2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
deli deliyi imam veliyi severmiş şekerim anladın sen onuuu
hahahaha koptum yaaa

inşallah tatlım dualarım seninle mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine meleğinin pıt-pıtlarını duyacaksın

Oo ne guZel sohbet ballanmis, kizlar göbekleriniz çıktı mı daha erken değil mi
canım benim göbiş çıkmak ne demek fırladı valla

canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş bende pıhtılaşma problemi var 24 saatte 0,3 iğne oluyorum

evet tatlım göbek topiğimiz var bu topiğin ilk mesajına listenin altında linkler var oradan bulabilirsin göbek topiğimizi bugün 8+2 yim ohh maşallah sende de göbiş belirmiş tabi şişlik mi göbiş mi bilemesekte var işte ya en azında içinde canımız var

en iyisi tatlım bende öyle aman aman belirtim yok uykum çok oluyor , başağrım oluyor gün içinde ve hergün ve sık sık ve iştahım açık yiyip yatınca kiloda kaçıyor işte iğneler sana şifa olsun tatlım topiğimizde Nur var benim bildiğim oda iğne oluyor ve sanki bikaç arkadaş daha var ama üye isimlerini hatırlayamadım :26:

Canım ben de aynı durumdayım.gebelik normal gebelik ama kan pihtilasmadi var günde bir tane claxene ve protestan 200 3kez kullanıyorum insaallah bebeğine saglikla kavuşursun ve tabi hepimiz ben de niyetli değilim dilerim bebeklerimiz saglikla gelir de onları buyuturken tutarız

kızlar sabah doktor progestan ve kan sulandırıcı verdi.
yat dinlen dedi.
progestanı vajinal al dedi bi garip geldi kullanması

canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş bende pıhtılaşma problemi var 24 saatte 0,3 iğne oluyorum

inş canım hepimize nasip etsin. aldın mı kalp atışını peki ? bilmiyorum ama içimde tuhaf bi rahatlık var.tedirginlik duysamda hareketlerimde, diyorum bu bebek doğacak inş.korkmuyorudum da kalp atımını alamayız diye de bugün topiği okuyunca az bi çekindim.bende 12 saatte bir 0,4 clexane yapıyorum.

keseyi gördük kalp atımına bu hafta cuma bakılacak

herkese merhaba,

çok mutluyum ve bu mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedim :) bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm dr.çok güzel şeyler söledi herşey yolunda dedi çok sağlam tutunmuş dedi inşallah hep böle devam eder. 6+2 haftalık ama benim göbiş aldı başını gidiyor neden bu kadar büyüdü acaba.sizce bu normal mi?

benim pc fotoları göstermedi.x atmış gıcık :) inş canımızda can var olsun hep. evet aslında onları bende yaşıyorum.aman çok olmasın daha iyi, olsada razıyız o ayrı :)) tamam nur la aynı yolda ilerliyoruz yani .. senin adın gibi iğnelerimizde bize şifa.napalım :)zevkle vuruyorum iğnelerimi, vurmak içn can atıyorum.bundan 2 ay öncesine dek iğne ucunu görüp ödü patlayan biri vardı artık yok :)) senin göbişini görmeyi çok istiyorum pc im izin versinde bi :) inş kocaman kocam olsun :)) tek mi canım bebeğin ?
şifa olsun iğneler ilaçlar, bende progestanı her öğün 2 tane alttan koyuyorum.zaten oruç normalde de haöile kadın içn şart değil galiba. tutanın larınkini allah kabul etsin...inş hepimizin bebeklerine rabbim bol bol sağlık versinde büyüme aşamalarında hep dertleşelim :)
kızlar sabah doktor progestan ve kan sulandırıcı verdi.
yat dinlen dedi.
progestanı vajinal al dedi bi garip geldi kullanması

canım ihmal etmede ilaçlarını.ikiside çok önemli.özellikle progestan değeri düşük olursa allah korusun düşük yapabiliyomuş.
bende alttan koyuyorum çokta zorlanıyorum ama ben taktiği bi peşete parmağı dolayarak buldum.o zman zorlanmıyorum.
kolay gelsin sanada, yapa yapa alışıyoruz mecbur.

