• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Çoook sevindim cnm kendi bebeğimin sesini duymuş kadar sevindim..Darısı bizlerin başına inş...
Yalnız bu kadar erken şekillenmesine şaşırdım..Ben yine karanlık bi nokta göreceğimizi düşünüyordum..

Allah razı olsun canım benim..
hep seviniyoruz birbirimize,kendimiz gibi:nazar:
ama bunu duymak çok güzel gerçektennn...:16:
annemden bile önce gelip haber veriyorum buraya nerdeyse....:1:
çok seviyorum çünkü burayı :kkk:

evet canım o kadar şekilli olması benide çok şaşırttı vallaa...
kesenin tam ortasına boylu boyunca uzanmış:1::nazar:
kafası sol taraftaydı,
dr şu kafası şu vücudu şu çıkıntılarda kollar -bacaklar demesin mi...:53:
hayret ettim:nazar::nazar::nazar:
maşallaj barekallah sübhanallahh:nazar:
ama böyle bişeye çok ihtiyacım vardı,onca yaşadıklarımdan,kayıplarımdan sonraa...
yaralarıma merhem olacak Rabbimin izniyle bu bebek,inanıyorum:16:

Selam guzel anneler. Ben de cok sukur 2 gun once bebisimin kalbini gordum pit pit. Ama doktor dinletmedi neden bilmem. Bir sonraki randevuiyu 1 ay sonraya verdi. Sizlerde oyle mi cok uzun diilmi ya?

kızlae selam aranıza sadece anneleri alıyorsunuz değil mi :(

benim bat yarın belki ben de yakın zamanda aranıza katılırım olmaz mı :(

Selam guzel anneler. Ben de cok sukur 2 gun once bebisimin kalbini gordum pit pit. Ama doktor dinletmedi neden bilmem. Bir sonraki randevuiyu 1 ay sonraya verdi. Sizlerde oyle mi cok uzun diilmi ya?

hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirip kucağına lamayı nasip etsin:nazar:
bazı dr lar öyle...
ben konyadayım ve gönlüme göre dr zor buldum inan.
benim gebeliğim yüksek risk gurubunda...
Allah korusun bebğimin kalbi her an durabilir,adam bunu bile bile 1 ay sonra gel dedi...
hemen değiştirdim dr u...
bu dr dan dr adeğişir memnun değilsen başından hemen değiştir derim ben:34:

hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirip kucağına lamayı nasip etsin:nazar:
bazı dr lar öyle...
Allah korusun bebğimin kalbi her an durabilir,adam bunu bile bile 1 ay sonra gel dedi...

Cnm haklisin öyle yapıcım sanırım... Sen neden öyle dedin neden kalbinin durma riski Allah korusun!

herkese merhaba
öncelikle herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inaşllah :))
bugün çok silik bi 2. çizgi gördüm kızlar ama haftasonu ya da yarın tekrar yapıcam(ne zaman yapayım :) ?
sizlere bişey sormak istiyorum geçen ay 25-26 haziranda az az kahverengi akıntım geldi 27 de de kanama oldu adetim geldi
şimdi benim sat ım 25 i mi 27 si mi?
doğum zamanı hesaplamak istiyorum da..

kızlarrrr ramazanda oruç tutacak olan var mıı aranızda ?
valla tutmayı çok istiyordum ama az önce dr umla telde sordum susuz kalmaması gerekiyor bebeğinin dedi bu yüzden tutma taraftarı değiliz dedi :31:

kizlar canim birsey cekiyor ama yapmaya eriniyorum :14:
ayy bende bende :56::37:

benim doktorum izin vermedi. bebek susuz kalabilirmiş. malum havalar çok sıcak....
aynen canım aynı cevabı bende aldım :3:

ben napıcam bilmiyorumm çok tutmak istiyorum, bir taraftan rabbim sabrını verir diyorum bir taraftan dayanamıorum mide kazıntılarına :18::18::18:
canım sen bilirsin ama zorlamamın mantığı yok :44: Rabbim biliyorki zaten niyetimizi tutamamayışımızı :49::38::38::38:

ben düşünüyorum aslında ama nasıl olucak bilmiyorum bu mide bulantılarıyla:(
oooo yooo bendede var bulantı zaten tutmuyacağım çünkü susuzluğa daha şimdiden dayanamıyorum :25:

