• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren canım yemek istemiyor. Herhalde bilinçaltı yaptım ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım şimdi daha az almak istiyorum. Birde o zaman gebelik şekeri çıkımıştı şimdi biraz da ondan dolayı yemiyorum. Zaten 1 kilo vermisim 1 haftada :) Ama benimde bildiğim daha erken olduğu ilk 3 aydan sonra yediklerimizi onlarla paylaşıyoruz. şimdilik pek abartmaya gerek yok

ama yediklermiz kana karisiyor ve bebeklerimiz faydalaniyor degil mi? cvp icin tesekkur ederim. Sunun icin soruyorum bir suredir sut icmek yumurta yemek istemiyorum. Ona gore kendimi zorliycam ya da serbest birakicam :44:

ama yediklermiz kana karisiyor ve bebeklerimiz faydalaniyor degil mi? cvp icin tesekkur ederim. Sunun icin soruyorum bir suredir sut icmek yumurta yemek istemiyorum. Ona gore kendimi zorliycam ya da serbest birakicam :44:

süt ve süt ürünlerini mutlaka tüket, ben her sabah günlük süt içiyorum kahvaltıyla. öğlen mutlaka yoğurt. bunlar şart... yumurta yemiyorum ama tiksinmiyorumda ondan da alacağımız vitamin illaki var, ama iyice pişirip yemek lazım az pişmiş zararı var...

selam kızlar nasılsınız ?

benim 3 günden beri üzerimde acayip bi halsizlik var gözlerim yanıyo.canım birşey yemek istemiyor biraz önce zorla kocaman bi tabak meyva yedim.

aynı benim doktor, kese çok küçük demişti zor gördü, bende dedim ki kese neden küçük acaba benden kaynaklı mı vitamin vs mi almam lazım bi sinirlendi böyle sor mu olurmuş ne saçma soru sormuşum cevabı yokmuş. yeminle inme indi ne diceğimi şaşırdım sorcaklarımı da unuttum odadan çıktım ya dedim nah gelirim bi daha sana pislik kadın.. bütün morelimi alt üst etti bebeğin kap atışını bile ne zaman duyacağımı soramadım...bu doktor benim için bitmiştir :113:

insan hayatinda bir kere karsilasiyor boyle drlarla. Bende ankara zekai tahir de calisan naci nin ozel yerine gitmistim, bin pisman ayrilmistim ordan.:43:
simdiki dr dan memnunum :34: faruk abike den

süt ve süt ürünlerini mutlaka tüket, ben her sabah günlük süt içiyorum kahvaltıyla. öğlen mutlaka yoğurt. bunlar şart... yumurta yemiyorum ama tiksinmiyorumda ondan da alacağımız vitamin illaki var, ama iyice pişirip yemek lazım az pişmiş zararı var...

bir kaç gündür süt içemiyorum kokuyo diye yoğurtta yemedim belkide ondan bende halsizlik falan başladı:50:

insan hayatinda bir kere karsilasiyor boyle drlarla. Bende ankara zekai tahir de calisan naci nin ozel yerine gitmistim, bin pisman ayrilmistim ordan.:43:
simdiki dr dan memnunum :34: faruk abike den

ben istanbuldayım... şimdi yeni doktor arayışındayım haftaya gitmem lazım doktora. allah iyilerle karşılaştırsınn hepimizi

sekin günlük sütü var hiç kokmuyo ben içiyorum koksa benmde midem bulanıyor. bir dene istersen. yada muzlu süt yap blendırla çırp ımmm nefiss :56::56::56:

bugünlerde bi garip huylar edindim onu yemiyorum bunu yemiyorum süt içmek canım istemiyo ama içmem lazım sek güzel onunla devam ederim sağol canım.

istanbulda nerdesin ben ümraniye.

bugünlerde bi garip huylar edindim onu yemiyorum bunu yemiyorum süt içmek canım istemiyo ama içmem lazım sek güzel onunla devam ederim sağol canım.

istanbulda nerdesin ben ümraniye.

esenlerdeyim ben canım... sorma huy değişikliği bende de var. çikolataya ağzımı sürmüyorum ki bayılırdım. bide her gun bi kaşık bal yiyorum çok faydası var

esenlerdeyim ben canım... sorma huy değişikliği bende de var. çikolataya ağzımı sürmüyorum ki bayılırdım. bide her gun bi kaşık bal yiyorum çok faydası var

ayyy sudecim bende çikolataya bayılırdım zaten ve ona olan aşkım kat kat arttı vallaaa..:56::16:
nerde tatlı var yalayıp yutasım gelior:27::27:
:9::9::9::9::9:

geldimmmm geldiiiimmmm bebişimin güzel hatırnaz teyzesiii,
ve teyzeleriiiiii.....:16::16::16::16:

Rabbime yarattıkları adedince şükürler olsun ki,çokk sağlıklı ve herşey yolunda dedi Ayişe hanım...:16:
kalbini dinlettirdi havalara uçtum resmen...:52:
küçücük bir insan olmuş kafası kolları bacakları...:30:
nasıl bu kadar şekilli anlayamadım:53:

vee adet tarihine göre 7+6 olması gerekirken 8+3 günlük görünüyor yavru kuşummm..:nazar::nazar::nazar:

sadece kanamamı tehlikeli gördü ve bebeğin plesantası rahim ağzına çok yaklaşmış dedi,fazla ayakta kalma çokk çokk dikkat et kendine dedi,
etmezmiyimmm hiççç ederim tabi yavrum sağ olsun yeter banaa...
çok mutluyum çokkk
Yüce Allah ım herkese nasip etsin böyle güzel duygular..
kimsenin kucağını boş koymasın inşallahhh...

vallaa bu mutluluğa büyük bi çikolatalı yaş pasta gider,ağzımın suyu akıyor tatlılara:56::56:

yanlışmı anladım hamile olanlaramı kahve- kola mı öneriyo hamilelikte zararlı değilmi gülüş bunlar:44:

Çoook sevindim cnm kendi bebeğimin sesini duymuş kadar sevindim..Darısı bizlerin başına inş...
Yalnız bu kadar erken şekillenmesine şaşırdım..Ben yine karanlık bi nokta göreceğimizi düşünüyordum..

Kızlar bulantım yok yok diyordum.ama sanırım hafiften başlıyorrrr..

Özellikle bir şey yedikten sonra kısa sğreli bir mide karışması hissediyorum..Yine de yok denecek kadar az..Aman hep böyle devam ederiz inşş...

ayyy benide listeye eklermisiniz
ayseeonur
21 yaşındayım:16:
sat 1 haziran
antalya kumlucada yaşıyorum
ilk bebişim:1:
kese göründü henüz
inşallah 25 temmuzdada bebişi görcez:9:

hayırlı olsun cnm senle aynıyız benimde sat 1 haziran:16: ilk bebişim ve benimde kese göründü.24 temmuzdada kalp atışını görcez inş.ama doktorun ultrasyon sonucuna göre doğum 23 mart çıktı:)

kızlar ben de varım..yeni evliyim.yeni öğrendik daha hamile olduğumu :)son adet tarihim 14 haziran.doktorun dediğine göre muhtemel doğum tarihi 21 mart.listeye eklerseniz sevinirim

Back