• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bu baş ağrısı ve kasık mahvoldum ya.uykusuzlukta bi taraftann...

CANLARIM ŞİMDİYE KADAR 4 KİŞİNİNKİNİ YÜREKTEN HİSSETTİM.ONLARDA YANILMAM GİBİ GELİYOR.DİĞER ARKADAŞLARIMI HESAPLAMA YOLUYLA TAHMİN EDİYORUM,İÇİMDEKİ HİSLERE ÇOK GÜVENİRİM O ZAMANLA OLUR MU??AMA HESAPLAMA YAPARIM SORUN DEĞİL ..

kızlar benim de hep karnımda ağrı vardı öğrendiğiğimizden bu yana.

doktora sordum normal herşey demişti.

bulantıların başlayabilir demişti..

dün gece zor bi gece geçirdim çıkardım halsizlik bitkinlik.

bu sabahta ishalle uyandım:53:

test sonuçlarım çıkacaktı aradım herşey normal dediğim tarihte gel dedi hamdolsun aksilik yok..

ama tek sorunum gücüm yok elim ayağım kesiliyo sanki

selam kizlar. Ben surekli yiyorum. Yemek yemedigim zaman midem cok asiri bulaniyor yani resmen usutmus gibi. Yedikten sonra azicik kalkiyor yine. Ama ac kaldigim zamanki gibi diil. Bir de et, sebze, balik yiyemiyorum isimlerini bile duisununce midem kalkiyor. Dondurmadan bile midemm bulaniyor. Ama mutluyum. Cunku bu 4. Gebeligim fakat insallah bu sefer kucagima alacagim allahin izniyle:). Bide hersey igrenc kokuyor:)) yumos bile

allah sağlıkla kucağına aldırsın canım.geçmişi boşver önüne bak...

kayracııımmmm.. Bana da bir tahmin lütfen...
Yaş 37. Sat 30-mayıs. 2. Gebelik... Sadece arada kasık ağrım var...
[sıze=2][/sıze]

kız çıkıyor canım hesaplamamda.allah gönlüne göre versin inşallah....

ben de konyanın bir ilçesinin kasabasında öğretmenim. Yani konyada sayılırım. Kayracım forum konyalılar günü yapsak mı yaa alaaddinde toplanıp??

Ben de varım ben de 4 olduk 4 :)))

kayracım bir tahmin de ben istiyorum: Sat 10 haziran, yaş 27, ilk gebelik. şuanlar sadece sağ kaıkta ağrı var o da ara ara. Bir de çok hafif mide bulantısı. Ama çok hafif. Her istediğimi de yiyebiliyorum şimdilik :)

bir sorum olacak ayrıca yaa. Bu kullandığınız simgeleri nasıl kullanıyorsunuz? Ileti yazarken forum bünyesinde ben göremiyorum :(( eklediğiniz smileyler çok hoşuma gidiyor ama :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun yaparız tabii.ramazan bitsinde...hangi kasabadasın doktorundamı orada.bende öğretmenim:)))):54::54:

merhaba arkadaşlar bende 7+2 yim şuan son sat tarihim 31 mayıs
muhtemel doğum tarihi 7 yada 8 mart
herkese güzel hamilelikler diliyorum
burda birbirimizden çok şey öğreniriz inş
bursalı olan varmı aramızda?

hoşgeldin hayırlı olsun şekerim.

canım miden bulanıyormu .ben hic öğürmüyorum ama.sadece garip bir tokluk hissi oluyo.hele geceleri uyutmuyo beni ya. Bu şikayetlerden yuzunden cok mutsuzum.hıc halım yok. Evi ... Göturuyor valla.
evet bulantım var ama çıkaracak kadar değil sadece yemek yemek istemiyorum ama zorluyorum yoksa takatsiz kalacağım...

merhabalar sağlıklı hamillelikler diliyorum
benimde kusmam öğürmem yok ama sabahları çok bulantım oluyo hatta öğle oldu daha geçmedi
hiçbir yediğimden tatalamıyorum yemek zorunda olduğum için yiyiorum resmen.ama sonra geçiyo düzeliyorum

aynı dert of offffffff

[

Zor günler geçirdim yasmincim allah razı olsun bitti gittiiiii şükürler olsun..

kızlar benim de hep karnımda ağrı vardı öğrendiğiğimizden bu yana.

