kızzzlar bugün hayırlara karşı gelsin çok fazla karın ve kasık ağrım var((( gazmı , genişlememi, düşükmü bu şimdi (((
bendee bendeee çok heyecanlııı yaaaultrasondan kesin duyuluyor muu tam net ?
daha hiç eşimle gidemedik iş yerinden biraz zor izin alıyor. bende dedim biraz belli olsun öyle gelirsin
iştahım hiç yok...canım hiçbişey istemiyor..ne tatlıya nede ekşiye bakmıyorum
65le hamile olduğumu öğrendim bugün 64 geldim
sizden kilo veren oldumu
kızzzlar bugün hayırlara karşı gelsin çok fazla karın ve kasık ağrım var((( gazmı , genişlememi, düşükmü bu şimdi (((
selamlar mart anneleri
maşallah sayfalara yetişilmiyor
ben okuyup okuyup çıkıyorum sohbete pek dahil olamıyorum çünkü ne mide bulantısı var,ne bel ne kasık ağrısısadece göğüslerim çok hassas
daha keseyide kalp atışınıda görmedim
günler değil saatler geçmek bilmiyor..çok sabırsızlanıyorum
cee diyip kaybolmadık buradayız anacım :))) mide bulantılarından arada banyoya kayboldugum dogru :))
merhaba kızlar bende anne adayıyım...Allahım inşallah evladımız kucağımıza almayı nasip eder...öncelikle hepinize hayırlı olsun...ben bugün dr gittim benim hesaplamama göre ben 6 haftalığım kalp atışını duyamaya gittim bebişiminnnn.dr baktı ve 5 haftalıksın dedi keseyi gösterdi 11 mm dedi...2 hafta sonra gel dedi....benim bugün gittiğim dr devlet hastanesi...ben normaalde özele gidiyorummm bu cuma randevum var bebeişimin kalp aTIŞINI DUYARAIM İNŞAALLLAH....
ben bugün çok iyiyim yaa elhamdülillah..kendi kendime nazar edicem valla... temizlik mi aman napıyosunnn dikkat et valla bişiler kaldırma... ben kendimden biliyorum temizliğe girişince kaybediyorum kendimi onuda yapıyım bunuda yapıyım. kocam dövecek en sonunda
doktoru iple çekiyorum kalp atışı için, başkada bir yaramazlık yok
bende 1,5 kilo vermişim :))))
hoşgeldinnn seninle hiç konuşamadık ama arada topiğe girip kaçıyorsun.biz seni biliyoruzbulantıların nasıl ? daha iyisindir inşallahh
aleyküm selam gülüm hoşgeldin.hep geliyorsunda nbi selam vermeden gidiyorsunneyse nasılsın annenler nasıl fındığın nasıl???ne zaman katılacan aramıza gel artık ya??
iştahım hiç yok...canım hiçbişey istemiyor..ne tatlıya nede ekşiye bakmıyorum
65le hamile olduğumu öğrendim bugün 64 geldim
sizden kilo veren oldumu
selam arkadaşlar maşallah kalabalıklaşmışız sohbetler almış başını gitmiş hey maşallah
kayrabu arada göbiş ekledim
aslına bakarsan bende mide bulantısına hevesleniyoruma.selam..sen rahat hamilelik geçirenlerdensin ne güzel....benimde göğüsler akşamları çok ağrıyorr...oyy oyyyy...ne zaman gideceksin bebeişinle tanışmaya:)))
selam arkadaşlar maşallah kalabalıklaşmışız sohbetler almış başını gitmiş hey maşallah
divinty birde kalp atışını duysak bizden mutlusu yokk.gerçi gelişme göstermesi bile güzel ...benimde senin gibi hiç iştahım yok zoraki yemek yiyorummm...sade süt içemiyorummm kakolu süt içiyorummm bebeğim vitamin alsın die...bugün ilk defa çook özür dilerim istifar ettimmm...olsun o büyüsünnn ben bişey istemiyorumm...
sürmelimmm tatlımm bi ara kese fotolarımlada geleceğim sonra da cicilerimi ekleyeceğim:124::124:
maşaalllahhh gell kızz bi yerini kaşıyımmm
ilk defa istifar etmişsin benim yediğim midede durmuyor hiçç
hehehhee heyecanım tavan yaptı şimdi şu anhemen dalıyorum canısımmmmmmmmmmmmmm...aleyküm selam gülüm hoşgeldinn.....