:14::14::14::14::19::19::43::43:bende seni özledim canım.iyi olda bir görün yeter.aklım kalıyor sonra ...çok şükür gülüm şimdilik bi sıkıntı yok.....sende iyisin inşallah...
kayrammmmm canım benim hamdolsun dünden bu yana daha iyiyim :49::nazar::38::38::38::38:

kızlar yeşil yeşil damarlar varya vücudumda o kadar belliki iğrenç görünüyorlar.göğüslerimde kapkara oldu bu ne ya çok kötü hissediyorum ben:(((yürüyen damarlı canavar gibi oldum:14::14::14::14:
ayy evet bende yeşillendim :37::25:

geldimmmm geldiiiimmmm bebişimin güzel hatırnaz teyzesiii,
ve teyzeleriiiiii.....:16::16::16::16:

Rabbime yarattıkları adedince şükürler olsun ki,çokk sağlıklı ve herşey yolunda dedi Ayişe hanım...:16:
kalbini dinlettirdi havalara uçtum resmen...:52:
küçücük bir insan olmuş kafası kolları bacakları...:30:
nasıl bu kadar şekilli anlayamadım:53:

vee adet tarihine göre 7+6 olması gerekirken 8+3 günlük görünüyor yavru kuşummm..:nazar::nazar::nazar:

sadece kanamamı tehlikeli gördü ve bebeğin plesantası rahim ağzına çok yaklaşmış dedi,fazla ayakta kalma çokk çokk dikkat et kendine dedi,
etmezmiyimmm hiççç ederim tabi yavrum sağ olsun yeter banaa...
çok mutluyum çokkk
Yüce Allah ım herkese nasip etsin böyle güzel duygular..
kimsenin kucağını boş koymasın inşallahhh...

vallaa bu mutluluğa büyük bi çikolatalı yaş pasta gider,ağzımın suyu akıyor tatlılara:56::56:
Nurumm canım arkadaşım gözleriniz aydın olsun tekrar ohh maşallah bebeğin önden ilerliyormuş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::38::49::29::29::29: çokkk sevindim sende artık relax olacaksın taaaammı :20::19::38::38::38::38::38::38:

herkese merhaba
öncelikle herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inaşllah :))
bugün çok silik bi 2. çizgi gördüm kızlar ama haftasonu ya da yarın tekrar yapıcam(ne zaman yapayım :) ?
sizlere bişey sormak istiyorum geçen ay 25-26 haziranda az az kahverengi akıntım geldi 27 de de kanama oldu adetim geldi
şimdi benim sat ım 25 i mi 27 si mi?
doğum zamanı hesaplamak istiyorum da..
canım merhaba bence yarın yaptır testi 2. çizgi boşuna çıkmıyor :49::46::nazar: ayrıca 27 si ni ele alacaksın kanamanın yoğun olduğu gün adetin ilk günüdür demişti dr um :28::16::16: tebrikler bu arada :38:

Cnm haklisin öyle yapıcım sanırım... Sen neden öyle dedin neden kalbinin durma riski Allah korusun!

canım ben de mthfr a1298c homozigot mutasyon var... kan pıhtılaşması yani..
dr kendisi ileri boyutta olduğunu bizzat söyledi.
ben hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime..artı kan sulandırıcı hap..
plesantam aşağıda olduğu için haftada 3 gün düşük önleyici iğne ve hergün fitil...
bunun yanında folikasit vitamin mide bulantı hapı vs vs....
yani hayatım bebeğe göre düzenli şu anda..(herkes gibi...)
ben bu kadar titizlenip dikkat ederken adam 1 ay sonra gel diyor..
bebeğime oksijen-besin gitmdeiği takdirde kalbi durabilir,ki 2 kez başıma geldi...
bebek hareket edip yaşadığını anlayana kadar benim sık sık dr a gitmem lazım kalp kontrolu için....
bu dokatorları anlamak imkansız...
Allahtan şimdiki dr um iyi...
bi anlaşmazlık yaşamazsak,inşallah...

