• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
RAbbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. 5+5 im ben de. Hepimize güzel hamilelikler diliyorum.

hoşgeldin canım hayılı olsun..

hayırlı ramazanlar kızlar
yeni gelenler hoşgeldiniz
maşallah ne bereketli topik :nazar:
dün doktordan kan ve idrar sonuçlarımı aldım
1 günde 2ye katlamış değer
dr iyi dedi sağlıklı gebelik gibi görünüyormuş
haftaya 27 temmuzda ultrasona girecem
bide çok kanzıs çıktım
bana hem kansız çıkmışsın dedi hemde kan ilacı yazmadı hayret bişey
sadece folik asit yazdı
bol bol kara üzüm yiycem ilaçtan daha iyidir

gözün aydın...kan ilacının zamanı var canım ileride mutlaka veriri.1 kaşıkta pekmez iç iyi gelir...

hayırlı ramazanlar kızlar
yeni gelenler hoşgeldiniz
maşallah ne bereketli topik :nazar:
dün doktordan kan ve idrar sonuçlarımı aldım
1 günde 2ye katlamış değer
dr iyi dedi sağlıklı gebelik gibi görünüyormuş
haftaya 27 temmuzda ultrasona girecem
bide çok kanzıs çıktım
bana hem kansız çıkmışsın dedi hemde kan ilacı yazmadı hayret bişey
sadece folik asit yazdı
bol bol kara üzüm yiycem ilaçtan daha iyidir

Bende de kansizlik vardi her sabah bir tatli kasigi uzum pekmezi 1 tatli kasigi da keciboynuzu pekmezi yiyorum kan degerlerim artti bu sayede oneririrm

kızlarrrrrrrr:43: gebelikte şimdiye kadar kaç kilo aldımız ben yrın 8. haftama gircem 55 kiloyla hamile kaldım veeeeeeeeeeeee bugün 57.9 çıktımmmmmm çokkkkkkk kötüüüüüü:111: psikolojimmmm bozuldu benimmmm:53:

kızlarrrrrrrr:43: gebelikte şimdiye kadar kaç kilo aldımız ben yrın 8. haftama gircem 55 kiloyla hamile kaldım veeeeeeeeeeeee bugün 57.9 çıktımmmmmm çokkkkkkk kötüüüüüü:111: psikolojimmmm bozuldu benimmmm:53:

nie psikolojin bozuluyor kiloyamı??dert edilecek bişey değilki....ilk gebeliğimde erken doğum riskim olduğu için yattım 27 kilo aldım 30 kilo verdim...bunlar en son dert edilecek şeyler bence.....

canım öğrendiğimde 53,3 düm pazar tartılıcam 54 lü birşeylerdir herhalde.

şişkinliktende çok çıkabiliyor sıvı alımıda var geceleri biraz dikkat et yediklerine :34:

nie psikolojin bozuluyor kiloyamı??dert edilecek bişey değilki....ilk gebeliğimde erken doğum riskim olduğu için yattım 27 kilo aldım 30 kilo verdim...bunlar en son dert edilecek şeyler bence.....
bende yatıyorum düşük riskim var bulantımda yok sürekli midem kazınıyo gibi oluyo yaaa ben veremem sanırım sen maşallah ne güzel zayıflamışşın ben pko için 60dan 55e zor düşmüştüm bide ilk 12 hafta 1-2 kilo oda en fazla diyo ben 7 haftada 3 kilo aldım:14:

canım öğrendiğimde 53,3 düm pazar tartılıcam 54 lü birşeylerdir herhalde.