çıktı divinityimm çıktı göbişimaslına bakarsan bende mide bulantısına hevesleniyorum
böyle kendimi hamile gibi hissetmiyorum
halime şükredeceğim yerde yazdığıma bak
bebişle tanışmaya cuma gidecem inşallah hayırlısıyla görecem
babasıda yüzgörümlüğü takacak
bu arada 20 gün önce konyadaydık...mevlanayı ziyaret ettik..sakal-ı şerifi kokladım Allahım o ne güzel br kokuydu öyle
etkisinden uzun süre kurtulamadım..orda öyle içten dua ettimki rabbime kızımı yalnız bırakma diye ve ordan geldik hamile olduğumu öğrendim çok şükür..binlerce kere şükürler olsun rabbime
çıktımı hemen göbişin şifaa
aslında göbiş topiğide açılsa herkes göbüşünün resmini ekler..ben 2 haftada bir çekip eklemeyi düşünüyorum kendi albümüme
çıktı divinityimm çıktı göbişimben göbiş topiği açtım link bu topikte ilk sayfada listemizin altında evet tatlım güzel fikir bol bol resimleyelim göbecikleri
sürmelimmm tatlımm bi ara kese fotolarımlada geleceğim sonra da cicilerimi ekleyeceğimçokkk ,işim var çokk maşallah bulantıların azalmış daha iyisin ne güzel ayy maşallah dr un çokk erken yorum yapmış erkek olabilir demiş sağlıklı gelsin inşallah
sürmeli ne alay ediyosun yaaa :))) sana bişey sorcam istaifar ederken sanki karnım ağzıma geliooo kitlenip kalıyorumm bişeyyy olmaz dimi bebeğimeeee...........
nie düşük olsun gülüm.vücudun adet olamadı ister istemez ara sıra adet olmak isteyecek ama olmayacak.nie kötü düşünüyorsunki????bol su iç..ayaklarının altına bir yastık koy keyfine bakkk.yavrun tutundu dahada bırakamayacakk.iyi düşün iyiyi çağırr..benimde arada olur geberirirm ağrıdan...ama kötü düşünmemm....lütfen canımm iyi düşünüyoruz oldumu??
a.selam..sen rahat hamilelik geçirenlerdensin ne güzel....benimde göğüsler akşamları çok ağrıyorr...oyy oyyyy...ne zaman gideceksin bebeişinle tanışmaya:)))
yoklama alacağım zaten.3 yok alana tek ayak cezası dicemde hamilesiniz yahuu
geç döllenmiştir canım 1 hafta sıkıntı olmazki.ileride yakalıyor pıtırcıklar:))hadi bakalaım hayırlı haberlerle inşş..
maşşallahhhhhhhhhşükür rabbime her işimi yapacak enerjim var.birde bu nasıl psikolojiyse ev sürekli batıyor pismiş gibi anlayamadım gitti..hegün yapıyorum nerdeyse..kocam bugünlerdeki sinir ve geeginliğimin farkında akşamdan ağır işleri yapıyor ama ben beğenmiyorum tabisiiii ütü cam bulaşık yemek falan yapıyor kız:))sıkılıyorum gülüm iş yapmasam vakit geçmiyor...:44::44:
Canım listeye eklenecekleri ekleyip çıkıyorum :)
Bulantılarım bu ara azaldı gibi. Sen nasılsın canım senin varmı bulantın falan ?
b
Hoş buldum şekerr..
Listeyle uğraşıyorum canım ya.. birsürü ö.m gelmiş onlara bakıyorum.. şuan yarım insan gibiyim..
annemler iyiler 2 haftaları kaldı sonra yolcular hollandaya..
Kızımda iyi ben hastalandıkça o daha bi huysuzlanıyor, ilgi bekliyor benden..
Göbüşümdeki fındıgımde iyi.. 16 mm olmuş Cumartesi acile gittiğimde dr bu erkek olabilir demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?