarda suratım ekşimik gibi ne yesem memnun değilim kocam dalga geçiyo hep bi şikayetçiymişimde hep fenaymışımda ama napıım yaa :18::18::18:
Ben de aranıza geldim, bebek bizim için süpriz oldu, şu anda 7. haftamdayım. Aşırı zor geçiyor, her şeyden tiksiniyorum, midem kavruluyor ve ne yesem...
13 haftam sağlıkla bitsin diye dua ediyorum, dayanacak gücüm kalmadı, şimdiden pespaye bir haldeyim(((((((
sağol canım benim haftaya bekliyoruz o zamanbaktım cnm çok şirin bi göbiş
topiğini gördüm hemen abone oldum..bende ekliycem haftaya :)
ay evet ya hepimizin göbişlerini merak ediyorum bol bol olsun taşsın fotolaroh ohhh sonrada ben eklerimmm
dikkat et bebişin agzından çıkmasınnn
yok kııızzz nolacak ben istifar ederken gözlerim pörtlüyor ağlıyorum resmen
sağol canım benim haftaya bekliyoruz o zaman
ay evet ya hepimizin göbişlerini merak ediyorum bol bol olsun taşsın fotolar
Sürmeliiiiiiiiiii
allah seni koptumm.kırıksın kızım sen bendensin benden.....nur yok ortalarda.devamsızlıktan sınıfta kalacak.erkek bebeler önde gibi ne dersiniz...tahmini cinsiyet topiğimi açsak meraktan ölecem ben yahu....
Sürmeliiiiiiiiiii
allah seni koptumm.kırıksın kızım sen bendensin benden.....nur yok ortalarda.devamsızlıktan sınıfta kalacak.erkek bebeler önde gibi ne dersiniz...tahmini cinsiyet topiğimi açsak meraktan ölecem ben yahu....
hg. cnm Allah kolaylık versin
onlar anlamazlar hamilenin halindenn
hoş geldin canım
vayyy sende bendensin yaa bende yeni yeni atlatıyorum..
istifar ettikçe midem sanki bıçak saplar gibi yanıyordu.. bu ara azaldı çok şükür
hoşgeldin bende çıkarmıyorum ama tiksiniyorum yemiyorum içmiyorum ruh gibiyim.eşim diyorki hamile değilken aşerip hamileyken aşermeyen türünün son örneğisin.valla öle.annem yazık hergün akşam orda yemekteyim ama yemiyorum.bi zayıf doğur diyor canına okuyacam diye kızıyor.ama ne ekşi ne tatlı ne acı ne tuzlu canım hiçbirşey yemek istemiyorrrrrrrrrrrrrrrr
ayy canım benim ya o senin güzel bakan gözlerinşifaaaaaaaaaaaaaaaa kız senin paşa almış başını gidiyor ya annemmmmmm.....nasıl güzelsin kırk br kere maşalllhaaaaaaaaaaaaahhhh
aaa keseye görede yorum ha süpersin senhe he keseyide ekle tahminim kuvvetlensin varya yemin ederim kadın doğumcu kadar bilgi sahibiyim o yüzden doktorum diyorki rvr bir laboratuar kur birde ultrason al sadece doğurmaya gel.her haltı biliyorsun uyuzum sana diyoree kolaymı 3.gebelik.....
aç kız topik nasıl tutarSürmeliiiiiiiiiii
tamam canım geç olsun güç olmasın hadi güle güle kolaylıklarinşallah bir aksilik olmazsa
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ..ben kaçıyorum akşama zor bi yemek seçtim bugün kocişime ziyafet çekecem
hepiniz Allaha emanet olun
Sürmeliiiiiiiiiii
Sağlamda sayılmammm
Kızlar Merhaba,
iğrenç geçen bir haftasonunun ardından işyerimde masamda olmak mart anneleri topiğini takip etmek olağan üstü iyi geldi...Görümcemler yemeğe geldiler bi de çocuklu...inanın sanki hamiledeğilmişim gibi davrandılar bana. sanki herşey normal.yemek yap sofrayı kur sofrayı topla, yok efendim çay yap oda yetmedi karpuz kes çöpleri at.inanın sinirlerim o kadar bozukki...o kadar çok eğilip kalktım o kadar çok tepelere uzandım ki anlatamam....sofra kuruluyor 4 saat uğraşılıp 5 dakka içinde herkes yiyip tıpış tıpış salona geçiyor. Hiç diyen yok bu kız hamile yazık... Canımı çıkardılar resmen. Ütüm kaldı çamaşırım kaldı( hiç bir iş yapamadım evimle ilgili ve hiçç dinlenemedim.. ve çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?