şişkinliktende çok çıkabiliyor sıvı alımıda var geceleri biraz dikkat et yediklerine :34:
öyle olmalı bundan sonra 2 bardak süt ayran meyvesuyu su ilaçlar yatmak derken daha çok şişerim ben eşimde benim hanım hava alanı gibi olcak diyo:125:

bende yatıyorum düşük riskim var bulantımda yok sürekli midem kazınıyo gibi oluyo yaaa ben veremem sanırım sen maşallah ne güzel zayıflamışşın ben pko için 60dan 55e zor düşmüştüm bide ilk 12 hafta 1-2 kilo oda en fazla diyo ben 7 haftada 3 kilo aldım:14:

canımsın doğur inan koşuşturmadan verirsin.bebeğin sağlıkla gelsinde gerisi boş....ben yardım ederim sana olur mu??
hoşbulduk canım iyiyim sen neler yapıyosun,nasıl geçiyor hamişlik.

şükür gülüm..hafif bulantım olmasa unutuyorum hamile olduğumu he birde kokular olmasa:)))

canımsın doğur inan koşuşturmadan verirsin.bebeğin sağlıkla gelsinde gerisi boş....ben yardım ederim sana olur mu??

şükür gülüm..hafif bulantım olmasa unutuyorum hamile olduğumu he birde kokular olmasa:)))
tamammmm anlaştık o zaman yardım etcen ama :1: ben çok ilaç alıyorumda ondanda oluyo sanırım inşallah bebiş sağlıklı olurda dediğin gibi gerisi boş:56:

tamammmm anlaştık o zaman yardım etcen ama :1: ben çok ilaç alıyorumda ondanda oluyo sanırım inşallah bebiş sağlıklı olurda dediğin gibi gerisi boş:56:

salla kiloları bir kadının başına gelebilecek en güzel şeyi yaşıyoruz demekki napıyoruzzz:21::21::24::32::32::32::34::36::36::16::9::9:

[mesaj tekrarııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
öyle olmalı bundan sonra 2 bardak süt ayran meyvesuyu su ilaçlar yatmak derken daha çok şişerim ben eşimde benim hanım hava alanı gibi olcak diyo:125:

yürüyüş yap.yemek yerken yavaş yavaş yemek lazım hızlı yiyince doyduğunu anlamıyorsun.bol bol su.bide halsizlik çok yaşıyoruz e hareket etmeyincede kilolar kalıyo aktif olmak lazım.
evi temizlemem lazım iş yapmak içimden gelmiyo:50:

yemek yaparken kokular bazen ağır geliyo bana.bulantı yok bide yarın bebişimi görürsem içim rahat edecek :26:

salla kiloları bir kadının başına gelebilecek en güzel şeyi yaşıyoruz demekki napıyoruzzz:21::21::24::32::32::32::34::36::36::16::9::9:
eşimde zayıf baya komik olcaz yan yana amo hadi boş verdim gitti karnımda acıkmıştı yemiyodum bişiler yiyeyim bariiiii:56::119:

yürüyüş yap.yemek yerken yavaş yavaş yemek lazım hızlı yiyince doyduğunu anlamıyorsun.bol bol su.bide halsizlik çok yaşıyoruz e hareket etmeyincede kilolar kalıyo aktif olmak lazım.
evi temizlemem lazım iş yapmak içimden gelmiyo:50:

yemek yaparken kokular bazen ağır geliyo bana.bulantı yok bide yarın bebişimi görürsem içim rahat edecek :26:

yürümek yorulmak fazla ayakta kalmak yasak gülüm bol bol yatcan dedi doktor kanamam geliyo ayakta fazla kalınca dikkat etmezsen düşer bebeğin dedi doktorum progestoron coraspin bide magnezyum vitamini alıyorum ve yeyip yeyip yatıyorum:1:

eşimde zayıf baya komik olcaz yan yana amo hadi boş verdim gitti karnımda acıkmıştı yemiyodum bişiler yiyeyim bariiiii:56::119:

sen kilonun en fazla yakışacağı kategoridesin.eşin için dünyanın en özel en güzel kadınısın.yarınların imzası mimarisi eşsiz eserini dünyaya getireceksin..aç bırakma kendinide bebeğinide.beraber veririz bi doğuralım sağlıkla...rabbim büyük...eskisinden güzel oluruz neticede anneyiz...kalk yemeğini ye keyfine bakkk:16::54:

Back