• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
üzülmek stres etmek yasak sana valla kızarım.kötüyü çağırmak yok...herşey güzel olacak inşallahhh..

yavrum bu ikinci bebeğin.kıyaslama yapıp cinsiyeti anlayabilirsin aslında.karşılaştırma yapsana....

tamam canımın içi sizin gibi böyle dostların kelamları oldukça daha da bana üzülmek yasak:24:
herşey güzel olacak Rabbimn izniyle bu bebeğimm yaralarımın merhemi olacakk:16:

evet canım kızımda hep ekşi şeyler yedim limonu dilimleyip yiyordum acı biber falan çok yerdimm.ayrıca kaybettiğim bebeğime de turşuyla aşerdim,günüm geçmeden anlamıştım hamile olmduğumu kocca bi kase turşuyu indirivermişim mideye:17:

ama bunda kesin belli bişeye aşermedim.ama canım fena şeklilde et istiyor (afedersiniz) her gün yiyorum desem yeri.yoğurtlu şeyler,tatlı meyveler..
ve tatlıııı...şerbetli sütlü... aklıma gelince bile ağzım sulanıyor,mesela hiç sevmezdim kuru üzümü,ama nasıl yiyorum şimdi....:56: yeterki tatlı olsun...:9:

kese gorundu mu super yaa.hayırlısı olsun...ben de dun doktora gıttım tenezzul bıle etmedı cok kucuk daha cok acele etme dıye de azarladı resmen...bı daha gıtmıycem oraya..daha erken 9 haftadan once gorunmez dedı...bı kovalamadıgı kaldı gıttım dıye... :/

sen o doktoru boşver bence. 6+6'da kese de göründü, kalp atışını da duydum. başkasını bul canım...

geldimmmm geldiiiimmmm bebişimin güzel hatırnaz teyzesiii,
ve teyzeleriiiiii.....:16::16::16::16:

Rabbime yarattıkları adedince şükürler olsun ki,çokk sağlıklı ve herşey yolunda dedi Ayişe hanım...:16:
kalbini dinlettirdi havalara uçtum resmen...:52:
küçücük bir insan olmuş kafası kolları bacakları...:30:
nasıl bu kadar şekilli anlayamadım:53:

vee adet tarihine göre 7+6 olması gerekirken 8+3 günlük görünüyor yavru kuşummm..:nazar::nazar::nazar:

sadece kanamamı tehlikeli gördü ve bebeğin plesantası rahim ağzına çok yaklaşmış dedi,fazla ayakta kalma çokk çokk dikkat et kendine dedi,
etmezmiyimmm hiççç ederim tabi yavrum sağ olsun yeter banaa...
çok mutluyum çokkk
Yüce Allah ım herkese nasip etsin böyle güzel duygular..
kimsenin kucağını boş koymasın inşallahhh...

vallaa bu mutluluğa büyük bi çikolatalı yaş pasta gider,ağzımın suyu akıyor tatlılara:56::56:

allah mutluluğunu daim etsin canım.. senin adına çok sevindim...

tamam canımın içi sizin gibi böyle dostların kelamları oldukça daha da bana üzülmek yasak:24:
herşey güzel olacak Rabbimn izniyle bu bebeğimm yaralarımın merhemi olacakk:16:

evet canım kızımda hep ekşi şeyler yedim limonu dilimleyip yiyordum acı biber falan çok yerdimm.ayrıca kaybettiğim bebeğime de turşuyla aşerdim,günüm geçmeden anlamıştım hamile olmduğumu kocca bi kase turşuyu indirivermişim mideye:17:

ama bunda kesin belli bişeye aşermedim.ama canım fena şeklilde et istiyor (afedersiniz) her gün yiyorum desem yeri.yoğurtlu şeyler,tatlı meyveler..
ve tatlıııı...şerbetli sütlü... aklıma gelince bile ağzım sulanıyor,mesela hiç sevmezdim kuru üzümü,ama nasıl yiyorum şimdi....:56: yeterki tatlı olsun...:9:

hımmm iyi o zaman erkek isimleri düşünmeye başla bakalımmmmm....ya ben nie hiç aşermiyorum.ama ekşiden nefret ediyorum birde meyveden karpuzdan bilee:53::53::53:ki kavun karpuz vazgeçilmezimdir.ett evet bende:))nutella...ben oğlumda acaip tatlı yerdim.bu arada yşe hanımı sevmene sevindim:)))
aslında ye acıyı doğur hakkıyı derler ama:9::9::9::9::9::9:

ben istanbuldayım... şimdi yeni doktor arayışındayım haftaya gitmem lazım doktora. allah iyilerle karşılaştırsınn hepimizi

babam sarıgazi'deki bölge hastanesinde nöbet tutuyor. oraya yakınsan oradaki bir doktora gidebilirsin... benim babam kadın doğumcu bu arada ama sadece hafta sonları nöbet tutuyor

İyi akşamlar canlarım... Nasılsınz? Nasıl gidiyor hamilelik? Giremediğim zamanları okumaya çalışıyorum ama herkese tek tek cevap yazmak mümkün değil...

iyi akşamlar kızlar....
hoşgeldin diyen arkadaşlar olmuş tek tek cvplamadım ama hepinize hoşbulduk dilekleri:)))

bende aşırı bi uyuşukluk var.makineye çamaşır atmıştım kolumu kaldırıp da asmaya üşendim düşünün.bende mide bulantısı olmadı hiç maşallah diyeyim ama yanma var.bir de ekşi şeylere meyilliyim.:34:Bel ve kasık ağrısı var bir de.dr.um bir tek folik asitle mide yanması için şu meşhur şuruptan yazdı...

dr.a sormayı unuttum ama bu kadar halsiz olan tek benmiyim??sizler nasılsınız kızlar??:16:

İyi akşamlar canlarım... Nasılsınz? Nasıl gidiyor hamilelik? Giremediğim zamanları okumaya çalışıyorum ama herkese tek tek cevap yazmak mümkün değil...

iyi akşamlar cnm...:16:ben bir önceki msjımda yazmıştım nasıl gittiğini ona ilaveten çoook duygusalım hamileliğimden beri....her şeye ağlamaklı oluyorum.eşim normal bir şey söylese ters algılıyorum.Hassas dönemdesin deyip gülüp geçiyo Allahtan...:49:

iyi akşamlar kızlar....
hoşgeldin diyen arkadaşlar olmuş tek tek cvplamadım ama hepinize hoşbulduk dilekleri:)))

bende aşırı bi uyuşukluk var.makineye çamaşır atmıştım kolumu kaldırıp da asmaya üşendim düşünün.bende mide bulantısı olmadı hiç maşallah diyeyim ama yanma var.bir de ekşi şeylere meyilliyim.:34:Bel ve kasık ağrısı var bir de.dr.um bir tek folik asitle mide yanması için şu meşhur şuruptan yazdı...

dr.a sormayı unuttum ama bu kadar halsiz olan tek benmiyim??sizler nasılsınız kızlar??:16:

3 günden beri bende aynıyım halsizim hiç halim yok ve gözlerimde yanma var.bugünde midem yanıyo.yemek yemek hiç canım istemiyo zorla yiyorum.

kızlar şu mübarek günde dua edinde bende aranıza katılayım bat 26 temmuz...

iyi akşamlar cnm...:16:ben bir önceki msjımda yazmıştım nasıl gittiğini ona ilaveten çoook duygusalım hamileliğimden beri....her şeye ağlamaklı oluyorum.eşim normal bir şey söylese ters algılıyorum.Hassas dönemdesin deyip gülüp geçiyo Allahtan...:49:

benim halsiz olma şansım yok çünkü 21 aylık kızımla tatildeyim ve kendisi havuz-deniz delisi. onun peşinde koşturuyorum. öğle uykusunda dinleniyorum. hassaslığa gelince her şeye karşı alınganlık bende dde mevcut... eşim öğlene kadar aramadı diye telefonda bir sitem... sen beni 3 günde unuttun.. halim komedi...

Back