• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Listede ismini ekliyemedierimden özür diliyorum. Cok perişanim midemden
Bugunbi bunaldım biara dayanamadım ağladım. Aksam annemlerle pikniğe gittik
Canınız çekmesin mangal yaptık herkes yedi bı ben yiyemedim bitane yedim
Onuda eve gelince çıkardım şimdide yüzustu yatıyorum size yazıyorum.
Yarın tip fakültesi hastanesine başlayacağım umarım mideme birşeylerde verirler
:14::43:
Dilosum da hic boyle değildim:((((

Geçmiş olsun canım.İnşallah en yakın zamanda düzelirsin. gerçi benim ilk gebeliğim ama annemden duyduğum kadarıyla bütün çocuklarında farklı şeyler yaşamış. Onun için bunda Diloşundaki gibi olmayabilir. Kendine dikkat et.

kızlar ben de varım..yeni evliyim.yeni öğrendik daha hamile olduğumu :)son adet tarihim 14 haziran.doktorun dediğine göre muhtemel doğum tarihi 21 mart.listeye eklerseniz sevinirim

Hoş geldin canım.hayırlı olsun. Allah sağlıklı hamilikler geçirtmeyi nasip etsin. Nazar

arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı:(
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??

Hoş geldin canım. Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. Dualarım seninle ve senin gibi olan hamişlerle. Progestronu ben kullanmadım ama sanırım düşüğü önlemek için kullanılıyor. İçini ferah tut.

iyi geceler hanımlar :16: nasılsınız ben yarın kalp atışları için gidecem doktora dua edin nolur göreyim bebişimi bu mübarek ayın ilk günü yüzü suyu hürmetine inşallah sağlıklıdır :nazar: :17:

Günaydın canım inşallah bebişinin kalp atışını duyarsın. Bizimki daha o kıvama gelmediği için biz de duyamadık ama en az senin kadar heyecanlıyım.İnşallah güzel haberlerle dönersin.

günaydın anneler ve hala daha minicik olan bebeleri :3::3:
bugün işyerimde son günüm tatile çıkıyorum ve saat sayıyorum....
ayrıca yarın doktora gidiyoruz inşallah hayata tutunan pıt pıt sesini duyarız gönül ferahlığı ile tatile başlarız....

slm kızlar bende mart annesi olacağım inşallah, keseyi dün gördük kalp atışları 2 hafta sonra inşallah sorunsuz şekilde öğreniriz hepimiz :) Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydınlar herkese :16:

Listede ismini ekliyemedierimden özür diliyorum. Cok perişanim midemden
Bugunbi bunaldım biara dayanamadım ağladım. Aksam annemlerle pikniğe gittik
Canınız çekmesin mangal yaptık herkes yedi bı ben yiyemedim bitane yedim
Onuda eve gelince çıkardım şimdide yüzustu yatıyorum size yazıyorum.
Yarın tip fakültesi hastanesine başlayacağım umarım mideme birşeylerde verirler
:14::43:
Dilosum da hic boyle değildim:((((

Geçmiş olsun canım ya inşallah düzelirsin en kısa zamanda bebeğin cinsiyeti farklıdır muhtemelen Allah kolaylık versin :38:

Günaydın canım inşallah bebişinin kalp atışını duyarsın. Bizimki daha o kıvama gelmediği için biz de duyamadık ama en az senin kadar heyecanlıyım.İnşallah güzel haberlerle dönersin.

inşallah canım öğleden sonra gidecem bakalım büyümüş mü miniğim sende en kısa zamanda duyarsın hayırlısıyla :38:

slm kızlar bende mart annesi olacağım inşallah, keseyi dün gördük kalp atışları 2 hafta sonra inşallah sorunsuz şekilde öğreniriz hepimiz :) Allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlı olsun hoşgeldin :16:

ayrıca yarın doktora gidiyoruz inşallah hayata tutunan pıt pıt sesini duyarız gönül ferahlığı ile tatile başlarız....

