geldimmmm geldiiiimmmm bebişimin güzel hatırnaz teyzesiii,
ve teyzeleriiiiii.....
Rabbime yarattıkları adedince şükürler olsun ki,çokk sağlıklı ve herşey yolunda dedi Ayişe hanım...
kalbini dinlettirdi havalara uçtum resmen...
küçücük bir insan olmuş kafası kolları bacakları...
nasıl bu kadar şekilli anlayamadım
vee adet tarihine göre 7+6 olması gerekirken 8+3 günlük görünüyor yavru kuşummm..
sadece kanamamı tehlikeli gördü ve bebeğin plesantası rahim ağzına çok yaklaşmış dedi,fazla ayakta kalma çokk çokk dikkat et kendine dedi,
etmezmiyimmm hiççç ederim tabi yavrum sağ olsun yeter banaa...
çok mutluyum çokkk
Yüce Allah ım herkese nasip etsin böyle güzel duygular..
kimsenin kucağını boş koymasın inşallahhh...
vallaa bu mutluluğa büyük bi çikolatalı yaş pasta gider,ağzımın suyu akıyor tatlılara
hehhh bir erkek anası daha...neyse gülüm sana karşı içim çok rahat ama ağzından duyunca dahada bir anlam kazanıyor.çok sevindim güzel haberlerin dahada olur biiznillah.rabbim gören duyan bilmiyor mu yüreğinden geçeni.ben yüce yaradanıma nasıl tevekkül etmişsem elhamdülillah bir rahatım bir huzurluyum anlatamam.ondan gelene itiraz etmek gibi bir lüksümüz yok kuzum.hani bir hadis varya kul rabbim derse rabbi yettim dermiş yeterki istemesini bilelim.senin için güzel şeyler hissediyorum ve allahın izniyle güzel olacak inşallahh.
Bize yetişir mi dersiniz ? Doğum öncesi iznimi de doğum sonrasına aktarıp,ikinci dönemi kapatmayı düşünüyordum.Böyle olursa hem ilk dönem doğum öncesi kısmını hem de ikinci dönemi kapatacak biçimde doğum sonrası iznimizi kullanabilir sanırım.Böylelikle heyet raporuna vs gerek kalmadan seneyi kapaTmış oluyoruz,yanılıyor muyum ?
evet canım bize yetişiyor çok şükür.milli eğitime gittim bugün il içi tayin isteyeceğimde gitmişken sorayım dedim evet doğrudur dediler 6 aya çıkacak ve ücretli:))))çok mutlu oldum...
arkadaşlar benim çalıştığım yerin bi sgk danışmanı var bu işlerle ilgilenen ben ona sordum bu konuyu oda 8 haftadan 10 haftaya çıktığını 6 ayıda ücretsiz işverene bağlı olarak kullanabileceğimizi söyledi... yıkıldım yaaa
ilginçç....işveen mi???özeldemisin sen??canım yasalaşan birşeyi nasıl insiyatife bırakıyormuş çok şaşırdım olur mu öle şey.haklarınızı bilin ve asla kabullenmeyin...
selam kızlar nasılsınız ?
benim 3 günden beri üzerimde acayip bi halsizlik var gözlerim yanıyo.canım birşey yemek istemiyor biraz önce zorla kocaman bi tabak meyva yedim.
aleyküm selam gülüm.bende aynı sen gibiyim sadece nutellalı ekmek ve kaymak yiyebiliyorum((düzelir inşallah.ve meyveden çok tiksindim çokkkkkkkkkkkkkkkkk.asla görmek istemiyorum aslaaa...
kızlar ben de varım..yeni evliyim.yeni öğrendik daha hamile olduğumu :)son adet tarihim 14 haziran.doktorun dediğine göre muhtemel doğum tarihi 21 mart.listeye eklerseniz sevinirim
hoşgeldin cnm hayırlı olsun.
benim bi kzım var,
eğer dedikleri gibi çıkarsa,karnımdaki bu bebiş bi hakkıysa yani süper olur...
değilse de kızıma yoldaş gelir,öyle süper olur
hakkı hakkı....demişti dersin..rabbim salih sağlıklı evlatlar versin ama herkesinde gönlündekini versin inşallah....
kızlae selam aranıza sadece anneleri alıyorsunuz değil mi
benim bat yarın belki ben de yakın zamanda aranıza katılırım olmaz mı
hoşgeldin canım.hayır başımızın üzerinde yerin var her halükarda katılabilirsin aramıza canım benim ama inşallah hamilesindir inşallahhhhhhhhhh..
herkese merhaba
öncelikle herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inaşllah :))
bugün çok silik bi 2. çizgi gördüm kızlar ama haftasonu ya da yarın tekrar yapıcam(ne zaman yapayım :) ?
sizlere bişey sormak istiyorum geçen ay 25-26 haziranda az az kahverengi akıntım geldi 27 de de kanama oldu adetim geldi
şimdi benim sat ım 25 i mi 27 si mi?
doğum zamanı hesaplamak istiyorum da..
27 sini alacaksın canım.hamilesin hayırlı olsun.hemen test yaptır bence...27 mayıs mı yani??eğer öyleyse iyi dayanmışsın valla...
kızlar o güzel sohbetlerinize devam etmeyi çok ama çok isterim fakat acayip uykum var dayanamıyorum artık kusuruma bakmayın ben uzanacağım biraz siz kalan arkadaşlarıma hoş , güzel ,keyifli ,neşeli sohbetler
uykucuuu hamiş senii..canımsın iyi olmana sevindim..özletme kendini...