Doktora sordum normal herşey demişti.

Bulantıların başlayabilir demişti..

Dün gece zor bi gece geçirdim çıkardım halsizlik bitkinlik.

Bu sabahta ishalle uyandım:53:

Test sonuçlarım çıkacaktı aradım herşey normal dediğim tarihte gel dedi hamdolsun aksilik yok..

Ama tek sorunum gücüm yok elim ayağım kesiliyo sanki

kabızlık=karın ağrısı bendede.bugün bi halsizim kötüyüm bende anlamadım gitti...geçmiş olsun gülüm..

Ben de 2013 Mart ayı anne adayıyım. 29 yaşındayım ve Tokat'lıyım. Son adet tarihim 27/05/2012. Allah nasip ederse bebeğimi 4 Mart'ta kucağıma alacağım. İlk bebeğim, çok heyecanlığım. Kalp atışlarını duymak çok güzeldi. Tek sorun 24 saat kesintisiz süren mide bulantılarım :(

Tüm anne adaylarını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgiler...

Ben de 2013 Mart ayı anne adayıyım. 29 yaşındayım ve Tokat'lıyım. Son adet tarihim 27/05/2012. Allah nasip ederse bebeğimi 4 Mart'ta kucağıma alacağım. İlk bebeğim, çok heyecanlığım. Kalp atışlarını duymak çok güzeldi. Tek sorun 24 saat kesintisiz süren mide bulantılarım :(

Canım hoş geldin.Tebrik ederim hemşehrim..Tamamına ermek,hayırlısıyla kucağına almak da nasip olsun inşallah.Bu arada sade memleket değil,Sat'ımız da aynıymış :) Gelişmelerini takip edicem..Sevgiyle kal.

rabbim eli ayağı düzgün özürsüz kusursuz önce rabbime sonra vatanına milletine hayırlı salih evlatlar nasib etsin canım gerisi boş.oyun oynuyoruz işte:)))

amin amin amin inşallah canım... kız-erkek fark etmez. sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bir evlat olsun da gerisi boş....

kızlar ben geldim bugün hastaneye gittim kese göründü ama çok küçük dedi doktor 5+3 yazdılar bide 4 haftalık falan dediler neden öyle anlamadım benim son adet tarihim 12 haziran

hoş geldin canım... ben deTokatlı sayılırım. orada yaşıyorum. allah sağlıkla kucağına nasip eder inşallah

güzel sürpriz yapacak merak etmee..herkesin duyuldu olabilir bak ben daha gitmedim kesin olsun die.herkesinkiyle aynı olacak diye bir kaide yokkiiii...sen gönlünü ferah tut.hayırlısıyla duyacaksın nazlı olacak sıpa:)))

stres yapma canım benimde oğlumdayken 8. haftada duymuştuk ancak şimdiden tawsiye bebeğini başka bekbelerle karşılaştırma her bebeğin gelişimi farklı olur inşallah hayırlısıyla duayrsınn kızımız nazlımı olcak ne =)

sağolun kızlar :16::16::16::16::16:

merhabalar güzel anneler nasılsınız :16: ben bugün iyiyim çok şükür midemdeki hazımsızlık da azalsa daha iyi olacağım da neyse bebeğim sağlıklı olsun da razıyım :17:
Nehircim okudum yazdıklarını üzülme strs yapma geç döllenmedir belki bir de farklı bir doktora gitseydin makinadan da kaynaklanıyor olabilir içini ferah tut bebişin seninledir inşallah :38:
Sürmeli çok geçmiş olsun canım bebeğimiz için katlanıyoruz herşeye allah yardımcın olsun atlatırsın en kısa zamanda da katılırısın bol bol aramıza :38:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun :16:

inşallah canım :26:
pazartesi gidicem.

beyazlık gördü doktor bebek olabilir dedi ama kalp atışını duymadı.
inşallah canım hakkımızdan hayırlısı olur :26:

gidip biraz uyuyayım yoksa düşünmekten fenalık gelecek görüşürüz canım.

merhaba nehircim bende benzer bir durumyaşadım benimde ultrasonda görünmedi yarın inş daha detaylı bir ultrasona gircem bakalım neticeyi paylaşırım inş bide oruç tutuyorum ben baya bir sersemleştim...hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

Back