evet, tanıyor musun
Yakınen..Şahadet Teyze,Niksarlıdır.Babamın çocukluk arkadaşı ve aile dostumuz.Dolayısıyle annemin de senelerdir doktoru.Şanslısın,deneyimli ve güleryüzlüdür :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet, tanıyor musun
Yakınen..Şahadet Teyze,Niksarlıdır.Babamın çocukluk arkadaşı ve aile dostumuz.Dolayısıyle annemin de senelerdir doktoru.Şanslısın,deneyimli ve güleryüzlüdür :)
şansa bak.. kızımın doğumunda da ondaydım. hiç düşünmeden ikinci onda olacak. tam istediğim gibi bir doktor. lafı dolandırmıyor, direkt söylüyor. o yüzden içim çok rahat. görüşürsen selam söyle, ben tatil sonrası gidecem. tatile çıkacağımı da biliyor ama onun da içi rahat çünkü babamla meslektaş olduğunu biliyor...
arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??
Bayramdan önce gidemiyorum maalesef Tokat'a..Gittiğimde mutlaka görmeyi düşünüyorum ama...Niksar'da bulamazsam Medical'de artık ...Hem ziyaret,hem halihazırda bir muayene :) Sanırım kıskandım ben seni :) İl dışı açıldı mı ki acep, tayin mi istesem ne yapsam memlekete :)
hoş geldin canım.. hayırlı olsun.. dediğin hapı hatırlıyorum ama ben kullanmadım... googledan baktım, düşük önleyici hapmış...
yan etkisinin azalması için doktorum ftil şeklinde kullan dedi ama vajinadan mı diye sormak aklıma gelmedi. kafama takıldı. ben de yarın başları artık
googleda vajinal diyor ama sen gene de doktora danışmadan birşey yapma...
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
sanırım bize yetişecek devlet memuru arkadaşlar.....
evet canım girmiş sadee onaydan geçecek oda %100 dedi .bakanlıkta arkadaşım çalışıyor o mail atmış bana...bende yazayım dedim.en geç aralıkta doğum yapanlara vuracakmış e bizde mart olduğumuza göre hayli hayli etkiler bizi...
arkadaşlar merhaba nasılsınız? ben bugün hiç iyi değilim afedersiniz ama ishal olmuşum dün akşam çay bahçesine gitmiştik çay içmiştim orda ondan oldu galiba bir de ateş yaptı bayağı kötü oldum anlayacağınız.kızlar aman dikkat edin yediklerinize içtiklerinize.dışarda yememeye dikkat edin lütfen ben sabahtan beri yatıyorum doktora dahi gdemedim ama bol su içiyorum
Allah razı olsun canım benim..
hep seviniyoruz birbirimize,kendimiz gibi
ama bunu duymak çok güzel gerçektennn...
annemden bile önce gelip haber veriyorum buraya nerdeyse....
çok seviyorum çünkü burayı
evet canım o kadar şekilli olması benide çok şaşırttı vallaa...
kesenin tam ortasına boylu boyunca uzanmış
kafası sol taraftaydı,
dr şu kafası şu vücudu şu çıkıntılarda kollar -bacaklar demesin mi...
hayret ettim
maşallaj barekallah sübhanallahh
ama böyle bişeye çok ihtiyacım vardı,onca yaşadıklarımdan,kayıplarımdan sonraa...
yaralarıma merhem olacak Rabbimin izniyle bu bebek,inanıyorum
iyi geceler hanımlar nasılsınız ben yarın kalp atışları için gidecem doktora dua edin nolur göreyim bebişimi bu mübarek ayın ilk günü yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıklıdır
hayırlısı canım.. inşallah duyarsın bebişinin ilk sesini....
hayırlısı canım.. inşallah duyarsın bebişinin ilk sesini....
oturan bilmiyorum ama pazar günü kemere geliyorum...hava nasıl çok etkilermi acaba Bursadan gelicez...biraz korkuyorum açıkçası...:18:
Hoşgeldin YAsemin..
Seninle dgm tarihimiz aynı..İnş sağlıklı rahat bir hamilelik geçiririz..