Ancient Chinese Gender Predictor
kızlar bende doğru çıkan tek cinsiyet belirleme takwimi sizde bakın istersenizz..
kızlar bende doğru çıkan tek cinsiyet belirleme takwimi sizde bakın istersenizz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ancient chinese gender predictor
ıt is a boy diyor serseri takvimm
selam kizlar. Ben surekli yiyorum. Yemek yemedigim zaman midem cok asiri bulaniyor yani resmen usutmus gibi. Yedikten sonra azicik kalkiyor yine. Ama ac kaldigim zamanki gibi diil. Bir de et, sebze, balik yiyemiyorum isimlerini bile duisununce midem kalkiyor. Dondurmadan bile midemm bulaniyor. Ama mutluyum. Cunku bu 4. Gebeligim fakat insallah bu sefer kucagima alacagim allahin izniyle:). Bide hersey igrenc kokuyor:)) yumos bile
kayracııımmmm.. Bana da bir tahmin lütfen...
Yaş 37. Sat 30-mayıs. 2. Gebelik... Sadece arada kasık ağrım var...[sıze=2][/sıze]
ben de konyanın bir ilçesinin kasabasında öğretmenim. Yani konyada sayılırım. Kayracım forum konyalılar günü yapsak mı yaa alaaddinde toplanıp??
Ben de varım ben de 4 olduk 4 :)))
kayracım bir tahmin de ben istiyorum: Sat 10 haziran, yaş 27, ilk gebelik. şuanlar sadece sağ kaıkta ağrı var o da ara ara. Bir de çok hafif mide bulantısı. Ama çok hafif. Her istediğimi de yiyebiliyorum şimdilik :)
bir sorum olacak ayrıca yaa. Bu kullandığınız simgeleri nasıl kullanıyorsunuz? Ileti yazarken forum bünyesinde ben göremiyorum ( eklediğiniz smileyler çok hoşuma gidiyor ama :)
merhaba arkadaşlar bende 7+2 yim şuan son sat tarihim 31 mayıs
muhtemel doğum tarihi 7 yada 8 mart
herkese güzel hamilelikler diliyorum
burda birbirimizden çok şey öğreniriz inş
bursalı olan varmı aramızda?
evet bulantım var ama çıkaracak kadar değil sadece yemek yemek istemiyorum ama zorluyorum yoksa takatsiz kalacağım...canım miden bulanıyormu .ben hic öğürmüyorum ama.sadece garip bir tokluk hissi oluyo.hele geceleri uyutmuyo beni ya. Bu şikayetlerden yuzunden cok mutsuzum.hıc halım yok. Evi ... Göturuyor valla.
merhabalar sağlıklı hamillelikler diliyorum
benimde kusmam öğürmem yok ama sabahları çok bulantım oluyo hatta öğle oldu daha geçmedi
hiçbir yediğimden tatalamıyorum yemek zorunda olduğum için yiyiorum resmen.ama sonra geçiyo düzeliyorum
kızlar benim de hep karnımda ağrı vardı öğrendiğiğimizden bu yana.
Doktora sordum normal herşey demişti.
Bulantıların başlayabilir demişti..
Dün gece zor bi gece geçirdim çıkardım halsizlik bitkinlik.
Bu sabahta ishalle uyandım
Test sonuçlarım çıkacaktı aradım herşey normal dediğim tarihte gel dedi hamdolsun aksilik yok..
Ama tek sorunum gücüm yok elim ayağım kesiliyo sanki
paşamız geliyor yani hadi hayrılısı bakalımm
merhaba arkadaşlar bende 7+2 yim şuan son sat tarihim 31 mayıs
muhtemel doğum tarihi 7 yada 8 mart
herkese güzel hamilelikler diliyorum
burda birbirimizden çok şey öğreniriz inş
bursalı olan varmı aramızda?
Ben de 2013 Mart ayı anne adayıyım. 29 yaşındayım ve Tokat'lıyım. Son adet tarihim 27/05/2012. Allah nasip ederse bebeğimi 4 Mart'ta kucağıma alacağım. İlk bebeğim, çok heyecanlığım. Kalp atışlarını duymak çok güzeldi. Tek sorun 24 saat kesintisiz süren mide bulantılarım
Tüm anne adaylarını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgiler...
Ancient Chinese Gender Predictor
rabbim eli ayağı düzgün özürsüz kusursuz önce rabbime sonra vatanına milletine hayırlı salih evlatlar nasib etsin canım gerisi boş.oyun oynuyoruz işte:)))
it's a boy ama kızım için de it's a boy dedi. bu iş de bir yanlışlık var galibaaaa....
Ben de 2013 Mart ayı anne adayıyım. 29 yaşındayım ve Tokat'lıyım. Son adet tarihim 27/05/2012. Allah nasip ederse bebeğimi 4 Mart'ta kucağıma alacağım. İlk bebeğim, çok heyecanlığım. Kalp atışlarını duymak çok güzeldi. Tek sorun 24 saat kesintisiz süren mide bulantılarım
Tüm anne adaylarını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgiler...
güzel sürpriz yapacak merak etmee..herkesin duyuldu olabilir bak ben daha gitmedim kesin olsun die.herkesinkiyle aynı olacak diye bir kaide yokkiiii...sen gönlünü ferah tut.hayırlısıyla duyacaksın nazlı olacak sıpa:)))
stres yapma canım benimde oğlumdayken 8. haftada duymuştuk ancak şimdiden tawsiye bebeğini başka bekbelerle karşılaştırma her bebeğin gelişimi farklı olur inşallah hayırlısıyla duayrsınn kızımız nazlımı olcak ne =)
inşallah canım :26:
pazartesi gidicem.
beyazlık gördü doktor bebek olabilir dedi ama kalp atışını duymadı.
inşallah canım hakkımızdan hayırlısı olur :26:
gidip biraz uyuyayım yoksa düşünmekten fenalık gelecek görüşürüz canım.