canım merhaba bence yarın yaptır testi 2. çizgi boşuna çıkmıyor :49::46::nazar: ayrıca 27 si ni ele alacaksın kanamanın yoğun olduğu gün adetin ilk günüdür demişti dr um :28::16::16: tebrikler bu arada :38:

teşekkür ederim cevabın için o zaman 3 nisana geliyo..
inşallah sağlıklı bi bebektir..
bi kızım var 3 yaşında o da 2 nisan doğumlu :)
ama onun beklenen doğum zamanı 1 mayıstı 2 nisanda dğdu..ben biraz çabuk doğuruyorum galiba..
ilki sezeryan..
şimdi bi bebek varsa o da öyle olacak büyük ihtimal beni de mart annelerine alır mısınız :)

canım ben seni diğer topiklerden hatırladım :29: tebrik ederim en kocamanından kolay değil tüp bebek tedavisi ile müjdelerimize kavuşmuşuz :49::52::emir_bebek::nazar: sağlıklıca vaktinde kucaklarımıza almak da nasip olsun inşallah :38::emir_bebek::nazar: canım ben kalp atışından sonra 2 hafta sonrası için randevu verdi dr um :28::26: senin ki evet uzun bi süre olmuş bu arada bu dr tüp bebek dr unmu:26:

kızlae selam aranıza sadece anneleri alıyorsunuz değil mi :(

benim bat yarın belki ben de yakın zamanda aranıza katılırım olmaz mı :(
aleyküm selam canım hoş geldin hadi bismillah müjdenide alırız :49::nazar::38:

bazı dr lar öyle...
canım benim yaa lütfen evham yapma :18::18::18: bak sitresin katlanıyor yazık bebişine ama :49::30::37: dualarım var kocaman inşallah hissediyorsundur :29::54: Yüce Rabbimin izniyle vaktinde ve sağlıklıca kucaklarımıza alacağız o cennet kokulu evlatlarımızı lütfen sakin ol lütfennn :40::nazar::nazar::nazar::38:

bir de karnım davul gibi gerilmiş durumda..ilkinde de vücudum ilk ay şişmişti..
sizde de oldu mu bu kadar şişlik??

Nurumm canım arkadaşım gözleriniz aydın olsun tekrar ohh maşallah bebeğin önden ilerliyormuş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::38::49::29::29::29: çokkk sevindim sende artık relax olacaksın taaaammı :20::19::38::38::38::38::38::38:

canımmmm bitanemmm .....çokk sağol yoldaşımm...
evet inşallahh bundan sonra daha sakin olmaya çalışacağımm..
dr un odasına girerken bile ağlıyordum eşim de korktuğumdan ağladığımı söyleyiverdi dr a..:17:
o da bana :20: yaptı.....
az daha :22: yapacaktı ama...
sonra anlaştık:29: böyle olduk
:9::9::9::9::9::9::9:

şaka bi yana bazen engel olamıyorum kendime sonrada çok pişman oluyorumm
Allah gönlümüze selamet versinn.
bi de himmet inşalllaaaaaahh:34::54:

canım ben de mthfr a1298c homozigot mutasyon var... kan pıhtılaşması yani..
dr kendisi ileri boyutta olduğunu bizzat söyledi.
ben hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime..artı kan sulandırıcı hap..
plesantam aşağıda olduğu için haftada 3 gün düşük önleyici iğne ve hergün fitil...
bunun yanında folikasit vitamin mide bulantı hapı vs vs....
yani hayatım bebeğe göre düzenli şu anda..(herkes gibi...)
ben bu kadar titizlenip dikkat ederken adam 1 ay sonra gel diyor..
bebeğime oksijen-besin gitmdeiği takdirde kalbi durabilir,ki 2 kez başıma geldi...
bebek hareket edip yaşadığını anlayana kadar benim sık sık dr a gitmem lazım kalp kontrolu için....
bu dokatorları anlamak imkansız...
Allahtan şimdiki dr um iyi...
bi anlaşmazlık yaşamazsak,inşallah...
canım acil şifalar dilerim kolay değil takıldığım başka bi topikte kan pıhtılaşması sorunu olan bi arkadaş vardı belki tanırsın :28::34: tarfil :40: maşallah cici kızı kucağında doğuma kadar kolay değil hep kan sulandırıcı iğneler oldu Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük yüklemez deyip besmele ile atlatacaksın öyle çabuk geçecekki zaman ne oldu nasıl oldu anlamayacaksın bile hadi sakin ol bak ben ve bebeğimde çok üzülüyoruz :20::5::5::5::5:

teşekkür ederim cevabın için o zaman 3 nisana geliyo..
inşallah sağlıklı bi bebektir..
bi kızım var 3 yaşında o da 2 nisan doğumlu :)
ama onun beklenen doğum zamanı 1 mayıstı 2 nisanda dğdu..ben biraz çabuk doğuruyorum galiba..
ilki sezeryan..
şimdi bi bebek varsa o da öyle olacak büyük ihtimal beni de mart annelerine alır mısınız :)
ohh tam isabet neredeyse kardeşlerin doğum günleri :52::32::46: hayırlı ve sağlıklı konsunlar kucaklarımıza inşallah :49::emir_bebek::nazar: gel tabiki tanışmışız ne güzel göndermeyiz ki bi yere :4::29::16: aramıza hoş geldiniz bebeğinle birlikte :49::42:

bir de karnım davul gibi gerilmiş durumda..ilkinde de vücudum ilk ay şişmişti..
sizde de oldu mu bu kadar şişlik??
olma mı kocaman bi göbişim var :49: nerdeyse çok yakında bu smile gibi olacağım :49::9::9::9::9:

canımmmm bitanemmm .....çokk sağol yoldaşımm...
evet inşallahh bundan sonra daha sakin olmaya çalışacağımm..
dr un odasına girerken bile ağlıyordum eşim de korktuğumdan ağladığımı söyleyiverdi dr a..:17:
o da bana :20: yaptı.....
az daha :22: yapacaktı ama...
sonra anlaştık:29: böyle olduk
:9::9::9::9::9::9::9:

şaka bi yana bazen engel olamıyorum kendime sonrada çok pişman oluyorumm
Allah gönlümüze selamet versinn.
bi de himmet inşalllaaaaaahh:34::54:
canım benim dr fobimiz var anlaşılan :18::17::38: geçti gitti hadi geçmiş olsun :28::46: bence tamamen rahat olacaksın hepimiz bebeklerimizle birlikte her daim Rabbime emanet değilmiyiz :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38::38: tevekkül bol bol dua himmet, huzur hepsi bizi huzurlu gebe olmamıza vesile inşallah :49::29::46::nazar::nazar::nazar:

kızlar o güzel sohbetlerinize devam etmeyi çok ama çok isterim fakat acayip uykum var dayanamıyorum artık :37::37::37::37::37: kusuruma bakmayın ben uzanacağım biraz :31::29::29::29: siz kalan arkadaşlarıma hoş , güzel ,keyifli ,neşeli sohbetler :16::16::16::16::16::16::10::10::10::10:

canım acil şifalar dilerim kolay değil takıldığım başka bi topikte kan pıhtılaşması sorunu olan bi arkadaş vardı belki tanırsın :28::34: tarfil :40: maşallah cici kızı kucağında doğuma kadar kolay değil hep kan sulandırıcı iğneler oldu Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük yüklemez deyip besmele ile atlatacaksın öyle çabuk geçecekki zaman ne oldu nasıl oldu anlamayacaksın bile hadi sakin ol bak ben ve bebeğimde çok üzülüyoruz :20::5::5::5::5:

:30::30::30::30::30::30::30::30:
sakkıınnn haaaaa siz üzülmeyin yeter bak bizde bebişimle gayet sakiniz artık..:16::51:
bi daha ki atağa kadar:1:
seni çok seviyorum ben yhaaaa canım benimmm
inşallah o minik elleri avucuna aldığındaki sevincin ömür boyu devam etsinnn:nazar::nazar::nazar::16::16:

Back