2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yakınen..Şahadet Teyze,Niksarlıdır.Babamın çocukluk arkadaşı ve aile dostumuz.Dolayısıyle annemin de senelerdir doktoru.Şanslısın,deneyimli ve güleryüzlüdür :)

şansa bak.. kızımın doğumunda da ondaydım. hiç düşünmeden ikinci onda olacak. tam istediğim gibi bir doktor. lafı dolandırmıyor, direkt söylüyor. o yüzden içim çok rahat. görüşürsen selam söyle, ben tatil sonrası gidecem. tatile çıkacağımı da biliyor ama onun da içi rahat çünkü babamla meslektaş olduğunu biliyor...

arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??

Bayramdan önce gidemiyorum maalesef Tokat'a..Gittiğimde mutlaka görmeyi düşünüyorum ama...Niksar'da bulamazsam Medical'de artık ...Hem ziyaret,hem halihazırda bir muayene :) Sanırım kıskandım ben seni :) İl dışı açıldı mı ki acep, tayin mi istesem ne yapsam memlekete :)

arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??

hoş geldin canım.. hayırlı olsun.. dediğin hapı hatırlıyorum ama ben kullanmadım... googledan baktım, düşük önleyici hapmış...

bayramda ben de tokatta olacağım, keşke karşılaşabilsek ve tanışsak.. bize de beklerim... il dışı değil ama il içi bugün açıldı canım...

hoş geldin canım.. hayırlı olsun.. dediğin hapı hatırlıyorum ama ben kullanmadım... googledan baktım, düşük önleyici hapmış...

yan etkisinin azalması için doktorum ftil şeklinde kullan dedi ama vajinadan mı diye sormak aklıma gelmedi. kafama takıldı. ben de yarın başları artık

iyi geceler hanımlar nasılsınız ben yarın kalp atışları için gidecem doktora dua edin nolur göreyim bebişimi bu mübarek ayın ilk günü yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıklıdır

Son düzenleme:

ayy bu süper bir haber yaa bende öğretmenim ve bu çok işime yarayacak bebişime ben bakacağım diye ücretsiz izne ayrılacaktım o zamanda maddi olarak sıkışacaktık eğer bu doğruysa daha uzun süre hemde maddi kaygım olmadan bebişimle olabileceğim inş

canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde ishal oluyordum doktorum ilaç verdi 2 gün kullandım bi de bol su içtim ve katı yağsız baharatsız yedim 3 günde iyileştim sana da tavsiye ederim

çok sevindim canım senin adına bebeğin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın rabbim sağlıklı olmasını nasip etsin

iyi geceler hanımlar nasılsınız ben yarın kalp atışları için gidecem doktora dua edin nolur göreyim bebişimi bu mübarek ayın ilk günü yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıklıdır

hayırlısı canım.. inşallah duyarsın bebişinin ilk sesini....

Guzelll anne adaylari....mide bulantilari icin cozum onerisi olan varmi acaba? Dayanamiyorum artik surekli kusma hali.....

Listede ismini ekliyemedierimden özür diliyorum. Cok perişanim midemden
Bugunbi bunaldım biara dayanamadım ağladım. Aksam annemlerle pikniğe gittik
Canınız çekmesin mangal yaptık herkes yedi bı ben yiyemedim bitane yedim
Onuda eve gelince çıkardım şimdide yüzustu yatıyorum size yazıyorum.
Yarın tip fakültesi hastanesine başlayacağım umarım mideme birşeylerde verirler

Dilosum da hic boyle değildim(((

Hoşgeldin YAsemin..

Seninle dgm tarihimiz aynı..İnş sağlıklı rahat bir hamilelik geçiririz..

İnşallah canım. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah. Senin bebişin kalp atışını duydunuz mu? bizimkini biz halen duyamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…