bol bol eğlen dinlen canım kalp atışlarını da duyarsın inşallah bende bugün görecem Allahın izniyle inş :17:

günaydınnn, oh ne güzel tatilin var ben iznimi kullanmıştım o yüzden yazı izinsiz geçiriyorum. Bugun oruca niyetledim Allah kabul ederse ama çok fenayım çenem titriyo resmen Allahım yardım etsin.

evde olsam yatıp uyucam işyerinde oda olmuyo :14::14::14::14:

günaydınnn, oh ne güzel tatilin var ben iznimi kullanmıştım o yüzden yazı izinsiz geçiriyorum. Bugun oruca niyetledim Allah kabul ederse ama çok fenayım çenem titriyo resmen Allahım yardım etsin.

evde olsam yatıp uyucam işyerinde oda olmuyo :14::14::14::14:

aslında biraz bu haftalarda tatile gideceğim için endişeliyim hem iklim hem hava sıcaklığı hem yorgunluk umarım beni etkilemez,sürekli yatıp uyumak istiyorum sanırım hep yatıcam sahilde havuz başında....
orucunu allah kabul etsin birkaş gün dene havalar çok sıcak hem kendini hem bebeğini susuz,vitaminsiz,mineralsiz bırakma.....

hoş geldin canım. öncelikle geçmiş olsun. Umarım bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. Dualarım seninle ve senin gibi olan hamişlerle. Progestronu ben kullanmadım ama sanırım düşüğü önlemek için kullanılıyor. Içini ferah tut.

gny.canım iğne ve hapı şimdi ben kullanıyorum.akşam yatmadan önce 2 ad progestan hap ve 2 günde 1 iğne.seni korkutmak istemem ama iğneler feci.iğne yerlerinin ağrısından zor oturuyorum.daha 2 tane vurdum yani.düşüğü önlemek için verdi dr.

İnşallah canım. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah. Senin bebişin kalp atışını duydunuz mu? bizimkini biz halen duyamadık.

Yok cnm henüz duymadık kısmetse çarşamba günü randevum var o zaman duyacağız inş...

arkadaşlar ben de mart annesi olacağım inş.
ikinci gebeliğim ilki 16. haftada sonlandırıldı:(
doktorum düşük tehlikesi için iğne ve hap verdi progestron diye aranızda kullanan var mı acaba??

yan etkisinin azalması için doktorum ftil şeklinde kullan dedi ama vajinadan mı diye sormak aklıma gelmedi. kafama takıldı. ben de yarın başları artık:34::34::34:

Kızlar ben 2,5 yıldır bebek için çabaladığım için doktor risk almayalım yine de düşük riski için progestan veriyorum dedi.Vajina ya bırakıyorsunuz daha etkili oluyormuş ,yapamayanlar için ağızdan hap gibi de alınabilir doktorum söyledi.

Ben bir de bebe aspirini kullanıyorum..

Umarım sağlıkla gelir bebeklerimiz..

Ben de hiç bi şikayet yok hala maşallahh..Dün mutfağımı temizledim hatta.. Böyle giderse anlamadan doğuracağım galiba:))

aslında biraz bu haftalarda tatile gideceğim için endişeliyim hem iklim hem hava sıcaklığı hem yorgunluk umarım beni etkilemez,sürekli yatıp uyumak istiyorum sanırım hep yatıcam sahilde havuz başında....
orucunu allah kabul etsin birkaş gün dene havalar çok sıcak hem kendini hem bebeğini susuz,vitaminsiz,mineralsiz bırakma.....

yat dinlen valla en güzeli. amin amin canım, gece sahurda daha vitaminli yemeliyim sanırım diğer türlü bebeğe zarar verebilirim. Allah korusun:nazar:

kizlar bir sorum olacak ben agustos 1987 dogumluyum yani yasim 24 mu 25 mi ona gore cin takvimine bakicam da :23: ben 25 e gore bakmistim hastane tahlil sonucunda 24 yaziyor :27:
bu da sorulurmu demeyin lutfen benim icin onemli merak iste :17:

kızlar yarın bende doktora gidicem giderken özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı?aç yada tok su içmiş yada boş mesane v.s.doktora sormadım zaten o da söylemedi.ama sizin bildiğiniz birşey varmı acaba??

Back