kızlar yarın bende doktora gidicem giderken özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı?aç yada tok su içmiş yada boş mesane v.s.doktora sormadım zaten o da söylemedi.ama sizin bildiğiniz birşey varmı acaba??
kızlarrr slmmm ben de geldm aranızaaa dun kan sonucum 178 çıktı şükürler olsn kiibi yıldır beklıodm bebişimi tüp denedk ilk denememiz tuttu şükürler olsn burda sizinle brlkte ilerlemek göbüşleri brlkte büyütmek isterm hayırlısylaaa
kızlarrr slmmm ben de geldm aranızaaa dun kan sonucum 178 çıktı şükürler olsn kiibi yıldır beklıodm bebişimi tüp denedk ilk denememiz tuttu şükürler olsn burda sizinle brlkte ilerlemek göbüşleri brlkte büyütmek isterm hayırlısylaaa
allah razı olsun bitanem sanada hayırlı olsun sağ salim kucağımızada alırız inşallah sat bir haziransa yarın 8. haftaya girmemiz lazım ama sen 23 mart dediğine göre sninki baya geç döllenmiş banada doktor adetine göre 8 mart ultrasona göre 11 mart dedi 3 gün geç döllenme olmuş bizimde 25 temmuzda kontrolümüz var inşallah bebişide görürüz kalp atışınıda duyarız ama doktor bana merak tme ileriki haftalarda daha hızlı gelişir bebeğin ve satın doğum zamanını yakalar 40 haftayı yakalamak için dedi hatta bazen dahada hızlı gelişip daha erken bile doğa biliyomuş onun için merak etme önümüzdeki haftalar hızlanır senin bebişinde yaa benim aşırı baş dönmem var çok fena ayakta zor duruyorum bazen acaba herkezde oluyomudur ki başdönmesihayırlı olsun cnm senle aynıyız benimde sat 1 haziranilk bebişim ve benimde kese göründü.24 temmuzdada kalp atışını görcez inş.ama doktorun ultrasyon sonucuna göre doğum 23 mart çıktı:)
hmmmmm çok ilginç ama ben denemeye korkarım sanırım şiş gezmeyi tercih edrim hem hamileliğimi anlamalarıda hoşuma gidiyo ilk bebişim olcak benim bu + düşük tehlikemde var benim onun için denemesem daha iyi çok korkağım ben yaaaaynen öyle. ben de çok şaşırdım ve bunu 2 doktordan duydum. biri babam. hatta ilaç kitapları var, ordan baktık. kafein b kategorisinde. günde 2-3 fincan kahveye izin var...
kizlar bir sorum olacak ben agustos 1987 dogumluyum yani yasim 24 mu 25 mi ona gore cin takvimine bakicam daBen 25 e gore bakmistim hastane tahlil sonucunda 24 yaziyor
Bu da sorulurmu demeyin lutfen benim icin onemli merak iste
listede ismini ekliyemedierimden özür diliyorum. Cok perişanim midemden
bugunbi bunaldım biara dayanamadım ağladım. Aksam annemlerle pikniğe gittik
canınız çekmesin mangal yaptık herkes yedi bı ben yiyemedim bitane yedim
onuda eve gelince çıkardım şimdide yüzustu yatıyorum size yazıyorum.
Yarın tip fakültesi hastanesine başlayacağım umarım mideme birşeylerde verirler
Dilosum da hic boyle değildim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?