• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yakınen..Şahadet Teyze,Niksarlıdır.Babamın çocukluk arkadaşı ve aile dostumuz.Dolayısıyle annemin de senelerdir doktoru.Şanslısın,deneyimli ve güleryüzlüdür :)

şansa bak.. kızımın doğumunda da ondaydım. hiç düşünmeden ikinci onda olacak. tam istediğim gibi bir doktor. lafı dolandırmıyor, direkt söylüyor. o yüzden içim çok rahat. görüşürsen selam söyle, ben tatil sonrası gidecem. tatile çıkacağımı da biliyor ama onun da içi rahat çünkü babamla meslektaş olduğunu biliyor... :1:

arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı:(
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??

şansa bak.. kızımın doğumunda da ondaydım. hiç düşünmeden ikinci onda olacak. tam istediğim gibi bir doktor. lafı dolandırmıyor, direkt söylüyor. o yüzden içim çok rahat. görüşürsen selam söyle, ben tatil sonrası gidecem. tatile çıkacağımı da biliyor ama onun da içi rahat çünkü babamla meslektaş olduğunu biliyor... :1:

Bayramdan önce gidemiyorum maalesef Tokat'a..Gittiğimde mutlaka görmeyi düşünüyorum ama...Niksar'da bulamazsam Medical'de artık ...Hem ziyaret,hem halihazırda bir muayene :) Sanırım kıskandım ben seni :) İl dışı açıldı mı ki acep, tayin mi istesem ne yapsam memlekete :)

arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı:(
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??

hoş geldin canım.. hayırlı olsun.. dediğin hapı hatırlıyorum ama ben kullanmadım... googledan baktım, düşük önleyici hapmış...

Bayramdan önce gidemiyorum maalesef Tokat'a..Gittiğimde mutlaka görmeyi düşünüyorum ama...Niksar'da bulamazsam Medical'de artık ...Hem ziyaret,hem halihazırda bir muayene :) Sanırım kıskandım ben seni :) İl dışı açıldı mı ki acep, tayin mi istesem ne yapsam memlekete :)

bayramda ben de tokatta olacağım, keşke karşılaşabilsek ve tanışsak.. bize de beklerim... il dışı değil ama il içi bugün açıldı canım...

hoş geldin canım.. hayırlı olsun.. dediğin hapı hatırlıyorum ama ben kullanmadım... googledan baktım, düşük önleyici hapmış...

yan etkisinin azalması için doktorum ftil şeklinde kullan dedi ama vajinadan mı diye sormak aklıma gelmedi. kafama takıldı. ben de yarın başları artık:34::34::34:

iyi geceler hanımlar :16: nasılsınız ben yarın kalp atışları için gidecem doktora dua edin nolur göreyim bebişimi bu mübarek ayın ilk günü yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıklıdır :nazar: :17:

Son düzenleme:
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2’nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
sanırım bize yetişecek devlet memuru arkadaşlar.....

evet canım girmiş sadee onaydan geçecek oda %100 dedi .bakanlıkta arkadaşım çalışıyor o mail atmış bana...bende yazayım dedim.en geç aralıkta doğum yapanlara vuracakmış e bizde mart olduğumuza göre hayli hayli etkiler bizi...

ayy bu süper bir haber yaa bende öğretmenim ve bu çok işime yarayacak bebişime ben bakacağım diye ücretsiz izne ayrılacaktım o zamanda maddi olarak sıkışacaktık eğer bu doğruysa daha uzun süre hemde maddi kaygım olmadan bebişimle olabileceğim inş :38:

arkadaşlar merhaba nasılsınız? ben bugün hiç iyi değilim afedersiniz ama ishal olmuşum dün akşam çay bahçesine gitmiştik çay içmiştim orda ondan oldu galiba bir de ateş yaptı bayağı kötü oldum anlayacağınız.kızlar aman dikkat edin yediklerinize içtiklerinize.dışarda yememeye dikkat edin lütfen ben sabahtan beri yatıyorum doktora dahi gdemedim ama bol su içiyorum

canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde ishal oluyordum doktorum ilaç verdi 2 gün kullandım bi de bol su içtim ve katı yağsız baharatsız yedim 3 günde iyileştim sana da tavsiye ederim :34:

Allah razı olsun canım benim..
hep seviniyoruz birbirimize,kendimiz gibi:nazar:
ama bunu duymak çok güzel gerçektennn...:16:
annemden bile önce gelip haber veriyorum buraya nerdeyse....:1:
çok seviyorum çünkü burayı :kkk:

evet canım o kadar şekilli olması benide çok şaşırttı vallaa...
kesenin tam ortasına boylu boyunca uzanmış:1::nazar:
kafası sol taraftaydı,
dr şu kafası şu vücudu şu çıkıntılarda kollar -bacaklar demesin mi...:53:
hayret ettim:nazar::nazar::nazar:
maşallaj barekallah sübhanallahh:nazar:
ama böyle bişeye çok ihtiyacım vardı,onca yaşadıklarımdan,kayıplarımdan sonraa...
yaralarıma merhem olacak Rabbimin izniyle bu bebek,inanıyorum:16:

çok sevindim canım senin adına bebeğin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın rabbim sağlıklı olmasını nasip etsin :16: :nazar:

iyi geceler hanımlar :16: nasılsınız ben yarın kalp atışları için gidecem doktora dua edin nolur göreyim bebişimi bu mübarek ayın ilk günü yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıklıdır :nazar: :17:

hayırlısı canım.. inşallah duyarsın bebişinin ilk sesini....

Guzelll anne adaylari....mide bulantilari icin cozum onerisi olan varmi acaba? Dayanamiyorum artik surekli kusma hali.....

Listede ismini ekliyemedierimden özür diliyorum. Cok perişanim midemden
Bugunbi bunaldım biara dayanamadım ağladım. Aksam annemlerle pikniğe gittik
Canınız çekmesin mangal yaptık herkes yedi bı ben yiyemedim bitane yedim
Onuda eve gelince çıkardım şimdide yüzustu yatıyorum size yazıyorum.
Yarın tip fakültesi hastanesine başlayacağım umarım mideme birşeylerde verirler
:14::43:
Dilosum da hic boyle değildim:((((

Hoşgeldin YAsemin..

Seninle dgm tarihimiz aynı..İnş sağlıklı rahat bir hamilelik geçiririz..

İnşallah canım. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah. Senin bebişin kalp atışını duydunuz mu? bizimkini biz halen duyamadık.

Back