sağol canım
zayıf kalp atışı olduğu için düşük riski olabilir dedi.cumatesi gittiğimizde görünmemişti.hafta sonuna kadar artar inşallah.
progestan sabah 1 akşam 2 al dedi.
inşallah faydası olur :26:

canım yazdıklarını okudum sende zor zamanlar geçiyorsun Allah yardımcın olsun:26:

keseyi gördük kalp atımına bu hafta cuma bakılacak
ooh maşallah :) inş cuma günü annesi bayram edecek :))
tebrik ederim maşşallah canım :) darısı bekleyenlere

inş ilaçlar bebeğine şifa olsun canım, düşük riski olan bebekleriin annelerinin psikolojileri çok önemliymiş biliyosundur belki.
bir ark.ım yaşadı, 6 haftalıkken düşük riski varmış ve dr dememiş. doğumuna yakın düşük riskin vardı ve ben eğer bunu söyleseydim üzülecektin
ve üzülmende bebeğinin kaybına sebep olurdu demiş.paylaşmak istedim bende.ama inş minik bebeğimiz annesini terketmez ilaçlarla iyice tutunur.
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun evet zor zamanlar geçirdim halada devam ediy ve sanırım kucağımda görene dekte tedirginliğim hiç azalmayacak.allah yolumuzda muvaffak eder inş hepimzii

kızlar acayip hızlı ilerliyor sohbet maşallah.yetişemiyorum valla oku oku.

kızzzlar bugün hayırlara karşı gelsin çok fazla karın ve kasık ağrım var ((( gazmı , genişlememi, düşükmü bu şimdi (((

canımmm senle aynı tarih görünüyor.senin son adet günün ne zamandı ? aklına kötü şeyler getirip sıkma canını.olur heralde o kadar tutunmaya çalışıyordur yawrucak annesi

kızlar bişey sorucam bugün aksam(5 bucuktan sonra iş cıkışı) kan vermeye gidicem ya orucu bozmaz değil mi ? bilginiz var mı ?? ona göre bişey yapayım bende.

ama sadece meyve canım istiyor

yemeklere çok fazla yaklaşamıyorum

teşekkürler hepimize hayırlı olsun inş..

canım güzelce dinlen kalbini ferah tut inş sorunsuz bir şekilde geçicek hepsi..

hayırlısı canım,biz ne yapsak nafile,rabbim yardım eder inşallah :26:

cumartesi çok üzülmüştüm bugün ilk hamile olduğumu öğrendiğim kadar mutlu oldum.zayıf kalp atışı bile olsa bebişimin olduğunu bilmek güzel.
artık ailelerde söylemeye başladık
anneme bugün söyledim aradan biraz zaman geçti diğerleri hemen öğrenmiş
annecim yaaa çok mutlu oldu.
dikkat et diyor canım benim yaa

canım doktor oruç tutmana izin verdi mi.
cumartesi doktora gittiğimde aç karnına geldin değilmi dedi bende sahurda çorba içtim ama oruç tutmuyorum dedim tutmayacaksın tabiki dedi.

15 haziran canım

canım doktor oruç tutmana izin verdi mi.
cumartesi doktora gittiğimde aç karnına geldin değilmi dedi bende sahurda çorba içtim ama oruç tutmuyorum dedim tutmayacaksın tabiki dedi.

canım doktorla bugün görüşeceğiz inş. bugün sabah test yaptım ve pozitifi gördüm akşam da inş. kan la kesinleştirmek için gidicem.bugün niyetliydim bozmadım.bakalım doktor ne diycek.gerci ona da artık güvenemiyorum.adetin yakın dedi 12 gün gecti üstünden şükür hala gelen giden yok

15 haziran canım

ayyy canım benim de 15 hazirandı.

beylikdüzünde oturan var mı ????

canım bildiğimiz oruçluyken kan verilmez. bozarmı bilmem ama tehlikeye sorar. birkaç dinlediğimden esinlenrek benim aklıma yatan şu, kan veriyosun almıyosun.vücuttan çıkan var hani giren bişey olsa bozabilir.bu tamamen benim yorumum.bozmaz diye düşünüyorum ama hani derece olayı vardır onda etkiler gibi

evet öyle.rabbimize emanet olsun hepsi inş.
değil mi zayıfta olsa mutlu eder tabi.
inş diğer randevuda gümbür gümbür atsın annesi iyice mutlu olsun bebeğinin varlığıyla :)
annende sevinmez mi ya, kızının çocuğu oluyo ne büyük mutluluk.
bizde ilkinde hemen demiştik ama bunda korktuk bide tüp filan.demedik.daha k.validem bile bilmiyor.
eşim ve ailem biliyor.ailemde mecuren bilcek.eşimle tayinciyiz biz ben ailemle kalıyorum.eşimin olmadığı kadar onlar oldu yanımızda.
inl hiç birimizin umudu yarım kalmasın.annen haklı dikkat et ama.ilk torun mu ? bizde ilk olcak inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…