- 17 Temmuz 2012
- 414
- 41
- 118
Listede ismini ekliyemedierimden özür diliyorum. Cok perişanim midemden
Bugunbi bunaldım biara dayanamadım ağladım. Aksam annemlerle pikniğe gittik
Canınız çekmesin mangal yaptık herkes yedi bı ben yiyemedim bitane yedim
Onuda eve gelince çıkardım şimdide yüzustu yatıyorum size yazıyorum.
Yarın tip fakültesi hastanesine başlayacağım umarım mideme birşeylerde verirler
Dilosum da hic boyle değildim(((
kızlar ben de varım..yeni evliyim.yeni öğrendik daha hamile olduğumu :)son adet tarihim 14 haziran.doktorun dediğine göre muhtemel doğum tarihi 21 mart.listeye eklerseniz sevinirim
arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??
iyi geceler hanımlarnasılsınız ben yarın kalp atışları için gidecem doktora dua edin nolur göreyim bebişimi bu mübarek ayın ilk günü yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıklıdır
Listede ismini ekliyemedierimden özür diliyorum. Cok perişanim midemden
Bugunbi bunaldım biara dayanamadım ağladım. Aksam annemlerle pikniğe gittik
Canınız çekmesin mangal yaptık herkes yedi bı ben yiyemedim bitane yedim
Onuda eve gelince çıkardım şimdide yüzustu yatıyorum size yazıyorum.
Yarın tip fakültesi hastanesine başlayacağım umarım mideme birşeylerde verirler
Dilosum da hic boyle değildim(((
Günaydın canım inşallah bebişinin kalp atışını duyarsın. Bizimki daha o kıvama gelmediği için biz de duyamadık ama en az senin kadar heyecanlıyım.İnşallah güzel haberlerle dönersin.
slm kızlar bende mart annesi olacağım inşallah, keseyi dün gördük kalp atışları 2 hafta sonra inşallah sorunsuz şekilde öğreniriz hepimiz :) Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın anneler ve hala daha minicik olan bebeleri
bugün işyerimde son günüm tatile çıkıyorum ve saat sayıyorum....
ayrıca yarın doktora gidiyoruz inşallah hayata tutunan pıt pıt sesini duyarız gönül ferahlığı ile tatile başlarız....
günaydın anneler ve hala daha minicik olan bebeleri
bugün işyerimde son günüm tatile çıkıyorum ve saat sayıyorum....
ayrıca yarın doktora gidiyoruz inşallah hayata tutunan pıt pıt sesini duyarız gönül ferahlığı ile tatile başlarız....
günaydınnn, oh ne güzel tatilin var ben iznimi kullanmıştım o yüzden yazı izinsiz geçiriyorum. Bugun oruca niyetledim Allah kabul ederse ama çok fenayım çenem titriyo resmen Allahım yardım etsin.
evde olsam yatıp uyucam işyerinde oda olmuyo
hoş geldin canım. öncelikle geçmiş olsun. Umarım bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. Dualarım seninle ve senin gibi olan hamişlerle. Progestronu ben kullanmadım ama sanırım düşüğü önlemek için kullanılıyor. Içini ferah tut.
İnşallah canım. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah. Senin bebişin kalp atışını duydunuz mu? bizimkini biz halen duyamadık.
arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??
yan etkisinin azalması için doktorum ftil şeklinde kullan dedi ama vajinadan mı diye sormak aklıma gelmedi. kafama takıldı. ben de yarın başları artık
aslında biraz bu haftalarda tatile gideceğim için endişeliyim hem iklim hem hava sıcaklığı hem yorgunluk umarım beni etkilemez,sürekli yatıp uyumak istiyorum sanırım hep yatıcam sahilde havuz başında....
orucunu allah kabul etsin birkaş gün dene havalar çok sıcak hem kendini hem bebeğini susuz,vitaminsiz,mineralsiz bırakma.....
gözünaydın canımbu arada vajinal olarak duydun sanırım karından 6. haftada görülmüyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?